Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Linn breekt door in Frankrijk

Lady Linn breekt door in Frankrijk

Klik op de foto om ' I Don't Wanna Dance ' te beluisteren





'No Goodbye At All', de tweede van Lady Linn & Her Magnificent Seven, doet het erg goed. Nog geen jaar na de release behaalt het album goud en ook Frankrijk lijkt er pap van te lusten.

Met het debuut 'Here We Go Again' oogstte Lady Linn & Her Magnificent Seven heel wat succes. Maar ook de opvolger gooit dus hoge ogen. 'No Goodbye at All' werd opgenomen in Studio Ferber in Parijs, onder auspiciën van de befaamde producer Renaud Letang, bekend van z'n plaatwerk met o.a. Jane Birkin, Feist, Mocky en Jamie Lidell.

De reacties bij onze zuiderburen zijn erg lovend. Lady Linn trad aan in het gerespecteerde muziekprogramma Taratata en charmeerde iedereen met 'Cry Baby' en een speciale versie van 'Walk On By' samen met Bert Ostyn van Absynthe Minded. De Fransen noemen haar al de nieuwe pop- en soulsensatie. (br.hln)


09-05-2012 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger van punkband Against Me! wordt vrouw

Zanger van punkband Against Me! wordt vrouw


http://oi47.tinypic.com/25ps5c7.jpg


Tom Gabel, frontman van de Amerikaanse punkgroep Against Me!, begint binnenkort een behandeling om vrouw te worden. Dat meldde de zanger tegenover muziekblad Rolling Stone.

De zanger zegt dat hij een hormonenkuur opstartte en een elektrolysebehandeling (waarmee overtollige beharing wordt aangepakt) om de komende maanden de overgang van man naar vrouw te beginnen maken. Binnenkort zal hij zijn naam veranderen naar Laura Jane Grace.

Gabel zal ook na de verandering getrouwd blijven met zijn huidige echtgenote Heather, die hij tegenover Rolling Stone 'uitzonderlijk begrijpend' noemde. "Het meest beangstigende was hoe zij hierop zou reageren", zegt hij. "Maar ze was geweldig en erg begripvol. Er zullen in de toekomst wellicht moeilijke momenten volgen. Dat is de reden waarom ik hiermee naar buiten kom: ik hoop dat de mensen begrip zullen opbrengen voor mijn keuze, en dat ze vriendelijk zullen reageren."

De zanger wordt daarmee niet de eerste transseksuele punkrocker. Jayne County, voormalig frontman bij Wayne County and the Electric Chairs, ging hem al voor.

Against Me!, een groep die vooral met 'Reinventing Axl Rose' uit 2002 hoge ogen gooide, zit momenteel in de studio om een zesde album op te nemen.


09-05-2012 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey vraagt om Indonesische zoo te sluiten

Morrissey vraagt om Indonesische zoo te sluiten


http://oi45.tinypic.com/20p974h.jpg


De Britse zanger Morrissey heeft de Indonesische overheid aangespoord om een dierentuin in de tweede grootste stad van het land te sluiten. Dit doet hij nadat een groot aantal dieren overleden zijn in de zoo, aldus de dierenrechtenorganisatie PETA vandaag.

Morrissey, die donderdag in Indonesië zal optreden, heeft volgens PETA een brief gestuurd naar de minister van Bosbouw, Zulkifli Hasan. De dierenrechtenorganisatie meldde dat in een maand tijd vijftien dieren gestorven zijn in de zoo van Surabaya, de hoofdstad van de provincie Oost-Java.

"Uw ministerie heeft opgeroepen tot veranderingen in de zoo van Surabaya, maar er is niets verbeterd", schreef Morrissey in zijn brief. "Het kan niet dat een eindeloos debat gevoerd wordt en oplossingen worden uitgesteld, terwijl dieren blijven lijden en sterven", schreef hij. "Sluit alstublieft onmiddellijk de zoo en breng de dieren over naar een betere omgeving."

Dierenrechtenactivisten bekritiseerden de zoo van Surabaya, omdat de dieren in overbevolkte, vuile en onaangepaste kooien worden vastgehouden. De minister van Bosbouw trok in augustus de licentie in van het bestuur van de zoo en heeft een nieuw team aangesteld. Daarna stierven er een hele reeks dieren.

Lokale media hebben gemeld dat in de zoo tijdens de afgelopen maanden al een Sumatraanse tijger, een Afrikaanse leeuw, een komodovaraan, een krokodil en verschillende vogels stierven. In maart stierf de enige giraf die nog in de zoo leefde, nadat die bijna 20 kilogram plastic had ingeslikt. Het plastic zou in de kooi van het dier zijn weggegooid. (br.hln)


09-05-2012 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adieu Sarko! Carla Bruni gaat weer zingen

Adieu Sarko! Carla Bruni gaat weer zingen

Klik op de foto om ' L´amour ' te beluisteren





Nu manlief Nicolas Sarkozy niet langer president van Frankrijk is, wil Carla Bruni haar zangcarrière herlanceren. Dit najaar brengt ze een nieuw album uit.

Sarkozy zei na zijn verkiezingsnederlaag tegen Francois Hollande meteen ook de politiek vaarwel. Hij werd immers de eerste Franse president in 31 jaar die na slechts één termijn moet opstappen. De 44-jarige Bruni hoeft zich dus niet langer in de schaduw van haar echtgenoot te verstoppen. Carla zou tijdens het bestuur van Sarkozy niet gestopt zijn met muziek schrijven.

"Ze heeft om praktische redenen haar optredens moeten opgeven, maar dat hoeft nu niet langer", zegt haar woordvoerster. Ze hoopt haar succeshit 'Quelqu'n m'a dit' van tien jaar geleden te evenaren. Die was goed voor ongeveer twee miljoen exemplaren, vooral in Frankrijk. En terwijl Bruni haar tweede carrière begint, kan Nicolas nu meer tijd met zijn dochtertje Giulia doorbrengen. (br.hln)


08-05-2012 om 19:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Masseur beschuldigt John Travolta van aanranding

Masseur beschuldigt John Travolta van aanranding

http://oi48.tinypic.com/zyhuyw.jpg


John Travolta hangt een rechtszaak boven het hoofd van 2 miljoen dollar (ongeveer 1,53 miljoen euro). Een door Travolta ingehuurde masseur beweert dat de Hollywoodster hem heeft aangerand in een hotelkamer in Beverly Hills.

Volgens showbizzsite TMZ kleedde de 58-jarige filmster zich in januari tijdens een massage volledig uit, stond zijn selder in bloei en betaste hij de masseur vervolgens in de edele delen. Toen die liet blijken niet geïnteresseerd te zijn, sloeg Travolta dan maar de hand aan zichzelf.

Travolta's woordvoerder noemt de aanklacht een "op niets gebaseerde leugen". De acteur was op de bewuste dag niet in de staat Californië, aldus de raadsman.


08-05-2012 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dustin Hoffman redt leven van jogger met hartaanval

Dustin Hoffman redt leven van jogger met hartaanval


http://oi45.tinypic.com/2iqgvvt.jpg


Dustin Hoffman was aan het wandelen in het Londense Hyde Park toen hij zag hoe een jogger neerstortte door een hartaanval. Hoffman belde de hulpdiensten en bleef bij Sam Dempster tot hij was gereanimeerd.

"Ik wil Dustin Hoffman bedanken, hij heeft mijn leven gered", zegt de 27-jarige advocaat in The Sun.

Hoffman (74) zag Dempster vallen en belde meteen de hulpdiensten. Terwijl de toegesnelde ambulanciers de man electroshocks gaven met een defibrilator, bleef Hoffman aan zijn zijde. "Schitterende job, kerels", zo stelde de filmlegende toen Dempsters hart opnieuw begon te slaan. De man onderging later een operatie en kreeg een pacemaker.

"Ik herinner me niet wat er gebeurd is. De ambulanciers vertelden me dat ik gered was door Dustin Hoffman. Ongelooflijk", aldus Dempster.



08-05-2012 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Guetta en James Blunt (onterecht) doodverklaard

David Guetta en James Blunt (onterecht) doodverklaard


http://oi48.tinypic.com/t0kw0k.jpg


Paniek in Twitterland: een obscure Engelse site meldde dat David Guetta overleden was in een auto-ongeluk, waarna de speculaties een razende vaart namen. Fans hoeven echter niet te wanhopen, want het bericht is totaal uit de lucht gegrepen.

Twee dagen geleden overkwam James Blunt hetzelfde: de zanger zou zogezegd gestorven zijn aan een hartaanval, maar al snel bleek ook dit een smakeloze 'grap'. De 20-jarige student uit Boston had er nochtans zijn werk van gemaakt, door een speciale pagina met logo en lay-out van CNN aan te maken.

In het bewuste artikel over David Guetta stond naast heel wat details van het ongeval ook de foto van een omgekantelde auto. Zo zou de top-dj omgekomen zijn op Route 80 tussen Morristown en Roswell. Volgens de fantast van het schrijfsel kon hij geïdentificeerd worden aan de hand van zijn identiteitskaart. Zelfs zijn snelheid stond er bij: 150 km/u in een zone waar slechts 90 km/u toegestaan was. En getuigen zagen zowaar hoe hij net voor de fatale crash begon te zwalpen. Een rijke fantasie, want op 29 juli zal de Fransman gewoon springlevend de Mainstage van Tomorrowland veroveren. (br.hln)


08-05-2012 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albums Beastie Boys gegeerd sinds dood Adam Yauch

Albums Beastie Boys gegeerd sinds dood Adam Yauch


http://oi50.tinypic.com/ftmpo7.jpg


Het nieuws van het overlijden van Adam Yauch van de Beastie Boys heeft een stormloop veroorzaakt op de albums van de New Yorkers. Op het internet zijn de albums 200 keer meer gevraagd dan een week geleden, zo melden verscheidene media.

Vooral de albums 'Hot Sauce Committee Part Two', 'Licensed To Ill' en 'Ill Communication' zijn hot.

Yauch, beter bekend onder zijn alias MCA, overleed afgelopen vrijdag na een jarenlange strijd tegen kanker.


08-05-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en Vanessa Paradis opnieuw een koppel

Johnny Depp en Vanessa Paradis opnieuw een koppel

http://oi49.tinypic.com/n6t6qt.jpg


Volgens de laatste geruchten zijn Johnny Depp en Vanessa Paradis weer samen. Dat meldt de Nederlandse krant AD vandaag. De afgelopen weken werd er zwaar gespeculeerd over een breuk tussen het bekende showbizzkoppel, maar volgens het Britse magazine 'Now' werken Depp en Paradis hard aan hun relatie. De Amerikaanse acteur zou zelfs elke avond skypen met de Franse zangeres/actrice in de hoop hun relatie te herstellen.

Depp werkt momenteel in Amerika aan zijn nieuwe film The Lone Ranger, waarvoor hij al weken van huis is. Toch is hij volgens ooggetuigen gelukkiger dan ooit. Zijn goede humeur zou komen dankzij het dagelijkse contact met het thuisfront. Depp woont immers voornamelijk in Frankrijk met zijn partner Vanessa Paradis en hun twee kinderen, Lily-Rose (12) en Jack (9).

Toch is het niet helemaal zeker of het celebritykoppel ooit wel uit elkaar gegaan is. Zo hebben Depp en Paradis altijd volgehouden dat er niets aan de hand was, zelfs toen in januari de eerste geruchten opdoken over een mogelijke breuk. Bovendien prees Paradis onlangs haar romantische partner nog, omdat hij haar verrast had met een 'magisch' metalen hartje dat ooit nog toebehoorde aan Marilyn Monroe.

Ook al is het volgens het koppel nooit tot een breuk gekomen, de signalen van een relatiecrisis waren er wel. Zo bevestigden personen uit hun intieme sfeer aan het Amerikaanse magazine 'People' dat de twee wel degelijk hun relatie beëindigd hadden. Bovendien verscheen Depp tijdens de laatste editie van de Golden Globes helemaal alleen op de rode loper. Volgens ooggetuigen heeft hij het evenement zelfs langs de achterdeur verlaten om de paparazzi te ontlopen.

De uitreiking van de Globes was niet het enige evenement waarop Depp zonder zijn Franse zangeres te zien was. Het is al meer dan een jaar geleden dat de het koppel nog eens samen op de rode loper verscheen. Ook op de premières van Depps twee laatste films was Paradis nergens te bespeuren.

Zowel de nieuwe film van Paradis, Café de Flore, als de laatste van Depp, Dark Shadows, komen op elf mei in de cinemazalen.


07-05-2012 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorverkoop Pukkelpop gaat van start

Voorverkoop Pukkelpop gaat van start


http://oi49.tinypic.com/2cr6qv8.jpg


De voorverkoop is van start gegaan voor alle mensen die vorig jaar online een ticket kochten voor Pukkelpop 2011. Voor vrijdag 17 augustus heeft Pukkelpop Keane nog kunnen strikken en ook Maxïmo Park heeft bevestigd. Vondelpark verschuift van zaterdag naar vrijdag en Niki & The Dove heeft laten weten dat hun tournee wordt aangepast en ze de Pukkelpopshow niet meer kunnen spelen.

