De kermis op het Heieinde in Vosselaar is weer van de partij.© Bart Van den Langenbergh

Kermis laat Heieinde opnieuw twee dagen bruisen

Vosselaar -

De inwoners van Vosselaar kunnen op zaterdag 27 april en zondag 28 april weer volop genieten van de kermis op het Heieinde. Net zoals de voorbije twee jaar gaat de kermis gepaard met een kermiscafé en enkele optredens.

Het kermisseizoen in Vosselaar wordt komend weekend weer op gang getrapt met de kermis in het gehucht Heieinde. Het lokaal bestuur van Vosselaar slaat hiervoor de handen in mekaar met de vzw Kermiscafé Haaiend. Onder impuls van de gemeente en een aantal buurtbewoners nam Heieinde kermis in 2022 een nieuwe, verfrissende start. Er kwamen meer kermiskramen en een pop-upkermiscafé in de straat bracht meer leven op de kermis. De succesformule wordt ook dit jaar behouden.

Fanfare De Ware Vrienden opent zaterdag om 14 uur op een feestelijke manier de kermis in de straat. Het kermiscafé in een verkeersvrij Heieinde is zaterdag van 14u tot 1u ’s nachts geopend. De groep Tefrent geeft zaterdag om 20u een optreden op de kermis. Op de tweede kermisdag op zondag worden er van 14u tot 22u drankjes geserveerd in het kermiscafé. De groep Impesant vrolijkt vanaf 14u de kermis op.

Kinderen kunnen zowel zaterdag als zondag tussen 14 uur en 16 uur een kleurplaat binnenbrengen en krijgen in ruil een gratis drankje of een zakje chips. Toerisme Vosselaar staat zondag op de kermis met een kraampje bij de opening van het toeristisch seizoen.  (bvdl )

Fanfare De Ware Vrienden opent zaterdag de gezellige kermis op een feestelijke manier.© Bart Van den Langenbergh

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vosselaar