Meng Wanzhou, CFO bij Huawei.
Volledig scherm
Meng Wanzhou, CFO bij Huawei. © REUTERS

“VS gaat door met verzoek tot uitlevering Huawei-topvrouw in Canada”

De Verenigde Staten hebben de Canadese regering laten weten dat ze door willen gaan met het formele verzoek om uitlevering van de financiële topvrouw van telecommunicatiegigant Huawei, Meng Wanzhou. Dat meldt de Canadese krant The Globe And Mail.

5 reacties

  • marc schollaerts

    5 jaar geleden
    Dat ze zelf eerst orde in eigen rangen doen
  • dirk belis

    5 jaar geleden
    De VS denken echt dat ze maar kunnen doen wat ze willen!.hun grootheidswaanzin zal eveneens hun ondergang worden.De geschiedenis heeft dit al zeer! dikwijls bewezen.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Hier wordt de grootheidswaanzin van de VS regering weer eens duidelijk. Onlangs nog hier gelezen hoe hun nieuwe ambassadeur voor Duitsland aan tal van Duitse bedrijven een brief stuurde met instructies van wat ze in dat verband mogen doen en wat niet. Meteen als 'persona no grata' terugsturen.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Hoop dat Canada hun verstand gebruiken en niet zwichten voor Trump zijn wansmakelijke wensen en doel om China te treffen. Dat kon wel eens verkeerd uitvallen voor de wereld.
  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Ik vind niet dat de VS het recht hebben iemand uit het buitenland te arresteren omdat die niet naar hun pijpen dansen. De Amerikaanse sanctie's zijn hun zaak, niet die van gelijk welk ander land. Die vallen niet onder de Amerikaanse wetgeving.