© Karen Vanschoren

Schitterende testwedstrijd voor jongste meisjes Palfit Paal

Afgelopen zondag, 19 november 2017, namen onze jongste gymnasten deel aan een testwedstrijd om het nieuwe wedstrijdseizoen goed te kunnen starten. Reeds enkele jaren, organiseren wij, Palfit Paal samen met enkele bevriende clubs, namelijk Jong en Sportief Leopoldsburg en Moed en Volharding Berkenbos een testwedstrijd voor onze gymnasten toestelturnen meisjes.

Karen Vanschoren

Door middel van deze testwedstrijd, kunnen onze gymnasten zich goed voorbereiden op het wedstrijdseizoen dat al weer voor de deur staat.

Onze meisjes hebben hier dan ook meteen hun beste beentje voorgezet en werden na afloop in de bloemetjes gezet met een diploma als aandenken voor deze test.

In de categorie I8 behaalde Floor Beyens een zilveren diploma.

Bij de meisjes in de categorie I9 behaalden Lena Rabijns, Liesl Cockx, Karo Valy en Lenthe Van Broekhoven een bronzen diploma en Kaat Baptist een gouden.

Onze oudste meisjes op deze wedstrijd waren de meisjes in de categorie C10. Hier behaalden Luna Buvens en Eline Kuppens een bronzen diploma en Lynn Vanderhoydonck, Kaat Bervoets en Maud Aarts een zilveren diploma.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer