Berlaar-Heikant - Vosselaar

Eerste Provinciale Antwerpen

Berlaar-Heikant wint thuis van Vosselaar

Berlaar-Heikant won zondag het thuisduel tegen Vosselaar. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Berlaar-Heikant in de tweede helft uitliep naar 2-0.

De score werd in de 9de minuut geopend door Berlaar-Heikant via Wannes Haemels. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Lionard Jordy Ekangamene diepte de voorsprong van Berlaar-Heikant uit in de 80ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Berlaar-Heikant drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Vosselaar één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 9' Haemels 1-0, 80' Ekangamene 2-0.

GELE KAARTEN: 43' Fofana (Vosselaar), 61' Smits (Vosselaar), 67' Haemels (Berlaar-Heikant).