Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte Liefde
Echte Liefde.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heigl344_122_1lo.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


een kus,een knuffel
het is zoveel mooier
als het ongedwongen gebeurd
als die kus,die knuffel
een teken is van liefde
als je samen kunt zijn
zonder elkaar aan te raken
en toch enorm naar elkaar te verlangen
en dan vurig,passioneel te kussen
en jij en je partner je er heel goed bij voelen
dan mag je zeker zijn
dit is iets heel speciaal
dit is echte liefde

04-09-2008 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seal
Seal
Om Kiss From A Rose te bekijken druk op de foto.

.
Seal (19 februari 1963) is de artiestennaam van Sealhenry Olusegun Olumide Samuel, een Brits zanger. Zijn muziekgenre varieert van soul en pop tot rap en rock. Seal trouwde in 2005 met het Duitse topmodel Heidi Klum. Samen hebben ze twee zoons: Henry (geboren in september 2005) en Johan (geboren in november 2006).

Seal is geboren in Paddington, in Londen. Zijn vader was een Nigeriaanse immigrant, zijn moeder een immigrant uit Brazilië. Tot zijn vierde jaar leefde Seal niet bij zijn biologische ouders. Hij werd liefdevol opgenomen in een blank Foster-gezin, net onder Londen. Recentelijk is hij in een bekende Amerikaanse tv-show met zijn jongste "zuster" uit dat gezin herenigd. Als kind kreeg hij de ziekte Lupus erythematosus, waardoor zijn gezicht onder de littekens kwam te zitten. Na zijn middelbare school studeerde hij architectuur en volgde hij een opleiding tot ingenieur.

Seals muzikale carrière begon in 1989, toen hij een demo-opname uitbracht. In 1990 verzorgde hij de zang op de hit Killer van Adamski. Zijn solo-debuutsingle Crazy haalde in Nederland de nummer 1-positie. Later scoorde hij nog hits met Future love paradise, Prayer for the dying en Kiss from a rose. Dat laatste nummer was de titeltrack van de film Batman Forever. In 1996 scoorde hij een hit met de cover Fly like an eagle, dat oorspronkelijk van de Steve Miller Band is.

Seal heeft tot dusver vijf studioalbums opgenomen, waarvan drie titelloos (eponiem). In 2005 bracht hij het album Live in Paris, een registratie van een live optreden in Parijs. In november 2007 verscheen het album System. Daar waar alle vorige albums waren geproduceerd door Trevor Horn, verzorgde Stuart Price de productie van dit album, waarop Seal terugkeert naar zijn dance-roots.


04-09-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de diepte verloren
In de diepte verloren

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sophia-bush-1024x768-32073.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


In de diepte verloren
 
in het donker
zuchtende stemmen in mijn ziel
te ver voor woorden
gefluisterd in de wind

een echo
door golven gevangen
in razernij
op klippen verplettert

verdwenen in de diepte
de stem van mijn ik
de zon aan de horizon
ver zijn spiekende blik

03-09-2008 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surfaris
Surfaris
Druk op onderstaande foto om Wipe Out te bekijken.

03-09-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huey Lewis and The News
Hue Lewis and The News
Om Heart And Soul te bekijken druk op de foto.


.

03-09-2008 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is de dag voor morgen
Vandaag is de dag voor morgen


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ali-ladri.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Vandaag is de dag voor morgen


Gisteren was de dag
Dat ik je wou

Vandaag is de dag
Dat ik van jou hou

Morgen is de dag
Van de toekomst

Laat me zien
Dat jij van mij
Houd

En mijn liefde voor jou
Zal eeuwig duren

02-09-2008 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-09-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeders
Moeders

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Amanda-Tapping-010.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



 Een moeder vecht altijd
Voor het geluk van haar kind
Ze wil hen nimmer kwijt
Zij...die ze zo bemint

Het is altijd nemen en veel geven
En ze geeft vaak meer dan ze kan
Wat is er mooier in dit leven
Dan een kind die dit ontvangen kan

In haar hart zullen ze er altijd zijn
Ook als hun wegen scheiden gaan
Dit te weten is heel erg fijn
En laat ik gaan een dikke traan

01-09-2008 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abba
Abba
Om Gimme Gimme Gimme te bekijken druk op de foto.

.

ABBA is de naam van een voormalige, megasuccessen boekende, Zweedse popmuziekgroep, die bestond uit de volgende vier vocalisten:

De naam ABBA was een acroniem van de voornamen van de leden. Toch wordt de naam vaak als Abba geschreven. Wereldwijd neemt ABBA, na The Beatles, de tweede plaats in qua aantal verkochte albums (ruim 350 miljoen stuks). Het succes begon toen ABBA in 1974 het Eurovisie Songfestival won met het nummer Waterloo. Manager van de groep was Stig Anderson. In 1983 werd een pauze ingelast, die echter zou leiden tot het uiteenvallen van de formatie.

In 1999 ging in Londen de musical Mamma Mia! van start (deze bevat de songs van ABBA maar heeft een verhaal, dat niet over de leden zelf gaat). Hij werd overal in de wereld, in verschillende talen, opgevoerd. In 2004 wees het viertal een aanbod van 1 miljard dollar af dat werd gedaan voor een eenmalige reünie.

Benny Andersson was lid van de Zweedse rockband de "Hep Stars". Deze groep beleefde tussen 1964 en 1969 in Zweden haar hoogtepunt en was ontstaan naar model van bijvoorbeeld Herman's Hermits, The Beatles en The Rolling Stones. Björn Ulvaeus was lid van de "Hootenanny Singers". Deze groep had een rustiger geluid dan de Hep Stars. Af en toe kruisten de wegen van beide groepen elkaar en dat leidde tot het samen schrijven van enkele liedjes door de twee genoemden. Agnetha Fältskog, het jongste lid van ABBA, was in haar tienerjaren al bekend en speelde bijvoorbeeld de rol van Maria Magdalena in de Zweedse versie van de musical Jesus Christ Superstar. Ook schreef Agnetha zelf muziek. Ze bracht in Scandinavië vele hitsingles en zes succesvolle soloalbums uit en behoorde al voordat ABBA bestond, tot de populairste artiesten in haar vaderland. Tijdens één van hun tours ontmoette Agnetha Björn van de Hootenanny Singers. Ze trouwden in 1971, iets wat in de Zweedse media groots werd verslagen. Anni-Frid "Frida" Lyngstad was parttimezangeres en nam deel aan een talentenjacht, die ze won. Haar muzikale doorbraak kwam op het moment dat Zweden rechts ging rijden in plaats van links. De bevolking werd gevraagd niet de straat op te gaan. Frida trad op in een spectaculaire show die die nacht op televisie werd uitgezonden. Niet veel later ontmoette zij Benny Andersson, waarmee ze trouwde in 1978

Begin jaren '70 hadden Björn en Agnetha, ondanks hun huwelijk, nog ieder hun eigen carrière. Stig Anderson, manager van de Hootenanny Singers, bracht Björn en Benny echter samen in één band. Deze beiden vroegen vervolgens hun partners Frida en Agnetha in 1971 de achtergrondvocalen voor hun rekening te nemen op het album Lycka. Van toen af vormden de vier samen een band, met de naam Björn, Benny, Agnetha & Anni-Frid. Björn en Benny zetten hun samenwerking voort en experimenteerden met nieuwe arrangementen en geluiden. Resultaat was de single People need love. Het werd een bescheiden hit, maar voldoende om aan te tonen, dat de samenwerking goed was. Het jaar daarop, 1973, werd Ring Ring gemaakt, waarmee de groep voor het eerst deelnam aan het Nationale Songfestival. Velen verwachten dat het de eerste plaats zou worden, maar weer werd het een derde. Stig was overtuigd van het feit, dat een hit in Engeland of Amerika de definitieve doorbraak zou betekenen en zocht naar een andere bandnaam. Uiteindelijk werd het acroniem ABBA gekozen.

In 1974 won de band, nu onder de nieuwe naam ABBA, het Nationale Songfestival en werd uitgezonden naar het Eurovisie Songfestival, waaraan deelgenomen werd met het zelf geschreven nummer Waterloo. Dit liedje is een paar jaar geleden gekozen tot beste Eurovisie song festival liedje van de afgelopen 50 jaar! Dit werd tevens een hit in Engeland, ABBA's eerste nummer 1. In de VS kwam het op een zesde plaats. Een vervolg zat er echter nog niet in. Het duurde tot SOS, oorspronkelijk als solosingle voor Agnetha geschreven, voordat ze een nieuwe top-10 hit hadden. Na SOS was de status van eendagsvlieg definitief verdwenen.

Na 1975 kwam wereldwijd succes met onder meer Mamma Mia en Fernando. Daarna volgden Money, Money, Money, Knowing Me, Knowing You en Dancing Queen, hun grootste hit, van het album Arrival. Van het album ABBA - The Album kwamen hits als Take a Chance On Me, Thank You For The Music en The Name Of The Game en Eagle. In 1978 was ABBA uitgegroeid tot een megagroep. Hits als Summer Night City, Chiquitita, Voulez-Vous, Does Your Mother Know, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), I Have A Dream en Super Trouper bleven komen. De relatie tussen de bandleden ging echter achteruit, iets wat te merken was in singles als The Winner Takes It All en One Of Us.

In 1983 laste de groep een rustperiode in, waarna ze besloten niet verder te gaan. De singles The Day Before You Came en Under Attack blijken achteraf de laatste ABBA releases te zijn. Met het in 1982 verschenen compilatie-album The Singles sloot ABBA zijn bestaan af, met een wereldwijd nummer 1 album.

Nadat ABBA was opgehouden als groep te bestaan, legden Björn en Benny zich gezamenlijk toe op het componeren van muziek voor musicals. Een van de eerste was Chess (1984), waarvoor Tim Rice de tekst schreef. Chess draaide drie jaar lang in Londen en in 1988 kwam ook een Broadwayversie uit. Deze werd echter geen succes, wat te wijten was aan een gewijzigde opzet. Björn en Benny hadden echter een goed gevoel bij musical, wat overigens ook al tijdens tours van ABBA bleek. In 1999 ging de op de gelijknamige ABBA-hit gebaseerde musical Mamma Mia! in première in Londen. Het zou een groot succes worden, met vertalingen in vele landen. Anno 2006 werken Benny en Björn aan de Engelse versie van hun Musical Kristina från Duvemåla (Kristina uit Duvemåla), die op Broadway in première moet gaan. Benny is verder actief met zijn folkmusic band 'BAO' In 2007 verschijnen er berichten in de pers dat Benny met zijn groep een oud ABBA nummer uit 1979 dat niet eerder op cd is verschenen zal opnemen en uitbrengen. De fans wachten in spanning af!

Agnetha en Frida gingen beiden op de solotoer. In 1982 bracht Frida haar album Something's Going On uit, dat door Phil Collins geproduceerd werd. Van dit album verkocht de roodharige zangeres ruim 1.5 miljoen exemplaren. Na het relatief floppen van het album Shine besloot zij te stoppen met zingen. Het gebrek aan solosucces, maar vooral motivatie was aanleiding tot deze stap. Wel bracht ze in 1996 (maar dan alleen in Zweden) nog het album Djupa Andetag uit. Deze cd werd in Zweden een grote hit en behaalde zelfs de eerste plaats. Geen van de drie singles wist echter de Zweedse top 10 te bereiken. In 2006 verschijnt er van Frida een dvd met een retrospectief van haar carrière. Alhoewel het in de planning staat dat de dvd overal ter wereld verkrijgbaar zal zijn, verschijnt hij alleen in Zweden en Nederland in de winkels. Frida verkoopt in de twee landen samen niet meer dan 2500 dvd's. Anno 2007 heeft Frida geen plannen meer voor een internationaal soloalbum en houdt zij het bij wat low-profile duetten die in zeer beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Haar laatste recente opname was met Ex-Deep Purple Jon Lord, the Sun will shine again, uit 2004. Zij heeft het nummer tijdens het concert van Jon Lord in Keulen live gezongen. Verder verscheen er in Duitsland 2005 een fan-boek van verstokte Frida fans Philippe Elan & Jean-Marie Potiez. In hetzelfde jaar verschijnt er internationaal een officieel boek van de hand van Benny, Bjorn en Mamma Mia producent Judy Craymer onder de titel 'Mamma Mia, How can I resist you'.

Agnetha deed het na ABBA iets beter in haar eentje. De singles 'Never Again', 'The heat is on', 'Wrap your arms around me' en 'I won't let you go' (van haar tweede soloalbum 'Eyes of a woman') werden in de jaren tachtig in Europa, Japan en Scandinavië hits, de een wat kleiner dan de andere. Met 'The heat is on' scoorde zij in vele landen een van de grootste zomerhits van 1983. Het eerste internationale solo album 'Wrap your arms around me' verkoopt wereldwijd meer dan 1,3 miljoen exemplaren. Na het verschijnen van haar derde Engelstalige album I stand Alone in 1988 en de kleine Billboard hit I wasn't the one in Amerika, stopte ook Agnetha wegens gebrek aan groot succes met zingen. In 1998 verschijnt er een internationaal Greatest Hits album van Agnetha met de titel "That's me - The Greatest Hits" waar het publiek in het algemeen niet warm voor loopt. Daarnaast brengt Agnetha in 1996 een boek uit met haar levensverhaal. In 2004 maakt ze haar echte comeback met het album 'My Colouring Book'. Het album werd goed ontvangen en haalde in verschillende Europese landen de top 10. In Zweden staat het album wekenlang op de eerste plaats. Ook in Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië doet de cd van Agnetha het goed. De single 'If I thought you'd ever change your mind' weet zelfs de Britse top 10 te halen in de midweek sales van mei 2004 maar uiteindelijk blijkt het net de top 10 niet te halen als de chart openbaar wordt gemaakt. Aan het einde van het jaar verschijnt er in Scandinavië een cd-box "Agnetha 1967-1979", met daarin alle zeven solo albums die Agnetha voor en tijdens de ABBA periode opnam voor Sony Music. Begin 2006 verschijnt er een nieuwe Greatest Hits cd '13 Hits' van Agnetha met daarop songs van haar eerste twee solo albums na ABBA. Net als bij de post ABBA solo albums van Frida, verschijnen ook de solo albums die Agnetha na ABBA op het Universal label maakte geremastered en met nieuw artwork op de markt. De interesse in deze re-releases van beide dames is beperkt.

In 2005 verschijnt Agnetha op de première van 'Mamma Mia' in Stockholm. Ze wordt in de zaal ontvangen met een staande ovatie, terwijl haar andere ABBA collega's onopvallend de zaal in kunnen lopen. Agnetha is de ster van de avond. Ook bij het stoppen van de musical in 2007 is Agnetha aanwezig. Na afloop zingt ze live met collega Tommy Korberg het duet 'True Love' met Benny aan de piano! Samen met Bjorn en Benny staat Agnetha die avond ook nog even op het podium om een Zweeds danklied te zingen. De drie ABBA leden zijn duidelijk weer vrienden. Frida is die avond niet aanwezig. Agnetha werkt inmiddels aan een nieuw album met zelfgeschreven songs, zo fluisteren de ingewijden nu. De release zal waarschijnlijk in 2008 plaatsvinden. Tevens werkt Agnetha's eigen productie maatschappij aan een dvd over haar carrière.


01-09-2008 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms Alleen
Soms Alleen

De afbeelding “http://img367.imageshack.us/img367/50/somsalleenvy4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

31-08-2008 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totto
Totto
Om Hold The Line te bekijken druk op de foto.

.

31-08-2008 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Ocean
Billy Ocean
Om Get Out Of My Dreams druk op de foto

Billy Ocean (pseudoniem van Leslie Charles, 21 januari 1950) is een Britse zanger die in de jaren '70 en '80 enkele grote internationale hits scoorde.

Billy Ocean is geboren in Trinidad, maar verhuisde op achtjarige leeftijd met zijn familie naar Engeland. Als tiener zong hij in clubs in Londen. In 1974 bracht hij zijn eerste single uit, onder de artiestennaam Scorched Earth.

Vanaf 1976 zong hij onder de naam Billy Ocean. Van zijn debuutalbum Billy Ocean kwam de single Love really hurts without you. Dit nummer werd een hit in onder meer Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Nederland. Gedurende de jaren '70 en '80 volgden meer hits.

In 1984 brak de grootste succesperiode van Billy Ocean aan, met het album Suddenly. In 1986 scoorde Billy Ocean in Nederland een nummer 1-hit met het nummer When the going gets tough, the tough get going. Deze nummer 1-hit werd enkele jaren later gevolgd door een tweede nummer 1-hit met Get outta my dreams, get into my car. Beide nummers zijn mede geschreven en geproduceerd door de muziekproducent Robert John "Mutt" Lange.

Na deze grote successen slaagde Billy Ocean er niet meer in grote hits te scoren. Wel bracht hij nog verschillende albums uit, waaronder een Greatest Hits album in 1989. Ook tourt Billy Ocean nog altijd. Op 6 december 2007 trad hij weer op in Nederland, in Paradiso. Een nieuw album volgt voorjaar 2008.

In 2002 kreeg hij een eredoctoraat in de muziekwetenschappen aangeboden door de universiteit van Westminster.



31-08-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary Wells
Mary Wells
Om My Guy te beluisteren druk op onderstaande foto


.

31-08-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen bed
Bloemen bed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-013.jpg

zacht klinkt het stille
in een bed vol bloemen
de kleuren intens
veel rijker dan de mens

kort hun leven
maar zo veel te geven
elk jaar opnieuw
in elk jaar getijde

de geuren
betoveren
omhelzen in kracht
schildering in pracht

de zon streelt
water word toe bedeeld
door koestering
van moeder aarde

fonkel zicht
helend licht
uren geschouwd
geen seconde berouwd


30-08-2008 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham:

Victoria Beckham: "Ik kan enkel gehakt maken"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-4.jpg
Victoria Beckham is niet bepaald een keukenprinses. "Ik kan eigenlijk alleen heel goed gehakt maken", bekende de voetbalvrouw gisteren op de Britse radiozender Key 103. "Toen we nog in Spanje woonden kookte ik iedere dag, dus David en de kinderen hebben er vier jaar op geleefd."

"Gek op pudding"
Sinds hun vertrek uit Spanje, beperkt 'Posh' haar tijd in de keuken tot de zondag. "Mijn kinderen zijn gek op Yorkshire-pudding, dus dat maak ik dan", aldus Victoria, die in Groot-Brittannië is ter promotie van haar nieuwe parfum Signature. "Als nagerecht maak ik cakejes van Dora the Explorer, omdat de jongens die zo lekker vinden."

Kindje erbij?
Victoria woont sinds een jaar in LA. Haar man David voetbalt bij Los Angeles Galaxy. Het paar heeft drie zonen: Brooklyn (9), Romeo (5) en Cruz (3). Van een gezinsuitbreiding is nog geen sprake. "David en ik hebben onze handen vol aan deze drie, maar misschien dat we het over een paar jaar nog eens proberen."

