Weibo
Volledig scherm
© Weibo

Chinese waaghals (26) filmde eigen dood door val van wolkenkrabber: wie treft schuld?

De beroemde Chinese waaghals Wu Yongning (26) viel begin november van het dak van een gebouw met 62 verdiepingen in Changsha. Deze week dook het filmpje van zijn dodelijke val op sociale media op. In China maakte het heel wat los: wie treft er schuld aan Wu's dood?

12 reacties

  • Raphael Kerser

    6 jaar geleden
    Dus als een bedrijf mijn familie een miljoen zou geven als ik zelfmoord pleeg is het hun schuld als ik dat dan effectief doe? Dan is er niet veel ZELFmoord meer aan hé.het gaat hier misschien niet over zelfmoord maar ook over geld krijgen voor iets met hoge kans om fataal te zijn.
  • jan geens

    6 jaar geleden
    Wie treft er schuld ? Wie denk je ?
  • Marc Verschaeren

    6 jaar geleden
    Geweldige manier om te gaan !!! .
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Zijn naam is niet Wu maar Wang... zucht...
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    "Wie treft schuld" ? Newton uiteraard, die vond immers de zwaartekracht uit !
  1. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO-baas: “Kiev heeft dringend nood aan luchtafweer”, Zelensky bedankt Scholz alvast voor sturen Patriot-systeem

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NA­VO-baas: “Kiev heeft dringend nood aan luchtaf­weer”, Zelensky bedankt Scholz alvast voor sturen Patriot-sys­teem

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft via een videoboodschap op de EU-top in Brussel de Duitse bondskanselier Olaf Scholz bedankt voor het sturen van een Patriot-luchtafweersysteem naar Oekraïne. De EU-leiders zijn het grotendeels met elkaar eens dat ze Oekraïne extra moeten steunen met zijn luchtafweer, maar hebben daar volgens de Nederlandse premier Rutten tijdens de EU-top in Brussel nog geen concrete afspraken over gemaakt. Eerder op de dag riep NAVO-chef Stoltenberg lidstaten nog op om wapens uit eigen voorraad aan Oekraïne te leveren, zelfs als hiermee de eigen voorraad niet meer voldoet aan de NAVO-afspraken. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouwheidspremie niet mis
    Spaargids.be

    Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouw­heids­pre­mie niet mis

    In hun strijd om nieuwe klanten te werven en onder druk van de markt, krikten de banken hun spaarrentes de laatste tijd weer regelmatig op. Resideert je spaargeld al enige tijd op dezelfde rekening, bestaat de kans dat je elders inmiddels een interessanter spaartarief hebt gespot. Is het dan slim om je centen meteen over te hevelen? Of zitten er addertjes onder het gras? Spaargids.be vertelt je wat je niet mag ontgaan.