Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner: Met meer dan duizend vrouwen geslapen

Hugh Hefner: "Met meer dan duizend vrouwen geslapen"

http://oi50.tinypic.com/1zlq9vd.jpg

Als baas van Playboy kan het haast niet anders, maar Hugh Hefner bevestigt nog even tegenover 'Esquire' dat hij heel wat bedpartners heeft gehad. Te veel om te tellen...


Het magazine informeerde naar het aantal vrouwen waarmee Hugh in zijn hele leven heeft geslapen. "Hoe kan ik dat nou weten?", aldus de 86-jarige Hefner. "Zeker meer dan duizend. Grote delen van mijn leven ben ik getrouwd geweest en ik ben toen nooit vreemdgegaan. Maar ik maakte dit weer goed in de tijd dat ik single was."

Hef is nu getrouwd met de 26-jarige Crystal Harris. Vrienden en familie van de Playboy-baas noemen het huwelijk een godsgeschenk. "Alleen mensen die ons niet kennen, zien ons als stereotypen als het aankomt op ons leeftijdsverschil en uiterlijk."

Hugh is helemaal weg van zijn derde vrouw. "Ik voel me heel, heel erg gezegend dat ik haar op dit punt in mijn leven heb gevonden. Ik heb het beste voor het laatste bewaard." Hefner kan zich dan ook niets meer wensen. "Ik wil dat de rest van mijn leven er net zoals nu uitziet. Ik wil dat het zo blijft."

27-03-2013 om 09:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat Lindsay Lohan verdacht van omkoping

"Advocaat Lindsay Lohan verdacht van omkoping"

http://oi50.tinypic.com/1yvm2x.jpg

De advocaat die Lindsay Lohan vertegenwoordigde bij haar laatste rechtszaak wordt verdacht van het omkopen van getuigen, weet CNN.


"Advocaat Mark Heller wordt ervan verdacht Lohan's assistente, die bij haar in de auto zat tijdens een auto-ongeval in juni vorig jaar, gevraagd te hebben te liegen in haar getuigenis. Ze moest vertellen dat ze de Porsche bestuurde toen deze crashte", vertelt een bron.

Michael Lohan, de vader van Lindsay, vertrouwt de advocaat ook niet helemaal. Hij beschuldigt Heller van onethisch en crimineel gedrag bij de vertegenwoordiging van zijn dochter.

In een reactie laat Heller weten dat de beschuldigingen belachelijk zijn.

26-03-2013 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Danny Boyle regisseert nieuwe James Bond"

"Danny Boyle regisseert nieuwe James Bond"

http://oi46.tinypic.com/1250rro.jpg

Danny Boyle heeft het erg druk. De Engelse regisseur kondigde eerder al aan een vervolg te gaan maken op zijn succesvolle film Trainspotting en nu tipt The Sun Boyle ook als mogelijke regisseur voor de nieuwe Bond.


Barbara Broccoli, de producent van de 007-films, werd afgelopen zondag gespot bij het London's Empire Film Awards terwijl ze in gesprek was met Danny. Boyle zou een serieuze kandidaat zijn voor de baan nadat regisseur Sam Mendes bedankte voor de eer.

Oud-Bond-producent en scriptschrijver Michael G Wilson ziet Boyle in ieder geval zitten. ''Hij zou zeker een Bond-regisseur kunnen zijn'', zei hij.

Mocht Danny het worden, dan heeft hij al een voordeel. De regisseur heeft al eens gewerkt met 007-acteur Daniel Craig. Samen met koningin Elizabeth maakten ze vorig jaar het beroemde filmpje voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen, waarin Daniel en de Britse vorstin uit een helikopter springen.

26-03-2013 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe zegt neen tegen Franse 'Big Brother'

Lesley-Ann Poppe zegt neen tegen Franse 'Big Brother'

http://oi48.tinypic.com/2l9nzlz.jpg

Opvallend aanbod in de mailbox van Lesley-Ann Poppe onlangs. De Franse tv-zender TF1 heeft de rondborstige blondine benaderd om deel te nemen aan 'Secret Story', de Franse tegenhanger van 'Big Brother'. Maar Poppe weigert resoluut. "Ik heb geen tijd om een beetje de realityster te gaan uithangen", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

'Secret Story' is nochtans een absolute kijkcijferhit in Frankrijk, waarbij net als in het originele format deelnemers drie maanden lang worden opgesloten in een huis vol camera's. "Vermoedelijk zijn ze bij mij terechtgekomen door mijn stunt met Pamela Anderson, die ook de Franse pers heeft gehaald", vertelt Poppe. "Eerst leek het me wel wat: 7 miljoen kijkers, de ideale manier om mijn 'Beauty Food'-boeken ook op de Franse markt uit te brengen. Maar eigenlijk zie ik het niet zitten om in Frankrijk bekend te worden. Wat de realityster uithangen en weer onderaan de ladder beginnen? Nee, bedankt."

Daarnaast is Poppe van het principe dat als je iets doet, je het goed moet doen. "Mij drie maanden vrijmaken, kan ik nu niet." Tijd om vrijdag naar Rome af te zakken en er de paasmis op het Sint-Pietersplein bij te wonen, heeft ze wel. "Dat is jaarlijkse traditie met de hele familie. Mijn ouders zijn katholiek en omdat we het allemaal heel druk hebben, is dit de ideale gelegenheid om elkaar terug te zien en de familiebanden aan te halen. Eén uurtje Urbi et Orbi, de rest is shoppen en bijkletsen", besluit Poppe.

26-03-2013 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

Free Souffriau geeft zich bloot in clip The Scabs-cover

http://oi50.tinypic.com/2lwox76.jpg

Mega Mindy die uit de kleren gaat en zich aan rock van The Scabs waagt... Het klinkt bijna even onheilspellend als de neusring van Josje van K3. Maar voor Free Souffriau is de cover van het gevoelige 'Hard Times' gewoon een nieuwe stap in haar zangcarrière.


Ze zingt weer, en wel - verrassing! - in het Engels. Free Souffriau pakt als  nieuwe single immers Hard Times van The Scabs aan: ook dames bedriegen al eens hun liefje. Free leeft zich in de bijhorende clip helemaal in het nummer in, gaat emotioneel erg diep en zelfs compleet bloot. Zoals dat andere kortgeknipte kopje Sinéad O'Connor op het einde van de Prince-cover 'Nothing Compares 2 U' de traantjes laat stromen, zo begint een naakte Souffriau aan háár nummer over gebroken liefdesgeluk met natte wangen.

Na haar album 'Een beetje AnNders', dat Free Souffriau in 2009 als ode aan Ann Christy uitbracht, en haar tweede - eveneens Nederlandstalige - plaat 'Gewoon Free' is dit een nieuwe wending in haar muziekcarrière. Een beetje onwennig nog: "Ik vind het allemaal heel erg spannend. Het voelt alsof het mijn eerste schooldag is", zegt ze.

26-03-2013 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ketnet stopt deelname Junior Eurovisiesongfestival

Ketnet stopt deelname Junior Eurovisiesongfestival

http://oi48.tinypic.com/2mquu0p.jpg

Ketnet neemt vanaf dit jaar niet meer deel aan het Junior Eurovisiesongfestival, zo meldt de VRT. Er komt wel een nieuw Vlaams Junior-project, dat 'Wie wordt Junior 2013?' gaat heten. Ketnet gaat er op zoek naar dé Junior van 2013. Hoe dat precies zal verlopen, wordt later bekendgemaakt.


Ook al is Junior Eurosong sinds jaar en dag een van de populairste projecten van Ketnet, toch is de belangstelling en het enthousiasme voor de internationale eindstrijd, het Junior Eurovisiesongfestival, in Vlaanderen veel kleiner, aldus de VRT. Daarom wil Ketnet voortaan nog meer inzetten op het eigen Junior-project.

Wouter Quartier, netmanager van Ketnet: "We willen de focus nog meer verleggen van de wedstrijd en 'the winner takes it all' naar de overtuiging dat alle deelnemers winnaars zijn. Bovendien hebben we vastgesteld dat ons eigen nationale traject - Junior Eurosong - bij de Ketnetters veel meer leeft dan het internationale. Niet alleen de winnaar is een idool voor de Ketnetters, maar alle deelnemers. Dat is het spoor dat we verder zullen volgen en uitbouwen. We gaan proberen de kinderen nog meer de kans te geven om een parcours met coaching en opleiding te volgen. Door het internationale event los te laten, krijgen we meer ruimte om de schijnwerpers op alle kinderen te zetten en een meer divers palet aan talenten aan te spreken."

De VRT benadrukt ondertussen dat de omroep zich actief blijft engageren als EBU-lid en onverminderd blijft deelnemen aan het Eurovisiesongfestival voor volwassenen.

26-03-2013 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Josje aast op ontslag uit K3"

"Josje aast op ontslag uit K3"

http://oi50.tinypic.com/ftg41v.jpg

Er wordt dezer dagen druk gepraat over Josje Huisman (27), zowel in Vlaanderen als in Nederland. Nadat ze een korte maar spraakmakende relatie beleefde met de grote baas Gert Verhulst, lijkt Josje volgens velen nu te solliciteren naar de positie van ex-K3'tje. Want sinds ze in de armen is gevallen van haar steenrijke, flamboyante landgenoot Johnny de Mol (34) toont ze zich, naar Studio 100-normen, té vrijgevochten, té excentriek, té stout. "Het lijkt wel alsof ze ontslagen wíl worden", klinkt het in Dag Allemaal.


Eerst postte een duidelijk trotse Josje een foto waarop ze haar wel zeer opvallende eerste tatoeage showde. Kort daarna verscheen ze aan de arm van haar beau Johnny de Mol op de Amsterdamse première van zijn nieuwe film 'Valentino'. En wat bleek? Josje heeft haar lichaam niet enkel met gitzwarte inkt maar ook met een stuk metaal laten verfraaien. Hoewel 'verfraaien' niet bepaald een woord is dat Nederlandse en Vlaamse ouders en grootouders aangewezen vinden om Josjes neuspiercing te benoemen. "Dit kan écht niet voor een meisje van K3!"

Slecht voorbeeld
"Wat een slecht voorbeeld voor onze kinderen", dat is zowat de meest gehoorde en gelezen commentaar van verontwaardigde ouders en grootouders. Velen zijn oprecht bezorgd. "Straks wil mijn dochter van elf óók zo'n afzichtelijk ding in haar neus. En zeg dan maar dat zoiets lelijk en ordinair is als hun lievelingszangeresje van K3 er zelf één heeft!" Velen roepen op om Josje te vervangen door haar voorgangster Kathleen. "Kathleen is tenminste een naturel, fatsoenlijk meisje dat niet wil opvallen. Het perfecte K3-meisje, net als Kristel en Karen."

Onaantastbaar
De commotie om Josjes bizarre nieuwe look kan eventueel overdreven lijken. Maar het gaat hier wel om hét hitfenomeen van Vlaanderen en Nederland, en dat al gedurende vele jaren. En voor Studio 100 is het zaak erop toe te zien dat K3 even populair blijft. En de kritiek liegt er niet om. "Josje waant zich onaantastbaar omdat ze nu samen is met die waanzinnig rijke Johnny. En bovendien heeft ze een relatie gehad met Gert Verhulst, ze denkt dat hij haar toch nooit durft te ontslaan", aldus een verontwaardigde oma uit Noord-Holland.

Opzettelijk
Het mag duidelijk zijn: Josje speelt met vuur. Maar een groot deel van haar criticasters verdenkt haar ervan dat opzéttelijk te doen. Een medewerker achter de schermen van de show 'K3 15 jaar' zegt: "Het is alsof Josje Studio 100, en dan vooral haar ex Gert Verhulst, uitdaagt. Zo van: 'Ontsla me dan, hé!' Ze lijkt daar echt op te azen."

26-03-2013 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen deze zomer in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Leonard Cohen deze zomer in Sportpaleis en Vorst Nationaal

Klik op de foto om '  Everybody knows ' te beluisteren





Leonard Cohen komt amper tien maanden na zijn vorige doortocht opnieuw naar ons land. Het tweede Europese luik van de 'Old Ideas World Tour'  houdt op 23 juni halt in het Antwerpse Sportpaleis. Een week later (30 juni) staat Cohen in Vorst Nationaal.

Vorig jaar koos Leonard het Sint-Pietersplein uit voor de première-week van zijn huidige wereldtournee. Zijn trouw publiek en de verzamelde wereldpers waren er getuige van de unieke manier waarop Cohen de songs van zijn nieuwe plaat ('Old Ideas') combineerde met zijn feilloos gebrachte klassiekers.

De combinatie van Leonard Cohen en België kan de laatste jaren niet meer stuk, getuige de razendsnel uitverkochte concerten. Vorige zomer mocht Cohen in Gent een award in ontvangst nemen omdat hij op 4 jaar tijd meer dan 100.000 concerttickets verkocht. In verhouding tot het aantal inwoners werden er in geen enkel ander land ter wereld meer tickets verkocht dan ons land. Tussen 2008 en 2012 bracht hij op volgende locaties zijn publiek in vervoering: Minnewaterpark, Vorst Nationaal (2x), Sportpaleis en Sint-Pietersplein (8x). Ook de lokale verkoopcijfers van 'Old Ideas' is in tijden van dalende platenverkoop spectaculair te noemen.

'Old Ideas' kwam in België rechtstreeks op de eerste plaats van de Ultratop 100 albums-lijst binnen. Cohen stootte hierbij Adele van de troon en was meteen de oudste levende artiest die deze lijst ooit aanvoerde.

 In de zomer van 2013 zakken Cohen, zijn band en zijn crew -inclusief de beste geluidstechnici ter wereld- opnieuw naar Antwerpen en Brussel af. En ze zullen er met open armen ontvangen worden. Op 18 september kan je Leonard Cohen ook in Ahoy Rotterdam aan het werk zien. (br.hln)


26-03-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Katja Retsin dondert van de trap


Hoogzwangere Katja Retsin dondert van de trap

http://oi48.tinypic.com/1sid6b.jpg


Een beetje paniek afgelopen zaterdag ten huize Katja Retsin: de zwangere omroepster donderde van de trap, een dag na haar 41ste verjaardag. "Zot zijn doet geen zeer, lomp zijn wel", stelde ze de goegemeente gerust op Twitter. "Iedereen de stuipen op het lijf gejaagd. Hoogzwanger en kreupel nu."

Retsin beleeft niet bepaald een vlekkeloze zwangerschap. Niet alleen voelde ze zich de eerste maanden "zo mottig als een krab", ze kreeg ook af te rekenen met "zwangerschapsdementie". Zo reed ze eens per ongeluk een afrit van de autosnelweg op. "Tegenliggers moesten stoppen, zodat ik kon draaien. Ik was duidelijk verstrooid."

Voor de immer vrolijke Katja wordt het haar derde kindje, na Manou (6) en Mila (3).


26-03-2013 om 09:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

Vader van Beyoncé doet boekje open over breuk

http://oi50.tinypic.com/25ozbx2.jpg

De vader van Beyoncé heeft voor het eerst gepraat over de problemen tussen hem en zijn beroemde dochter. Matthew Knowles, jarenlang de manager van Beyoncé, geeft in een interview met The Sun toe dat het pijn doet dat hij geen deel meer uitmaakt van het leven van de zangeres.


"Normaal vind ik het vreselijk om over privéonderwerpen te praten, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat het niet moeilijk was. Ik vond het lastig haar los te laten, dat gold voor ons allebei. En laat dat duidelijk zijn: ze heeft mij niet alleen losgelaten, we hebben elkaar losgelaten. Dat is een groot verschil", vindt Knowles.

"Dit was niet zomaar het einde van een zakelijke overeenkomst. Het ging om een vader en dochter en het was ongelofelijk pijnlijk. Maar ik probeer altijd positief te blijven", vertelt hij.

Buitenechtelijke affaire
Beyoncé stuurde haar vader in 2011 de laan uit, nadat hij achttien jaar lang haar manager was. In eerste instantie werd gedacht dat de reden voor de breuk de scheiding tussen Matthew en moeder Tina zou zijn. Het echtpaar ging uit elkaar nadat bekend was geworden dat Matthew een kind had verwekt in een buitenechtelijke affaire. Beyoncé verklaarde later bij Oprah Winfrey echter dat het was omdat haar vader ja zei tegen dingen die zij niet wilde doen.

Opa Matthew zou het kind van Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z, de veertien maanden oude Blue Ivy, nog nooit hebben gezien.

25-03-2013 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

Bazen BBC-reeks 'Dr Who' beschuldigd van pedofilie

http://oi46.tinypic.com/11lok01.jpg

Een nieuw seksschandaal doet de BBC andermaal op zijn grondvesten daveren. Twee voormalige bazen van de populaire science fiction-reeks 'Dr Who' worden er immers van beschuldigd fans van het feuilleton, veelal tienerjongens, te hebben misbruikt.


