Familie-actrice leerde haar lief op Tinder kennen: “Het begon als een grap”

© Instagram

Actrice Margot Hallemans (24), die de rol van Hanne vertolkt in ‘Familie’, vertelt deze week in een openhartig interview met het weekblad Story hoe ze haar vriend Nick (30) heeft leren kennen. Hun relatie, zo blijkt, ontstond dankzij de populaire dating-app Tinder en begon als een spelletje.

ehu

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd van Tindergebruikers, was Margot niet wanhopig op zoek. “Ik was in elk geval niet hopeloos op zoek naar een lief, ook al was ik al een jaar vrijgezel. Het intrigeerde mij gewoon.”

De zes jaar oudere Nick daarentegen, een chef-kok uit het Antwerpse, was vrij actief op de datingapp. Toen de twee matchten, begonnen ze te babbelen. Hun eerste ‘echte’ ontmoeting was ongepland. “Geloof het of niet, maar we kwamen elkaar toevallig tegen op café”, zegt Margot. “Dat was best vreemd: plots staat je online match op enkele meters van jou vandaan.”

Toen Margot Nick nadien nog eens tegen het lijf liep, schraapte ze al haar moed bij elkaar en is ze op hem afgestapt. “Pas toen hij me uitnodigde voor een etentje bij hem thuis, is de vonk overgeslagen. Zijn kookkunsten hebben de doorslag geven, ik vond het heel aantrekkelijk om te zien hoe hij zich helemaal smijt in zijn vak.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen