Lotto-manager heeft nummer Van Avermaet in gsm zitten maar… onder een fout geschreven naam

Marc Sergant, euh, Sergeant is al jaren sportief manager van de Lotto-ploeg en een mans wiens intellect dat van de doorsnee ex-wielrenner ruimschoots overstijgt. Hij gaf Greg Van Avermaet in 2006 zelfs zijn eerste profcontract. De Oost-Vlaming zit nog altijd in de gsm van Sergeant maar… onder een verkeerde naam.

gvdl

Lotto-Soudal stelde vanmiddag op originele manier de acht renners voor die op 7 juli aan de start van de Ronde van Frankrijk zullen verschijnen. U ziet Marc Sergeant scrollen doorheen zijn gsm-toestel. Op het ogenblik dat hij Andre Greipel wil selecteren voor een bericht, verschijnt ook de naam van Greg Van Avermaet op het scherm. Alleen heeft Sergeant de Belgische toprenner onder een verkeerde naam in zijn gsm zitten, Greg Van AEvermaet, twee keer met AE. “Ik heb Greg al zo lang in mijn gsm zitten en ik heb hem er aanvankelijk onder een verkeerde naam ingestoken. En onder die naam is hij in mijn gsm blijven zitten”, kan Marc Sergeant er zelf om lachen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van Avermaet, hier correct geschreven, is einde contract bij BMC waarbij niet duidelijk is of de ploeg blijft voortbestaan. De Oost-Vlaming werd sporadisch al bij Lotto-Soudal vernoemd. We gaan ervan uit dat Paul De Geyter, de voormalige manager van Van Avermaet en nu algemeen directeur bij Lotto-Soudal, de naam van zijn ex-poulain correct zal schrijven, mocht het tot een contract komen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen