Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Dankzij contacten in Davos al 1,85 miljard euro investeringen in Vlaanderen”

De aanwezigheid van Vlaanderen op het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos levert een enorme meerwaarde op. Dat zegt Vlaams minister-president Geert Bourgeois. "Het is mijn plicht om hier te zijn."

15 reacties

  • dirk de smet

    5 jaar geleden
    het gaat hier zo goed dat de bevolking steeds dichter bij de armoede grens komt,mmar deze die dat zeggen hebben er zeker geen last van het is enkel de werkende bevolking,terwijl de dikke heren dikke spaarboeken maken ,deze hebben geen pensioen nodig,en denken wij daar ook geen recht op hoeven te hebben ,bende smeerlappen ja ze lopen over van de leugens
  • Peter Lievens

    5 jaar geleden
    Economie betekend letterlijk huishoudkunde. In het verleden was het huishouden van de natie een beleid inzake de verdeling van schaarse middelen en het bestrijden van werkeloosheid. In het huishouden van de toekomst moet eerder nagedacht worden over een rechtvaardige verdeling van de overvloed en het bestrijden van een schaarste aan arbeidskrachten. Word wakker politici!
  • james vroman

    5 jaar geleden
    gaat hier zo danig goed dat je sinds de jaren 80 een aanvullende crisisbijdrage aangerekend krijgt op je belasting brief !
  • etienne bies

    5 jaar geleden
    Freek Verdeyen ik eerlijk gezegd ook niet.Men kan nu de openstaande vacatures niet invullen en men gaat nog extra reclame maken om in Vlaanderen te investeren.Zou ik aannemer zijn en ik zou mijn klanten niet tijdig kunnen bedienen(wegens te weinig personeel) , zou ik zeker geen extra verkoper aanwerven......
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Vlaams bestuur is dubbel zo goed als dat in het Zuiden en Brussel samen. Mr. Bourgeois heeft het met zijn ploeg meer dan behoorlijk gedaan.