Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis Antwerpen"

"Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis Antwerpen"


http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=ladygagas.jpg&res=medium


De uitermate excentrieke en steeds verrassende Amerikaanse zangeres Lady Gaga komt op 29 september naar ons land met haar 'Born This Way Tour'. Dat beweert althans de krant La Dernière Heure. Haar wereldtournée zou op 10 april officieel worden voorgesteld, op 13 april zou de ticketverkoop van start gaan.

Ook deze keer zullen de tickets wellicht de deur uitvliegen. Bij haar vorige passage langs het Sportpaleis in 2010 moest een tweede concert ingelast worden om tegemoet te komen aan de massale vraag naar tickets.


05-04-2012 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young patenteert nieuw revolutionair audioformaat

Neil Young patenteert nieuw revolutionair audioformaat


http://oi44.tinypic.com/35bcl69.jpg


Muzikant Neil Young, bekend van nummers als 'Like a Hurricane' en 'Heart of Gold', heeft een nieuw audioformaat ontwikkeld. Het formaat moet de hoge resolutie van de originele opname behouden, en toch niet (veel) groter zijn dan het huidige mp3-formaat.

Het vakblad Rolling Stone heeft documenten kunnen inkijken waarin Young zes handelsmerken aanvraagt. Daartoe behoren: "Online en fysieke winkeldiensten voor muziek en artistieke optredens; downloadbare muziek in hoge resolutie; optische media met muziek en film in hoge resolutie." Het adres dat op de aanvraag staat, komt overeen met het muzieklabel van Young, Vapor Records.

De ontdekking van Rolling Stone komt niet geheel onverwacht. In januari gaf Young in een interview al toe dat hij aan een nieuw muziekformaat werkte met Steve Jobs, de overleden topman van technologiereus Apple. In september vorig jaar zou uitgever Penguin Group wel eens de naam van het nieuwe formaat kunnen hebben gelekt.

In een persbericht over de autobiografie van Young stond het volgende: "Young staat ook persoonlijk in voor de ontwikkeling van Pono, een revolutionair nieuw muziekformaat dat de hoogste digitale resolutie mogelijk zal hebben: de geluidskwaliteit van studiokwaliteit die artiesten en producers hoorden toen ze de muziek opnamen.". (br.hln)



04-04-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Morrissey op Les Ardentes

Bevestigd: Morrissey op Les Ardentes

Klik op de foto om ' First Of The Gang To Die ' te beluisteren





Deze week nog een gerucht, maar vandaag formeel bevestigd: Morrissey doet voor de tweede keer in evenveel jaar ons land aan. Op donderdag 5 juli sluit hij de eerste dag van Les Ardentes af. Zijn optreden is meteen het enige in België en Nederland voor dit jaar. Vorig jaar stond Morrissey nog op de Lokerse Feesten.

De organisatie heeft verder nog een aantal namen aan de affiche toegevoegd. De folk revelatie van dit jaar, de New-Yorkse Sharon Van Etten, maar ook Maverick Sabre, de nu-soul sensatie uit Groot-Brittannië. Verder ook Here We Go Magic, Morning Parade, Dub FX, Blake Worrel, Sallie Ford & The Sound Outside en uit eigen land Romano Nervoso. Die laatste groep komt uit La Louvière en omschrijft haar muziek als 'spaghettirock'. Beslist een bezoekje waard, al was het maar voor de prettig gestoorde frontman Giacomo Panarisi.

04-04-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ancienne Belgique denkt aan Amerikaans Theater als mogelijke uitbreiding

Ancienne Belgique denkt aan Amerikaans Theater als mogelijke uitbreiding

http://oi40.tinypic.com/35kirna.jpg

De Ancienne Belgique (AB), die op zoek is naar een derde concertzaal, ziet het Amerikaans Theater als een van de uitbreidingsmogelijkheden. Het gebouw wordt nu nog door de VRT gehuurd, maar komt vanaf juni vrij te staan. Dat meldt Brussel Deze Week en wordt bevestigd door de AB.

De grote zaal van de AB op de Anspachlaan is bijna elke dag in gebruik en daarom is de concertorganisator op zoek naar een extra zaal.

"We zijn verschillende pistes aan het bekijken en het Amerikaans Theater is er één van. Op dit moment is het wel nog een prematuur verhaal dat handenvol geld zal kosten. Intussen hebben we al het Amerikaans Theater bezocht. Daarnaast bekijken we ook andere locaties in Brussel", aldus Kevin McMullan van de AB.

Naast de AB lonkt ook de stad Brussel naar het Amerikaans Theater, vanwege de toekomstige heraanleg van de Heizelvlakte. Het gebouw in het Ossegempark, dat na de wereldtentoonstelling van 1958 geschonken werd aan de Belgische staat, biedt nog even onderdak aan Radio 2 Vlaams-Brabant, het documentatiearchief, de decoropslag en het Omroepmuseum.


04-04-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonen van Beatles plannen nieuwe band

Zonen van Beatles plannen nieuwe band

http://oi41.tinypic.com/eijkhs.jpg
Van links naar rechts James McCartney, Sean Lennon, Dhani Harrison en Zak Starkey.


James McCartney, zoon van Beatle Paul, heeft onthuld dat hij samen met zonen van de andere Beatles op een plan broedt om samen een band op te richten. James wil de nieuwe Fab Four oprichten met Sean Lennon, Dhani Harrisson en Zak Starkey.

Hij voegt er meteen aan toe dat Zak, zoon van Ringo Starr, het te druk heeft maar dat zijn broer Jason interesse heeft om achter de drumkit te gaan zitten.

"Ik zie het helemaal zitten, Sean en Dhani ook. Ik zou het reuze vinden", stelt James in een BBC-interview. "Nu afwachten of de goden ons gunstig gezind zijn".

James (34) bracht drie EP's uit en werkte met zijn pa in de studio. Dhani Harrison is net als zijn pa George gitarist en werkte zijn pa's laatste album 'Brainwashed' af nadat die in 2001 was overleden. In 2006 vormde hij de band thenewno2.

Sean Lennon, zoon van John en Yoko Ono, bracht al tal van albums uit, solo en met band. Hij werkte tevens samen met zijn moeder. Zak is met zijn 46 de oudste en de best bekende. Hij drumde bij Oasis en The Who. ( br.hln)



03-04-2012 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Ardentes strikken Morrissey

Les Ardentes strikken Morrissey

Klik op de foto om ' Let Me Kiss You ' te beluisteren





Fijn nieuws voor de fans van de betere Britse muziek: Morrissey zal op 5 juli op het Les Ardentes-festival in Luik spelen. Dat meldt althans Morrissey-fansite True To You.

Het is de tweede keer op evenveel jaar tijd dat de voormalige The Smiths-frontman ons land aandoet. Vorig jaar speelde Morrissey al op de Lokerse Feesten.

Hoewel de affiche van Les Ardentes nog niet volledig is, staan er al een aantal stevige kleppers op het programma. Onder meer Marilyn Manson, 50 Cent, The Ting Tings en Rodrigo Y Gabriela hebben al bevestig voor het programma. Met onder meer Milow, The Hickey Underworld, School Is Cool en The Bony King of Nowhere is er in Luik ook een ruime binnenlandse delegatie van de partij.

Les Ardentes, van 5 tot en met 8 juli in Luik. Meer info vind je hier.




.

03-04-2012 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendz haalt Moby, Tiesto, Afrojack, Axwell en Bob Sinclar naar België

Legendz haalt Moby, Tiesto, Afrojack, Axwell en Bob Sinclar naar België


http://oi43.tinypic.com/34r6e52.jpg

Legendz, een Luikse evenementenorganisatie, heeft zijn tussentijdse kalender samengesteld voor 2012. Momenteel staan er negen events gepland op verschillende locaties in Luik, Wallonië en zelfs Antwerpen. Onder andere Moby, Tiesto, Hardwell, Afrojack, Axwell en Bob Sinclar zullen zeker van de partij zijn in 2012 in La Cité Ardente, waar Legendz de reputatie van De Vurige Stede alle eer wil aan doen

Speciaal voor de liefhebbers van elektronische muziek riep de organisatie drie verschillende concepten in het leven; The Legendz, LGNDZ Unlimited en Lektroklash. Elk van deze concepten heeft een duidelijke muzikale stijl en doelgroep. De evenementen onder de naam The Legendz zijn grootste producties met de meest bekende en populaire dj's van het moment. Er worden steeds locaties voorzien met een capaciteit van 5.000 tot 15.000 personen. Op deze evenementen wordt er ook steeds een imposant VIP-platform voorzien met exclusieve loges. Met het concept LGNDZ Unlimited keert de organisatie terug naar zijn roots met kleinere feestjes tussen de 1.000 tot 3.000 gasten en de grootste namen uit het Techno & Tech House genre. Met de Lektroclash evenementen ten slotte worden de fans van de genres Elektro en New Disco op hun wenken bediend en dit in locaties met een capaciteit van 1.000 tot 3.000 gasten.

Daarnaast mag Legendz ook de pré-F1 party's van Tiesto organiseren en dit in aanloop van vijf verschillende F1-races, waaronder de GP F1 van België. Legendz verzorgt er de gehele productie. Legendz werd vorig jaar gevraagd de organisatie van de eerste editie van het Summerlakes festival op zich te nemen. Dit festival heeft plaats op een locatie aan de oevers van les Lacs de l'Eau d'Heure in Henegouwen. Met dj's als Joachim Garraud, Mark Knight en Arno Cost was de eerste editie een succes en wordt er zeker een vervolg gebreid aan dit concept.

Agenda
Hoewel er nog volop aan de agenda wordt gesleuteld kan Legendz alvast de eerste namen en data voor 2012 doorgeven. 

Legendz
5 mei - Hardwell & Afrojack - Hall des Foires Luik
28 augustus - Tiesto/Official F1 party - Hall des Foires Luik
29 augustus - Moby - Hall des Foires Luik
08 september - Summerlakes festival
28 september  - Bob Sinclar - TBC

Legendz Unlimited 2012:
2 maart - Fritz Kalkbrenner - Palais des Congrès Luik
4 mei - Josh Wink - Palais des Congrès Luik

Legendz Lektroklash 2012:
8 april - Etienne de Crecy - Palais des Congrès Luik
28 april - Axwell - Legendz Night @ Noxx Antwerp

De organisatie verwacht dat heel wat van de evenementen snel zullen zijn uitverkocht. Tickets zijn hier of hier verkrijgbaar. (br.hln)


03-04-2012 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy & The Stooges, Stranglers en John Cale op Brussels Summer Festival

Iggy & The Stooges, Stranglers en John Cale op Brussels Summer Festival

Klik op de foto om ' The passenger ' te beluisteren





De eerste namen van het Brussels Summer Festival (BSF) zijn bekendgemaakt. Naast enkele lokale artiesten staan er ook weer grote internationale namen op de affiche: onder meer Iggy Pop & The Stooges, The Stranglers, John Cale & Band, Stefan Eicher en Alborosie.

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen dan weer naar de klassieke tegenhanger Classissimo in het Beursgebouw. Daar opent het festival op 9 augustus met een concert van Olga en Pasichnyk.

Het Brussels Summer Festival is dit jaar aan zijn elfde editie toe. Het festival gaat door van 10 augustus tot 19 augustus op het Museumplein, het Paleizenplein en de Kunstberg. De verschillende festivalsites worden verbonden door een 'Urban Village' met bars, terrasjes en kraampjes. Naast muziek biedt BSF ook film, theater, musea, straattheater en tal van andere dingen.

De voorverkoop is gestart. Meer informatie en prijzen vind je op de website van Brussels Summer Festival.



03-04-2012 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
31-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams wordt vader

Robbie Williams wordt vader


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ayda-Field-Robbie-Williams.jpg


Robbie Williams heeft de zwangerschap van zijn vrouw Ayda Field bekendgemaakt en staat te popelen om papa te worden.

"Hey vriendjes, ik heb een geheim bewaard voor jullie. Ik en Ayda worden Mama en Papa dit jaar! We hebben seks gehad en het werkt!", laat de Take That-zanger weten op zijn website.

"We hebben scans gezien en we hebben gehuild... we zagen baby's in reclamespots en barstten in tranen uit... de kinderkamer is bijna klaar. Ik ben verliefd op een wezentje dat in mama's buik aan het groeien is. Ik kan maar niet wachten om papa te worden. Ik huil nu. Veel liefde en plezier. Roberto, Mama en De Kleine".

Robbie (38) en Ayda (32) trouwden in augustus 2010. Ze maakten er geen geheim van dat ze een gezin wilden stichten. "Zij wil een heel voetbalelftal, ik wil er twee. Een jongen en een meisje. We gaan ze Woody en Sonny noemen. Ayda wil er nu al aan beginnen, maar ik ben pas terug van tournee. Na kerstmis beginnen we te oefenen", verklaarde hij vorig jaar.(br.hln)


31-03-2012 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet:

Kate Winslet: "Themalied 'Titanic' doet me kotsen"

Klik op de foto om ' My Heart Will Go On ' te beluisteren





Telkens ze 'My Heart Will Go On' hoort, moet Kate Winslet kotsneigingen onderdrukken, en dat heeft niets met zeeziekte te maken.

Winslet vindt het liefdesthema van haar meest succesvolle film 'Titanic', gezongen door Céline Dion en een wereldwijde hit, gewoon een stinkter van formaat. Dion van haar kant omschrijft het als "een klassieker".

Winslet tegenover MTV News: "Telkens ik dat lied hoor, krijg ik braakneigingen. Nee, ik mag dat niet zeggen. Hoewel, het is waar, ik moet ervan kotsen. Ik wou dat ik kon zeggen 'Luister, iedereen, het is dat liedje van Céline Dion'. Maar dat doe ik niet. Ik zit dan met een uitgestreken gezicht en diep vanbinnen rol ik eens goed met mijn ogen".

Dat zal Dion niet graag lezen. "'My Heart Will Go On' is voor mij een klassieker. Daar deel van mogen uitmaken, maakt me enorm trots", aldus Dion.

De 3D-heruitgave van 'Titanic' ging eerder deze week in Londen in première. Maar Winslet bleef niet zitten voor haar intieme scène met Leonardo DiCaprio. "Mezelf naakt zien in 3D? Dankjewel. Tegen dan zit ik in de bar".


31-03-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
30-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Lee Lewis (76) voor zevende keer getrouwd

Jerry Lee Lewis (76) voor zevende keer getrouwd

Klik op de foto om ' Great Balls Of Fire ' te beluisteren





Muzieklegende Jerry Lee Lewis is op zijn 76ste voor de zevende keer getrouwd. Op 9 maart is 'The Killer' in Mississippi getrouwd met Judith Brown, de vrouw die al jaren voor hem zorgt en de ex van Lewis' voormalige schoobroer is. De ceremonie was zo geheim dat zelfs de dochter van de rock-'n'-rollpionier, Phoebe Lewis, die nochtans bij hem inwoont, niet op de hoogte was.

De 62-jarige Judith was eerder getrouwd met Lewis' neef Rusty Brown. Die laatste is tevens de broer van Lewis' derde vrouw Myra Gale Brown. Toen Lewis - die voor het eerst trouwde toen hij veertien was - in 1957 trouwde met Myra, zorgde dat voor enorm veel ophef. Niet alleen was het meisje slechts dertien jaar oud, ze was tevens de dochter van Lewis' neef en gitarist in zijn band.

Jerry Lee en Myra bleven dertien jaar getrouwd, maar hun huwelijk zou hem op een verbanning uit Groot-Brittannië komen te staan en in de VS belandde hij op de zwarte lijst van tal van radiostations. Het was ei zo na de doodsteek voor zijn tot dan toe florissante carrière. Een en ander zorgde er ook voor dat hij de rock-'n'-roll de rug toekeerde en zich meer op countrymuziek ging focussen.

Even in chronologische volgorde: zijn eerste huwelijk, met Dorothy Barton, duurde twintig maanden. Wat wil je, hij was veertien, zij zeventien.

"Ze was te oud voor mij", stelde hij in een interview in 1978. Drie weken voor zijn scheiding van Barton rond was, trouwde hij al met Jane Mitchum. Dat huwelijk duurde vier jaar, van september 1953 tot oktober 1957, en leverde twee kinderen op.

