© Benny Cuypers

Sprankelende lenteontmoeting bij Samana Engsbergen

Op dinsdag 24 april vond de derde lenteontmoeting van Samana Engsbergen plaats. Van die gelegenheid maakte de organisatie gebruik om haar leden weer eens goed in de watten te leggen.

Benny Cuypers

Het feest werd bijgewoond door zo’n 80 mensen die een smakelijk viergangenmenu voorgeschoteld kregen. Sommige gerechten waren gepersonaliseerd omdat toch wat mensen een aangepast dieet dienen te volgen, maar bij Samana Engsbergen vormt dat géén probleem.

De namiddag werd opgeluisterd door een animatiegroep uit Meerhout-Gestel die hun beste beentje voorzette door het opvoeren van sketches en playbacknummers. Zo traden onder andere Elvis Presley, Ivan Heylen en Abba op. Er werd niet alleen geluisterd naar de muziek, ook het kijken was een feest op zich. Bij elke sketch of bij elk playbacknummer was er een aangepaste outfit én een schitterende uitgekiende choreografie. Proficiat voor deze dames en ook één heer. De aanwezigen, en ook de uitvoerders, hebben er zichtbaar van genoten.

Op het einde van het geslaagde feest is het bestuur er zeker van dat de leden reeds uitkijken naar de volgende activiteit van Samana Engsbergen: een uitstap met de bus naar Maaseik op 5 juni. Inschrijven kan nog, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer