EPA
Volledig scherm
© EPA

Sacha Polak maakt eerste Engelstalige film

Nederlandse regisseur Sacha Polak gaat haar eerste Engelstalige film maken. Zij draait de komende weken Dirty God in Londen, Amsterdam en Marokko, maakte distributeur Cinéart vrijdag bekend.

0 reacties

  1. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”