De officiële voorverkoop van de Pukkelpop 2012-tickets start maandag 14 mei om 6 uur via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. De presale start vandaag/maandag 7 mei om 10 uur en loopt af op vrijdag 11 mei om 23.59 uur.

De ticketprijzen blijven ongewijzigd. Een combiticket kost 155 euro, voor een dagticket betaal je 79 euro, exclusief reservatiekosten.

Festivalbezoekers kunnen dit jaar terecht op drie verschillende campings. Ook nieuw dit jaar is dat de gewenste camping zal moeten worden aangegeven tijdens de bestelprocedure van het Pukkelpop 2012-ticket.

Pukkelpop vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2012 met onder andere Keane, Maxïmo Park, Foo Fighters, Björk, The Stone Roses, Bloc Party, Lykke Li en The Black Keys. Pukkelpop vindt plaats op het festivalterrein van Kiewit aan de Kempische Steenweg in Hasselt. Meer informatie op www.pukkelpop.be.


07-05-2012 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
05-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Yauch (Beastie Boys) overleden

Adam Yauch (Beastie Boys) overleden

Klik op de foto om ' No Sleep Till Brooklyn ' te beluisteren





De Amerikaanse muzikant, rapper en videoregisseur Adam Yauch, bekend als MCA bij het hiphoptrio Beastie Boys, is vandaag overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse websites. Yauch werd 47 jaar.

De artiest was al geruime tijd ziek. In 2009 werd reeds gemeld dat Yauch aan kanker leed, en dat hij hiervoor bestraling en chemotherapie diende te ondergaan. Hij gaf recent nog verstek voor de inwijdingsceremonie van Beastie Boys in de Rock and Roll Hall of Fame. Yauch was getrouwd met Detchen Wangdu, het koppel had een dochter Tenzin Losel.

Beastie Boys, opgericht als hardcorebandje in 1978, evolueerden al gauw naar rap en waren in de prille dagen van de hiphop een opvallende band. Yauch, Mike Diamond (Mike D) en Adam Horovitz (Ad-Rock) maakten het als blanke jongens in een op dat moment door zwarte muzikanten gedomineerd genre. Het trio mixte rap met rock - nog een verwijzing naar de punkorigine van de band - en gooide commercieel hoge ogen met debuutplaat 'Licensed to Ill' uit 1986. Met 'Paul's Boutique' leverden Beastie Boys een rapklassieker af, later zouden ook platen als 'Check your Head' en 'Ill Communication' commercieel aan artistiek succes koppelen. Vorig jaar maakte de groep nog 'Hot Sauce Committee Part Two', ook al een plaat die heel wat lovende kritieken oogstte.

Bekende nummers van de groep zijn onder meer 'Fight for Your Right (to Party)', 'No Sleep till Brooklyn', 'Sabotage', 'Root Down' en 'Intergalactic'.

Hoewel ze begonnen als een zootje ongeregeld dat vooral in feesten leek geïnteresseerd te zijn, evolueerden Beastie Boys naar een volwassen groep die een eigen platenlabel uit de grond stampte en duidelijke politieke standpunten innam rond onder meer Amerikaanse politiek en de bezetting van Tibet. (br.hln)


05-05-2012 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
04-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Womack en Jamaican Legends op Gent Jazz Festival

Bobby Womack en Jamaican Legends op Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' California dreaming ' te beluisteren



Bobby Womack

Met de toevoeging van soullegende Bobby Womack en van de reggae-supergroep Jamaican Legends, met Ernest Ranglin, Monty Alexander en Sly & Robbie, is de affiche van het Gent Jazz Festival compleet.

Op vrijdag 13 juli brengt de all star band Jamaican Legends het beste van de Jamaïcaanse muziek en de jazz samen in één band. Voor die dag waren eerder reeds Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A. en Gabriel Rios aangekondigd.

Naast D'Angelo en STUFF. zal ook Bobby Womack op zaterdag 14 juli optreden op de slotdag van het festival. Deze soulveteraan brengt begin juni zijn eerste album in tien jaar uit, met dank aan Damon Albarn. Hij overtuigde de legendarische soulster om na een periode van stilte mee te werken aan zijn project Gorillaz. Bobby Womack kreeg de smaak meteen weer te pakken en de samenwerking leidde tot Womacks nieuwe album 'The Bravest Man in The Universe', geproducet door Albarn.

Deze artiesten vullen een indrukwekkend lijstje aan: Paco de Lucia, D'Angelo, Rodrigo y Gabriela and C.U.B.A., Damien Rice, Tindersticks, Melody Gardot, Brad Mehldau, Antony and the Johnsons and Metrolopole Orchestra, Wayne Shorter Quartet.
Meer info over Gent Jazz Festival vind je hier.



04-05-2012 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medeoprichter van The Skatalites overleden

Medeoprichter van The Skatalites overleden

Klik op de foto om ' Guns of Navarone ' te beluisteren





Lloyd Brevett, de bassist en medeoprichter van de invloedrijke skaband The Skatalites, is gisteren op 80-jarige leeftijd overleden.

Volgens de website van het Amerikaanse muziekmagazine Billboard was Brevett eerder op dag in het Jamaicaanse Andrews Memorial Hospital in St. Andrew opgenomen met een beroerte en epilepsieaanvallen.

Brevett speelde contrabas bij The Skatalites, een band die in 1963 werd opgericht en nog geen anderhalf jaar later weer uit elkaar viel. In die korte periode slaagden de groepsleden er als eersten in om de skamuziek - een mengeling van rhythm & blues, jazz, calypso en Cubaanse invloeden - bekendheid te bezorgen buiten Jamaica. De band lag ook mee aan de basis van het ontstaan van de muziekstijlen rocksteady en reggae.

De groep, die in de jaren tachtig opnieuw bijeenkwam, is vooral bekend van instrumentale nummers als 'Guns of Navarone' en 'Eastern Standard Time'. The Skatalites waren voorts de vaste begeleiders voor de artiesten die platen opnamen voor het label Studio One. Zo is de band te horen op het nummer 'Simmer Down' (1964) van The Wailers, met de jonge Bob Marley als frontman. (br.hln)


04-05-2012 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi

Michael Jackson wordt 'nieuw gezicht' van Pepsi


http://oi50.tinypic.com/2dtp1zc.jpg


Pepsi heeft een deal gesloten met de beheerders van Michael Jacksons fortuin om zijn beeltenis te gebruiken voor een nieuwe wereldwijde campagne.

De campagne zal het eerst te zien zijn in de VS en in China, daarna volgen nog 25 andere landen.

Als eerste stap, ondersteund door een reclameclip op televisie, zal een reeks colablikken met een foto van Jackson op worden uitgebracht. Op die blikjes zal een code staan die je met je smartphone kan inscannen om remixes uit het album 'Bad' te downloaden. Dat album viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.

In China wordt de campagne gekoppeld aan een wedstrijd waarmee tickets voor de show 'Michael Jackson: The Immortal World Tour' van Cirque du Soleil en lederen jassen kunnen gewonnen worden.

De deal met Jackson is een onderdeel van Pepsi's 'Live For Now'-campagne, die ook een clip van Nicki Minaj omvat en de sponsoring van Kary Perry's concertfilm 'Part of Me 3D'.

In 1984 vloog Jacksons haar in brand tijdens de opnames van een clip voor Pepsi. Hij liep toen zware brandwonden op, wat volgens velen het begin betekende van zijn verslaving aan pijnstillers. Jackson overleed in juni 2009 aan een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol.


03-05-2012 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist Slayer niet mee op tournee door vleesetende infectie

Gitarist Slayer niet mee op tournee door vleesetende infectie


http://oi50.tinypic.com/1q3dyh.jpg


Jeff Hanneman, de gitarist van metalband Slayer, kan komende zomer niet mee op tournee met de band. Hanneman worstelt nog steeds met de gevolgen van een vleesetende bacteriële infectie, waardoor hij bijna zijn arm moest laten amputeren.

Hanneman liep een jaar geleden na een spinnenbeet een bacteriële infectie op die zich onder de huid nestelt en huid-, spier- en vetweefsel vernietigt. "Het had niet veel gescheeld of Jeff z'n arm was geamputeerd", maakte de band nu bekend op haar Facebookpagina.

"Maar de dokters hielden hem enkele dagen in een kunstmatige coma en slaagden erin het dode en afstervende weefsel te verwijderen zonder al te veel complicaties".

Hoewel de operatie al een jaar geleden plaatsvond, is Hanneman nog steeds volop aan het herstellen. "Tijdens onze komende tournee deze zomer moet hij dan ook jammer genoeg verstek laten gaan", klinkt het. Hij wordt vervangen door Exodus-gitarist Gary Holt.

Slayer speelt op 22 juni op Graspop Metal Meeting in Dessel.



03-05-2012 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden

Sylvie en Rafael van der Vaart gaan scheiden

http://oi50.tinypic.com/167jpuf.jpg


Volgens het Nederlandse weekblad 'Party' zijn er grote problemen in het huwelijk van Tottenham-speler Rafael van der Vaart. De situatie met Sylvie zou inmiddels zo ernstig zijn dat "een scheiding onafwendbaar is". Het nieuws moest tot na het EK-voetbal geheim blijven, maar is nu al uitgelekt.

Volgens een bron uit de vriendenkring van Sylvie zou er al lange tijd geen sprake meer zijn van genegenheid tussen het stel. Op dit moment zou er door advocaten van de voetballer en de presentatrice al hard gewerkt worden aan een overeenkomst.

Het management van Sylvie heeft echter aan de redactie van SBS-Shownieuws laten weten dat het verhaal "klinkklare onzin" is. Het programma zal vanavond uitgebreid aandacht schenken aan het onderwerp.

Sylvie en Rafael zijn in gemeenschap van goederen getrouwd en het is de bedoeling dat ze het elkaar niet te moeilijk maken. Ze trouwden in 2005 in Heemskerk en hebben een zoon, Damián.


02-05-2012 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Volledige line-up Extrema Outdoor Belgium bekend


Volledige line-up Extrema Outdoor Belgium bekend


http://oi45.tinypic.com/2zoykg6.jpg


De complete line-up van het tweedaagse internationale dancefestival Extrema Outdoor Belgium is bekend. Inner City, Sasha, Gui Boratto, Roni Size, Redlight, Solomun, Magda en Maceo Plex vervolledigen de affiche. Deze tweede editie vindt opnieuw plaats op het recreatiestrand Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren en wel op 10 en 11 augustus.

"De nadruk ligt nog meer dan vorig jaar op techouse, techno en de diepere stijlen van het dance-spectrum", aldus de organisatie. Op de Mixed Stage vinden we niet alleen pioniers als Sasha en X-Press 2 terug, maar ook Kevin Saunderson feat. Inner City, Gui Boratto en Elektro Guzzi.

Ook het concept Circoloco is weer van de partij, met internationale residents zoals Maceo Plex, Tania Vulcano, Matthias Tanzmann, Davide Squillace en Tale Of Us. La Rocca brengt dit jaar het populaire 'Sunday Revolution', met headliners Maya Jane Coles, Solomun, Magda, Karotte en Nic Fanciulli.

Nieuw is het Limburgse concept Breakdown, dat op XO Belgium Roni Size, LTJ Bukem, Redlight en Addison Groove uitnodigt. Ook nieuw is Versuz met artiesten als Sander Kleinenberg en Jacques Lu Cont. Als laatste krijgt Feestgedruis een eigen platform met namen als Cassy, Guti (live) en Marc Houle.

Op vrijdag 10 augustus kan je tijdens de XO Beach Party terecht op het Bar-A Bar-podium voor onder andere Miguel Campbell en Jean Delarue. Daarnaast host Labyrinth Productions een tweede podium met onder meer Alex Dolby, Arado, Marco Faraone en Tom Dazing.

De volledige line-up van alle stages, kan gevonden worden op de festivalwebsite www.extrema.be, waar je ook je tickets kan kopen (70 euro voor combi). (br.hln)


02-05-2012 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
01-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Lydon: Door meningitis herkende ik vier jaar lang mijn ouders niet

John Lydon: 'Door meningitis herkende ik vier jaar lang mijn ouders niet"


http://oi46.tinypic.com/dpfvc8.jpg



Hij was pas zeven toen hij hersenvliesontsteking kreeg. John Lydon, alias Johnny Rotten en voorman van de legendarische punkband Sex Pistols, praat voor de eerste keer over die gruwelijke vier jaar. "Ik herkende mijn ouders niet, ik kon me zelfs mijn eigen naam niet meer herinneren".

"Ik herkende mijn ouders niet meer, maar ik besloot hen te vertrouwen. Ik kon immers nergens heen, ik had geen keuze. Ze waren lief voor me, ik merkte dat ik gewild was. In het ziekenhuis wilden ze me niet. Maar het was een gruwelijke periode, vooral omdat ik vanbinnen dacht dat alles mijn fout moest zijn. Ik dacht dat ik iets verkeerds had gedaan en dat ik werd gestraft".

Het inmiddels 56-jarige punkicoon heeft het in het interview ook over het duizelingwekkende succes van de Pistols en over de teloorgang van de band. Ook het overlijden van zijn stiefdochter Arianna Foster, beter bekend als zangeres Ari Up van punk-meidenband The Slits, komt ter sprake. Foster overleed in 2010 aan kanker.

"Ari hoefde niet te sterven, en dat besef is voor haar moeder een enorme last om te dragen. Ari wist dat ze kanker had maar ze negeerde dat en wendde zich tot waanzinnige theorieën. Als je iets geneeslijks als borstkanker wil overleven, moet je niet bij sufgeblowde onnozelaars aankloppen. Maar, als puntje bij paaltje komt, zijn dat beslissingen die Arianna zelf heeft gemaakt en in de familie zijn er mensen die vinden dat ze zelfmoord pleegde".

Lydon richtte in 1975 de Sex Pistols op en gaf zo het startschot voor de Britse punkbeweging. Hoewel ze slechts één album en vier singles uitbrachten, werden Sex Pistols één van de meest invloedrijde bands ooit. Nadat ze in 1978 uit elkaar gingen, richtte Lydon de band Public Image Ltd  (PiL) op.

Drie jaar geleden ging de peetvader van de punk in op een voorstel van het botermerk CountryLife om een reclamecampagne voor hen te maken. "Het geld dat ik daarmee verdiende - niet enorm veel, zeker niet als je ziet dat hun verkoop met 87 procent steeg - stelde me in staat weer met PiL op tournee te gaan en me van een reeks schulden te verlossen. Het bedrijf behandelde ons met zoveel respect dat het een plezier was voor hen te werken. Echt waar, dat heb ik in de muziekbusiness nooit meegemaakt". (br.hln)


01-05-2012 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Natalie Wood gearresteerd met coke en heroïne

Dochter Natalie Wood gearresteerd met coke en heroïne


http://oi49.tinypic.com/33aud0z.jpg


De dochter van filmlegende Natalie Wood en Robert Wagner is na een gevecht in haar huis dat eindigde met een geweerschot, aangehouden wegens bezit van cocaïne en heroïne.

Gisteren kwam de politie naar het huis van Courtney Wagner (38) in Malibu nadat iemand in de buurt een vrouw had horen schreeuwen, gevolgd door een geweerschot, zo meldt TMZ.

Courtney bleek in het bezit van cocaïne en heroïne en werd meteen gearresteerd. De andere betrokkene in de ruzie, een man, werd aangehouden voor het onachtzaam gebruik van een vuurwapen. Niemand werd gewond. Courtney Wagner kwam vrij nadat ze een borgsom van 10.000 dollar had betaald.



01-05-2012 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina trouwen op 11 augustus

Brad en Angelina trouwen op 11 augustus


http://oi40.tinypic.com/2ilxxmo.jpg


Wie deze zomer in de buurt van Aix-en-Provence is, zou daar wel eens op een ongeziene trouwstoet kunnen botsen. Angelina Jolie en Brad Pitt trouwen op 11 augustus immers op hun landgoed Miraval, in de buurt van het dorpje Correns.

Het wordt overigens een dubbel feest: 11 augustus is ook de trouwdag van Pitts ouders Bill en Jane, die dit jaar hun gouden jubileum vieren. Op de gastenlijst staan onder anderen Tom Cruise, Johnny Depp, Matt Damon en George Clooney.

Zo'n 250 gasten worden uitgenodigd om mee te vieren op Chateau Miraval. Het was Angelina's idee om haar trouwpartij te laten samenvallen met het jubileum van haar schoonouders.

"Angelina kan het goed vinden met de familie van Brad. Haar eigen moeder overleed bijna zes jaar geleden aan kanker en met haar vader (Jon Voight, nvdr) heeft ze niet zo'n goede relatie", aldus een bron in de Daily Star.

Hoewel Angelina zich onlangs verzoende met haar vader, is het nog niet duidelijk wie haar naar het altaar zal leiden: haar vader of haar broer James.  (br.hln)


01-05-2012 om 10:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!