Voormalig medewerker Richard Marson stelt dat seksuele intimidatie schering en inslag was in het wereldje rond de serie. Zelf werd hij benaderd door de homoseksuele producer van de show in de jaren tachtig en aangerand door diens partner.

Ook achter schermen van 'EastEnders'
Marson, nu een getrouwde man van 46, beweert dat de twee tienerjongens belaagden toen die de studio bezochten waar de reeks werd opgenomen.

Het voorbije weekend onthulde The Sun nog dat er een onderzoek loopt naar een 'historisch netwerk van pedofielen' in de schoot van die andere legendarische BBC-reeks, 'EastEnders'.

Age of consent
Marson doet zijn onthullingen in een boek over de toenmalige producer van 'Dr. Who': 'JN-T: The Life and Scandalous Times of John Nathan-Turner". Daarin beweert hij dat Nathan-Turner hem oneerbare voorstellen deed toen Marson in de jaren 80 als tiener meewerkte aan het Dr Who Magazine.

"Toen ik voor  het eerst werd uitgenodigd in de opnamestudio, werd hij wat handtastelijk. Ik was geschokt. Ik was pas zeventien en hij zei me 'je bent zo verdomd provinciaals'". De minimumleeftijd voor seks met wederzijdse instemming onder homoseksuelen, de zogenaamde 'age of consent', was toen 21 jaar.

Een jaar later, zo schrijft Marson, werd hij aangerand door de partner van de producer, productiemanager Gary Downie. Nog volgens Marson was het Downie die de knappe jongetjes als potentiële slachtoffers uitzocht.

Nathan-Turner overleed in 2002, Downie vier jaar later.

25-03-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

Cheryl Cole gaat er een halfjaar tussenuit

http://oi46.tinypic.com/fpbig4.jpg

Cheryl Cole heeft een drukke tijd achter de rug. Volgens de krant Mirror is de zangeres dan ook toe aan wat rust en zou ze er een halfjaar tussenuit willen knijpen.


''Cheryl is een harde werker en ze vindt niets leuker dan muziek maken en optreden'', zegt een insider tegen de krant. ''Maar ze is toe aan een break, ze heeft tijd nodig om weer even op te laden, omdat ze het laatste jaar nauwelijks vrije tijd heeft gehad.'' ''Nu de tournee klaar is, wil Cheryl even uit de spotlights stappen.

Ze heeft geen haast om een nieuw album op te nemen en ze is niet van plan om weer plaats te nemen in de jury van X Factor'', gaat de bron verder. ''Ze wil naar Amerika gaan om tijd door te brengen met haar vriend Tre Holloway. Ze willen misschien samen reizen en iets van de wereld zien. Ze wordt bijna 30 jaar en ze wil daarom beslissen welk pad ze wil gaan bewandelen in het leven.''

Cole zou zaterdag op Twitter al gehint hebben op een pauze. ''Ik neem even de tijd om uit te rusten en te herstellen!!'', schreef de brunette.

25-03-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom slaapt actrice Tilda Swinton zeven uur per dag in glazen kooi?

Waarom slaapt actrice Tilda Swinton zeven uur per dag in glazen kooi?

http://oi49.tinypic.com/66lm39.jpg

Slapen wordt in het Museum of Modern Art (MoMA) in New York tegenwoordig tot kunst verheven. In een glazen kooi ligt Tilda Swinton als een echt Doornroosje te dutten. Lange wachtrijen zijn het gevolg.


De 52-jarige Schotse actrice is evenwel niet van plan om honderd jaar te slapen zoals de prinses in het sprookje van de gebroeders Grimm. Swinton zal telkens zeven uur na elkaar op de matras gaan liggen, maar alleen op een aantal willekeurige dagen. Als bezoeker weet je dus niet op voorhand of je een slapende actrice zal aantreffen in de kunstinstallatie 'The maybe'. Ook de plaats van haar performance wisselt waardoor je soms naar de glazen kooi moet zoeken in het museum.

Het is niet de eerste keer dat Swinton, recent verkozen tot nieuwe muze van Chanel, deze stunt uithaalt. De performance werd voor het eerst opgevoerd in 1995 in de Serpentine Gallery in Londen en daarna nogmaals in het Museo Barracco in Rome.

25-03-2013 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertolkt Ryan Gosling de rol van Oscar Pistorius in biopic?

Vertolkt Ryan Gosling de rol van Oscar Pistorius in biopic?

http://oi45.tinypic.com/2q0u16e.jpg

Hardnekkige geruchten doen in Los Angeles de ronde als zou Ryan Gosling benaderd zijn om de rol van Oscar Pistorius te vertolken in een biopic over 'Blade Runner'. De Zuid-Afrikaanse actrice Charlize Theron wordt dan weer getipt om Reeva Steenkamp, de omgebrachte vriendin van de paralympische kampioen, te portretteren.


Het drama dat zich ten huize Pistorius afspeelde tijdens Valentijnsnacht heeft natuurlijk alle elementen in zich om uit te groeien tot een Hollywoodkaskraker. "Je hebt enerzijds een gevallen sportheld en anderzijds een bloedmooie vrouw die op een gruwelijke manier de dood vond", verklapt een insider.

Voorbedachten rade
Terwijl Pistorius claimt dat de dood van zijn  vriendin een ongeluk was omdat hij haar aanzag voor een inbreker, verdenkt het openbaar ministerie de atleet van moord met voorbedachten rade. Hij kwam op 22 februari op borg vrij, onder andere op voorwaarde dat hij Zuid-Afrika niet verlaat.

Twee scenario's
Momenteel circuleren in Hollywood zelfs al twee scenario's. Een belangrijke filmstudio zou in dat kader binnenkort een mededeling doen. Hoewel Gosling eerder aangaf een pauze te willen inlassen, wordt de knappe acteur nu het hof gemaakt om Pistorius te vertolken. Andere sites melden dat ook James Franco in de running zou zijn voor de rol.


25-03-2013 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Twilight'-ster Ashley Greene ontsnapt aan brand in flat

'Twilight'-ster Ashley Greene ontsnapt aan brand in flat

http://oi49.tinypic.com/2w31bmg.jpg

Ashley Greene, die Alice Cullen speelt in de reeks 'Twilight'-films, moest gisteravond haar appartement in West Hollywood verlaten nadat er brand was uitgebroken. Dat meldt TMZ.


Greene lag te slapen toen een kaars het huis in lichterlaaie zette. Samen met haar broer en haar vriend Ryan Phillippe verlieten ze het pand. Plots beseften ze dat haar twee hondjes, Marlo en Theo, nog in het huis waren.

Eén van hen lag dood onder het bed, de andere werd naar de dierenarts gebracht. Verder werd niemand gewond, de materiële schade is aanzienlijk.

25-03-2013 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Zeldzame Beatles-foto's leveren fortuin op


http://static1.hln.be/static/photo/2013/0/6/13/20130324173919/media_xll_5674198.jpg


Beelden van het Shea Stadium concert dat The Beatles in 1965 gaven, zijn verkocht voor 30.000 Britse pond (circa 35.000 euro). Dat meldt de BBC. De fotograaf, een amateur, wist backstage te komen door een nep-perskaart te gebruiken. De enige andere fotograaf die bij het optreden was, had halverwege de show geen rolletjes meer.

Het was met 55.000 bezoekers het grootste concert dat The Beatles tot dan toe hadden gegeven en op dat moment het grootste popconcert aller tijden. De show in het honkbalstadium van de New York Mets vond plaats op het hoogtepunt van de Beatlesmania. Marc Weinstein maakte 61 zwart-witfoto's.

De koper is volgens Omega Auctions een Zuid-Amerikaanse man die in Washington woont en een groot verzamelaar van Beatles-memorabilia is. (br.hln)


25-03-2013 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton weer vriendjes met Afrojack

Paris Hilton weer vriendjes met Afrojack

http://oi45.tinypic.com/2cxeqva.jpg

Paris Hilton en Afrojack genieten weer van elkaars gezelschap en het nieuwe vriendje van de hotelerfgename doet gezellig mee. Paris feestte gisteren op het Ultra Music Festival in Miami met Afrojack, zijn eveneens Nederlandse collega Laidback Luke en haar liefje River Viiperi.