30-08-2008 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M.-zanger: "Als McCain president wordt, emigreer ik"

R.E.M.-zanger: "Als McCain president wordt, emigreer ik"

Om Losing My Religion te bekijken druk op de foto.

.
R.E.M.-frontman Michael Stipe overweegt te emigreren als John McCain de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. "Het is voor mij als Amerikaan en als wereldburger onbegrijpelijk dat mensen op hem stemmen", verzuchtte hij op de Britse zender Sky News. "Hij was ooit een goede soldaat en daar bewonder ik hem voor, maar hij is ongeschikt als president."

John Kerry
De 48-jarige Stipe is een fervent aanhanger van de Democraten. Vier jaar geleden toerde hij met R.E.M. en sterren als Bruce Springsteen door Amerika om de campagne van de toenmalige presidentskandidaat John Kerry te ondersteunen.

Stipe hoopt vurig dat Amerika klaar is om Barack Obama als de eerste zwarte president van het land te kiezen. "Ik vind het een mooie gedachte dat we het tweede decennium van de 21e eeuw ingaan met hoop voor de toekomst."

30-08-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Novastar maandag in radiopremière

Nieuwe single Novastar maandag in radiopremière

Om Wrong te bekijken druk op de foto.

.
Nu maandag 1 september zal de nieuwe single van Novastar voor de allereerste keer te horen zijn op de radio. De single heet 'Mars Needs Woman' en is de voorloper van het nieuwe album 'Almost Bangor'.
'Almost Bangor' verschijnt op 26 september.

Novastar scoorde sinds 2000 tal van hits (Wrong, The Best Is Yet To Come, Caramia, Lost And Blown Away, Never Back Down, When The Lights Go Down On The Broken Hearted) maar de laatste twee jaar liet zanger Joost Zweegers nog amper iets van zich horen. De nieuwe plaat had er in mei van dit jaar al moeten zijn, maar door gezondheidsklachten van Zweegers werd de release - en zijn concert op Pinkpop 2008 - geannuleerd.

30-08-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy houdt privéjet aan de grond door hoge olieprijzen

Diddy houdt privéjet aan de grond door hoge olieprijzen

Om Last Night te bekijken druk op de foto.

.
Diddy voelt zich door de gestegen olieprijzen gedwongen om zijn privéjet te laten staan. Dat zegt de hiphopartiest in een video die hij op YouTube heeft geplaatst. Een retourvlucht van New York naar Los Angeles in zijn privévliegtuig kost de rapper naar eigen zeggen 135.000 euro.

Gratis olievaten
"Ik vlieg nu met een lijndienst", vertelt Diddy, terwijl hij in een gereedstaand vliegtuig stapt en naar zijn eersteklas zitplaats loopt. "Dit gebeurt echt en is het bewijs dat de olieprijzen te hoog zijn." Sean Combs, zoals Diddy eigenlijk heet, smeekt "zijn broeders en zusters uit Saoedi-Arabië" hem gratis olievaten sturen.

23 miljoen dit jaar
Ondanks dat Diddy zijn privéjet moet laten staan, is er weinig reden tot medelijden voor de rapper. In de afgelopen twaalf maanden verdiende de 38-jarige Combs volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes 23 miljoen euro.

30-08-2008 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse laat Franse fans stikken

Amy Winehouse laat Franse fans stikken

OmYou Know I'm No Good te bekijken druk op de foto.

.
Amy Winehouse heeft haar Franse fans laten stikken. De Britse zangeres zou gisteren het Rock En Seine-festival in Parijs opluisteren, maar moest wegens ziekte verstek laten gaan. Dat heeft haar woordvoerder bekendgemaakt.

Vrijaf
De geplaagde souldiva hoefde niet in het ziekenhuis te worden opgenomen, maar is thuis. De woordvoerder wilde geen details geven over wat Winehouse mankeert. Volgend weekeinde moet Winehouse weer optreden tijdens een Brits festival. Volgens haar vader Mitch neemt Amy na dat optreden een periode vrijaf om zich volledig op haar herstel te kunnen richten.

Juridische stappen
De organisatoren van het Franse festival waren niet blij met de laattijdige afzegging van Winehouse. Het optreden van de zangeres van parels als 'Rehab' en 'Back to Black' moest normaal het orgelpunt worden. De organisatoren kondigen juridische stappen aan.

Wat vooral tegensteekt, is dat Winehouse haar kat maar op het allerlaatste nippertje stuurde want gisterenmorgen hielden haar muzikanten nog een repetitie. Volgens mediaberichten reageerden de ongeveer 20.000 fans op de aankondiging van de afzegging met een fluitconcert.

Afkickkliniek
De muzikale successen van Winehouse worden overschaduwd door haar roerige privéleven en publieke worstelingen met alcohol en drugs. In juni werd de zangeres opgenomen in een afkickkliniek nadat ze thuis was ingestort. Haar vader meldde toen dat zij beginnend longemfyseem had als gevolg van roken en crackgebruik. Vorige maand bracht ze ook een nacht door in een Londens ziekenhuis, toen ze thuis onwel was geworden.

27 maanden cel
Haar echtgenoot Blake Fielder-Civil werd vorige maand tot 27 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens mishandeling en belemmering van de rechtsgang. Hij heeft bekend in 2006 een pubmanager te hebben geslagen en hem vervolgens 200.000 pond (250.000 euro) te hebben aangeboden om geen aanklacht in te dienen.

30-08-2008 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Sienna Miller brengt Hitlergroet

Ex Sienna Miller brengt Hitlergroet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rhys-ifans.jpg
Rhys Ifans heeft zich op Ibiza niet van zijn beste kant laten zien. De Britse acteur, die onlangs zijn relatie met Sienna Miller op de klippen zag lopen, werd gefotografeerd terwijl hij de Hitlergroet bracht. Dat is te zien op foto's die de Britse krant 'Daily Mail' vandaag plaatste.

Blik onder jurkje
De 40-jarige acteur, die tot voor kort een romance beleefde met Kimberly Stewart, werd in een club omringd door bewonderaarsters op wie hij indruk probeerde te maken. Een jonge vrouw, die haar been in het gips had, werd door de blonde acteur aan een inspectie onderworpen. Nadat Ifans het gipsbeen van dichtbij had bekeken, wierp hij een blik onder haar jurkje. Even later verlegde Ifans zijn aandacht naar een andere vrouw, met wie hij innig zoende.

Dankbaar mikpunt
Rhys Ifans is een dankbaar mikpunt van paparazzi sinds zijn relatie met Sienna Miller na een klein jaar voorbij is. Hij lijkt grote moeite te hebben met de media-aandacht die hem ten deel valt. De Britse acteur werd eind vorige maand gefotografeerd terwijl hij een brandende sigaret in de richting van een groepje fotografen gooide. Eerder werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij razend een bierflesje kapotsmeet in de richting van een groep fotografen en voorbijgangers.

30-08-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bang
Bang

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Natalie-Imbruglia-136.jpg

Bang
Jou kwijt te raken
Terwijl ik zielsveel van je houd
Bang weer alleen te zijn
Tastend in het duister
Bang
Kijk ik naar boven
Tranen in mijn ogen
Hopend
Altijd bij jou te kunnen zijn
Bang
Hou ik klampachtig je hand vast
Om die nooit meer los te hoeven laten
Met jou kan ik lachen
Praten
Vrijen
Niksen
In jouw armen
Uren in jouw ogen kijken
Versmelten met jouw ziel
Om nooit meer los te komen

29-08-2008 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!