© Isosport / Belga

REACTIES. Zeno Van Den Bosch: “Het is een half mirakel dat we niet scoorden”

“We misten dat tikkeltje geluk”, jammerde Zeno Van Den Bosch na de 1-0-nederlaag op het veld van KRC Genk. Ook de blessure van Ritchie De Laet baarde de verdediger van Antwerp zorgen.

Lander De Koninck

Over blessure De Laet

“Zijn blessure kwam heel hard en ook dat hij op die manier afscheid moet nemen. Ik vind het heel jammer voor hem. We gaan hem proberen zo veel mogelijk troost te bieden”, aldus Van Den Bosch

“Ritchie was zeker en vast een van de voorbeelden in mijn ontwikkeling. Ik ken hem ondertussen drie à vier jaar. Hij heeft mij heel veel geholpen in alle opzichten, ook buiten het voetbal. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel veel respect heb voor Ritchie De Laet.”

Over de wedstrijd

“Het is een half mirakel dat we niet scoren. Vandevoordt pakt een paar goede ballen, maar dat is ook het verhaal van onze play-offs. We missen ook dat tikkeltje geluk. In de tweede helft hadden we altijd moeten scoren”

“Onze eerste helft was sowieso minder. De coach heeft dat ook gezegd. Ook dat we alles moesten geven en ik denk dat je dat ook gezien hebt de tweede helft. Toen waren we zeker de betere ploeg.”

Over volgende wedstrijd

“Je wilt nooit verliezen, zeker niet met deze fantastische supporters”, blikte Van Den Bosch vooruit op de slotwedstrijd tegen Anderlecht. “Je moet gewoon voor een vol huis vol gas geven en proberen die drie punten thuis te houden.”