De Nest Cam: nu ook in tandempakket.
Volledig scherm
De Nest Cam: nu ook in tandempakket. © Nest

Met deze gadgets geef je inbrekers geen kans tijdens je vakantie

MultimediaBijna klaar om op vakantie te vertrekken, maar een beetje ongerust om je woning onbeheerd achter te laten? Deze beveiligingsoplossingen kan je nog snel installeren. 

7 reacties

  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Mag je dan ook bijvertellen dat je bij Nest, een maandelijks abonnement moet nemen als je je beelden langer terug wilt bekijken.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Het enige wat je met die zaken weet is dat je vanop vankantie kan zien dat ze je woning leeghalen. Verder doet het niks.
  • San Pauwels

    5 jaar geleden
    Sommige draadloze alarmsystemen kunnen gehackt worden (door dieven) en creëren een vals gevoel van veiligheid. Na een eerste inbraak weten inbrekers hoe ze makkelijk binnen geraken en weer weg kunnen komen, en weten ze ook wat ze mogen verwachten aan buit. Inbrekers verwachten dat slachtoffers hun gestolen goederen snel vervangen! Daarnaast kennen ze de buurt en dienen ook de omwonenden alert te zijn. Er is sprake van een "besmettingsgevaar" (ongeveer zes maanden).
  • Dominique Hermys

    5 jaar geleden
    Waar ze ooit ingebroken hebben komen ze gewoonlijk nog eens terug
  • Wendy Pieck

    5 jaar geleden
    Een paar jaar geleden werd er bij ons ingebroken en dat terwijl de verlichting en de tv aan stonden, manlief was voor de tv in slaap gevallen. Zelfs onze hond die bij het minste haar keelgat open zette heeft gene kik gegeven. Wss hebben ze iets gebruikt waardoor wij niet wakker werden en de hond niet reageerde. Als ze binnen willen zijn maakt het niet uit wat je aan maatregelen treft.