NBA. Indiana en Denver slaan terug na twee nederlagen op rij

© USA TODAY Sports via Reuters Con

Indiana en Denver hebben vrijdag (lokale tijd) na elk twee nederlagen de spanning teruggebracht in hun respectievelijke confrontaties in de halve finales van de play-offs in de Noord-Amerikaanse basketcompetitie NBA met een zege in de derde wedstrijd.

Bron: BELGA

De Pacers versloegen in het Gainbridge Fieldhouse New York met 111-106 in het derde duel en kijken nu tegen een 2-1 achterstand aan. Eenzelfde scenario voor de Nuggets, die Minnesota in het Target Center klopten (90-117) en zo de tussenstand op 2-1 brachten in het voordeel van de Timberwolves.

Indiana kon tegen New York rekenen op Tyrese Haliburton, die goed was voor 35 punten. Pascal Siakam kwam tot 26 punten. Voor de Knicks volstonden de 35 punten van Donte DiVincenzo niet. Bij de Nuggets waren Nikola Jokic en Jamal Murray de grote gangmakers met elk 24 punten. Anthony Edwards scoorde bij Minnesota negentien punten.

De vierde wedstrijd in beide confrontaties staat zondag (lokale tijd) op de planning. Wie het eerst vier keer wint, stoot door naar de finale in zijn conference.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen