Dessel Sport B - Pulderbos

Vierde Provinciale E Antwerpen

Zege Dessel Sport B tegen Pulderbos

Dessel Sport B versloeg Pulderbos met 3-1 op zondag.

Dessel Sport B opende de score na 11 minuten via Kevin Janssens. Ian Schellekens bracht in de 41ste minuut Pulderbos op gelijke hoogte. Senne Ouderits bracht Dessel Sport B in de 65ste minuut op voorsprong. Kobe Vandenbergh diepte de voorsprong van Dessel Sport B uit in de 79ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Dessel Sport B vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Pulderbos één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 11' Janssens 1-0, 41' Schellekens 1-1, 65' Ouderits 2-1, 79' Vandenbergh 3-1.

GELE KAARTEN: 32' Geentjens (Pulderbos), 70' Ouderits (Dessel Sport B), 75' Janssens (Dessel Sport B).