Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houstons lichaam vol met littekens, snijwonden en gat in neus

Whitney Houstons lichaam vol met littekens, snijwonden en gat in neus


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/whitney-houston-5.jpg


Het lichaam van zangeres Whitney Houston was zwaar getekend door het leven dat ze leidde en het te hete bad dat ze de avond van haar overlijden nam. Zo had ze veel littekens, snij- en brandwonden, miste ze elf tanden, had ze een gat in haar neustussenschot en ook een beschadigd hart en lever. Dat blijkt uit een autopsierapport waarvan de details vandaag naar buiten kwamen.

Whitney Houston had een gaatje van een naald in haar arm en was high door een cocktail van drugs en medicamenten toen ze stierf. Zes uur nadat de dood was ingetreden, had het water in het bad waar ze in werd gevonden nog een temperatuur van 32 graden. Het moment dat Houston in het water stapte, was dat ongeveer 65 graden, dat meldt The Sun op basis van het autopsierapport.

Haar huid zou op verschillende plaatsen al los hebben gehangen vanwege het hete water waar ze zo lang in lag. Vanwege de drugs zou ze mogelijk niet door hebben gehad hoe heet het water was. Het lichaam van de zangeres was aangetast door jarenlang druggebruik, valpartijen onder invloed van alcohol en mogelijke zelfmoordpogingen.

Houston zou ook meerdere cosmetische ingrepen hebben ondergaan: littekens werden teruggevonden op haar buik, heup en borsten, wat kan wijzen op de aanwezigheid van borstimplantaten. De officiële doodsoorzaak is verdrinking, met een slecht hart en cocaïne-gebruik als belangrijke medeoorzaken.


09-04-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Marco Borsato maakt zich grote zorgen over gezondheid


http://oi43.tinypic.com/j137k6.jpg


Marco Borsato (45) maakt zich grote zorgen over zijn gezondheid. Hij kampt al maanden met griepachtige verschijnselen. "Medicijnen slaan niet aan. Ik kuch maar door, waardoor praten lastig en zingen onmogelijk is. Soms hoest ik zó hard dat er bloed meekomt", klinkt het in het Algemeen Dagblad.

Borsato tast vooralsnog volledig in het duister over de oorzaak van de ziekteverschijnselen. In vier maanden tijd werd de zanger al twee keer getroffen door een hardnekkige griep. Momenteel zit hij in de herstelfase van griep nummer twee, als het tenminste om die ziekte gaat. Het herstel duurt volgens de zanger echter veel te lang.

"Misschien dat ik mijn keel kapot heb gekucht", aldus Borsato. "Maar het kan zomaar iets anders zijn. Ook merkwaardig: op de gekste momenten breekt het zweet me aan alle kanten uit. Het ene moment heb ik koorts, en later weer opeens niet."

Volgens zijn zaakwaarnemer slikt Borsato momenteel antibiotica en houden dokters een oogje in het zeil. Een opname in het ziekenhuis is vooralsnog niet aan de orde. "Maar ik sluit een bezoek binnenkort aan een NKO-arts, longarts of medisch specialist niet uit. Want misschien is er wel meer aan de hand."

Marco zei gisteren -hoestend en proestend door de telefoon- dat hij op korte termijn een grote medische check-up zou laten doen. "Want dit is echt geen gewone griep meer. Bronchitis of een verwaarloosde longontsteking zijn inmiddels door de artsen uitgesloten."

Borsato steekt momenteel al zijn energie in een spoedige genezing. "Veel liever zou ik mijn kracht echter gebruiken voor de naderende concerten en een nieuw album. Door die ziekte kom ik daar helaas onvoldoende aan toe. De zin is er wel, maar door dat belabberd gevoel mis ik de energie."

Grote concerten heeft Borsato de komende tijd niet. Wel moet hij over een week voor Warchild naar Oeganda. Zoals hij zich nu voelt, zal dat misschien niet doorgaan. Ook plannen voor een nieuw album staan in de ijskast. "Als mijn gezondheid aangeeft dat het moet, zal ik een langere rustpauze inlassen",  aldus Borsato in het AD. (br.hln)



08-04-2012 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste stichtend lid van The Dubliners overleden

Laatste stichtend lid van The Dubliners overleden

Klik op de foto om ' 7 Drunken Nights ' te beluisteren





Het laatste stichtend lid van de legendarische Ierse folkgroep The Dubliners is overleden, zo heeft de band op zijn website bericht. Banjospeler Barney McKenna stierf vandaag op 72-jarige leeftijd vredig in Dublin.

McKenna, met als bijnaam Banjo Barney, speelde begin dit jaar nog tijdens de 50 jaar jubileumtournee van The Dubliners. "Het was zijn leven om te reizen door de wereld en Ierse muziek te maken", luidde het in een verklaring van de familie, verspreid door de Ierse zender RTE.

De groep, gesticht in 1962, heeft toonaangevend bijgedragen aan de wereldwijde verspreiding van de Ierse muziek. De band is nog steeds actief en succesrijk, zij het met steeds nieuwe muzikanten.

Hun humorrijke song "Seven Drunken Nights" werd in 1967 hun grootste hit en belandde zelfs op plaats zeven van de Britse hitparade.


08-04-2012 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland verkoopt laatste 100.000 tickets

Tomorrowland verkoopt laatste 100.000 tickets

http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=tomorrowlandt.jpg&res=medium


De verkoop van de laatste partij tickets voor Tomorrowland is om 11 uur van start gegaan. Het gaat om 100.000 kaartjes voor fans uit de ganse wereld. De eerste 70.000 tickets waren voorbehouden voor België.

Het dancefestival uit Boom heeft nog vlug een andere ticketpartner gezocht omdat het eerste luik van de verkoop moeilijk verliep. Belgische fans die op 24 maart achter het net visten, krijgen nu dus een nieuwe kans.

Tomorrowland heeft dit jaar plaats op 27, 28 en 29 juli en voegde deze week ook nog Swedish House Maffia toe aan de affiche.


07-04-2012 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimpelrock strikt Tom Jones, Will Tura en Marco Borsato

Rimpelrock strikt Tom Jones, Will Tura en Marco Borsato

Klik op de foto om ' It's Not Unusual ' te beluisteren




Tom Jones, Marco Borsato, Will Tura en Christoff en Vrienden zijn de eerste namen op de affiche van het festival Rimpelrock. Dat kondigde de organistie vandaag aan. De elfde editie vindt zaterdag 11 augustus plaats op het festivalterrein van Kiewit in Hasselt.

Organisator Chokri Mahassine is alvast tevreden met de namen. "Sir Tom Jones, daar azen we al op sinds het begin van Rimpelrock en met Marco Borsato haal je sowieso pure ambiance en klasse binnen", luidt het in een persbericht.

"Will Tura komt al voor de zesde keer naar het festival. Christoff brengt onder meer Dana Winner, Jo Vally, The Sunsets en zijn zus Lindsay mee. Luc Appermont is als presentator van de partij", meldt Mahassine.

In de komende weken worden nog meer namen bekendgemaakt. Vanaf juni kunnen de festivalgangers ook terecht bij de gebruikelijke voorverkooppunten. De tickets kosten 30 euro (exclusief reservatiekosten). De online voorverkoop op www.rimpelrock.be start woensdag 18 april om 10.00 uur.


06-04-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getalenteerde muzikant is DJ hoewel hij doof is

Getalenteerde muzikant is DJ hoewel hij doof is

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Robbie Wilde is zo goed als volledig doof. En toch is hij in staat muziek te mixen door het tellen van beats en aanvoelen van geluidstrillingen. De 26-jarige man nam voor het eerst plaats achter de draaitafels in het restaurant van zijn vader toen hij nog een kind was. Sindsdien heeft hij de smaak te pakken.

"De reactie van iedereen gaf me koude rillingen. Ik kreeg er veel voldoening van en ik besloot ermee verder te gaan", vertelt hij. "Ik heb leren luisteren zonder iets te horen. Ik heb geleerd hoe ik kan inspelen op de reacties van mijn publiek zonder dat iemand merkt dat ik doof ben." Ondanks zijn handicap speelt de getalenteerde man nu regelmatig in nachtclubs en op evenementen in de VS. (br.hln)


06-04-2012 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson laat ons alle hoeken van de kamer zien

Scarlett Johansson laat ons alle hoeken van de kamer zien

Klik op de foto om de clip te bekijken





Onderschat ze niet, ons Scarlett Johansson. In een nieuwe clip van 'The Avengers' zien we hoe de actrice, die in de huid kruipt van Black Widow, zich in de nesten heeft gewerkt. Ze zit vastgebonden op een stoel terwijl ze ondervraagd wordt. En toch, haar personage maakt zich allesbehalve zorgen...

Al snel zien we waarom: Black Widow bevrijdt zichzelf en dat doet ze door een paar keiharde trappen te verkopen. En een kopstoot of twee, drie. Met de roodharige vamp - die op het einde nog snel een salto placeert - valt niet te sollen, dat mochten de drie heren in het promofilmpje aan den lijve ondervinden.

'The Avengers', waarin Marvel-superhelden 'Iron Man', de 'Incredible Hulk', 'Thor', 'Captain America' en 'Hawkeye' de revue passeren, draait vanaf 24 april in de Belgische bioscoopzalen.

Hou deze website zeker in de gaten want onze Hollywoodredactrice versierde naar aanleiding van de release interviews met de cast van de nieuwste actiefilm.


05-04-2012 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse filmmaker Claude Miller (70) overleden

Franse filmmaker Claude Miller (70) overleden

http://oi44.tinypic.com/2z54va0.jpg


De Franse cineast Claude Miller is gisteravond op 70-jarige leeftijd in Parijs overleden. Dat meldt zijn productiehuis.

Miller stierf na een lang ziekbed. Hij was regisseur van onder meer 'La Classe de neige', waarvoor hij de juryprijs kreeg op het filmfestival van Cannes in 1998. Andere films zijn 'La meilleure façon de marcher' (1976), 'Garde à vue' (1981) en 'L'Effrontée' (1985). Charlotte Gainsbourg speelde één van haar eerste grote rollen in die laatste film.

Volgens Franse media heeft Miller een onuitwisbare indruk achtergelaten op de Franse filmindustrie en verliest Frankrijk met zijn dood een van zijn grootste talenten. (br.hln)


05-04-2012 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna met nieuwe plaat weer op nummer 1 in VS

Madonna met nieuwe plaat weer op nummer 1 in VS

Klik op de foto om ' Give Me All Your Luvin ' te beluisteren





De Amerikaanse zangeres Madonna (53) is in de VS met haar nieuw album op de eerste plaats in de hitlijsten beland. Het muziekmagazine Billboard zag "MDNA" doorstoten tot aan de top van zijn Billboard 200.

De Amerikaanse zangeres stond in totaal al met acht albums vooraan in de Amerikaanse hitlijsten. Enkel Barbra Streisand deed het beter, met negen stuks.

Madonna verkocht in de eerste week 359.000 exemplaren van "MDNA", schreef Billboard, dat sinds 1945 instaat voor de hitlijsten. Dat zijn 80.000 exemplaren of 28 procent meer dan van haar vorige album "Hard Candy", dat uitkwam in 2008. Van haar succesalbum "Music" uit 2000 werden wel nog 60.000 exemplaren meer verkocht. (br.hln)


05-04-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston verdronk in 30 cm "erg heet water"

Whitney Houston verdronk in 30 cm "erg heet water"

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Whitney-Houston-7.jpg


Zangeres Whitney Houston overleed in februari door te verdrinken in amper 30 cm "extreem heet water". Dat staat in het definitieve rapport van de lijkschouwer. De Amerikaanse artieste stierf op 48-jarige leeftijd in een hotel in Beverly Hills.

Volgens het autopsierapport was Houstons dood een ongeluk. De zangeres verdronk, met de "effecten van aderverkalking en cocaïnegebruik als contribuerende factoren". In de hotelkamer werd wit poeder aangetroffen, naast een opgerold papiertje, een kleine lepel en een spiegel, voorwerpen die doorgaans dienst doen als hulpmiddel van cocaïnegebruikers. Het is nog niet bevestigd of het poeder inderdaad cocaïne was.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Houston aan hartproblemen leed en jarenlang cocaïne had gebruikt. De lijkschouwer concludeerde dat laatste op basis van haar geperforeerde neus. Beide factoren zouden dus hebben bijgedragen aan haar verdrinking.

Een assistent vond de levenloze zangeres op 11 februari met haar gezicht naar beneden in de badkuip, in wat volgens de lijkschouwer "extreem heet water" was. Op het gezicht van de zangeres zaten immers kleine brandwonden van het type die worden veroorzaakt door heet gas of een vloeistof.

Toeval
CNN liet het autopsierapport onderzoeken door Drew Pinsky, een specialist in verslavende medicatie. De 60 procent vernauwing van de aders die vermeld wordt in het rapport is een "erg milde hartziekte", zegt Pinksky, iets wat geen probleem veroorzaakt zou mogen hebben. De 0,58 microgram cocaïne per milliliter bloed die werd gevonden, is volgens Pinksy een middelmatige concentratie. Het cocaïnegebruik vond blijkbaar plaats "net voor ze instortte in het bad in het hotel", zei de lijkschouwer eerder al bij de voorstelling van het voorlopige autopsierapport.

Pinksky vermoedt dat Houston een toeval heeft gekregen door het gebruik van cocaïne, mogelijk in combinatie met de onthouding van een voorgeschreven pijnstiller en alcohol. Er werden immers geen sporen van alcohol aangetroffen in het bloed van de zangeres, en hoewel er een leeg potje van het medicijn Xanax in haar kamer lag, was ook de concentratie van het middel in haar lichaam laag.

"Voor mij is een combinatie van cocaïne met een plotse daling van het Xanaxniveau en een daling in de alcoholconsumptie een recept voor een toeval," zegt Pinky. "Iemand die dan met het gezicht naar beneden in een badkuip ligt, kan dan gemakkelijk een aanval krijgen en verdrinken", luidt het.


05-04-2012 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis Antwerpen"

"Lady Gaga op 29 september in Sportpaleis Antwerpen"


http://desmond.imageshack.us/Himg201/scaled.php?server=201&filename=ladygagas.jpg&res=medium


De uitermate excentrieke en steeds verrassende Amerikaanse zangeres Lady Gaga komt op 29 september naar ons land met haar 'Born This Way Tour'. Dat beweert althans de krant La Dernière Heure. Haar wereldtournée zou op 10 april officieel worden voorgesteld, op 13 april zou de ticketverkoop van start gaan.

Ook deze keer zullen de tickets wellicht de deur uitvliegen. Bij haar vorige passage langs het Sportpaleis in 2010 moest een tweede concert ingelast worden om tegemoet te komen aan de massale vraag naar tickets.


05-04-2012 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young patenteert nieuw revolutionair audioformaat

Neil Young patenteert nieuw revolutionair audioformaat


http://oi44.tinypic.com/35bcl69.jpg


Muzikant Neil Young, bekend van nummers als 'Like a Hurricane' en 'Heart of Gold', heeft een nieuw audioformaat ontwikkeld. Het formaat moet de hoge resolutie van de originele opname behouden, en toch niet (veel) groter zijn dan het huidige mp3-formaat.

Het vakblad Rolling Stone heeft documenten kunnen inkijken waarin Young zes handelsmerken aanvraagt. Daartoe behoren: "Online en fysieke winkeldiensten voor muziek en artistieke optredens; downloadbare muziek in hoge resolutie; optische media met muziek en film in hoge resolutie." Het adres dat op de aanvraag staat, komt overeen met het muzieklabel van Young, Vapor Records.

De ontdekking van Rolling Stone komt niet geheel onverwacht. In januari gaf Young in een interview al toe dat hij aan een nieuw muziekformaat werkte met Steve Jobs, de overleden topman van technologiereus Apple. In september vorig jaar zou uitgever Penguin Group wel eens de naam van het nieuwe formaat kunnen hebben gelekt.

In een persbericht over de autobiografie van Young stond het volgende: "Young staat ook persoonlijk in voor de ontwikkeling van Pono, een revolutionair nieuw muziekformaat dat de hoogste digitale resolutie mogelijk zal hebben: de geluidskwaliteit van studiokwaliteit die artiesten en producers hoorden toen ze de muziek opnamen.". (br.hln)



04-04-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevestigd: Morrissey op Les Ardentes

Bevestigd: Morrissey op Les Ardentes

Klik op de foto om ' First Of The Gang To Die ' te beluisteren





Deze week nog een gerucht, maar vandaag formeel bevestigd: Morrissey doet voor de tweede keer in evenveel jaar ons land aan. Op donderdag 5 juli sluit hij de eerste dag van Les Ardentes af. Zijn optreden is meteen het enige in België en Nederland voor dit jaar. Vorig jaar stond Morrissey nog op de Lokerse Feesten.

De organisatie heeft verder nog een aantal namen aan de affiche toegevoegd. De folk revelatie van dit jaar, de New-Yorkse Sharon Van Etten, maar ook Maverick Sabre, de nu-soul sensatie uit Groot-Brittannië. Verder ook Here We Go Magic, Morning Parade, Dub FX, Blake Worrel, Sallie Ford & The Sound Outside en uit eigen land Romano Nervoso. Die laatste groep komt uit La Louvière en omschrijft haar muziek als 'spaghettirock'. Beslist een bezoekje waard, al was het maar voor de prettig gestoorde frontman Giacomo Panarisi.

04-04-2012 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ancienne Belgique denkt aan Amerikaans Theater als mogelijke uitbreiding

Ancienne Belgique denkt aan Amerikaans Theater als mogelijke uitbreiding

http://oi40.tinypic.com/35kirna.jpg

De Ancienne Belgique (AB), die op zoek is naar een derde concertzaal, ziet het Amerikaans Theater als een van de uitbreidingsmogelijkheden. Het gebouw wordt nu nog door de VRT gehuurd, maar komt vanaf juni vrij te staan. Dat meldt Brussel Deze Week en wordt bevestigd door de AB.

De grote zaal van de AB op de Anspachlaan is bijna elke dag in gebruik en daarom is de concertorganisator op zoek naar een extra zaal.

"We zijn verschillende pistes aan het bekijken en het Amerikaans Theater is er één van. Op dit moment is het wel nog een prematuur verhaal dat handenvol geld zal kosten. Intussen hebben we al het Amerikaans Theater bezocht. Daarnaast bekijken we ook andere locaties in Brussel", aldus Kevin McMullan van de AB.

Naast de AB lonkt ook de stad Brussel naar het Amerikaans Theater, vanwege de toekomstige heraanleg van de Heizelvlakte. Het gebouw in het Ossegempark, dat na de wereldtentoonstelling van 1958 geschonken werd aan de Belgische staat, biedt nog even onderdak aan Radio 2 Vlaams-Brabant, het documentatiearchief, de decoropslag en het Omroepmuseum.


04-04-2012 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonen van Beatles plannen nieuwe band

Zonen van Beatles plannen nieuwe band

http://oi41.tinypic.com/eijkhs.jpg
Van links naar rechts James McCartney, Sean Lennon, Dhani Harrison en Zak Starkey.


James McCartney, zoon van Beatle Paul, heeft onthuld dat hij samen met zonen van de andere Beatles op een plan broedt om samen een band op te richten. James wil de nieuwe Fab Four oprichten met Sean Lennon, Dhani Harrisson en Zak Starkey.

Hij voegt er meteen aan toe dat Zak, zoon van Ringo Starr, het te druk heeft maar dat zijn broer Jason interesse heeft om achter de drumkit te gaan zitten.

"Ik zie het helemaal zitten, Sean en Dhani ook. Ik zou het reuze vinden", stelt James in een BBC-interview. "Nu afwachten of de goden ons gunstig gezind zijn".

James (34) bracht drie EP's uit en werkte met zijn pa in de studio. Dhani Harrison is net als zijn pa George gitarist en werkte zijn pa's laatste album 'Brainwashed' af nadat die in 2001 was overleden. In 2006 vormde hij de band thenewno2.

Sean Lennon, zoon van John en Yoko Ono, bracht al tal van albums uit, solo en met band. Hij werkte tevens samen met zijn moeder. Zak is met zijn 46 de oudste en de best bekende. Hij drumde bij Oasis en The Who. ( br.hln)



03-04-2012 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Ardentes strikken Morrissey

Les Ardentes strikken Morrissey

Klik op de foto om ' Let Me Kiss You ' te beluisteren





Fijn nieuws voor de fans van de betere Britse muziek: Morrissey zal op 5 juli op het Les Ardentes-festival in Luik spelen. Dat meldt althans Morrissey-fansite True To You.

Het is de tweede keer op evenveel jaar tijd dat de voormalige The Smiths-frontman ons land aandoet. Vorig jaar speelde Morrissey al op de Lokerse Feesten.

Hoewel de affiche van Les Ardentes nog niet volledig is, staan er al een aantal stevige kleppers op het programma. Onder meer Marilyn Manson, 50 Cent, The Ting Tings en Rodrigo Y Gabriela hebben al bevestig voor het programma. Met onder meer Milow, The Hickey Underworld, School Is Cool en The Bony King of Nowhere is er in Luik ook een ruime binnenlandse delegatie van de partij.

Les Ardentes, van 5 tot en met 8 juli in Luik. Meer info vind je hier.




.

03-04-2012 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Legendz haalt Moby, Tiesto, Afrojack, Axwell en Bob Sinclar naar België

Legendz haalt Moby, Tiesto, Afrojack, Axwell en Bob Sinclar naar België


http://oi43.tinypic.com/34r6e52.jpg

Legendz, een Luikse evenementenorganisatie, heeft zijn tussentijdse kalender samengesteld voor 2012. Momenteel staan er negen events gepland op verschillende locaties in Luik, Wallonië en zelfs Antwerpen. Onder andere Moby, Tiesto, Hardwell, Afrojack, Axwell en Bob Sinclar zullen zeker van de partij zijn in 2012 in La Cité Ardente, waar Legendz de reputatie van De Vurige Stede alle eer wil aan doen

Speciaal voor de liefhebbers van elektronische muziek riep de organisatie drie verschillende concepten in het leven; The Legendz, LGNDZ Unlimited en Lektroklash. Elk van deze concepten heeft een duidelijke muzikale stijl en doelgroep. De evenementen onder de naam The Legendz zijn grootste producties met de meest bekende en populaire dj's van het moment. Er worden steeds locaties voorzien met een capaciteit van 5.000 tot 15.000 personen. Op deze evenementen wordt er ook steeds een imposant VIP-platform voorzien met exclusieve loges. Met het concept LGNDZ Unlimited keert de organisatie terug naar zijn roots met kleinere feestjes tussen de 1.000 tot 3.000 gasten en de grootste namen uit het Techno & Tech House genre. Met de Lektroclash evenementen ten slotte worden de fans van de genres Elektro en New Disco op hun wenken bediend en dit in locaties met een capaciteit van 1.000 tot 3.000 gasten.

Daarnaast mag Legendz ook de pré-F1 party's van Tiesto organiseren en dit in aanloop van vijf verschillende F1-races, waaronder de GP F1 van België. Legendz verzorgt er de gehele productie. Legendz werd vorig jaar gevraagd de organisatie van de eerste editie van het Summerlakes festival op zich te nemen. Dit festival heeft plaats op een locatie aan de oevers van les Lacs de l'Eau d'Heure in Henegouwen. Met dj's als Joachim Garraud, Mark Knight en Arno Cost was de eerste editie een succes en wordt er zeker een vervolg gebreid aan dit concept.

Agenda
Hoewel er nog volop aan de agenda wordt gesleuteld kan Legendz alvast de eerste namen en data voor 2012 doorgeven. 

Legendz
5 mei - Hardwell & Afrojack - Hall des Foires Luik
28 augustus - Tiesto/Official F1 party - Hall des Foires Luik
29 augustus - Moby - Hall des Foires Luik
08 september - Summerlakes festival
28 september  - Bob Sinclar - TBC

Legendz Unlimited 2012:
2 maart - Fritz Kalkbrenner - Palais des Congrès Luik
4 mei - Josh Wink - Palais des Congrès Luik

Legendz Lektroklash 2012:
8 april - Etienne de Crecy - Palais des Congrès Luik
28 april - Axwell - Legendz Night @ Noxx Antwerp

De organisatie verwacht dat heel wat van de evenementen snel zullen zijn uitverkocht. Tickets zijn hier of hier verkrijgbaar. (br.hln)


03-04-2012 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy & The Stooges, Stranglers en John Cale op Brussels Summer Festival

Iggy & The Stooges, Stranglers en John Cale op Brussels Summer Festival

Klik op de foto om ' The passenger ' te beluisteren





De eerste namen van het Brussels Summer Festival (BSF) zijn bekendgemaakt. Naast enkele lokale artiesten staan er ook weer grote internationale namen op de affiche: onder meer Iggy Pop & The Stooges, The Stranglers, John Cale & Band, Stefan Eicher en Alborosie.

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen dan weer naar de klassieke tegenhanger Classissimo in het Beursgebouw. Daar opent het festival op 9 augustus met een concert van Olga en Pasichnyk.

Het Brussels Summer Festival is dit jaar aan zijn elfde editie toe. Het festival gaat door van 10 augustus tot 19 augustus op het Museumplein, het Paleizenplein en de Kunstberg. De verschillende festivalsites worden verbonden door een 'Urban Village' met bars, terrasjes en kraampjes. Naast muziek biedt BSF ook film, theater, musea, straattheater en tal van andere dingen.

De voorverkoop is gestart. Meer informatie en prijzen vind je op de website van Brussels Summer Festival.



03-04-2012 om 11:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
31-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams wordt vader

Robbie Williams wordt vader


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ayda-Field-Robbie-Williams.jpg


Robbie Williams heeft de zwangerschap van zijn vrouw Ayda Field bekendgemaakt en staat te popelen om papa te worden.

"Hey vriendjes, ik heb een geheim bewaard voor jullie. Ik en Ayda worden Mama en Papa dit jaar! We hebben seks gehad en het werkt!", laat de Take That-zanger weten op zijn website.

"We hebben scans gezien en we hebben gehuild... we zagen baby's in reclamespots en barstten in tranen uit... de kinderkamer is bijna klaar. Ik ben verliefd op een wezentje dat in mama's buik aan het groeien is. Ik kan maar niet wachten om papa te worden. Ik huil nu. Veel liefde en plezier. Roberto, Mama en De Kleine".

Robbie (38) en Ayda (32) trouwden in augustus 2010. Ze maakten er geen geheim van dat ze een gezin wilden stichten. "Zij wil een heel voetbalelftal, ik wil er twee. Een jongen en een meisje. We gaan ze Woody en Sonny noemen. Ayda wil er nu al aan beginnen, maar ik ben pas terug van tournee. Na kerstmis beginnen we te oefenen", verklaarde hij vorig jaar.(br.hln)


31-03-2012 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet:

Kate Winslet: "Themalied 'Titanic' doet me kotsen"

Klik op de foto om ' My Heart Will Go On ' te beluisteren





Telkens ze 'My Heart Will Go On' hoort, moet Kate Winslet kotsneigingen onderdrukken, en dat heeft niets met zeeziekte te maken.

Winslet vindt het liefdesthema van haar meest succesvolle film 'Titanic', gezongen door Céline Dion en een wereldwijde hit, gewoon een stinkter van formaat. Dion van haar kant omschrijft het als "een klassieker".

Winslet tegenover MTV News: "Telkens ik dat lied hoor, krijg ik braakneigingen. Nee, ik mag dat niet zeggen. Hoewel, het is waar, ik moet ervan kotsen. Ik wou dat ik kon zeggen 'Luister, iedereen, het is dat liedje van Céline Dion'. Maar dat doe ik niet. Ik zit dan met een uitgestreken gezicht en diep vanbinnen rol ik eens goed met mijn ogen".

Dat zal Dion niet graag lezen. "'My Heart Will Go On' is voor mij een klassieker. Daar deel van mogen uitmaken, maakt me enorm trots", aldus Dion.

De 3D-heruitgave van 'Titanic' ging eerder deze week in Londen in première. Maar Winslet bleef niet zitten voor haar intieme scène met Leonardo DiCaprio. "Mezelf naakt zien in 3D? Dankjewel. Tegen dan zit ik in de bar".


31-03-2012 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!