Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

http://oi46.tinypic.com/11lok01.jpg

Een nieuw seksschandaal doet de BBC andermaal op zijn grondvesten daveren. Twee voormalige bazen van de populaire science fiction-reeks 'Dr Who' worden er immers van beschuldigd fans van het feuilleton, veelal tienerjongens, te hebben misbruikt.


Voormalig medewerker Richard Marson stelt dat seksuele intimidatie schering en inslag was in het wereldje rond de serie. Zelf werd hij benaderd door de homoseksuele producer van de show in de jaren tachtig en aangerand door diens partner.

Ook achter schermen van 'EastEnders'
Marson, nu een getrouwde man van 46, beweert dat de twee tienerjongens belaagden toen die de studio bezochten waar de reeks werd opgenomen.

Het voorbije weekend onthulde The Sun nog dat er een onderzoek loopt naar een 'historisch netwerk van pedofielen' in de schoot van die andere legendarische BBC-reeks, 'EastEnders'.

Age of consent
Marson doet zijn onthullingen in een boek over de toenmalige producer van 'Dr. Who': 'JN-T: The Life and Scandalous Times of John Nathan-Turner". Daarin beweert hij dat Nathan-Turner hem oneerbare voorstellen deed toen Marson in de jaren 80 als tiener meewerkte aan het Dr Who Magazine.

"Toen ik voor  het eerst werd uitgenodigd in de opnamestudio, werd hij wat handtastelijk. Ik was geschokt. Ik was pas zeventien en hij zei me 'je bent zo verdomd provinciaals'". De minimumleeftijd voor seks met wederzijdse instemming onder homoseksuelen, de zogenaamde 'age of consent', was toen 21 jaar.

Een jaar later, zo schrijft Marson, werd hij aangerand door de partner van de producer, productiemanager Gary Downie. Nog volgens Marson was het Downie die de knappe jongetjes als potentiële slachtoffers uitzocht.

Nathan-Turner overleed in 2002, Downie vier jaar later.

25-03-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

http://oi46.tinypic.com/fpbig4.jpg

Cheryl Cole heeft een drukke tijd achter de rug. Volgens de krant Mirror is de zangeres dan ook toe aan wat rust en zou ze er een halfjaar tussenuit willen knijpen.


''Cheryl is een harde werker en ze vindt niets leuker dan muziek maken en optreden'', zegt een insider tegen de krant. ''Maar ze is toe aan een break, ze heeft tijd nodig om weer even op te laden, omdat ze het laatste jaar nauwelijks vrije tijd heeft gehad.'' ''Nu de tournee klaar is, wil Cheryl even uit de spotlights stappen.

Ze heeft geen haast om een nieuw album op te nemen en ze is niet van plan om weer plaats te nemen in de jury van X Factor'', gaat de bron verder. ''Ze wil naar Amerika gaan om tijd door te brengen met haar vriend Tre Holloway. Ze willen misschien samen reizen en iets van de wereld zien. Ze wordt bijna 30 jaar en ze wil daarom beslissen welk pad ze wil gaan bewandelen in het leven.''

Cole zou zaterdag op Twitter al gehint hebben op een pauze. ''Ik neem even de tijd om uit te rusten en te herstellen!!'', schreef de brunette.

25-03-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom slaapt actrice Tilda Swinton zeven uur per dag in glazen kooi?

Waarom slaapt actrice Tilda Swinton zeven uur per dag in glazen kooi?

http://oi49.tinypic.com/66lm39.jpg

Slapen wordt in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York tegenwoordig tot kunst verheven. In een glazen kooi ligt Tilda Swinton als een echt Doornroosje te dutten. Lange wachtrijen zijn het gevolg.


De 52-jarige Schotse actrice is evenwel niet van plan om honderd jaar te slapen zoals de prinses in het sprookje van de gebroeders Grimm. Swinton zal telkens zeven uur na elkaar op de matras gaan liggen, maar alleen op een aantal willekeurige dagen. Als bezoeker weet je dus niet op voorhand of je een slapende actrice zal aantreffen in de kunstinstallatie 'The maybe'. Ook de plaats van haar performance wisselt waardoor je soms naar de glazen kooi moet zoeken in het museum.

Het is niet de eerste keer dat Swinton, recent verkozen tot nieuwe muze van Chanel, deze stunt uithaalt. De performance werd voor het eerst opgevoerd in 1995 in de Serpentine Gallery in Londen en daarna nogmaals in het Museo Barracco in Rome.

25-03-2013 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertolkt Ryan Gosling de rol van Oscar Pistorius in biopic?

Vertolkt Ryan Gosling de rol van Oscar Pistorius in biopic?

http://oi45.tinypic.com/2q0u16e.jpg

Hardnekkige geruchten doen in Los Angeles de ronde als zou Ryan Gosling benaderd zijn om de rol van Oscar Pistorius te vertolken in een biopic over 'Blade Runner'. De Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron wordt dan weer getipt om Reeva Steenkamp, de omgebrachte vriendin van de paralympische kampioen, te portretteren.


Het drama dat zich ten huize Pistorius afspeelde tijdens Valentijnsnacht heeft natuurlijk alle elementen in zich om uit te groeien tot een Hollywoodkaskraker. "Je hebt enerzijds een gevallen sportheld en anderzijds een bloedmooie vrouw die op een gruwelijke manier de dood vond", verklapt een insider.

Voorbedachten rade
Terwijl Pistorius claimt dat de dood van zijn  vriendin een ongeluk was omdat hij haar aanzag voor een inbreker, verdenkt het openbaar ministerie de atleet van moord met voorbedachten rade. Hij kwam op 22 februari op borg vrij, onder andere op voorwaarde dat hij Zuid-Afrika niet verlaat.

Twee scenario's
Momenteel circuleren in Hollywood zelfs al twee scenario's. Een belangrijke filmstudio zou in dat kader binnenkort een mededeling doen. Hoewel Gosling eerder aangaf een pauze te willen inlassen, wordt de knappe acteur nu het hof gemaakt om Pistorius te vertolken. Andere sites melden dat ook James Franco in de running zou zijn voor de rol.


25-03-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-ster Ashley Greene ontsnapt aan brand in flat

'Twilight'-ster Ashley Greene ontsnapt aan brand in flat

http://oi49.tinypic.com/2w31bmg.jpg

Ashley Greene, die Alice Cullen speelt in de reeks 'Twilight'-films, moest gisteravond haar appartement in West Hollywood verlaten nadat er brand was uitgebroken. Dat meldt TMZ.


Greene lag te slapen toen een kaars het huis in lichterlaaie zette. Samen met haar broer en haar vriend Ryan Phillippe verlieten ze het pand. Plots beseften ze dat haar twee hondjes, Marlo en Theo, nog in het huis waren.

Eén van hen lag dood onder het bed, de andere werd naar de dierenarts gebracht. Verder werd niemand gewond, de materiële schade is aanzienlijk.

25-03-2013 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Zeldzame Beatles-foto's leveren fortuin op


http://static1.hln.be/static/photo/2013/0/6/13/20130324173919/media_xll_5674198.jpg


Beelden van het Shea Stadium concert dat The Beatles in 1965 gaven, zijn verkocht voor 30.000 Britse pond (circa 35.000 euro). Dat meldt de BBC. De fotograaf, een amateur, wist backstage te komen door een nep-perskaart te gebruiken. De enige andere fotograaf die bij het optreden was, had halverwege de show geen rolletjes meer.

Het was met 55.000 bezoekers het grootste concert dat The Beatles tot dan toe hadden gegeven en op dat moment het grootste popconcert aller tijden. De show in het honkbalstadium van de New York Mets vond plaats op het hoogtepunt van de Beatlesmania. Marc Weinstein maakte 61 zwart-witfoto's.

De koper is volgens Omega Auctions een Zuid-Amerikaanse man die in Washington woont en een groot verzamelaar van Beatles-memorabilia is. (br.hln)


25-03-2013 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton weer vriendjes met Afrojack

Paris Hilton weer vriendjes met Afrojack

http://oi45.tinypic.com/2cxeqva.jpg

Paris Hilton en Afrojack genieten weer van elkaars gezelschap en het nieuwe vriendje van de hotelerfgename doet gezellig mee. Paris feestte gisteren op het Ultra Music Festival in Miami met Afrojack, zijn eveneens Nederlandse collega Laidback Luke en haar liefje River Viiperi.


Heb een geweldige tijd gehad in de dj booth op het Jacked feestje , twittert Paris vandaag. Ze noemt daarbij de namen van onder anderen Afrojack.

Paris en de Nederlandse dj brachten tot afgelopen zomer veel tijd met elkaar door, al riepen de twee vaak dat ze "gewoon goede vrienden" waren. Plotseling kwam er een eind aan hun gezellige uitstapjes en in juli erkende de dj dat hij en Paris in onmin geraakt waren. Hij zei toen dat ze elkaar niet meer zagen. "Er is tussen ons veel gebeurd. Echt heel veel. Leuke, maar ook minder leuke dingen", zei Afrojack destijds.
De steenrijke socialite is intussen alweer een tijdje samen met het tien jaar jongere Spaanse model River.

25-03-2013 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively speelt vriendin Freddie Mercury

Blake Lively speelt vriendin Freddie Mercury

http://oi48.tinypic.com/2nswdi0.jpg

Blake Lively is binnenkort te zien als tegenspeelster van Sacha Baron Cohen in de film over het leven van Queen-frontman Freddie Mercury. Volgens The Sun gaat de actrice de rol van Mary Austin vertolken.

Sacha Baron Cohen zal te zien zijn als Freddie Mercury. Volgens Queen-gitarist Brian May is de Borat-acteur de drijvende kracht achter de film, die de roemruchte carrière van de legendarische band zal belichten. Eerder werd al bekend dat Sacha speciaal voor de film zanglessen krijgt zodat hij de stem van Mercury perfect kan nadoen.

24-03-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian eindelijk betrapt in zwangerschapsjurk

Kim Kardashian eindelijk betrapt in zwangerschapsjurk

http://oi49.tinypic.com/ngstmx.jpg

Kim Kardashian is eindelijk gespot in een wijde zwangerschapsjurk. Op de site van Daily Mail zijn foto's van de realityster te zien die, ondanks haar zwangerschap, maar in strakke outfits bleef lopen.


Kardashian draagt een beige, wijde jurk als ze gaat lunchen met haar goede vriendin Brittny Gastineau. In het jurkje is haar steeds dikker wordende buik goed te zien. In tegenstelling tot haar vorige outfits koos ze nu ook voor comfortabele slippers in plaats van torenhoge pumps.

Kim Kardashian is zwanger van haar eerste kindje met popster Kanye West. Ze is in juli uitgerekend. Ze zou veel moeite hebben met het dikker worden, reden om liefst twee personal trainers in te huren die haar moeten helpen enigszins in vorm te blijven.

24-03-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart en One Direction winnen elk twee Kids' Choice Awards

Kristen Stewart en One Direction winnen elk twee Kids' Choice Awards

http://oi46.tinypic.com/295eqyt.jpg

Het USC Galen Center in LA zat gisteren bomvol film-, tv-, muziek- en sportsterren voor de 26ste editie van de Kids' Choice Awards. Kinderen konden wereldwijd tot vlak voor de uitzending hun stem uitbrengen in de categorie van onder andere 'Favoriete Film', 'Favoriete Sportster', 'Favoriete Actieheld', 'Favoriete Acteur' en 'Favoriete Actrice'. Er werd een recordbrekend aantal van maar liefst 350 miljoen stemmen geteld. 'Grote' winnaars van de avond waren Kristen Stewart en One Direction, die elk met twee Nickelodeon-awards naar huis mochten gaan. Onze Hollywoodredactie bracht verslag uit vanuit de arena.


Gastheer van de avond was 'Safe Haven'-acteur Josh Duhamel, die de show opende met een reeks sketches waarin Steven Tyler, Darren Criss, Megan Fox en zelfs Duhamels zwangere vrouw Fergie de revue passeerden.

Pitbull en Christina Aguilera (die de voorbije weken verrassend veel kilo's kwijtspeelde) mochten de Kids' Choice Awards pas echt in volle gang trappen met 'Feel This Moment'. Pitbull was het eerste slachtoffer dat het fameuze Nickelodeon-slijm over zich heen kreeg. Aguilera pakte het slimmer aan: zij zat al lang in de coulissen toen het groene goedje zijn intrede deed. 'Pretty Little Liars'-ster Lucy Hale was helemaal onder de indruk: "That was awesome!"

24-03-2013 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele en Robbie Williams maken samen muziek

Adele en Robbie Williams maken samen muziek

http://oi48.tinypic.com/2wfsahy.jpg


Robbie Williams en Adele duiken binnenkort samen de studio in. "Ze zijn hele goede vrienden en ze hebben al veel gepraat over een mogelijke samenwerking", zo laat een bron aan de Britse tabloid The Sun weten.

"Ze hebben al wel wat ideeën besproken, maar ze weten nog niet precies wat voor nummer ze willen maken. Alles is nog in het beginstadium." Volgens The Sun mag de Engelse zanger heel trots zijn op deze samenwerking. Adele zou namelijk heel veel verzoeken krijgen om met andere bekende sterren liedjes op te nemen en deze wijst ze allemaal af.

Adele had nochtans in het verleden gezegd: "Ik doe geen samenwerkingen. Ik vind het geweldig om met anderen te zingen, maar dan wel live en niet op een cd." Toch komt het nummer dat de twee artiesten waarschijnlijk gaan opnemen niet uit de lucht vallen. "Als ik dat ooit met iemand zou doen, is het met Robbie", zei Adele onlangs.  (br.hln)


24-03-2013 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry is kapot van liefdesverdriet

Katy Perry is kapot van liefdesverdriet


http://oi49.tinypic.com/2ykfcih.jpg


Katy Perry heeft een gebroken hart. De breuk met John Mayer valt de zangers zwaar. Perry twitterde het liedje van Tristan Prettyman, 'I Was Gonna Marry You' (Ik zou met je gaan trouwen).

Toch zat de breuk eraan te komen, weet US Weekly. Het stel was voorafgaand aan de breuk namelijk constant aan het ruziën. Bovendien werkte de overvolle agenda van zowel Perry als Mayer niet echt mee.

''Het was gewoon te veel, te snel'', zegt een bron dichtbij het stel. Toch sluit de insider niet uit dat de twee elkaar uiteindelijk weer vinden. ''Het is al eerder uit geweest, dus je weet het maar nooit.''


24-03-2013 om 10:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand slaat model aan de haak

Russell Brand slaat model aan de haak


http://oi47.tinypic.com/xbl34.jpg


Russell Brand heeft het weer eens voor elkaar gekregen om een vrouwenhart te veroveren. Dit keer is model en presentatrice Zara Martin gevallen voor de charmes van de komiek.

Volgens The Sun zijn Russell en Zara vorige week voor het eerst op date gegaan. Na afloop van een optreden in de Londense Royal Albert Hall, nodigde Brand het Britse model uit om verder te feesten in zijn hotelkamer. En daar ging Zara graag op in.

''Russell en Zara konden het erg goed met elkaar vinden, nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door wederzijdse vrienden. Ze wisselden toen hun telefoonnummers uit'', onthult een insider. De bron weet ook te vertellen dat de ex-man van Katy Perry van plan is om de relatie volgende maand in Los Angeles voort te zetten, zodra Zara daar moet zijn voor haar werk.


23-03-2013 om 16:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en Snoop Dogg nemen samen nummer op


Miley Cyrus en Snoop Dogg nemen samen nummer op


http://oi48.tinypic.com/wjzabo.jpg


Zangeres Miley Cyrus heeft vandaag in een interview met Ryan Seacrest bevestigd dat ze een liedje met Snoop Dogg heeft opgenomen, dat meldt de entertainmentsite X17.

"Ik heb aan een liedje met Snoop gewerkt en het komt heel snel uit. Ik wil dat mijn nieuwe cd anders dan de vorige wordt", zegt Miley in het radioprogramma van de populaire presentator.

De zangeres is sinds vorig jaar verloofd met acteur Liam Hemsworth. Al gonst het van de geruchten dat de liefde over is tussen de twee, Liam werd eerder dit jaar namelijk gespot met actrice January Jones.

23-03-2013 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Ronson in studio met Paul McCartney

Mark Ronson in studio met Paul McCartney


http://oi45.tinypic.com/2n9g7xj.jpg
Mark Ronson


Producer en dj Mark Ronson bevestigt dat hij met de gewezen Beatle Paul McCartney drie nummers heeft opgenomen. "Zijn ideeën zijn ongelooflijk", aldus Ronson.

De drie nummers zullen deel uitmaken van de nieuwe soloplaat van de ex-Beatle.Volgens Billboard vond Ronson het "te gek" om met McCartney te werken. "Hij schrijft echt heel goede nummers. Hij heeft al elke soort muziek gemaakt. Ik weet niet of de dingen die we gemaakt hebben revolutionair zijn, maar het zijn briljante songs", aldus Ronson.

Ronson zegt veel geleerd te hebben van zijn samenwerking met 'Macca'. "Het is alsof je een master class in het producen van muziek neemt. Harmonieën, verschillende lagen geluid, ... zijn ideeën zijn gewoonweg briljant."

Het nieuwe album, de opvolger van 'Kisses on the Bottom' van vorig jaar, zal ook samenwerkingen met Ethan Johns bevatten. "Hij is en blijft een van de meest opmerkelijke muziektalenten", vertelt Johns.

Ondertussen plant McCartney een grote tour 'Out There!' voor later dit jaar. Er zijn nog maar twee data bekend: Op 22 juni treedt hij op in Polen, op 27 juni in Oostenrijk. Binnenkort worden er meer data bekendgemaakt. Of McCartney ook België aandoet, is nog niet bekend.


23-03-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gaat topless voor de natuur

Emma Watson gaat topless voor de natuur


http://oi45.tinypic.com/vyrslz.jpg



De verfilming van de erotische roman 'Fifty Shades of Grey' zag Emma Watson niet zitten, maar dat belet de 22-jarige actrice niet om uit de kleren te gaan. Zo heeft het voormalige 'Harry Potter'-sterretje topless geposeerd voor het nieuwe boek 'Natural Beauty' over de schoonheid van de natuur. De bedoeling is om geld in te zamelen voor milieuvriendelijke organisaties.

Op de foto's, die je via deze link kan bekijken, zien we hoe Emma onder de smurrie is bedolven. Wie een sexy effect wil creëren, weet dat water praktisch altijd werkt, zo ook fotograaf van dienst James Houston. Geen wonder dus dat Watson drijfnat op de kiekjes staat. Aangezien het wel degelijk om een fotoshoot ter promotie van de natuur gaat, houdt de actrice een prachtige orchidee vast. Haar borsten schermt ze (uiteraard) af met haar handen.

James Houston heeft voor zijn Natural Beauty project meerdere bekende topmodellen en celebrity's voor zijn camera gehad onder wie Christy Turlington, Adrian Grenier, Brooke Shields en Elle Macpherson. Allemaal houden ze natuurlijke objecten vast, zoals stenen en koraal, om de schoonheid van de mens met de natuur weer te geven.

Eerder deze week maakte Watson via Twitter nog een einde aan de geruchten dat ze zou gecast zijn voor de rol van Anastasia Steele. "Wie denkt hier eigenlijk dat ik in 'Fifty Shades of Grey' zou meespelen? Menen jullie dat nu?", stuurde ze de wereld rond.  (br.hln)


23-03-2013 om 10:13 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
22-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner (73) verlooft zich met 16 jaar jongere vriend

Tina Turner (73) verlooft zich met 16 jaar jongere vriend

Klik op de foto om ' Simply The Best ' te beluisteren





Na 27 jaar samen gaat het de komende zomer er dan toch van komen. De 73-jarige Tina Turner en haar vriend Erwin Bach hebben zich verloofd.

Deze zomer stappen 'de rock-and-roll-oma' en haar vriend Erwin in hun woonplaats Zürich in het huwelijksbootje. Het wordt een bruiloft geheel in het wit. De zangeres kent haar 16 jaar jongere vriend al jaren, maar durft het nu eindelijk aan om te trouwen. Erwin vroeg haar enkele jaren geleden al, maar toen had Tina haar gewelddadige huwelijk met Ike Turner nog niet verwerkt. (br.hln)


22-03-2013 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga herstelt goed van heupoperatie

Lady Gaga herstelt goed van heupoperatie

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren






Lady Gaga herstelt goed van haar heupoperatie die een maand geleden werd uitgevoerd. De zangeres is volgens haar manager klaar om weer aan het werk te gaan, zo meldt Daily News. Ze legt momenteel de laatste hand aan haar album 'ARTPOP'.

Volgens de manager gaat het album "heel erg fris" klinken en blijft de zangeres grenzen verleggen.

Lady Gaga ging eind vorige maand onder het mes om haar beschadigde heup te repareren. Door de operatie werd ze gedwongen haar wereldtournee af te zeggen. De zangeres liet een 24-karaats gouden rolstoel bouwen om zich in stijl voort te kunnen bewegen. (br;hln)



22-03-2013 om 09:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones zijn het Disneyland van de rock-'n-roll


"The Rolling Stones zijn het Disneyland van de rock-'n-roll"

http://oi50.tinypic.com/xbbgn7.jpg
Chris Robinson

Chris Robinson, de frontman van The Black Crowes, is niet te spreken over de meest recente optredens van The Rolling Stones. Volgens de zanger was er geen greintje oprechtheid te bespeuren bij zanger Mick Jagger tijdens de shows eind 2012.

Tegen de krant The Evening Standard zei de Amerikaan: "Groepen zo groot als de Stones zijn als Disneyland. Ik had het gevoel alsof het publiek bij hun concerten rock-'n-rolltoeristen waren. Ik wou dat Mick een beetje oprechter was geweest." Of Robinson effectief ook een van die concerten bijwoonde, is onduidelijk.

Volgens het magazine Rolling Stone plannen de Stones ondertussen een nieuwe reeks optredens. Het zou gaan om achttien concerten in Noord-Amerika. "We kregen een aantal aanbiedingen", zei Jagger. "Als we er uit zijn, zullen we details vrijgeven". Keith Richards voegde eraan toe: "Het is een kwestie van wachten op de aankondiging".

Richards zei het stom te vinden niet op tournee te gaan nu de band zo hard heeft gewerkt om er weer te staan. "De shows liepen gesmeerd, maar we zijn amper uit de startblokken geraakt. Het zou onnozel zijn om dit niveau te bereiken en dan te zeggen 'dit was het dan, vijftig jaar, vaarwel'". (br.hln)


21-03-2013 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Editors op Lowlands

Editors op Lowlands

Klik op de foto om ' No Sound But The Wind  ' te beluisteren





De Britse band Editors treedt in augustus op tijdens het driedaagse Nederlandse festival Lowlands.

Het was na In This Light And On This Evening uit 2009 even rustig rond de band. Chris Urbanowitz vertrok, maar de overige bandleden hebben versterking gevonden. Het vierde album verschijnt deze zomer.

Lowlands is op 16, 17 en 18 augustus in Biddinghuizen (provinice Flevoland) , ongeveer tegelijkertijd met Pukkelpop.


21-03-2013 om 08:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!