FC De Kempen B - HIH Turnhout

Vierde Provinciale E Antwerpen

FC De Kempen B verslaat HIH Turnhout

FC De Kempen B heeft de thuiswedstrijd gewonnen tegen HIH Turnhout op zondag. De wedstrijd eindigde op 4-2.

Bron: RBFA app

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Thomas Leysen in de 9de minuut. Evan Mombaerts bracht in de 21ste minuut FC De Kempen B op gelijke hoogte. Drie minuten later kwam HIH Turnhout op voorsprong. Leysen passeerde nog een keer de doelman. Matis Mertens bracht in de 42ste minuut de thuisploeg op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Pieterjan Maes FC De Kempen B op voorsprong. Andreas Loots diepte de voorsprong van FC De Kempen B uit in de 76ste minuut. FC De Kempen B draaide daarmee de rollen om.

In de laatste vijf wedstrijden heeft FC De Kempen B drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl HIH Turnhout één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 9' Leysen 0-1, 21' Mombaerts 1-1, 24' Leysen 1-2, 42' Mertens 2-2, 61' Maes 3-2, 76' Loots 4-2.

GELE KAARTEN: 17' Cavents (HIH Turnhout), 40' Leysen (HIH Turnhout), 67' Van Gompel (FC De Kempen B), 72' Loots (FC De Kempen B), 85' Hofkens (HIH Turnhout).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Vierde Provinciale E - Antwerpen