kos
Volledig scherm
© kos

Verdwijnt Apu uit 'The Simpsons'?

De heisa rond Apu, het personage uit de animatiereeks 'The Simpsons' blijft duren. Na herhaaldelijke kritiek dat het figuurtje te stereotiep zou zijn en de omstreden reactie van de makers op die kritiek, geeft stemacteur Hank Azaria aan dat hij misschien wel wil stoppen als Apu.

7 reacties

  • Daisy Verhofstadt

    6 jaar geleden
    nog iemand die dit artikel in zijn hoofd las met het accent van Apu???
  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Triest, dat alles zo politiek correct moet zijn. Het spijtige is dat als men met blanken lacht dit geen probleem is, het zijn altijd de andere rassen die problemen maken. Normale mensen zien dit gewoon als een grappig personage. Met Homer en Bart word toch ook gelachen, maar omdat dit blanken zijn is het geen probleem.
  • Gio Van Gavere

    6 jaar geleden
    We evolueren naar een maatschappij waarin je als enige ontspanning nog in een donker kamertje jezelf mag bevredigen. Al de rest wordt gewoon door politiek correcte verzuurde eikels afgepakt. Hoe laag moet je vallen om jezelf te vereenzelvigen met een cartoon? De mensen pakken alles zo verdomd persoonlijk...
  • Steven PIENS

    6 jaar geleden
    Schande! De realiteit moet wijken voor zogezegde "politieke correctheid". Een Chinees is toch ook kleiner, anders van kleur en spreekt met een accent. Mag dat dan ook niet meer of wat?
  • Krikke Den Toevenaar

    6 jaar geleden
    Zou jammer zijn, een van mijn favorieten !