© VDB

Rammeling tegen Anderlecht blijft niet zonder gevolgen: Club Brugge zet damescoach Heleen Jaques op straat

Club Brugge heeft donderdagavond de samenwerking met Heleen Jaques stopgezet. De 35-jarige voormalige Red Flame was trainer van Club YLA, het vrouwenteam van blauw-zwart. Jaques was nog maar in het begin van het seizoen aangesteld als trainer en liet haar job als jeugdtrainer bij de KBVB daarvoor vallen.

Marnix Taes

De ex-speelster van Club leidde de dames van Club naar een vierde plaats in de Lotto Super League, waardoor de Bruggelingen wel aan Play-off 1 mochten deelnemen. Op de openingsspeeldag kreeg het voor een recordaantal toeschouwers echter een rammeling in het Lotto Park. De dames van Anderlecht stuurden Club namelijk met een droge 5-0-forfaitscore terug naar West-Vlaanderen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zaterdag staat voor Club alweer de wedstrijd tegen Standard op het programma. Op 1 mei speelt YLA de finale van de Beker van België in en tegen OH Leuven. Assistent-trainer David Antunes Pereira zal de ploeg leiden in deze laatste fase van het seizoen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer