Joel Hoylaerts - Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts - Photo News

Prins Laurent ontpopt zich tot modelpapa: “Hij compenseert wat hij zelf te kort kwam als kind”

RoyaltyPrins Laurent (55) laat zich steeds vaker opmerken in een rol die het publiek niet meteen van hem gewend is. Namelijk als toegewijde papa voor z’n dochter Louise (14) en tweelingzonen Aymeric en Nicolas (12). Zo werd Laurent recent met z’n gezin gespot op de Brusselse kerstmarkt, waar hij z’n jongens trakteerde op een glaasje en Claire zich met Louise op de schaatsbaan waagde. Dat schrijft het blad TV Familie.

6 reacties

  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Kwam hij wat tekort als kind ? Die familie heeft alles (materieel) maar niets menselijk. Dus stop dit schijnheilg theater direct.
  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Liefde zal hij als kind veel tekort hebben gehad dat is zeker,de papa en ook de mama waren meer bezig met hun bedpartners dan met hun kinderen,aan Filip zie je genoeg dat die is opgekweekt bij Boud en fabie,hoeveel droogstoppel kan men zijn.
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Allemaal goed en wel maar zou toch liever lezen dat het grootste deel van die familie geen dotatie meer krijgt, dat zou pas geweldig nieuws zijn!
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Prachtig toch!!! Prins Laurent doe zo verder en trek u niks aan van gans dat protocol gedoe, doe zoals elke gewone ,vrije mens en je bent de gelukkigste Prins van heel de wereld. Fijne Feestdagen!!
  • Johan Vervaeck

    5 jaar geleden
    Het is flauw om te veronderstellen dat de prins zijn rekening niet heeft betaald. Hou het ernstig en aanzie hem als een gewoon mens, een gewone klant die zijn rekeningen betaald, punt uit.