Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Heidi Van Thielen en Wim Oosterlinck, die vanmorgen voor het eerst de verkeersinformatie lazen met Waze.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Qmusic-ochtendtrio Sam De Bruyn, Heidi Van Thielen en Wim Oosterlinck, die vanmorgen voor het eerst de verkeersinformatie lazen met Waze. © Robin De Raedt

Qmusic en Joe ruilen klassieke verkeersinformatie in voor Waze: “Verkeersdrukte beter inschatten, maar sluipverkeer niet aanmoedigen”

VerkeerOok Qmusic en Joe gaan aan het ‘wazen’. In navolging van onder meer CNN, NBC en RadioFrance is de verkeersinfo van ‘s werelds grootste op community gebaseerde verkeers- en navigatieapp sinds sinds gisteren ook elk half uur via de radio te volgen. “Waze is gewoon de meest accurate bron van verkeersinfo.”

3 reacties

  • Djensen Reunens

    5 jaar geleden
    Als iedereen Waze gebruikt waarom zouden ze het dan nog op de radio moeten zeggen, en @Luc Verm u kan uw gsm tegelijk opladen in de wagen, via een usb poort in nieuwere wagens of via een uw sigarettenaansteken met daar een usb tussenstuk in.
  • Luc Verm

    5 jaar geleden
    Batterij leegtrekkende app
  • Jef Van De Plas

    5 jaar geleden
    Dat eeuwig afgereun van waar het file is, hoeveel tijd zou dat per dag benemen ? En het is eigenlijdk altijd hetzelfde bericht, op enkele puntjes na. En het is via de radio een bericht voor teveel belgen want misschien een vierde zit achter het stuur op dat moment. Ik zou er mee stoppen als ik van de radio was. iedereen heeft gps.
  1. Marie (36) en Sarah (40) getuigen over veel te kleine kloof tussen werken en niet werken: “Mocht mijn partner niet voor de extraatjes betalen, dan was ik superarm. Als wérkende”
    PREMIUM

    Marie (36) en Sarah (40) getuigen over veel te kleine kloof tussen werken en niet werken: “Mocht mijn partner niet voor de extraatjes betalen, dan was ik superarm. Als wérkende”

    De berekening van N-VA dat alleenstaande ouders amper 28,5 euro per maand méér overhouden als werkende dan als leefloner, raakt véél gevoelige snaren. “Sinds ik een vast contract heb, haal ik vaak het einde van de maand niet”, getuigt de Gentse Sarah, een alleenstaande mama van drie tienerzonen. Ook bediende Marie stelt zich vragen: “Toen ik nog een leefloon had, had ik het beter.” Zoveel verdienen zij nu.
  2. Baby K. was één dag oud en werd bijna alleen begraven: “De verlatenheid wanneer niemand naar het kerkhof komt behalve wij, die kruipt diep in je”
    PREMIUM

    Baby K. was één dag oud en werd bijna alleen begraven: “De verlaten­heid wanneer niemand naar het kerkhof komt behalve wij, die kruipt diep in je”

    Zonder de dichters van ‘De Eenzame Uitvaart’ was op 2 april in Antwerpen een baby’tje van één dag oud in eenzaamheid begraven. Omdat er geen familie naar het kerkhof kwam om afscheid te nemen, nam dichter Max Greyson (36) die taak op zich. Hij schreef voor K. het gedicht ‘Niet Klein’. Meisje K. is het derde Antwerpse borelingetje in één jaar tijd dat niet alleen begraven moest worden, dankzij de uitvaartdichters. “We hebben het niet gedroomd. Je was er, even, je zong, je keek.”