© JAA

Wijnegem Shopping Center maakt klant letterlijk koning

De klant is natuurlijk altijd koning, maar tussen 27 april en 12 mei wordt dat wel heel letterlijk genomen in Wijnegem Shopping Center. Op alle binnenpleinen komen koninklijke decors en er is tal van animatie voor jong en oud.

jaa

“Nu zaterdag vindt tussen 10 en 11u een schattenjacht plaats, waaraan alle kinderen gratis kunnen deelnemen. “Zij dienen dan op zoek te gaan naar schatkisten en munten die verstopt zijn in de winkels van Wijnegem Shopping Center. Alle deelnemers krijgen op het einde een koninklijke mantel én een kroon”, zegt woordvoerster Katrien Geysen.

Het shoppingcenter lijkt deze dagen niet in Wijnegem, maar in Laken te liggen. Tussen de winkels staan een kasteel een ridder- en prinsessendecor… Door de verloren items van de koning terug te vinden, kunnen kinderen zelf gekroond worden in het kasteel in de centrale koepel.

Ook voor volwassenen is er een leuke actie. “Voor hen zijn er T-shirts met de opdruk ‘king’ en ‘queen’ voorzien”, weet Geysen. “Om er gratis een te bemachtigen, dienen zij een foto te nemen in een van de vele decors en die op sociale media posten met hashtag ‘wijnegemshoppingcenter’.”

Tijdens de actie komen ook de acteurs van musicals Doornroosje en Ridders van de ronde keukentafel komen speciaal naar Wijnegem om iedereen een voorsmaakje te geven van deze musicals.

© JAA

© jaa

© jaa

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER