Dit zijn onze grootste ergernissen in de fitness

© Shutterstock

Je na een drukke dag afreageren in de fitness is vaak me-time. Logisch dus dat heel veel sporters zich op zo'n moment ergeren aan mensen of dingen rond hen. Sportmerk Reebok maakte een top van de tien grootste ergernissen in de sportzaal. Opvallend: mensen die naakt rondlopen in de kleedkamer staan maar op de achtste plek.

elvh

Of het nu een rinkelende telefoon is of de steeds groter wordende okselvijvers in het te spannende shirtje van de enthousiaste sportman naast je, in de fitness maak je vooral tijd voor jezelf en erger je je snel aan andere mensen of storende dingen rond je. Reebok maakte een enquête en vroeg Amerikaanse vrouwen en mannen tussen 16 en 46 jaar die vaak de fitness induiken naar de grootste ergernissen tijdens het sporten.

De allergrootste frustratie duikt op wanneer spullen niet opgeruimd worden. 76% van de ondervraagden vindt het dus vreselijk wanneer gewichten of sportelementen rondslingeren na gebruik. De toestellen of het materiaal na gebruik niet afvegen is de tweede grootste ergernis.

Dit is de volledige top tien die Reebok heeft gepubliceerd:

1. Materiaal niet opruimen na gebruik

2. Materiaal niet afvegen na gebruik

3. Op een toestel zitten terwijl je het niet gebruikt

4. Te veel plaats innemen in de kleedkamer

5. Muziek beluisteren zonder koptelefoon

6. Te gulzig doen met het waterfonteintje

7. De telefoon opnemen in de les

8. Naakt rondwandelen in de kleedkamer

9. Tijdens een groepsles voortdurend berichten sturen

10. Te luide muziek, zelfs met koptelefoon op

Wat de top tien net niet heeft gehaald is foto's nemen in de spiegel of iemand die de loopband neemt vlak naast je als er nog andere vrij zijn...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer