Dino Bardot, Alex Kapranos en Julian Corrie van Franz Ferdinand
Volledig scherm
Dino Bardot, Alex Kapranos en Julian Corrie van Franz Ferdinand © WireImage

Ook James Blake, Franz Ferdinand en The Streets op Pukkelpop

ShowbizzDe Pukkelpop-organisatie heeft donderdag 23 nieuwe namen voor haar 34ste editie bekendgemaakt. Onder meer James Blake, Franz Ferdinand en The Streets zakken af naar Kiewit.

0 reacties

  1. “Conflict met Joost Klein had nooit mogen escaleren”: Vlaamse cameraman vertelt hoe het er achter schermen aan toegaat op Songfestival
    PREMIUM
    Muziek

    “Conflict met Joost Klein had nooit mogen escaleren”: Vlaamse cameraman vertelt hoe het er achter schermen aan toegaat op Songfesti­val

    “Voor dit incident met Joost Klein meteen naar de politie stappen? Dat had wellicht kunnen worden vermeden.” De Vlaming Jan Demulder, die meer dan tien jaar dezelfde job deed als de Zweedse cameravrouw tijdens het Eurovisiesongfestival, begrijpt niet hoe het incident zo uit de hand kon lopen. Hij vertelt ons exclusief hoe hectisch het er achter het podium aan toegaat. “In het heetst van de strijd kan dan een fout woord vallen of verkeerde beweging worden gemaakt.”
  2. Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”
    Play
    Showbits
    9

    Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke zanger al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.