Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction komt in opspraak door tatoeages

One Direction komt in opspraak door tatoeages

http://oi45.tinypic.com/34orhfl.jpg

De kerels van boysband One Direction houden nogal van tatoeages, maar een recente poging om deze liefde met hun fans te delen wordt niet gewaardeerd. Via Facebook en Twitter hadden ze fans opgeroepen om foto's van hun tatoeage te laten zien om zo een kans te maken op een rolletje in '1D3D', een documentaire over de band. Hierop kregen ze nogal wat kritiek, gezien veel van de One Direction-fans minderjarig zijn.


De oproep werd na de kritiek van beide sociale media-sites verwijderd, weet Daily Mail. Volgens een woordvoerder van de band was het een foutje en wil One Direction hun jonge fans absoluut niet aanmoedigen om een tattoo te laten zetten.

Op het moment dat de boodschap verdween, was deze echter al duizenden keren gedeeld op Twitter en Facebook. "Ik ga nu mijn vader smeken om een tattoo, ook al ben ik pas 13", schreef een fan in een reactie.

Zanger Harry Styles heeft met zijn 19 jaar al dertig tatoeages laten zetten, waaronder onlangs een gigantische vlinder op zijn buik. Het enige bandlid zonder inktplaatjes is Niall Horan.

12-03-2013 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win duotickets voor onze avant-première van 'Bingo'

Win duotickets voor onze avant-première van 'Bingo'

http://oi46.tinypic.com/oemqh.jpg

HLN.be organiseert in Kinepolis Antwerpen op dinsdag 19 maart om 20.30 uur een avant-première van de Vlaamse comedy 'Bingo', met onder meer Sven De Ridder. Dat betekent uiteraard dat wij JOU daarheen sturen, ruim voordat de film op 27 maart in de bioscoop komt. Ook de cast & crew zullen van de partij zijn in de zaal!


'Bingo' vertelt het verhaal van Pierre en Claire. Na 20 jaar beslissen hun buren voorgoed naar de Provence te trekken en hun huis te verkopen aan François en Hilda. Onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend' proberen Pierre en Claire bevriend te raken met hun nieuwe buren, maar François en Hilda hebben een heel aparte kijk op burenliefde...

De regie is in handen van Rudi Van den Bossche. Ruud De Ridder, Sven De Ridder, Nicole Laurent, Anke Frédérick, Marijn Devalck en Aron Wade tekenen voor de hoofdrollen.

Een duoticket winnen is héél eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Die vallen dagelijks of wekelijks in je elektronische bus. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op het duoticket. Succes!

11-03-2013 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJzerfront vormt decor voor fictiereeks 'In Vlaamse Velden'

IJzerfront vormt decor voor fictiereeks 'In Vlaamse Velden'

http://oi46.tinypic.com/22hok2.jpg

Op de site van de oude Suikerfabriek in Veurne is productiehuis Menuet gestart met een tweede reeks opnames voor de Vlaamse fictiereeks 'In Vlaamse Velden'. De serie over de Eerste Wereldoorlog past in de herdenking van de 'Groote Oorlog'. Eind 2013 zal het resultaat te zien zijn op tv-zender Eén.


In het najaar van 2012 vond een eerste blok opnames plaats in de streek van Roeselare. Voor een tweede blok trekt de filmploeg zich terug in "Bachten de Kupe", aan het IJzerfront. Momenteel filmt de ploeg de loopgravenscènes in Veurne. Later volgen nog opnames in Diksmuide, Oostduinkerke en Nieuwpoort. Ook in Poperinge en Ardooie worden beelden genomen.

Het West-Vlaamse provinciebestuur wil een voortrekkersrol spelen in de herdenking van de Eerste Wereldoorlog en draagt bij aan de productiekosten van "In Vlaamse Velden". Het trekt 400.000 euro uit aan financiële steun en levert ook materiële steun ter waarde van 1 miljoen euro.

"Hiervoor zijn verschillende redenen", zegt eerste gedeputeerde Guido Decorte (CD&V). "Er zijn geen rechtstreekse getuigen meer in leven. De wijze waarop we 100 jaar Groote Oorlog herdenken is bijgevolg niet vrijblijvend. Het wordt bepaald door onze interpretatie van WOI. Zorgvuldigheid en respect zijn dan ook essentieel."

De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder meer Barbara Sarafian, Wim Opbrouck en Wietse Tanghe. West-Vlaanderen wil ook de bevolking bij het project betrekken en roept de burgers op een figurantenrol te vertolken. Geïnteresseerden kunnen terecht op www.invlaamsevelden.be.

11-03-2013 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxemerk strikt na Lore Boonen ook vriendin Schoenaerts

Luxemerk strikt na Lore Boonen ook vriendin Schoenaerts

http://oi50.tinypic.com/2pqna76.jpg

Na Lore Van de Weyer -juffrouw Tom Boonen- mag ook de vriendin van Matthias Schoenaerts zich voortaan het gezicht van Good-On-Heels noemen. Het Vlaamse luxemerk werd in september gelanceerd door Kirsten Lucrezi. De 37-jarige Hasseltse kiest bewust voor "vriendinnen en vrouwen met vórmen. Geen 16-jarige androgyne modellen van 40 kilo". Actrice Milla Jovovich en de dochter van de voormalige hoofdredactrice van Vogue zijn al klant, weet 'Het Laatste Nieuws'.


"Lore is één van mijn beste vriendinnen. Sinds we vijf jaar geleden in Monaco aan elkaar voorgesteld werden in een restaurant klikte het meteen. Zelfde humor", aldus de mode-ontwerpster. "Voor mijn eerste collectie zocht ik -met Lore in mijn hoofd- naar een model. Natuurlijk, vriendelijk, vrouwelijk en glamoureus. Tot mijn frank viel: waarom vraag ik verdorie Lore zelf niet? De schat zei meteen 'ja' zonder één ontwerp gezien te hebben."

Met maatje 40 heeft Lore niet de gewenste modellentaille. "Maar ze is pérfect. Vrouwen die mijn kleren, schoenen en handtassen dragen, moeten andere vrouwen het gevoel geven: 'Wat zit dié goed in haar vel'. Ze moeten koppen doen draaien als ze ergens binnenstappen."

"Alexandra heeft vormen"
Ook met Alexandra Schouteden (23) -de vaste vriendin van Matthias Schoenaerts- smeedde Kirsten eerst een vriendschapsband. "Een fotograaf stelde ons aan elkaar voor. Alexandra is model, maar sluit zich niet aan bij een bureau omdat ze nog studeert en omdat ze met Matthias vaak in het buitenland verblijft. Zij doet gewoon mee omdat ze mijn kleren mooi vindt. Fijn, hé? Alexandra heeft wel een modellenmaat, maar ze heeft nog vormen. Met haar Congolees, Israëlisch en Belgisch bloed beschikt ze bovendien over allure."

"Lore zal altijd het gezicht van Good-On-Heels zijn", benadrukt Kirsten. "Poseren is voor haar echter iets onnatuurlijks, ik moest gekke bekken trekken om haar los te krijgen. Die rol is dus nu weggelegd voor Alexandra. Ik betrek Lore ook in het ontwerpproces, ze is mijn vast klankbord en geeft goede tips."

11-03-2013 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Jennifer Aniston vechten om trouwgasten

Brad Pitt en Jennifer Aniston vechten om trouwgasten

http://oi47.tinypic.com/inzk9i.jpg

De tijd dringt voor Angelina Jolie en Brad Pitt. De twee moeten binnen 90 dagen trouwen, anders is hun trouwvergunning niet meer geldig. Pitt en Jolie hebben vorige maand de vergunning aangevraagd. De twee zijn daardoor verplicht om uiterlijk in mei in het huwelijksbootje te stappen.


"Brad en Angelina hebben door de vergunning nog maar weinig tijd om hun bruiloft te plannen. Een paar maanden is niets wanneer je een bruiloft plant, zeker zo'n grote ceremonie als die van hun", legt een insider uit aan The Sun.

Na festival van Cannes
"Alles wijst erop dat ze in mei trouwen, vlak na het filmfestival in Cannes. Ze willen dolgraag in Frankrijk trouwen", gaat de bron verder. Er is alleen één probleem: de bruiloft van Brads ex Jennifer Aniston is waarschijnlijk ook in mei.

Hoe meer celebs, hoe beter de trouw
Jennifer was in eerste instantie van plan om de trouw van Brad en Angelina bij te wonen, maar nu de data zo dicht bij elkaar liggen gaat dat niet door en dreigt het een gevecht om gasten te worden. "Jennifer zal het zien als een kans om de beste bruiloft te organiseren. Het wordt een gevecht om Hollywood-sterren. Ze weet dat ze aan de hand van de aanwezige celebrities beoordeeld zal worden op wie de beste bruiloft heeft gehad", aldus de insider.

Het lijkt erop dat Aniston de race gaat winnen. De actrice heeft namelijk haar jurk al uitgekozen en ook de ringen zouden al klaar liggen.

11-03-2013 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey in ziekenhuis met dubbele longontsteking

Morrissey in ziekenhuis met dubbele longontsteking

http://oi48.tinypic.com/2jcwj9z.jpg

Morrissey (53) is in het ziekenhuis opgenomen met een dubbele longontsteking. Zaterdag moest hij een concert in San Francisco annuleren wegens de mogelijks levensbedreigende aandoening. De voorbije maanden leed de zanger aan een hele resem aandoeningen, waaronder bloedarmoede en een maagzweer.


De voormalige Smiths-zanger, die vorige maand een reeks Amerikaanse concerten moest annuleren om gezondheidsredenen, hoopt evenwel donderdag al opnieuw te kunnen aantreden op het Vive Latino Festival in Mexico.

"Morrissey wordt momenteel in San Francisco behandeld voor een dubbele longontsteking, maar blijft op koers om op 14 maart het Vive Latino Festival in Mexico Stad af te sluiten", zo klinkt een mededeling op fansite True To You. "Het concert in San Francisco zal op 1 mei plaatsgrijpen".

Vrijdag trad Morrissey op in het Arlene Schnitzer Theater in Portland, Oregon, waar hij de veiligheidsagenten "extreem en onnozel" noemde. "Steek een zwaarlijvig frietenmeisje uit McDonald's in het uniform van een security-agent en ze wordt prompt Eva Braun", sneerde hij.

11-03-2013 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise mist zijn eigen decadent feestje

Tom Cruise mist zijn eigen decadent feestje

http://oi50.tinypic.com/2poxhq9.jpg

Faut le faire: ruim 100.000 euro uitgeven voor een feestje, maar zelf forfait moeten geven. Het overkwam Tom Cruise in Londen, waar hij de 28ste verdieping van de Millbank Tower afgehuurd had. De steracteur wilde de cast en crew van zijn nieuwe film 'All you need is kill' in de bloemetjes zetten, goed voor in totaal 400 man. De opnames liepen zaterdagavond echter zodanig uit dat hij zelf het decadente gebeuren aan zijn neus voorbij zag gaan.


"Hij koos er net die locatie uit omdat daar het geweldigste uitzicht over heel Londen te zien valt", aldus een bron. "Door enkele actiescènes die nog ingeblikt moesten worden, kon hij echter zelf niet van de partij zijn. Alle drank was gratis, tot en met champagne en cocktails toe. Aan het einde van de avond waren meer dan 350 flessen ontkurkt. Ook crab cakes, Chinese dim sum, kleine Kobe-hamburgers en kipsaté waren in overvloed aanwezig."

"Tom heeft een ongelooflijke tijd gehad", weet een crewlid. "Hij mocht op een oude motorfiets via de Mall naar Buckingham Palace rijden en werd vanuit een helikopter boven Trafalgar Square gedropt. Hij noemde het zelf een van de prachtigste ervaringen uit zijn leven, dit was zijn manier om de hele ploeg te bedanken."

"Ik werkte mee aan heel wat Hollywood-films, met ook grote namen", voegde een andere collega eraan toe. "Dit is echter het meest buitensporige feestje van allemaal. Ik vrees dat er de volgende morgen enkelen met een houten kop opgestaan zijn."

11-03-2013 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones overwegen een nieuwe tournee


Rolling Stones overwegen een nieuwe tournee

Klik op de foto om ' Time Is On My Side  ' te beluisteren






 Na de jubileumconcerten in Londen en New York plannen de Rolling Stones een nieuwe reeks optredens, zo heeft het gespecialiseerde blad Rolling Stone gemeld.

Het zou gaan om achttien concerten in Noord-Amerika, nog dit jaar. Er zijn ook berichten dat de band ook op het Engelse Glastonbury-festival zou spelen. Meteen wordt het dan de eerste concertreis van de Stones sinds de "A Bigger Bang Tour" in 2005-2007.


11-03-2013 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner bevallen van Rainbow Aurora Rotella

Ex Hugh Hefner bevallen van Rainbow Aurora Rotella

http://oi45.tinypic.com/1zdqav4.jpg

Holly Madison heeft de naam van haar pasgeboren dochtertje bekendgemaakt. Het kindje luistert naar de naam Rainbow Aurora Rotella.


"Ik wilde mijn dochter een unieke naam geven", vertelt het voormalige Playboymodel aan E! News. "Er zat een meisje bij mij op school dat Rainbow heette, ik was zo jaloers op haar naam. Ik vond het een heel mooie en unieke naam!"

Madison beviel dinsdagmiddag van haar eerste kindje. Rainbow woog 3,2 kilo bij de bevalling. Papa is Pasquale Rotella.

De ex van Hugh Hefner kondigde in augustus aan dat ze voor het eerst zwanger was.

09-03-2013 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topanga uit 'Boy Meets World' siert cover Maxim

Topanga uit 'Boy Meets World' siert cover Maxim

http://oi46.tinypic.com/t7zmom.jpg

Actrice Danielle Fishel, die in de sitcom 'Boy Meets World' uit de jaren '90 Topanga Lawrence speelde, is een groot meisje geworden en dat is ook het mannenblad 'Maxim' niet ontgaan. Topanga siert de cover en heeft het in het bijhorende interview over de herkomst van haar vreemde naam Topanga en haar relatie met co-ster Ben Savage (Cory Matthews). De twee zijn straks trouwens te zien in een sequel: 'Girl Meets World', dat vorige maand opgenomen is en waarin Cory en Topanga getrouwd zijn en een jonge dochter hebben.

Topanga Canyon
De nu 31-jarige Fishel over de gekke naam Topanga, die in de jaren '90 ongetwijfeld menig jongenshart sneller deed slaan: "Michael Jacobs, die 'Boy Meets World' geschreven en uitgewerkt heeft, reed op een gegeven moment op een snelweg in Los Angeles toen hij zich realiseerde dat ze nog geen naam hadden voor mijn karakter. Toen hij zag dat hij voorbij Topanga Canyon reed, zei hij dat het Topanga wordt. Mocht hij twee kilometer later zich die vraag gesteld hebben, was het Canoga -de volgende afrit- geweest.

Broer en zus
Fishel haalt ook de geruchten uit de wereld als zou zij ooit samen geweest zijn met Savage. "Dat moet ik ontkennen", vervolgt ze in 'Maxim'. "Ik zei ooit in 'The Tyra Banks Show' dat Ben ik uit zijn geweest en de media gingen er meteen van uit dat we een stel waren. Maar ik was toen amper 15 jaar en toen het etentje voorbij was, realiseerden we beiden dat we meer broer en zus waren dan geliefden."

09-03-2013 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis bevestigt tweede deel 'Oz'-film

Mila Kunis bevestigt tweede deel 'Oz'-film

http://oi50.tinypic.com/faoh0o.jpg

Er komt een vervolg op de fantasiefilm "Oz: The Great and Powerful'. Dat heeft Mila Kunis volgens The Sun bevestigd. De actrice, die de rol van heks Theodora speelt, vertelt dat de Disney-bazen hun akkoord voor een follow-up hebben gegeven.


"We doen allemaal weer mee", zegt Mila. Zo zal James Franco weer de tovenaar spelen. En doet Michelle Williams, die de goede heks Glinda speelt, opnieuw mee. "Ik volg regisseur Sam overal. Ik doe alles wat Sam me vraagt te doen, zelfs samen vastzitten in drijfzand", zegt Michelle grappend over regisseur Sam Raimi.

De Disney-film gaat over een jonge, arrogante illusionist die wordt gedwongen om te vluchten met een een reizend circus.

'Oz: the Great and Powerful' draait vanaf 13 maart in de Belgische bioscoopzalen.

09-03-2013 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bikini Boot Camp' voor Reese, Drew en Cameron

'Bikini Boot Camp' voor Reese, Drew en Cameron

http://oi47.tinypic.com/2ijm8ub.jpg

Een weekendje onder vrouwen klonk duidelijk als muziek in de oren van Reese Witherspoon (36) en Drew Barrymore (38). Ze lieten hun vijf maanden oude kindjes Tennessee en Olive thuis en vergezelden Cameron Diaz (40) voor een Bikini Boot Camp in het Amansala Resort in Tulum.


"Het was een echte vrouwentrip. Ze namen deel aan massa's fitnesslessen en niemand droeg make-up. Tussendoor genoten de dames van het strand. Drew en Reese zagen er tiptop uit, zeker als je weet dat ze nog niet lang geleden bevallen zijn. Cameron zag er strak uit, ze is ontzettend fit. 's avonds genoten de drie nog van verse vis en groentensoep. Drew pronkte ook met babyfoto's op haar telefoon", getuigt een gast van het resort.


09-03-2013 om 16:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saoedische prinses moet luxegoederen inleveren na onbetaalde miljoenenschuld

Saoedische prinses moet luxegoederen inleveren na onbetaalde miljoenenschuld

http://oi47.tinypic.com/i604rq.jpg

Als het aan een Franse rechter ligt, raakt de Saoedische prinses Maha al-Sudairi luxegoederen ter waarde van ruim 12,6 miljoen euro kwijt. De spullen worden in beslag genomen om onbetaalde rekeningen in Parijs te vereffenen.


De Saoedische prinses leeft zich bij elk bezoek aan Parijs uit en koopt voor duizenden euro's aan kunstwerken, juwelen en chocolade. Ook huurt ze dure auto's met chauffeurs om zich te laten rondrijden. Ze verbleef volgens Daily Mail vorig jaar zes maanden in een viersterrenhotel.

Maar de 58-jarige prinses, die getrouwd is geweest met de Saoedische kroonprins Nayef bin Abdul Aziz Al Saud, betaalde de torenhoge rekeningen niet.

De rechter heeft nu bepaald dat drie opslagruimtes van de prinses in Parijs geopend moeten worden, waarna de inhoud geveild wordt. Zo moeten haar schulden worden afbetaald.


09-03-2013 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over en uit tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

Over en uit tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth?

http://oi48.tinypic.com/zvpims.jpg

Het gerucht dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun verloving hebben verbroken, wordt alsmaar hardnekkiger. Het Amerikaanse tijdschrift People zegt te weten dat Miley en Hemsworth een "pauze willen inlassen".


"Miley is nog steeds boos op Liam", vertelt een bron aan People nadat Cyrus zonder verlovingsring werd gespot. "Ze heeft de ring afgedaan om hem boos te maken."

Maar dat betekent volgens de ingewijde nog niet dat het definitief over en uit is tussen de twee: "Miley zegt dat ze nog steeds samen zijn", klinkt het.

Diezelfde bron haalt echter wel aan dat het al een tijdje niet meer goed gaat tussen Miley en Liam: "Liam is op 1 maart naar Australië gevlogen om elkaar wat ademruimte te geven." De 'The Hunger Games'-acteur sprak er onder andere met zijn broer Chris af, met wie hij erg close is.

09-03-2013 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3-zangeressen denken niet aan stoppen

K3-zangeressen denken niet aan stoppen

http://oi48.tinypic.com/4pz8rp.jpg

De K3-zangeressen Kristel, Josje en Karen peinzen niet over een solocarrière. ''We zijn meer dan tevreden met wat we nu hebben'', zeg Kristel na vijftien jaar K3.


Over de houdbaarheid van K3 hebben de drie zangeressen geen twijfels. "Er is geen enkele reden te stoppen", zegt Kristel in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. "Zolang K3 mij en de fans inspireert, neem ik het leven zoals het komt", voegt de Nederlandse Josje er aan toe.

Karen erkent dat ze het thuis "best lekker" vindt om achter de piano wat rocknummers van Alanis Morissette te zingen, maar ook zij blijft het kinderrepertoire trouw: ''Je vraagt Ilse DeLange (Nederlandse countryzangeres nvdr) toch ook niet of ze voortaan gaat rappen?''

K3 viert het 15-jarige bestaan met een maandenlange verjaardagstournee.

09-03-2013 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemene flyers bedreigen Sylvie van der Vaart

Gemene flyers bedreigen Sylvie van der Vaart

http://oi49.tinypic.com/cq24z.jpg

In de straten rond de woning van Sylvie van der Vaart in Hamburg hebben onbekenden gemene flyers verspreid waarop de presentatrice zwart wordt gemaakt. De tekst op de flyers is volgens Duitse media beledigend en bedreigend voor de Nederlandse presentatrice.


De flyers zijn op bomen en verkeerslichten aangebracht en achter ruitenwissers geklemd van auto's die rondom Sylvies chique penthouse stonden geparkeerd. De flyer met daarop een foto van Sylvie vermeldt: ''Er leven hier in de buurt niet alleen aardige mensen, maar ook mensen die buitengewoon vervelend zijn. Hun gelach is van kilometers afstand te horen''. Bij de foto staat de tekst: ''Deze vrouw bedoel ik. Verschrikkelijk. Arme zoon, nu zijn papa er niet meer is. 'Een andere stad is beter voor jullie.''

Het is volgens Grazia en Bild niet duidelijk wie hier verantwoordelijk voor is en wat de reden is van de afzender. Rafael van der Vaart zegt in Bild dat zijn ex dit niet verdient. ''Dit is gemeen. Zoiets doe je niet'', zegt de profvoetballer. Sylvie heeft nog geen reactie gegeven op de nare flyers.

09-03-2013 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts zindert in fotoshoot New York Times

Matthias Schoenaerts zindert in fotoshoot New York Times

http://oi45.tinypic.com/x27979.jpg

'T Magazine', het magazine van de Amerikaanse krant 'The New York Times', pakt deze maand uit met een uitgebreide fotoshoot met Matthias Schoenaerts, "één van Hollywoods mannen van het moment", luidt het.


In het stuk 'Good morning Matthias Schoenaerts', klapt de Antwerpenaar uit het bed over zijn plotse opmars richting sterrendom, schrijft Het Laatste Nieuws.

"Het is opwindend maar soms maakt het me gek. Ik ben het afgelopen jaar niet veel thuis geweest. Volgend jaar wil ik twee projecten doen en niet meer", klink het. Bij het interview hoort ook een zinderende fotoshoot, verzorgd door gerenommeerd fotograaf én filmmaker Bruce Weber. Eerder mocht Schoenaerts ook al voor de lens van 'Vogue'-fotograaf Mario Testino plaatsnemen, die al met grootheden als Kate Moss en Madonna samenwerkte.

De foto's zijn een reeks 'out of bed'-beelden en daarbij hoort ook een filmpje dat online te bekijken is.  Daarin toont Schoenaerts alvast hoe hij Hollywood in zijn zak steekt: met humor en een stevige portie flirten.

09-03-2013 om 16:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Mick Jagger verleidelijker dan ooit

Dochter Mick Jagger verleidelijker dan ooit

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Georgia May Jagger doet haar reputatie van prettig gestoorde spring-in-'t-veld opnieuw alle eer aan. Met de nodige passie het hoofd van haar tegenspeler op hol brengen is dan ook een klus die haar op het lijf geschreven is. Zet u in dit reclamefilmpje schrap voor het spel der verleiding, met enkele vurige kussen en topless gefriemel erbovenop.

In september raakte bekend dat de jongste dochter van Mick Jagger het nieuwe gezicht zou worden van Just Cavalli. "Roberto Cavalli is een uitstekende ontwerper, zijn collectie is heel sexy, jong en cool", meent ze. "Voor mij is het de eerste keer dat ik reclame maak voor een parfum, dus ik voel me enorm vereerd."

Ook de meester 'himself' strooit met complimenten. "Georgia is de perfecte keuze om Just Cavalli te belichamen, ze is een geboren verleidster."

"Ze is een getalenteerd mode-icoon", voegt een andere experte eraan toe. "Ze is sexy en uitdagend, de rock zit in haar DNA."

De voorbije jaren wist Georgia May een bloeiende modellencarrière uit te bouwen. Zo stond ze vorige woensdag nog op de catwalk van de modeweek in Parijs.


09-03-2013 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot Marijke geeft vrouwen vandaag gratis beurt


Hot Marijke geeft vrouwen vandaag gratis beurt


http://oi48.tinypic.com/10sesgg.jpg


Ook Hot Marijke laat internationale vrouwendag niet ongemerkt voorbijgaan. Dames mogen zich -enkel vandaag- verheugen op een gratis beurt. Karolien Debecker, die de stunt op MNM bekendmaakte, kreeg zelfs een persoonlijke invitatie.

De bekendste prostituee van het land weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Twee maanden geleden trakteerde ze een van haar fans nog op een gratis pijpbeurt, als bedankje omdat ze vierduizend volgers verzameld had op Twitter.

08-03-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonnie Tyler voor Groot-Brittannië naar Songfestival

Bonnie Tyler voor Groot-Brittannië naar Songfestival

Klik op de foto om ' Total Eclipse of the Heart ' te beluisteren





Bonnie Tyler zal Groot-Brittannië vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival dit jaar in het Zweedse Malmö. Dat bericht de vrt. De Welshe zangeres hoopt er te scoren met het nummer 'Believe in me', geschreven Lauren Christy, Christopher Braide en Desmond Child. "Ik beloof dat ik alles zal geven", verzekerde de zangeres haar landgenoten alvast.

'Total eclipse of the heart' is wellicht het bekendste nummer van de 61-jarige zangeres. Tyler gooide ook hoge ogen met onder andere 'It's a heartache'.

Groot-Brittannië stuurde vorig jaar Engelbert Humperdinck naar het muziekfestival. De overwinning in de wacht slepen, lukte echter niet, integendeel. De zanger eindigde met twaalf punten slechts op de voorlaatste plaats.


08-03-2013 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!