Het bestuur van Rumstse SK daagt iedereen uit om zijn geluk te beproeven in de schijt je rijk-wedstrijd waarbij een koe ten tonele verschijnt.© rr

Rumstse SK organiseert tijdens familiedag schijt je rijk-wedstrijd

Rumst -

Bij K. Rumstse SK is het al een traditie om na het voetbalseizoen de koe van stal te halen en op het veld te laten grazen voor een schijt je rijk-wedstrijd. Dat gebeurt tijdens een familiedag op zaterdag 25 mei op de voetbalterreinen in de Doelhaagstraat.

Bij de schijt je rijk-wedstrijd kan je je geluk beproeven door lotjes te kopen die gekoppeld zijn aan een vak op het terrein. De koe wordt op het voetbalveld losgelaten en als ze haar hoopje achterlaat in het vak waarvoor je een lotje kocht, behoor je tot de gelukkige winnaars. Er zijn verschillende prijzen te winnen met een hoofdprijs, afhankelijk van het aantal verkochte lotjes, tot 2.500 euro.

De wedstrijd wordt omkaderd met een familiedag, in samenwerking met de scouts 29ste Rumst en gidsen Rumst 10e Orion en met de steun van lokale handelaars en organisaties. Tijdens die familiedag zijn er verschillende attracties te beleven waaronder een mega hindernissenbaan van 30 meter, een authentieke draaimolen, eendjesvissen, meerdere springkastelen, bumperball en sumo worstelpakken. Voor de kleinsten is er een aparte peuterhoek. Ook aan eten zal het niet ontbreken en er wordt ook gezorgd voor een cocktail- en gin bar.

Lotjes zijn tegen 5 euro per stuk te koop bij de club, de scouts of online.

(bar)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners