Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderbaarlijk: opgegeven Bee Gee Robin Gibb mag volgende week naar huis

Wonderbaarlijk: opgegeven Bee Gee Robin Gibb mag volgende week naar huis


http://oi42.tinypic.com/351whw3.jpg


Het gaat de goede kant uit met de zwaar zieke Bee Gee-zanger Robin Gibb. De 62-jarige muzikant is niet alleen uit zijn coma ontwaakt, hij zou volgende week zelfs het ziekenhuis al mogen verlaten. Amper enkele weken geleden hadden de artsen de man opgegeven.

Vorig weekend kwam er al het goede nieuws dat Robin Gibb uit zijn diepe coma ontwaakt was. Intussen kan hij al rechtop zitten en  met zijn familie communiceren. Gibb strijdt tegen darm- en leverkanker en had na complicaties ook nog eens een longontsteking opgelopen, waardoor hij in coma sukkelde. Er was weinig of geen hoop meer voor de Bee Gee.

Maar nu ziet het er dus allemaal veel beter uit, volgens de gespecialiseerde pers. The Sunday Mirror citeert een vriend van de familie: "Robin is nog zwak maar zijn toestand verbetert dagelijks. Zijn herstel is een mirakel. Enkele weken geleden waren zijn vrouw Dwina en de familie op het ergste voorbereid. Nu rekenen ze erop dat hij snel thuis zal zijn." Dat hangt van de behandelende artsten af. Gibb zal alleszins nog veel verzorging nodig hebben.

Robin (62) is de tweelingbroer van Maurice Gibb, die op 53-jarige overleed. Samen met broer Barry (65) vormde de tweeling eind jaren zestig de populaire band The Bee Gees. (br.hln)


30-04-2012 om 11:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans viert vandaag 90ste verjaardag

Toots Thielemans viert vandaag 90ste verjaardag

Klik op de foto om ' Bluesette ' te beluisteren





Jean 'Toots' Thielemans blaast vandaag 90 kaarsjes uit. De man viert dat met zijn onafscheidelijke mondharmonica tijdens acht speciale concerten in ons land. Er verschijnt ook een boek en boxset, en in Brussel is later dit jaar een tentoonstelling voorzien.

Jean Baptiste Frédéric Isidor "baron" Thielemans werd geboren op 29 april 1922 in de Hoogstraat van de Brusselse Marollenwijk. Thielemans raakte tijdens de Duitse bezetting in de ban van de jazzmuziek. De Belgische jazzgitarist Django Reinhardt was zijn eerste grote voorbeeld. Het was onder zijn invloed dat "de ket" naar de gitaar greep. In dezelfde periode begon Thielemans ook mondharmonica te spelen.

Na de oorlog vertrok hij op Europese tournee met Benny Goodman. Hierdoor kende hij in 1950 een internationale doorbraak. Hij kreeg de bijnaam "Toots", naar jazzmuzikanten Toots Mondello en Toots Camarata.

In 1952 emigreerde hij naar de Verenigde Staten. Daar beleefde hij al snel een van de belangrijkste momenten in zijn carrière: hij werd lid van Charlie Parker's All-Stars en speelde in Philadelphia enkele concerten samen met deze jazzgrootheid. Hij werd ook als gitarist opgenomen in het beroemde George Shearing Quintet.


Thielemans introduceerde een geheel nieuwe klank in de jazzscène, door unisono de melodie te fluiten en gitaar te spelen. Een voorbeeld daarvan is het in 1962 gecomponeerde 'Bluesette'. Het nummer werd een wereldhit en Toots noemde het soms al lachend zijn pensioenfonds.


Toch werd hij vooral bekend door het bespelen van zijn lievelingsinstrument: de mondharmonica of het "mondmuziekske". Hij zorgde ervoor dat dat instrument een vaste plaats kreeg binnen de jazzwereld. Amerikaanse artiesten geloofden uiteindelijk niet meer dat Toots oorspronkelijk uit België kwam, omdat er zoveel soul in zijn muziek zit. "You're not from Brussels, you're from Mississippi", zei Quincy Jones bijvoorbeeld.


Zoals zoveel jazzmuzikanten, genoot hij het meest van zijn optredens. Maar Toots componeerde daarnaast ook heel wat filmmuziek ('Midnight Cowboy', 'The Getaway', 'Sugarland Express', 'Cinderella Liberty', 'Turks Fruit', 'Jean de Florette') en nam een gigantisch aantal platen op. Hij speelde ook de tunes van televisieprogramma's als 'Sesamstraat', 'Baantjer' en 'Witse' en speelde samen en/of nam platen op met Ella Fitzgerald, Quincy Jones, Bill Evans, Jaco Pastorius, Natalie Cole, Pat Matheny, Dizzy Gillespie, Paul Simon, Billy Joel en vele anderen.


Ondanks zijn hoge leeftijd blijft de "Afro-American Marollien" ook nu nog altijd jazzliefhebbers ontroeren met de klanken van zijn mondharmonica. In de lezerspoll van het Amerikaanse jazzmagazine "Down Beat" is hij nog nagenoeg ieder jaar laureaat in de categorie "diverse instrumenten". De intussen overleden jazztrompetist Clifford Brown zei hem daarover ooit: "Toots, wanneer jij de harmonica bespeelt, verdient die beter dan de benaming 'divers instrument'." Thielemans beschouwde het als het mooiste compliment dat hij ooit heeft gekregen.


Thielemans kreeg talloze muziekprijzen en treedt nog steeds op, zoals vorig jaar in Tokio. Misschien iets breekbaarder en wat minder krachtig op zijn 'broodje', zoals hij de mondharmonica altijd noemt, maar nog even innemend en sfeervol.


29-04-2012 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azealia Banks geeft verstek voor Rock Werchter

Azealia Banks geeft verstek voor Rock Werchter

http://oi45.tinypic.com/2z5lpqh.jpg


Azealia Banks komt niet naar Rock Werchter deze zomer. De Amerikaanse rapartieste moet vanwege opnameverplichtingen een reeks festivaloptredens in Europa cancellen deze zomer. Banks legt de laatste hand aan haar debuutplaat 'Broke With Expensive Taste' en die opnames krijgen dus voorrang. Over een mogelijke vervanger is voorlopig nog niks geweten. Azealia Banks zou op donderdag in de Pyramid Marquee optreden.



29-04-2012 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unesco roept 30 april uit tot Internationale Dag van de Jazz

Unesco roept 30 april uit tot Internationale Dag van de Jazz

Klik op de foto om ' Into my soul' te beluisteren



Dee Dee Bridgewater


Met een indrukwekkende line-up - bestaande uit onder meer Dee Dee Bridgewater, Herbie Hancock, Antonio Hart, Tânia Maria en Hugh Masekela - viert Unesco maandag voor het eerst de eerste Internationale Dag van de Jazz. De VN-organisatie wil voortaan ieder jaar op 30 april een Internationale Dag van de Jazz organiseren.

Jazz staat voor vrijheid, solidariteit, wederzijdse hulp en de basiswaarden van de mensheid, aldus Unesco.

Naast een openingsconcert vandaag in het hoofdkwartier in Parijs, volgen maandag ook jazzevenementen en workshops in New York en in New Orleans, de bakermat van de jazz. De bedoeling is om de internationale gemeenschap en vooral de jeugd kennis te laten maken met de universele waarden van de muziek.


29-04-2012 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Houston werkt aan boek over Whitney

Mama Houston werkt aan boek over Whitney


http://oi50.tinypic.com/1e5s84.jpg


De gospelzangeres Cissy Houston sprak deze week met uitgevers in New York omdat ze een boek over het leven van haar dochter wil maken. Dat meldden verschillende aanwezigen op de vergadering.

Cissy noemde haar dochter vaak 'Nippy', een koosnaampje uit haar jeugd, dit zou ook de titel van de biografie zijn. De moeder leek emotioneel en lichamelijk vermoeid, aldus getuigen. Volgens dezelfde bronnen zijn de onderhandelingen wel nog volop aan de gang.

De 78-jarige moeder wil het echte verhaal van haar dochter schrijven. "Het boek zal de slechte en goede feiten over mijn dochter bevatten", vertelde ze aan een uitgever. Wat Cissy bereid is te onthullen zal bepalen hoeveel geld ze zal krijgen van de uitgever. Het zou over een bedrag van zeven cijfers gaan. Maar de moeder wil niet graag de details over de dood en de drugsverslaving van haar dochter uit de doeken doen.

Volgens Cissy circuleren er heel wat leugens over haar dochter, die wil ze ontkrachten. Ze schreef al haar eigen memoires neer in het boek genaamd 'How Sweet the Sound'. Ze zal beroep doen op een ghostwriter voor dit werk. Dit is niet het eerste boek dat gepland is sinds de dood van Whitney.De gospelzanger BeBe Winans zou werken aan een memoire waarin hij over zijn vriendschap met de overleden zangeres vertelt. Dit zou 'The Whitney I Knew' gedoopt worden en in juli verschijnen. (br.hln)


28-04-2012 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters nieuwe hoofdredacteur Menzo

Koen Wauters nieuwe hoofdredacteur Menzo

http://desmond.imageshack.us/Himg90/scaled.php?server=90&filename=clouseauwd4.jpg&res=landing


Koen Wauters, frontman van Clouseau, volgt vanaf vandaag Jorn Van Besauw op als hoofdredacteur van het tweemaandelijkse tijdschrift Menzo. Dat staat vandaag in de krant Het Laatste Nieuws en meldt uitgeverij Think Media in een persbericht. Wauters is volgens uitgever Think Media de "verpersoonlijking van de combinatie waar het magazine voor staat: sport & lifestyle".

"Ik was altijd al een lezer en grote fan van het magazine Menzo, net omwille van die gezonde mix aan sport en lifestyle. Twee elementen die echt essentieel onderdeel uitmaken van mijn leven of mijn way of life. De hoofdredactie van een bijzonder interessant en zeer stijlvol magazine op mij nemen, lijkt mij een pittige uitdaging. Maar het is wel een leuke opdracht waar ik met enorm veel enthousiasme naar uitkijk", dixit Wauters.

"Het is niet de eerste keer dat we aan Koen dachten als potentiële hoofdredacteur", zegt Jorn Van Besauw, de vorige hoofdredacteur die eerder benoemd werd tot publishing manager bij Think Media. "Is het de vorige keren telkens gestopt bij de gedachte, zijn we deze keer met een concreet voorstel naar Koen getrokken."

Van Besauw verwoordt de functie als "een soort van redactioneel ambassadeurschap". Dat "houdt in dat Koen de mogelijkheid krijgt om op langere termijn zelf te bepalen in hoeverre hij het magazine volledig naar zijn hand kan of wil zetten". "Koen komt in een goed draaiend redactiegeheel terecht, met genoeg ervaring en ondersteuning van mezelf als publishing manager", luidt het.(br.hln)


27-04-2012 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.365 festivalgangers eisen 54.750 euro van Pukkelpop

365 festivalgangers eisen 54.750 euro van Pukkelpop


http://oi48.tinypic.com/eafe3r.jpg


De dagvaarding voor Pukkelpop is klaar: 365 festivalgangers eisen samen voor 54.750 euro terug van de organisatie. Het proces start voor de zomer, schrijven de Coreliokranten.

"Vandaag stuur ik de dagvaarding naar de gerechtsdeurwaarder", citeren de kranten advocaat Alex Wijnant, die de 365 festivalgangers vertegenwoordigt. Gemiddeld eisen ze 150 euro terug van de Pukkelpoporganisatie, wat de som op 54.750 euro brengt.

Concreet vragen de cliënten van Wijnants de terugbetaling van hun festivaltickets en drank- en eetbonnen die ze hadden gekocht op de weide. Voor het eerst sinds de hagelstorm op 18 augustus 2011 de festivalweide trof, zal een rechter zich dus uitspreken in een proces tegen Pukkelpop.

Volgens meester Wijnant kan de zaak tegen eind mei van start gaan, maar Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine is niet van plan toe te geven aan de eisen. "Wij zullen de claim betwisten en elkaar ontmoeten in de rechtbank", reageert Mahassine. In oktober kondigde de organisatie aan dat tickethouders voor de afgelaste editie worden vergoed met drank- en eetbonnen voor de drie volgende festivals. (br.hln)



27-04-2012 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1.400 agenten voor Paul McCartney in Bogota

1.400 agenten voor Paul McCartney in Bogota

http://oi46.tinypic.com/2dhtxxz.jpg


Tijdens zijn verblijf in de Colombiaanse hoofdstad Bogota, die gebukt gaat onder zware drugscriminaliteit, genoot Paul McCartney de bescherming van 1.400 agenten.

De 69-jarige Beatle en zijn vrouw Nancy Shevell waren twee dagen lang constant omringd door wat omschreven wordt als "een ring van staal". Ze landden en vertrokken vanop de militaire luchthaven.

"Van zodra Pauls vliegtuig landde tot het weer vertrok, stelden de autoriteiten 1.400 agenten aan om de veiligheid te garanderen. Hij is de grootste ster die het land ooit bezocht. Er zijn geen concrete dreigementen geweest, maar niemand wilde risico's nemen", aldus een insider in de Daily Mirror.

Het was evenwel niet McCartney die op dergelijke maatregelen verzocht. "Paul is heel relaxed. Zijn enige bezorgdheid is zijn fans een schitterende show te bezorgen".

Intussen raakte bekend dat McCartneys fortuin vorig jaar met een derde toenam dankzij zijn huwelijk met de zakenvrouw Nancy Shevell. Daarmee belandt hij op de derde plaats in de 'Rich List of Music Millionaires' van de Sunday Times.

Shevell bracht een fortuin van 183 miljoen euro mee toen ze in oktober vorig jaar met McCartney trouwde. Dat bracht het vermogen van de Beatle op een slordige 815 miljoen euro. (br.hln)


26-04-2012 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Brutal Truth, MaYaN én sensuele dans op Graspop

Ook Brutal Truth, MaYaN én sensuele dans op Graspop



http://oi45.tinypic.com/312iibq.jpg
Brutal Truth


De affiche van de Graspop Metal Meeting is bijna compleet. De organisatie houdt nog slechts twee namen achter, en meldt dat MaYaN en Brutal Truth aan de affiche zijn toegevoegd. Er is ook nog een bijzondere, sensuele dansact voorzien in de Metal Dome.

MaYaN is een jonge groep uit Nederland, opgericht door Mark Janssen (Epica, ex-After Forever). Janssen laat zijn gitaar bij MayaN achterwege en concentreert zich op zijn rauwe zang. Nog bruter is Brutal Truth, een Amerikaanse grindcoregroep die na een pauze van zeven jaar in 2006 opnieuw herrie ging maken.

De organisatie van de Metal Meeting laat nog weten dat vrijdag en zondag 25 bands optreden, terwijl er zaterdag maar liefst 27 spelen. Wie graag vroeger begint te feesten, kan donderdag al in de Metal Dome terecht voor een metal-hitparade.

Naast de vier festivalpodia vind je op Graspop ook een Metal Plaza om door te zakken na de optredens. De Metal Dome daar wordt dit jaar overigens ondergebracht in een nieuwe en grotere tent die meer mogelijkheden biedt om te spelen met licht en geluid. Liefhebbers kunnen er zelfs "sensuele danseresjes" vinden, volgens de organisatie "de perfecte mix voor een nachtje doorgaan."


26-04-2012 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albarn ontkent einde van Blur en Gorillaz

Albarn ontkent einde van Blur en Gorillaz


http://oi45.tinypic.com/uocpy.jpg


Damon Albarn, geestesvader van Blur en Gorillaz, heeft ontkend dat hij klaar is met de twee bands. Er werden recent uitspraken van de zanger gepubliceerd waarin hij zei dat het "onwaarschijnlijk" was dat er nog nieuw materiaal van de Gorillaz uitgebracht zou worden en dat het optreden van Blur in Hyde Park deze zomer de bands laatste show zou zijn.

Aan de Britse krant Metro vertelde Albarn echter dat hij nog niet met zijn bandleden heeft gesproken over "het begin of het einde" van Blur.

Op de vraag of het optreden in Hyde Park het laatste werd van Blur, antwoordde de zanger: "Nee, dat komt uit een artikel met een interessante kijk op een zeer lang gesprek. Ik weet niet hoe we ons zullen voelen wanneer we in Hyde Park spelen. Sommige dagen denk ik er op één manier over, op andere dagen voel me er weer anders bij. Wanneer je iets niet ziet als een stuk van je carrière, maar als een deel van je leven, weet je niet hoe je je erbij zal voelen op het moment zelf", zegt Albarn. "We willen gewoon een heel goed optreden brengen, maar er is onder ons niet gesproken over een begin of einde."

Over Golliraz ontkende Albarn eveneens een einde. "Wanneer Jamie Hewlett en ik onze ruzie bijleggen, ben ik er zeker van dat we nog een album zullen maken. We hebben samen teveel meegemaakt om dit niet te overwinnen. We hebben gewoon ruziegemaakt zoals vrienden soms doen", vertelt Damon. "Ik ben niet de enige die wel eens ruziemaakt met vrienden en het dan bijlegt. Iedereen doet dat."

Albarn zegt erg uit te kijken naar de show in het Hyde Park in Londen, waar ze op 7 augustus deze zomer zullen spelen. Hij voegde nog toe: "Ik hou ervan met Blur te spelen, het is een van de beste dingen die ik ooit meegemaakt en gevoeld heb. Maar aan de andere kant wil ik het niet verpesten door te lang verder te doen en mezelf belachelijk te maken. Op 44-jarige leeftijd is heen en weer springen op een podium een beetje schromelijk, maar ik hou er gewoon van."

Wie er in Hyde Park niet kan bij zijn, kan nog steeds naar het Zweedse festival Way Out West in augustus. (br.hln)


26-04-2012 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clare and The Reasons in Handelsbeurs

Clare and The Reasons in Handelsbeurs

Klik op de foto om ' That's All ' te beluisteren





Clare Muldaur is de dochter van Geoff Muldaur, die met Bob Dylan en Van Dyke Parks speelde. Het was met die geniale maar knotsgekke Parks, componist-muzikant-producer en tevens tekstschrijver van het magnum opus van The Beach Boys 'Smile', dat Clare and The Reasons twee jaar geleden een memorabel concert gaven in de Gentse Handelsbeurs. En ze komen terug, op 12 mei in diezelfde concertzaal.

Clare Muldaur, die het na enkele Belgische bieren met Van Dyke Parks roerend eens was dat Gent - na San Francisco - de mooiste stad ter wereld is, kennen we vooral van haar radiohits 'Pluto' en haar cover van Genesis' 'That's All'.

Met haar betoverende stem zingt ze breekbare en vaak sprookjesactige songs die door haar man, de Franse Olivier Manchon, van wonderbaarlijke arrangementen worden voorzien. Het snijvlak tussen jazz, klassiek en crooners, daar maakten Clare and The Reasons hun habitat van.

Vorig jaar trok de band acht maanden naar Berlijn om er nummers voor hun derde album te schrijven. De stad verkenden ze op een motorfiets, een Schwalbe uit 1968, model KR-51, wat meteen de titel werd van het nieuwe album: 'KR-51', opgenomen in het Duitse stadje Haldern-Rees met Sufjan Stevens op drums. Donkerder dan zijn voorganger 'Arrow', met meer overstuurde gitaren, maar nog steeds met de meticuleuze orchestratie die intussen het waarmerk is van Clare and The Reasons. (br.hln)


25-04-2012 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Branson verfilmt boek over Stones-album Exile on Main Street

Richard Branson verfilmt boek over Stones-album 'Exile on Main Street'


http://oi45.tinypic.com/20fpc9f.jpg
Jagger en Richards tijdens de opnames van 'Exile On Main Street'.


Nadat er reeds een documentaire was gemaakt over de chaotische ontstaansgeschiedenis van het legendarische album 'Exile on Main Street' van de Rolling Stones, komt er nu ook een langspeelfilm. Dat meldt de Britse krant The Guardian op gezag van Deadline Hollywood.

De film wordt gebaseerd op het boek 'Exile on Main Street: A Season in Hell' dat Robert Greenfield over die tumultueuze periode uit de carrière van de Stones heeft geschreven. De verfilming is het werk van één van de bedrijven van Virgin van Richard Branson, Virgin Produced.

Virgin is al jaren verdeler van de albums van de Rolling Stones. Ten behoeve van filmproductie richtte miljardair Branson Virgin Produced op. Dit scoorde reeds met bijvoorbeeld Gouden Palm-winnaar 'Sex, Lies and Videotape' van Steven Soderbergh.

Het dubbelalbum 'Exile on Main Street' (1972) werd opgenomen in een Zuid-Franse villa, in omstandigheden die, zacht uitgedrukt, weinig van doen hadden met professionele opnamesessies. Het werd niettemin één van de mijlpalen in de loopbaan van de Stones. (br.hln)



25-04-2012 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinéad O'Connor zegt tournee af: Ben er heel slecht aan toe

Sinéad O'Connor zegt tournee af: "Ben er heel slecht aan toe"

Klik op de foto om ' How About I Be Me ' te beluisteren






Sinéad O'Connor heeft haar tournee noodgedwongen moeten afzeggen. De zangeres die aan een bipolaire stoornis lijdt, zou er volgens haar dokter zeer slecht aan toe zijn. O'Connor maakte het nieuws zelf bekend op haar website.

Zo schrijft ze dat ze heel erg ziek is en dat haar dokter haar heeft aangeraden om al haar optredens af te zeggen. Verder vertelt O'Connor hoe ze tussen december en maart met een "zeer ernstige inzinking" kampte.

De 45-jarige 'Nothing Compares 2 U'-zangeres had een tournee gepland naar aanleiding van haar nieuwste album, maar geeft nu schoorvoetend toe dat ze dacht dat ze sterker was dan ze eigenlijk is.

Haar laatste album 'How About I Be Me (And You Be You)?' ligt sinds februari in de winkelrekken. O'Connor zou op 12 mei een optreden geven in Milwaukee.

In december kondigde de Ierse haar breuk aan met Barry Herridge, een therapeut met wie ze amper zestien dagen getrouwd was.



24-04-2012 om 08:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele verslaat Lady Gaga als homo-icoon

Adele verslaat Lady Gaga als homo-icoon


http://img259.imageshack.us/img259/6762/adelet.jpg


Abba, Kylie Minogue, Village People, Diana Ross, Nicole en Hugo en zowat alles wat het songfestival ooit voortbracht: allemaal genieten ze de eer door de homogemeenschap tegen de geschoren borst gedrukt te worden.

Voortaan mag ook Adele zich een 'gay icon' noemen. In een poll onder de luisteraars van de Britse homoradio Gaydar wipt ze immers Lady Gaga van de eerste plaats. Van de vierduizend stemmers kreeg Adele 55 procent van de stemmen achter haar naam, Gaga slechts 19 procent.

Gareth Thomas, de rugbyspeler die geen geheim maakt van zijn seksuele voorkeur, werd uitgeroepen tot celebrity van het jaar.


23-04-2012 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Diamond voor derde keer getrouwd

Neil Diamond voor derde keer getrouwd


http://oi41.tinypic.com/x62bq.jpg


Zaterdag trouwde Neil Diamond (71) in Los Angeles met zijn manager Kate McNeil (42). De ceremonie werd bijgewoond door familie en dichte vrienden, zo laat een woordvoerder van de singer-songwriter weten aan tijdschrift People. Het is zijn derde huwelijk.

"Katie en ik zijn gisteravond getrouwd. Hadden jullie er maar allemaal bij kunnen zijn. Het was magisch. Love, Neil", twitterde Diamond gisteren.

Het was ook op zijn twitterpagina dat Diamond vorig jaar in september bekendmaakte dat hij en McNeil verloofd waren.

Diamond heeft twee dochters uit zijn eerste huwelijk met Jaye Posner. In 1967 scheidde hij van Posner, met tweede vrouw Marcia Murphey kreeg hij twee zonen. Dat huwelijk hield stand van 1969 tot 1994.

Die scheiding was destijds één van de duurste in showbizzland ooit: Diamand betaalde zijn ex toen 130 miljoen euro. (br.hln)



23-04-2012 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie concerten Charles Aznavour in NY afgelast

Drie concerten Charles Aznavour in NY afgelast


http://oi44.tinypic.com/15f2dlk.jpg


De drie concerten die zanger Charles Aznavour (87) volgende week in New York zou geven, zijn geannuleerd. Dat meldde Live Nation."De optredens zijn afgelast en worden niet opnieuw geprogrammeerd", aldus Renee Portoff, een medewerkster van Live Nation, die de reden voor de annulering niet kent.

Aznavour, die volgende maand 88 wordt, zou in het City Center in New York op 26, 27 en 28 april zijn show 'En toute intimité' geven. Op 12 april werd een concert van "de Franse Sinatra" in Québec op het allerlaatste ogenblik al afgelast, omdat hij erge pijn in de keel had.


22-04-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bee Gees-zanger Robin Gibb ontwaakt uit coma

Bee Gees-zanger Robin Gibb ontwaakt uit coma

http://oi42.tinypic.com/351whw3.jpg


Robin Gibb, de zanger van de legendarische Britse popgroep de Bee Gees, is uit zijn coma ontwaakt en kon al communiceren met zijn familie. Dat zegt een woordvoerder.

De zanger, die kanker heeft, raakte vorige week in coma door een longontsteking. Gibb kon een teken geven met zijn hoofd en communiceren met zijn familie, die aan zijn ziekbed in een hospitaal in Londen waken, zei woordvoerder Doug Wright.

Barry Gibb, de broer van de zanger en eveneens lid van de Bee Gees, had gezongen om hem uit zijn coma te krijgen, zei Dwina, de vrouw van de zanger. Ook zijn drie kinderen hadden muziek gespeeld, zei ze.

Gibb werd achttien maanden geleden geopereerd aan de ingewanden. Artsen stelden toen kanker vast.


22-04-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter: enkel nog dagtickets voor donderdag

Rock Werchter: enkel nog dagtickets voor donderdag

http://oi43.tinypic.com/2ni0etc.jpg


Wie dit jaar naar Werchter wil afzakken voor de 38ste editie van Rock Werchter en nog geen ticket heeft, zal vrede moeten nemen met de donderdag. De combitickets zijn al lang de deur uit en ook dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn intussen niet meer beschikbaar, zo meldt de organisatie vrijdag.

Wie dit jaar naar Werchter wil afzakken voor de 38ste editie van Rock Werchter en nog geen ticket heeft, zal vrede moeten nemen met donderdag 28 juni. De combitickets zijn al lang de deur uit en ook dagtickets voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn intussen niet meer beschikbaar, zo meldt de organisatie.

Donderdag staan onder meer The Cure, Elbow, Blink-182, Within Temptation en Cypress Hill geprogrammeerd. Rock Werchter 2012 vindt plaats van donderdag 28 juni tot en met zondag 1 juli in Werchter. (br.hln)

Tickets kopen, doet u via deze link.


21-04-2012 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metronomy, Triggerfinger en Milow op de 1e editie Ronquières Festival

Metronomy, Triggerfinger en Milow op de 1e editie Ronquières Festival

Klik op de foto om ' Everything Goes My Way ' te beluisteren





Het Ronquières Festival heeft vandaag nieuwe namen toegevoegd aan zijn affiche. Onder andere de Britse groep Metronomy, de Franse rapper Joeystarr en Julien Doré prijken op de affiche van het nieuwe festival, dat plaatsvindt op 28 en 29 juli op de site van het hellend vlak. Eerder was al bekend dat Milow en Triggerfinger geprogrammeerd staan.

Op zaterdag 28 juli zullen overdag vooral Franse rappers optreden. Zo passeren Joeystarr, Soprano en 1995 de revue. Ook de Engels rockers Metronomy en de Franse raggagroep Raggasonic treden zaterdag op.

Julien Doré, M Pokora, Brigitte en Izia zijn enkele namen voor zondag 29 juli. Die dag zijn er ook enkele Belgische artiesten geprogrammeerd: Triggerfinger, Milow, Joshua en Jali.

De concerten zullen plaatsvinden op twee podia. De festivalgangers kunnen blijven slapen op de camping. Alle informatie is beschikbaar op de website www.ronquieresfestival.be.


21-04-2012 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse gitaarlegende Bert Weedon overleden

Britse gitaarlegende Bert Weedon overleden


http://oi40.tinypic.com/1zna6bn.jpg


De Britse gitarist Bert Weedon, "de man die de wereld leerde gitaar spelen", is gisteren op 91-jarige leeftijd in zijn woning in Buckinghamshire in het noordwesten van Londen overleden. Dat heeft zijn vriend John Adrian bekendgemaakt.

Weedon werd geboren in Londen in 1920 en was met zijn boeken 'Play In A day' een inspiratie voor lieden als Paul McCartney, Eric Clapton en Brian May om de gitaar ter hand te nemen.

Zelf nam hij op twaalfjarige leeftijd voor het eerst een gitaar vast, om een loopbaan in big bands uit te bouwen. Hij speelde geregeld op hits van sterren als Tommy Steele, Adam Faith en Billy Fury, alsook Frank Sinatra en Nat King Cole.

Weedon was al een ster toen de rock 'n' roll naar Groot-Brittannië overwaaide. Hij geldt als de man die de elektrische gitaar in zijn vaderland populariseerde.


21-04-2012 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!