Koninklijk Paleis/BELGA
Volledig scherm
© Koninklijk Paleis/BELGA

Kroonprinses Elisabeth ging voor fotoshoot snuisteren in de kleerkast van koningin Mathilde

RoyaltyKroonprinses Elisabeth (16) laat zich op vlak van mode graag inspireren door haar moeder. Dat blijkt uit foto's die het Koninklijk Paleis vandaag vrijgaf. Daarop draagt Elisabeth een roze blouse die wel erg goed lijkt op een kledingstuk dat haar moeder, koningin Mathilde (45), in 2010 al droeg. 

16 reacties

  • maud hallett

    6 jaar geleden
    Goed idee
  • Yannik Samoy

    6 jaar geleden
    Stralend meisje, mooie foto.
  • Fons Dewaele

    6 jaar geleden
    Terecht mooie foto´s. mooi gezin, mogen we fier op zijn in ons Belgenland. Alhoewel er velen een andere mening toegedaan zijn en steeds weer een vergelijking maken naar een andere natie. Dit is van ons, en we mogen er zeer fier op zijn.
  • Frank Masui

    6 jaar geleden
    Om haar hand zal nog gevochten worden. Echt een hele mooie meid
  • censor

    6 jaar geleden
    Die denken echt dat hun dochter koningin gaat worden ....wel wel..
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting
    Royalty

    KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting

    Een opvallend moment. Tijdens de bijeenkomst met de leden van de Europese Raad in het koninklijk paleis van Brussel heeft de Franse president Emmanuel Macron (46) het koninklijk protocol gebroken, door de arm van koning Filip (64) vast te grijpen. Een gebaar dat royaltywatchers én fans niet is ontgaan. “Denkt Macron dat de koning zijn maatje is?”, klonk het op sociale media. Al nuanceert onze expert Wim Dehandschutter: “Ik kan me moeilijk voorstellen dat de koning zich ongemakkelijk heeft gevoeld.”