In december 1957 trouwde Lewis met zijn achternichtje Mary Gale Brown, met wie hij ook twee kinderen kreeg. Ze scheidden in december 1970. Zijn vierde vrouw was Jaren Elizabeth Gunn Pate, die in 1983 verdronk in hun zwembad. In 1962 had Jerry Lee op dezelfde manier een zoon verloren, Steven Allen Lewis, die toen drie was. in 1973 verloor hij nog een zoon in een verkeersongeluk, de negentienjarige Jerry Lee Lewis Jr

Zijn vijfde vrouw was Shawn Stephens. Ze trouwden in juni 1984, drie maanden later overleed zij aan een overdosis methadon. Zijn zesde huwelijk, met Kerrie McCarver, duurde twintig jaar en leverde hem één zoon op.

Drie jaar geleden verklaarde Lewis zijn toch wat turbulente tocht op het pad van de liefde als volgt: "Ik ben de koppigste kerel ter wereld. Dat heb ik geleerd. Toen ik voor de eerste keer wilde trouwen, was mijn moeder in alle staten. Huilen en zagen. Mijn pa zei tegen ma 'Laat hem met rust, mammy. Je weet hoe koppig hij is. Zo hard als een steen'. Ik was toen veertien. Dat was in Louisiana".  (br.hln)


30-03-2012 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen in Gent: twee extra concerten

Leonard Cohen in Gent: twee extra concerten

Klik op de foto om ' Everybody knows ' te beluisteren





Vanochtend begon de voorverkoop voor de twee concerten waarmee Leonard Cohen op 12 en 14 augustus zijn wereldtournee opent op het Gentse Sint-Pietersplein. Op twee uren tijd waren die uitverkocht. Prompt werd beslist er twee concerten aan toe te voegen, op 15 en 17 augustus op dezelfde plaats.



30-03-2012 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John wil nog een kind

Elton John wil nog een kind

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Elton-John-4.jpg


Hun zoon Zachary kregen ze op kerstdag 2010 bij een surrogaatmoeder. Elton John en zijn partner David Furnish hopen dat Zachary tegen eind dit jaar een broertje of zusje krijgt. Wie de biologische vader wordt, moeten ze nog uitvogelen.

"De zaak is in gang gezet. David en Elton hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze hun gezin willen uitbreiden, en ze zijn van oordeel dat de tijd rijp is. Tegen eind dit jaar, begin volgend jaar, zal er een vierde lid in de John-Furnish clan zijn.

Hoewel ze allebei hebben "bijgedragen" tot de conceptie van de kleine Zachary, weten ze niet wie de biologische vader van het kind is.

"Tot vandaag weten we het niet. We bekijken hem elke dag en momenteel heeft hij Eltons neus en mijn handen. Het maakt ons niets uit, het is ons kind. Wat telt, is dat hij gezond, gelukkig en geliefd is", verklaarde Furnish.

Volgens de Daily Mirror wil het koppel daar nu verandering in brengen. Ze zouden willen achterhalen wie de vader is van Zachary. Is het John, dan wordt Furnish de biologische vader van het tweede kind en vice versa.


29-03-2012 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonisphere afgelast: "Niemand wil Queen met Adam Lambert zien"

Sonisphere afgelast: "Niemand wil Queen met Adam Lambert zien"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sonisphere.jpg


Het Sonisphere Festival in het Engelse Knebworth gaat niet door. Op de affiche stonden ondermeer Queen, Kiss en Faith No More. Ook de Griekse, Turkse, Italiaanse en Zweedse versies van Sonisphere zijn ondertussen gecancelled. Reden zou een slechte ticketverkoop zijn. Ook Orlando Calling, één van de grootste rockfestivals in de VS, heeft laten weten dit jaar niet door te gaan. Eerder werd ook al Oxegen, het grootste Ierse festival, afgelast.

De organisatoren van Sonisphere zeggen niet letterlijk dat de kaartenverkoop tegenviel. Ze hebben het over "a very challenging year that was more difficult than anticipated". De Franse versie van Sonisphere zou vooralsnog nog wel plaatsvinden, zij het over twee in plaats van drie dagen, en terwijl daar vorig jaar nog metallica stond, zijn het nu Evanescence en Faith No More die headliner zijn.

Queen, die met zanger/Idool-figuur Adam Lambert als vervanger van Freddie Mercury op tour gaan deze zomer, laten op hun website weten het allemaal best erg te vinden. "We are disappointed to hear of the cancellation of the Sonisphere Festivals as we were very much looking forward to performing with Adam Lambert and particularly as the venue was Knebworth, our last stand with Freddie. We apologise for the disappointment to all those who were looking forward to seeing us. We are working to see if we can redress the situation at some other venue."

Volgens nogal wat Britse collega's is het echter juist de figuur van Lambert die zorgt dat er geen interesse is voor deze tour van Queen: "Niemand wil Queen met Lambert als Freddie zien. Bovendien dan nog op de plaats waar ze met Freddie 25 jaar geleden hun laatste optreden gaven."

Een groot opgezet concert dat aangekondigd was om in Moskou plaats te vinden eind mei is bijvoorbeeld ook ineens van de radar verdwenen. In Canada en VS, waar Lambert wel een ster is, blijven voorlopig de tourdates overeind. De ticketverkoop begint pas over enkele dagen, en het valt te zien hoe die gaat lopen. (br.hln)


29-03-2012 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk met kinderen voor een jaar naar LA

Anouk met kinderen voor een jaar naar LA

Klik op de foto om ' I don't wanna hurt ' te beluisteren





Zangeres Anouk gaat verhuizen, althans voor een jaar. Deze zomer vertrekt ze naar Los Angeles. De zangeres neemt haar kinderen mee en is van plan een jaar in de Verenigde Staten te blijven. Om dat te kunnen bekostigen is ze wel gedwongen om nog een aantal optredens, namelijk Pinkpop en Beatstad, te doen.

Want wie denkt dat de succesvolle blondine haar schaapjes op het droge heeft, heeft het mis. "Niets is minder waar", aldus de zangeres vandaag in De Telegraaf. De reden? "Ik lééf. Alles wat binnenkomt, maak ik op. Als ik er niet meer ben, hebben mijn vier kinderen de rechten op de songs en de platen. Maar voor de rest moeten ze zichzelf zien te redden."

Anouk zou heel wat meer kunnen verdienen als ze vaker zou optreden, maar daar heeft ze geen zin in. Wat haar wel te gek lijkt, is een plaat maken met de Franse chansonnier Charles Aznavour (87). Daar heeft ze haar zinnen op gezet. "Dat zou pas écht het einde zijn."


29-03-2012 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top, Triggerfinger en Ozark Henry op Suikerrock

ZZ Top, Triggerfinger en Ozark Henry op Suikerrock

Klik op de foto om ' Blue Jean Blues ' te beluisteren





Suikerrock voegt een pak nieuwe namen toe aan de affiche. Donderdag 26 juli zal het gitaargeweld Tienen veroveren. De bebaarde Texaanse rockers van ZZ Top geven een exclusief optreden. En ook de Belgische gitaren van Triggerfinger zijn op de openingsdag van de partij.

Ook nieuw op de affiche zijn de Belgen Daan en Ozark Henry. Zij spelen op zondag 29 juli voor Texas, dat het stadsfestival afsluit.

Eerder kondigde Suikerrock al de komst van Channel Zero, Status Quo, Alice Cooper, Luc Van Acker, Arsenal, LMFAO, Mika en dus ook Texas aan.

Suikerrock vindt dit jaar plaats van donderdag 26 tot en met zondag 29 juli. Het festival is toe aan de 26ste editie. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.


29-03-2012 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roskilde Festival schenkt volledige winst - 2,64 miljoen euro - weg

Roskilde Festival schenkt volledige winst - 2,64 miljoen euro - weg

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Roskilde-Festival-1.jpg


Roskilde Festival gaat dit jaar 2,64 miljoen euro weggeven aan goede doelen. Dat is de volledige winst van de uitverkochte editie van vorig jaar. Daarmee heeft het Deense rock- en opfeest door de jaren in totaal al meer dan 23 miljoen euro weggeschonken. Voor 2012 ziet het er overigens ook bijzonder goed uit: Roskilde heeft ondermeer Bruce Springsteen kunnen strikken als headliner en de voorverkoop loopt naar verluidt als een trein.

Roskilde Festival draait bijna geheel op 30.000 vrijwilligers en heeft als politiek dat het alle winst wegschenkt aan goede doelen. Die gaan van hulp voor de daklozen en armen in Denemarken tot het financieren van waterputten in Afrika. Verschillende acts - ondermeer Gorillaz - staan bijkomend nog een deel van hun gage van hun optreden op Roskilde af om tot die goede doelen bij te dragen. Dat zit overigens niet in deze cijfers.

Wat ook niet in de 2,64 miljoen zit is een bedrag van plusminus 700.000 euro dat voortvloeit uit de recyclage van drinkbekers en ander afval op het festival. Dat bedrag wordt verdeeld tussen twee Deense liefdadigheidsinstellingen, het WWF en het Rode Kruis.

Roskilde Festival heeft met de 2,64 miljoen het record van 2009 (2,74 miljoen euro) gemist. Dat komt omdat er onvoorziene kosten waren door noodweer dat het festival trof tijdens de derde festivaldag in 2011.

Het feit dat Roskilde alle winst weggeeft, levert het festival vrijstelling van BTW op in Denemarken. Maar die vrijstelling impliceert ook dat er geen stuk van de winst "geparkeerd" mag worden om te gebruiken naar de volgende edities toe.

Roskilde Festival gaat dit jaar door op 5, 6, 7 en 8 juli. Vanaf 30 juni is de camping open en spelen er dagelijks al Scandinavische bands. Dit jaar zijn er tijdens de festivaldagen acht podia, waar een 200-tal acts zullen optreden. Drie topacts zijn al bekend: Bruce Springsteen, Björk en The Cure. Naar jaarlijkse gewoonte lost Roskilde pas medio april het grootste deel van de affiche.  (br.hln)


29-03-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex krijgt geen cent van fortuin Amy Winehouse

Ex krijgt geen cent van fortuin Amy Winehouse


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Amy-Winehouse-Blake-Fielder-Civil.jpg


De 3,6 miljoen euro die Amy Winehouse achterliet, gaat integraal naar haar ouders Mitch en Janis. De zangeres, die in juli vorig jaar overleed, had geen testament en dus zijn enkel haar ouders erfgenamen. Dat betekent dat haar ex-man Blake Fielder-Civil geen cent zal zien.

Volgens The Sun had Winehouse een vermogen van 4.257.580 pond, waarvan na aftrek van lasten en onbetaalde rekeningen nog 2.944.554 pond overbleef.

Volgens een vriendin van de zangeres hechtte Winehouse geen belang aan geld: "Je kon een stapel van haar geld in brand steken voor haar neus, ze zou er simpelweg haar sigaret aan hebben aangestoken".

Winehouse was twee jaar getrouwd met Blake Fielder-Civil voor ze in 2009 scheidden.


28-03-2012 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Hiatt, Trixie Whitley en Razorlight op Cactus Festival

John Hiatt, Trixie Whitley en Razorlight op Cactus Festival

Klik op de foto om ' I believe in you ' te beluisteren


Trixie Whitley


Het Cactus Festival, op 6, 7 en 8 juli in het Brugse Minnewaterpark, heeft zonet een nieuwe reeks namen aan de affiche toegevoegd.

Het gaat om John Hiatt & The Combo, Paolo Nutini, Razorlight, Black Box Revelation, Aloe Blacc, Woven Hand, Trixie Whitley en Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Eerder bevestigden Chris Cornell, Yeasayer, Grant Lee Buffalo, Emiliana Torrini, Explosions In The Sky, Low, CW Stoneking en Kurt Vile hun komst naar de 31e editie van Cactusfestival.

Ook de laatste zes, nog ontbrekende namen worden binnenkort bekendgemaakt. De ticketverkoop gaat op 30 maart van start.


28-03-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrea Bocelli opnieuw vader geworden

Andrea Bocelli opnieuw vader geworden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Andrea-Bocelli-Veronica-Berti.jpg?t=1332857352


Andrea Bocelli is voor de derde keer vader geworden. De 53-jarige Italiaanse tenor en zijn 25 jaar jongere verloofde Veronica Berti verwelkomden op 21 maart dochtertje Virginia. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Life & Style.

Bocelli wil snel in het huwelijksbootje stappen met zijn 28-jarige verloofde: "Wanneer twee mensen hetzelfde voelen wat wij voelen, dan spreekt het voor zich dat ze zich permanent willen binden", aldus de Italiaan.

De 'Time To Say Goodbye'-zanger heeft twee zonen uit zijn vorig huwelijk met Enrica Cenzatti: de 17-jarige Amos en de 15-jarige Matteo.

27-03-2012 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!