Heb een geweldige tijd gehad in de dj booth op het Jacked feestje , twittert Paris vandaag. Ze noemt daarbij de namen van onder anderen Afrojack.

Paris en de Nederlandse dj brachten tot afgelopen zomer veel tijd met elkaar door, al riepen de twee vaak dat ze "gewoon goede vrienden" waren. Plotseling kwam er een eind aan hun gezellige uitstapjes en in juli erkende de dj dat hij en Paris in onmin geraakt waren. Hij zei toen dat ze elkaar niet meer zagen. "Er is tussen ons veel gebeurd. Echt heel veel. Leuke, maar ook minder leuke dingen", zei Afrojack destijds.
De steenrijke socialite is intussen alweer een tijdje samen met het tien jaar jongere Spaanse model River.

25-03-2013 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
24-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively speelt vriendin Freddie Mercury

Blake Lively speelt vriendin Freddie Mercury

http://oi48.tinypic.com/2nswdi0.jpg

Blake Lively is binnenkort te zien als tegenspeelster van Sacha Baron Cohen in de film over het leven van Queen-frontman Freddie Mercury. Volgens The Sun gaat de actrice de rol van Mary Austin vertolken.

Sacha Baron Cohen zal te zien zijn als Freddie Mercury. Volgens Queen-gitarist Brian May is de Borat-acteur de drijvende kracht achter de film, die de roemruchte carrière van de legendarische band zal belichten. Eerder werd al bekend dat Sacha speciaal voor de film zanglessen krijgt zodat hij de stem van Mercury perfect kan nadoen.

24-03-2013 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian eindelijk betrapt in zwangerschapsjurk

Kim Kardashian eindelijk betrapt in zwangerschapsjurk

http://oi49.tinypic.com/ngstmx.jpg

Kim Kardashian is eindelijk gespot in een wijde zwangerschapsjurk. Op de site van Daily Mail zijn foto's van de realityster te zien die, ondanks haar zwangerschap, maar in strakke outfits bleef lopen.


Kardashian draagt een beige, wijde jurk als ze gaat lunchen met haar goede vriendin Brittny Gastineau. In het jurkje is haar steeds dikker wordende buik goed te zien. In tegenstelling tot haar vorige outfits koos ze nu ook voor comfortabele slippers in plaats van torenhoge pumps.

Kim Kardashian is zwanger van haar eerste kindje met popster Kanye West. Ze is in juli uitgerekend. Ze zou veel moeite hebben met het dikker worden, reden om liefst twee personal trainers in te huren die haar moeten helpen enigszins in vorm te blijven.

24-03-2013 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart en One Direction winnen elk twee Kids' Choice Awards

Kristen Stewart en One Direction winnen elk twee Kids' Choice Awards

http://oi46.tinypic.com/295eqyt.jpg

Het USC Galen Center in LA zat gisteren bomvol film-, tv-, muziek- en sportsterren voor de 26ste editie van de Kids' Choice Awards. Kinderen konden wereldwijd tot vlak voor de uitzending hun stem uitbrengen in de categorie van onder andere 'Favoriete Film', 'Favoriete Sportster', 'Favoriete Actieheld', 'Favoriete Acteur' en 'Favoriete Actrice'. Er werd een recordbrekend aantal van maar liefst 350 miljoen stemmen geteld. 'Grote' winnaars van de avond waren Kristen Stewart en One Direction, die elk met twee Nickelodeon-awards naar huis mochten gaan. Onze Hollywoodredactie bracht verslag uit vanuit de arena.


Gastheer van de avond was 'Safe Haven'-acteur Josh Duhamel, die de show opende met een reeks sketches waarin Steven Tyler, Darren Criss, Megan Fox en zelfs Duhamels zwangere vrouw Fergie de revue passeerden.

Pitbull en Christina Aguilera (die de voorbije weken verrassend veel kilo's kwijtspeelde) mochten de Kids' Choice Awards pas echt in volle gang trappen met 'Feel This Moment'. Pitbull was het eerste slachtoffer dat het fameuze Nickelodeon-slijm over zich heen kreeg. Aguilera pakte het slimmer aan: zij zat al lang in de coulissen toen het groene goedje zijn intrede deed. 'Pretty Little Liars'-ster Lucy Hale was helemaal onder de indruk: "That was awesome!"

24-03-2013 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!