Sporza
Volledig scherm
© Sporza

Vier op een rij: Cant pakt alwéér eindzege in Superprestige, Betsema klieft in Middelkerke als beste door het zand

VeldrijdenSanne Cant heeft voor de vierde opeenvolgende keer het eindklassement in de Superprestige gewonnen. De wereldkampioene had in de Noordzeecross in Middelkerke aan een vierde plek genoeg, ook al omdat haar dichtste belager Annemarie Worst een complete offday kende. Denise Betsema won de slotmanche. De Nederlandse muisde er halverwege cross vandoor en boekte haar twaalfde zege van het seizoen. 

6 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Dirk van den Bossche, er zit zeker waarheid in wat je zegt maar dat de Nederlandse dames andere prioriteiten hadden is niet de schuld van Sanne.Ze heeft dat sterke Nederlandse blok wel geklopt op het WK met haar grote verzet. Betsema heeft heel veel toekomst en inderdaad de meeste souplesse wat volgens mij nog altijd de basis is.Ze zal vooral technisch beter moeten worden want daarin is Sanne de beste!.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Superprestige gewonnen , omdat sterkere Nederlandse dames andere prioriteiten hadden en niet overal aanwezig waren. Voor WK niet kunnen winnen en na WK nog niet aan de enkels van Betsema. Na al die jaren nog niet weten dat je te groot verzet niet rond krijgt, dan supporter ik voor de souplesse van Denise
  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Als je geen goesting hebt blijf dan thuis!
  • tari nymas

    5 jaar geleden
    Proficiat aan denise dat mag ook eens gezegd worden ze was de beste.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Sanne laat zien dat zij die trui meer dan waard is, 4 maal op rij de superprestige winnen is zeker heel knap!!