De app Yellow van Bonte Games
Volledig scherm
De app Yellow van Bonte Games © RV

De app van deze Vlaming is zó verslavend dat 5 miljoen mensen hem al hebben gedownload

Puzzelen krijgt een heel andere dimensie met de app Yellow op je smartphone. Met ruim 5,5 miljoen zijn ze ondertussen, de smartphonegebruikers  wereldwijd die hun scherm wel eens ‘tappend’ en ‘swipend’ met het Belgische spelletje helemaal geel trachten te krijgen. “Het succes? Dat zit hem wellicht in de eenvoud”, zegt de Oost-Vlaamse ontwikkelaar Bart Bonte.

15 reacties

  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Amper een half miljoen Apple gebruikers? Is het een moeilijk spel misschien :-)
  • Ludo Wouters

    6 jaar geleden
    Waar is de tijd dat we schaken deden als spel?
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    En dan maar klagen dat ze o zooo hard moeten werken. Ja, spellekes spelen in de baas zijn tijd.
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Puur tijdverlies!
  • Carla Desmet

    6 jaar geleden
    Juist gedownload en zoals het in het artikel staat : is gratis app.
  1. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen, Kasterlee, Schilde
  2. “Hier is walgelijk goed over nagedacht”: vrachtwagenchauffeur Gheorghe (50) sterft nadat onbekenden riooldeksel van brug gooien
    PREMIUM
    90

    “Hier is walgelijk goed over nagedacht”: vrachtwa­gen­chauf­feur Gheorghe (50) sterft nadat onbekenden riooldeks­el van brug gooien

    Vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) is vrijdagnacht om het leven gekomen nadat onbekenden een loodzwaar riooldeksel van een brug over de autosnelweg gooiden. Recht in de cabine van de Roemeense man. “Ze hadden er met een koord voor gezorgd dat het riooldeksel net ter de hoogte van de cabine zou vallen”, klinkt het. Wat weten we al over de daders? En wat laat de familie van Gheorghe in een eerste statement weten?