Een vriendengroep van de voetbal en andere verenigingen kwamen iets drinken aan de cocktailbar.© kma

Binnenkort kan u met hond Marcel de lucht in, zo leerden we op avondmarkt

Zandhoven -

De meimaand is niet alleen de Mariamaand maar ook de maand van de avondmarkten. Zo ook in Zandhoven. Na een wat grijze dag klaarde de hemel ’s avonds nog open.

Er was muziek, gezelligheid, veel kraampjes en vrienden die samen iets gingen drinken. De jeugdverenigingen verkochten lekkers ten voordele van hun kampen. Rino, Sven en Stijn van Flying Brothers kwamen publiciteit maken voor Kempen Air, de ballonmeeting die eind juni plaatsvindt op de vroegere McCain-site in Grobbendonk vlakbij de Carrefour. Ze verwachten elk moment hun eigen luchtballon Marcel in de vorm van Marcel, de jack russel van Sven. “We lieten de ballon volledig shapen naar het model van de échte Marcel, die ook vaak een boerensjaaltje draagt. We waren op zoek naar een luchtballon waar we meetings mee in het buitenland kunnen doen maar die ook veel kinderen en mensen hier gaat blij maken als ze hem door de lucht zien vliegen. We zijn van Grobbendonk dus je gaat Marcel ook vaak boven Zandhoven zien.”

Verwacht u dus na de Smileyballon aan een vrolijke hondenballon met vlekjes aan het zwerk. Marcel wordt officieel voorgesteld tijdens Kempen Air. 

De KLJ van Zandhoven verkocht cake en brownies.© kma

Rino, Sven en Stijn bij hun wagen met de afbeelding van hun splinternieuwe hondenballon Marcel in de vorm van de gelijknamige jack russel van Sven. Ze verwachten hun ballon elk moment© kma

© kma

(kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners