Han Solo gebruikt het laserpistool in "Return of the Jedi".
Volledig scherm
Han Solo gebruikt het laserpistool in "Return of the Jedi". © Twitter

Laserpistool Han Solo brengt 550.000 dollar op

Het laserpistool van Han Solo in de Star Wars-film "Return of the Jedi" is geveild voor 550.000 dollar, omgerekend bijna 472.000 euro. Dat heeft het veilinghuis Julien op Twitter laten weten. De waarde van het pistool was eerder tussen de 300.000 en 500.000 dollar geschat. Die verwachtingen werden dus overtroffen.

0 reacties

  1. Dé strafste comeback van het jaar: Robert Downey Jr. ging van drugsverslaafde achter de tralies naar Oscarwinnaar
    PREMIUM
    Celebrities

    Dé strafste comeback van het jaar: Robert Downey Jr. ging van drugsver­slaaf­de achter de tralies naar Oscarwin­naar

    “Ik wil graag mijn vreselijke jeugd bedanken. En de Academy. In die volgorde”, zo begon Robert Downey Jr. (58) zijn acceptatie-speech voor zijn allereerste Oscar. De acteur heeft een lange, haast onmogelijke weg afgelegd. Van een moeilijke relatie met zijn vader die leidde tot een drugsverslaving, tot een veroordeling van drie jaar gevangenisstraf. Het tragische maar indrukwekkende levensverhaal van de Oscarwinnaar leest als een roman. “Je voelde er de kwaadaardigheid in de lucht hangen...”
  2. KIJK. ‘Baywatch’-actrice Nicole Eggert scheert hoofd kaal na kankerdiagnose: “Je bent nog altijd prachtig”
    Celebrities

    KIJK. ‘Baywatch’-actrice Nicole Eggert scheert hoofd kaal na kankerdia­gno­se: “Je bent nog altijd prachtig”

    De 52-jarige Nicole Eggert scheert haar hoofd kaal in een nieuwe video die ze op Instagram deelt. De actrice werd vooral bekend als Summer Quinn in de tv-serie ‘Baywatch’. Haar dochter staat haar bij wanneer ze de tondeuse in haar haren zet. Ondertussen komt er een stroom aan hartverwarmende reactie onder haar video. “You rock, mama!”, “Je bent een inspirerend iemand” en “Veel knuffels”, reageren enkele fans. Eggert werd in december 2023 gediagnosticeerd met borstkanker in stadium 2.