Drake heeft niet mis te verstane boodschap voor man die vrouwelijke fans betast tijdens optreden

De rapper Drake liet in de Australische stad Sydney een optreden van zijn Boy Meets World Tour even stopzetten vanwege een handtastelijke fan. Toen hij in nachtclub Sydney Marquee, The Star zag hoe een man uit het publiek een vrouw betastte, trok de Canadees meteen fel van leer. “Als je niet stopt met vrouwen aan te raken, kom ik naar je toe en geef ik je een pak rammel”, zei hij onder het gejuich van vele fans.

kmlo

Louise Sukari, een vrouw die ook aanwezig was tijdens het optreden, kon het voorval toevallig opnemen met haar smartphone. Ze plaatste de beelden nadien op Instagram. “Zo dicht stond ik bij Drake toen hij ermee dreigde om in het publiek te springen”, schreef ze bij de beelden. “Hij wilde een gevecht starten met een man die een vrouw had betast. Geweld tegen vrouwen, daar zegt God nee tegen.” Verder noemt ze de wereldster ook een held.

Het concert werd tijdelijk stilgelegd zodat de security de hele zaal kon uitkammen om de dader te vatten. Volgens de woordvoerder van de nachtclub konden ze hem meenemen. “Een man werd door de veiligheidsdiensten verwijderd uit de zaal tijdens de performance van Drake”, klonk het. “We tolereren op geen enkele manier antisociaal gedrag.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen