Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kondigen Rolling Stones woensdag tournee aan?

Kondigen Rolling Stones woensdag tournee aan?


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


Het ziet er naar uit dat The Rolling Stones aanstaande woensdag groot nieuws zullen melden.
Op hun Facebookpagina en op de Twitteraccounts van de band en van Mick Jagger wordt daar de voorbije dagen zwaar naar gehint met posts als 'I Can't Get No Wednesday', 'Start Me Up Wednesday' en '4 Days and Counting'. Eerder deze week bevestigde de band, die vorig jaar slechts enkele concerten gaf naar aanleiding van hun vijftigste verjaardag, dat ze deze zomer headliner zijn van het Engelse Glastonbury Festival. Aangenomen wordt dat ze komende week een beperkte wereldtournee zullen aankondigen. (br.hln)


31-03-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook An Pierlé en Jacco Gardner op Les Ardentes

Ook An Pierlé en Jacco Gardner op Les Ardentes

Klik op de foto om ' Such a shame ' te beluisteren




Wie An Pierlé aan het werk wil zien, kan op zondag 14 juli op Les Ardentes terecht.

De affiche van het muziekfestival Les Ardentes - van 11 tot en met 14 juli in Luik - is een twintigtal nieuwe namen rijker.

BB Brunes, Trombone Shorty en Vismets staan op donderdag 11 juli op het podium. Nieuwe namen voor vrijdag 12 juli zijn onder andere IAMX, Dj Hype, A NOTRE TOUR feat. Lomepal & Caballero, La Smala, Exodarap, en J.C.R. Fans van Lou Doillon kunnen op zaterdag 13 juli op Les Ardentes terecht. Op zondag 14 juli maakt het festival plaats voor onder meer An Pierlé, Jacco Gardner en Yew.

Eerder raakte al bekend dat ook Dada Life, The Heavy, Digitalism (dj set) en Trixie Whitley er hun opwachting zullen maken. Alle info over de affiche van het festival en de ticketverkoop vindt u op de website van Les Ardentes.


31-03-2013 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake bekent drugsgebruik op festival

Justin Timberlake bekent drugsgebruik op festival

http://oi50.tinypic.com/10f51qh.jpg

Justin Timberlake ziet er misschien uit als de ideale schoonzoon, maar de zanger heeft bekend dat hij in zijn jongere jaren drugs heeft gebruikt. Justin gaf volgens Celeb News toe dat hij vaak 'iets' nam tijdens festivals.


Het gebeurde vooral op Coachella, een muziekfestival in Californië. "Ik ben vaak naar Coachella gegaan onder invloed van verschillende, eh, middelen. Ik ben er vaak geweest, maar ik kan me er niet veel van herinneren. Laat ik het daarbij laten", zei Justin. "Het ene jaar stond ik in een open veld naar Nine Inch Nails te kijken, en het jaar erna stond ik in het midden van het veld naar Weezer te kijken en ging ik helemaal uit mijn dak."

De zanger, getrouwd met actrice Jessica Biel, is tegenwoordig een stuk rustiger. Zo vertelt zijn oma Sadie Bomar dat zij hem heeft geleerd te koken. "Justin komt vaak in de keuken bij me kijken om te kijken hoe ik iets maak. Hij doet dan een schort om en wil leren hoe het moet. Jessica is een bofkont, omdat Justin lekkere zelfgemaakte taarten voor haar bakt. Dat heb ik hem geleerd", aldus de trotse oma aan The Sun.

31-03-2013 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave & The Bad Seeds en The National toegevoegd aan Werchter-affiche

Nick Cave & The Bad Seeds en The National toegevoegd aan Werchter-affiche


http://oi50.tinypic.com/w6qyc4.jpg


Rock Werchter heeft 21 nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. Nick Cave & The Bad Seeds en The National springen daarbij het meest in het oog. Verder ook nog Frank Ocean, Goose, Jamie Lidell, Ke$ha, Major Lazer, Modestep, The Bloody Beetroots, The Gaslight Anthem, Tom Odell, All Time Low, Angel Haze, Bastille, Charles Bradley and His Extraordinaires, Earl Sweatshirt, Odd Future, Palma Violets, Matthew E. White, The Black Angels en Trash Talk.

Er valt ook een programmawijziging te noteren, want Volbeat verhuist van donderdag naar zaterdag op de Main Stage. De volledige line-up is hier te bezichtigen.

Er zijn ondertussen al meer dan 50.000 combitickets verkocht. Ook de dagtickets vliegen de deur uit, vooral dan voor zondag. Voor meer ticketinfo kan je hier terecht.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli. (br.hln)


30-03-2013 om 08:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese maakt tv-versie van 'Gangs of New York'

Scorsese maakt tv-versie van 'Gangs of New York'

http://oi50.tinypic.com/2ppizgl.jpg

De Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat een tv-versie maken van zijn bekroonde film 'Gangs of New York'. Dat heeft de filmproductiemaatschappij en distributeur Miramax gisteren aangekondigd.


'Gangs of New York', met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz en Daniel Day-Lewis, dateert van 2002. Miramax vormt het historisch misdaaddrama binnenkort om tot een serie. Scorsese wordt nauw betrokken bij het project. De tv-serie speelt zich net als de film af aan het einde van de 19de eeuw. Het is de bedoeling dat de reeks toont hoe georganiseerde misdaad in steden als New York en Chicago tot stand kwam.

Volgens Scorsese, die alvast erg enthousiast is, is de keuze voor televisie evident: "Het tijdperk waarin de film zich afspeelt, is zo rijk aan personages en geschiedkundige feiten dat die niet allemaal in de film van twee uur aan bod konden komen. Een tv-serie geeft ons de tijd en de vrijheid om daar wel creatief mee om te springen."

Volgens Miramax is het nog geen uitgemaakte zaak of Scorsese zelf de tv-serie gaat regisseren en of dezelfde acteurs opnieuw in dezelfde rollen kruipen. Eerder ontwikkelde de Oscarwinnende regisseur voor HBO ook al de misdaadserie 'Boardwalk Empire'. Er is voorlopig nog geen zender verbonden aan de serie. Volgens sommige bronnen lijkt HBO een evidente keuze gezien het succes van Boardwalk Empire.

29-03-2013 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan laat twee spirituele tattoos zetten

Lindsay Lohan laat twee 'spirituele' tattoos zetten

http://oi49.tinypic.com/2wo99pl.jpg


Lindsay Lohan werd onlangs gespot met twee nieuwe tatoeages: twee gevarendriehoeken met de tekst 'What Dreams May Come'. New York Post heeft de betekenis van de lichaamsversieringen inmiddels achterhaald. Liam McMullan, een goede vriend van de actrice, heeft precies dezelfde plaatjes en ze staan voor een intense spirituele band die de twee samen hebben.

"Liam en Lindsay hebben de tatoeages tegelijk laten zetten tijdens een geheime, spirituele ceremonie", vertelt een bron aan de krant. McMullan zou een tatoeëerder hebben uitgenodigd bij het huis van Dina, de moeder van Lindsay, en daar hebben de twee hun plaatjes laten zetten. "De driehoeken staan voor gevaar en risico's. Hierin zijn twee ringen gemaakt, deze staan voor hun hart en hun ziel. Het gaat erom dat ze hun dromen moeten volgen", legt de insider uit.

Hoewel de twee nu nog gewoon vrienden zijn, liet Liam eerder al weten dat er wellicht ook nog een andere toekomst is voor de twee. "Het zou kunnen, maar ik wil dat Lindsay nu voor zichzelf gaat zorgen. Het is haar moment en het is erg belangrijk. We moeten haar allemaal steunen."


29-03-2013 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary-Kate Olsen (26) wil (nog) niet trouwen met halfbroer Sarkozy (43)

Mary-Kate Olsen (26) wil (nog) niet trouwen met halfbroer Sarkozy (43)

http://oi48.tinypic.com/1535vgh.jpg

Mary-Kate Olsen is er nog niet klaar voor om als getrouwde vrouw door het leven te gaan. De 26-jarige actrice en designer laat haar vriend Olivier Sarkozy dan ook nog even wachten met een aanzoek, weet Us Weekly.


Volgens insiders wil de 43-jarige halfbroer van de Franse ex-president Nicolas Sarkozy dolgraag trouwen met Mary-Kate (26). "Hij noemt haar heel erg slim en heel erg volwassen voor haar leeftijd", aldus een insider.

Maar Olsen laat hem nog even wachten. "Ze wil het allemaal wat meer tijd geven. Ze heeft geen haast", gaat de bron dichtbij het koppel verder.

Sarkozy en Olsen wonen sinds vorig jaar samen in New York. Olivier kocht in augustus een miljoenenpand in het hartje van de Big Apple.

29-03-2013 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P. Diddy nog steeds rijkste hip hop-artiest voor Jay-Z

P. Diddy nog steeds rijkste hip hop-artiest voor Jay-Z

http://oi46.tinypic.com/2s85kyp.jpg

Sean 'Diddy' Combs mag zich wederom de rijkste hip hop-artiest noemen. Volgens Forbes is de rapper maar liefst 580 miljoen dollar (452 miljoen euro) waard.


Vorig jaar stond Diddy ook al op nummer één in het top 5-lijstje van het magazine. Sean Combs heeft zijn kapitaal vooral te danken aan ondernemingen buiten de hip hop-industrie. Zo is de rapper mede-eigenaar van de multinational Diageo's Ciroc, dat zich specialiseert in de verkoop van wodka.

Jay-Z is een andere grootverdiener. De rapper staat, net als vorig jaar, op nummer twee in het lijstje. Op de rekening van de man van Beyoncé staat zo'n 475 miljoen dollar (370 miljoen euro). Dr. Dre is terug te vinden op de derde plek. De ex-mentor van Eminem heeft, met name dankzij zijn succesvolle koptelefoons, een geschat vermogen van 350 miljoen dollar (273 miljoen euro).

Op nummer vier staat Bryan 'Birdman' Williams. De eigenaar van het label Cash Money/Young Money heeft tot nu al 150 miljoen dollar (117 miljoen euro) op de bank weten te verzamelen. Hekkensluiter van de top 5 is Curtis Jackson, oftewel 50 Cent. Hij wist met zijn muziek, merchandise en boeken 125 miljoen dollar (97 miljoen euro) bij elkaar te harken.

29-03-2013 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan stuurt oor naar Jared Leto

Fan stuurt oor naar Jared Leto

http://oi47.tinypic.com/wbyyx5.jpg

"Luister je?" Dat stond op een briefje dat samen met een afgesneden oor bij Jared Leto in de brievenbus lag. De zanger/acteur doet zijn verhaal tegen het Britse radiostation XFM.


"Iemand heeft zijn oor afgesneden en naar mij gestuurd, dat was zeer bizar. Een heel oor", aldus Leto. "Op het briefje stond: 'Luister je?' Ik ben nooit te weten gekomen wie het was, en wie er een oor mist."

Maar dan gaat Leto nog een stapje verder: "Ik heb er een gat in geprikt en er een halssnoer van gemaakt!" Als bewijs zette de '30 Seconds To Mars'-zanger een foto van het oor op zijn Instagram.

Leto hoopt dat de fan niemand op ideeën heeft gebracht: "Stuur gewoon niet je hele lichaam naar ons op."

29-03-2013 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Otto-Jan Ham spreekt voor het eerst over angststoornis

Otto-Jan Ham spreekt voor het eerst over angststoornis

http://oi48.tinypic.com/n536tu.jpg

Radiopresentator en tv-maker Otto-Jan Ham heeft in het Eén-programma 'Koppen' voor het eerst getuigd over de angststoornis waar hij al 10 jaar onder lijdt. "Eigenlijk vind ik het straf dat ik nooit door de mand ben gevallen", zegt hij.


De angstaanvallen doken plots op in 2003. "Mijn eerste zware angstaanval overkwam me in 2003 tijdens een autorit op de Brusselse ring. Ik had het gevoel dat ik uit de realiteit weggleed en vastzat in een spiraal. Ik heb de volgende afrit moeten nemen. Daar zat ik aan de kant van de weg in mijn auto, hevig zwetend en helemaal in paniek."

Hij sindsdien nog zeker een twintigtal van dergelijke intense aanvallen gehad hebben. "Maar eigenlijk proberen nog dagelijks kleine aanvallen door te breken. De angst is eigenlijk altijd aanwezig, ook nu nog als ik radio maak."

Aanvaarden
Kalmeerpillen deden meer kwaad dan goed, zegt hij. Uiteindelijk hielp de behandeling door een psychiater enigszins. "De angstremmers die hij me voorschreef, helpen wel. Maar belangrijker is dat ik niet meer het gevoel heb dat ik tot elke prijs die stoornis van me af moet gooien. Ik moet helemaal niks. Gewoon aanvaarden dat het af en toe gebeurt."

Ham zegt lang getwijfeld te hebben of hij er mee naar buiten zou komen. "Maar als zelfs maar één iemand er iets aan heeft, dan is het de moeite waard geweest." Uit een recente rondvraag bleek onlangs nog dat angst voor bijna 1 op 5 Vlamingen een probleem is. Bij naar schatting 125.000 Vlamingen is er sprake van een paniekstoornis.

29-03-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Becaus weigert aanbod om langer bij VRT te blijven

Jan Becaus weigert aanbod om langer bij VRT te blijven

http://oi47.tinypic.com/jrwjg0.jpg

Jan Becaus heeft een aanbod van de VRT afgewezen om langer te blijven werken. Dat weet De Morgen. Het journaalanker moet op 1 augustus officieel met pensioen, maar de openbare omroep wil zijn schermgezicht niet meteen kwijt. Becaus heeft het aanbod beleefd geweigerd.


"De hoofdredactie vond dat 65 jaar worden geen eindpunt mag zijn voor iemand die zo populair en zo goed is als Jan Becaus", zegt algemeen hoofdredacteur Luc Rademakers van de VRT-nieuwsdienst. Maar Jan Becaus zelf had geen zin in een verlengd verblijf. Hij heeft over het voorstel nagedacht en beslist er niet op in te gaan. "Als hoofdredactie zullen we die beslissing uiteraard respecteren", geeft Rademakers aan.

Becaus groeide mede dankzij zijn Oxford English-accent de voorbije jaren ook uit tot een cultfenomeen bij een jonger publiek. Wie Becaus nu zal opvolgen, is nog niet bekend. Hij werkt al sinds 1984 bij de openbare omroep, een jaar later werd hij nieuwsanker.

Door het voorstel te weigeren, blijft hij trouw aan de woorden die hij vorige zomer uitsprak toen bekend raakte dat hij op pensioen zou gaan. "Iedereen heeft zijn houdbaarheidsdatum. Mensen die denken dat ze onmisbaar zijn, komen altijd wat zielig over. En dat willen we vermijden. En wie beroepshalve op tv komt, moet zich bij uitstek hoeden voor verjaring."

29-03-2013 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol snapt ophef over neuspiercing Josje niet

Johnny de Mol snapt ophef over neuspiercing Josje niet

http://oi47.tinypic.com/2z7hef9.jpg

K3-zangeres Josje Huisman dook vorige week tijdens de première van de Nederlandse film 'Valentino' op met een neuspiercing. Haar vriend Johnny de Mol snapt alle ophef over de accessoire niet.


"Zo'n ringetje, dat stelt toch helemaal niets voor?", tekende het AD op uit de mond van Johnny tijdens een perspresentatie van zijn serie 'Crimi Clowns'. "Ik vind het cool. Ik zou niet met haar naar de première zijn gegaan, als ik het niet oké vond. Ik begrijp totaal niet waar die hetze vandaan komt. Waarom zou dit aanstootgevend zijn voor kinderen?"

De Mol ontkent ook dat hij Josje aangezet zou hebben tot een ruiger imago. "Ah, dus ik heb een slechte invloed? Alsof Josje een meid is zonder mening? Ach ja, dat is nu net de reden waarom ik de roddelbladen niet lees."

Josje kreeg een storm van kritiek over zich heen vanwege de neuspiercing. Volgens 'Dag Allemaal' had Josje zich een nieuwe look aangemeten om te rebelleren tegen haar ex-vriend en Studio 100-baas Gert Verhulst.

29-03-2013 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuvens Muziekcentrum Het Depot viert tienjarig bestaan

Leuvens Muziekcentrum Het Depot viert tienjarig bestaan


http://oi49.tinypic.com/140xego.jpg


Het Leuvens Muziekcentrum Het Depot viert in april zijn tienjarig bestaan met tal van concerten en andere initiatieven. De festiviteiten gaan van start met een opendeurdag op 30 maart, een Open Mic (vrij podium) op 3 april en concerten in de loop van de maand van onder meer Adriaan Van Den Hoof, Joos Holland, The Residents en Dez Mona. Naar aanleiding van het tienjarig bestaan zijn er ook tal van prijzen te winnen.

In de periode 2003-2005 organiseerde Het Depot concerten op diverse locaties in de stad. Vanaf september 2005 stelde Leuven de voormalige filmzaal Eden aan het Martelarenplein ter beschikking. Deze werd vorig jaar grondig gerenoveerd. Hierbij werden de nooduitgangen verbreed zodat de capaciteit van de zaal van 640 tot 800 personen werd verhoogd. Daarnaast werd ook de foyer vergroot voor kleine concerten. Leuven gaf het gebouw voor 36 jaar in erfpacht aan Het Depot samen met een jaarlijkse subsidie van 89.150 euro.

Naast ongeveer 100 concerten per jaar is Het Depot ook op muziekeducatief vlak actief met instrumentlessen, softwarelessen, PA-cursussen, workshops en masterclasses. Bij de renovatie van het gebouw werden hiervoor ook repetitie- en opnameruimten, leslokalen, een polyvalente ruimte en een audiolab geïnstalleerd. De groepen AKS en Float Fall zijn er momenteel "in residence". Selah Sue uit het naburige Leefdaal werd enkele jaren terug in Het Depot ontdekt tijdens een Open Mic-avond. (br.hln)


29-03-2013 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
28-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: Brad en ik zijn niet stiekem getrouwd

Angelina Jolie: "Brad en ik zijn niet stiekem getrouwd"


http://oi46.tinypic.com/fxaubm.jpg


Angelina Jolie en Brad Pitt zijn niet in het geheim met elkaar getrouwd. Dat heeft de actrice volgens TMZ gezegd. In een filmpje dat op de website staat is te zien hoe fotografen achter Angelina aanrennen en haar vragen of ze een trouwring draagt. De actrice antwoordt duidelijk 'neen'.
 
De geruchten dat het koppel onlangs toch is getrouwd staken de kop op toen de brunette recent naar Congo ging. Toen droeg ze namelijk in plaats van haar diamanten verlovingsring een simpele gouden ring. Volgens TMZ heeft ze dat waarschijnlijk gedaan omdat ze bang was om haar dure ring kwijt te raken of dat hij gestolen zou worden. Toch werd er volop gespeculeerd over de ring die volgens veel media een trouwring zou kunnen zijn.

Angelina Jolie en Brad Pitt zijn sinds april 2012 verloofd. Het koppel is inmiddels ruim zeven jaar samen.



28-03-2013 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones headliners op Glastonbury, ook Netsky op affiche

Rolling Stones headliners op Glastonbury, ook Netsky op affiche


http://oi49.tinypic.com/25yu7w0.jpg


The Rolling Stones hebben bevestigd dat ze dit jaar op het festival in Glastonbury spelen. Het wordt hun eerste optreden na de korte concertreeks ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de legendarische band. Ook onze eigenste Netsky heeft een plekje op de affiche gekregen.

"Ik kan niet wachten tot we in Glastonbury spelen. Mijn laarzen en mijn yurt staan al klaar", liet Mick Jagger weten via Twitter. Ook Keith Richards tweette: "We hebben ons vorig jaar zo goed geamuseerd, en de energie in de band is zo goed. Tot op een zomerdag in Engeland".

Eerder raakte bekend dat de band een bod van een miljoen pond (1,2 miljoen euro) had gekregen om op Glastonbury te spelen. "Glastonbury is heel belangrijk. Het lijkt alleszins heel belangrijk voor mijn kinderen, het is het hoogtepunt van het haar voor hen", verklaarde Jagger toen.

De 135.000 tickets voor het festival zijn al wekenlang uitverkocht. Ook Portishead, Rufus Wainwright, The Smashing Pumpkins, Lumineers en Alabama Shakes staan op de affiche. The Rolling Stones spelen op zaterdag 29 juni op de Pyramid Stage in Glastonbury.  (br.hln)


28-03-2013 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart:Playboy kan me niet betalen

Sylvie van der Vaart:"Playboy kan me niet betalen"

http://oi47.tinypic.com/25pso7p.jpg

Sylvie van der Vaart heeft nog nooit in de Playboy gestaan. "Het blootblad kan me niet betalen", verklaarde het model daarover op de Duitse televisie.


De Nederlandse schone is momenteel druk in de weer met Let's Dance, een show die ze samen met Daniel Hartwich presenteert. Toen de deelnemers tijdens het populaire televisieprogramma werden overlopen, bleek dat één van de kandidaten reeds met een fotoshoot in een naaktblad had gestaan.

Hartwich vroeg zich dan ook onmiddellijk af of Sylvie zich al eens bloot had gegeven. Daarop verraste de blondine met volgende uitspraak: "Playboy kan mij niet betalen."

28-03-2013 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
27-03-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tori Spelling zet filmpjes van pasgeboren zoon online

Tori Spelling zet filmpjes van pasgeboren zoon online

http://oi50.tinypic.com/ne6b8o.jpg

Intimiteit troef bij Tori Spelling. De 'Beverly Hills'-actrice plaatste op haar blog twee filmpjes van Finn, enkele minuten na zijn geboorte. Haar vierde kind is vorig jaar op 30 augustus ter wereld gekomen.

"Mijn man was geduldig aan het wachten terwijl ik nieuw leven op de wereld aan het zetten was", schreef de actrice erbij. "Toen duidelijk was dat alles goed ging met Finn en mij zijn Dean en mijn nonkel me komen opzoeken. Dit filmpje is het resultaat. Van zodra ik me beter voelde -ik kende geen zorgeloze bevalling- was het tijd om Finn vast te nemen. Ik ben zo blij dat er beeldmateriaal bestaat van deze prachtige dag."

27-03-2013 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 euro voor wie poes van Brigitte Bardot terugvindt

600 euro voor wie poes van Brigitte Bardot terugvindt

http://oi48.tinypic.com/2exok6e.jpg

Brigitte Bardot is er het hart van in. Haar lievelingspoes Rontonton is verdwenen, het inmiddels 78-jarige sekssymbool uit de jaren zestig looft een vinderspremie van 600 euro uit.


Sinds vorige week donderdag is Rontonton spoorloos. Dierenvriendin Bardot heeft een oproep gedaan in de regionale krant La Provence om haar lievelingspoes terug te vinden. Rontonton is een kattin van twee jaar. Volgens haar bazin is Rontonton "klein en mollig, zonder halsband of tatoeage". "Mijn leed is onpeilbaar, ik slaap niet meer", laat de legende van de Franse film weten.

Vermoedelijk heeft Rontonton de wijk genomen door het kabaal van kettingzagen toen boomsnoeiers vorige week aan het werk waren in de tuin van Bardot in de Var. Wie Rontonton terugbrengt, weliswaar in goede gezondheid, krijgt van Bardot 600 euro.

27-03-2013 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond legt verkeer in New York stil om nieuwe Range Rover voor te stellen

James Bond legt verkeer in New York stil om nieuwe Range Rover voor te stellen

http://oi47.tinypic.com/21j8xza.jpg

Uitpakken in stijl, heet dat dan: Range Rover legde bij de voorstelling van het nieuwste modelletje zomaar even het verkeer in Manhattan stil. Achter het stuur zat -noblesse oblige- James Bond-acteur Daniel Craig. De overdadige promoactie werd live uitgezonden op internet en enkele reuzenschermen op Eight Avenue. De Range Rover Sport is vanaf september al te koop voor 50.000 euro. Startprijs welteverstaan...

Geen toeval overigens dat de presentatie in New York plaatsvond: geen enkele stad verkoopt meer Range Rovers, vorig jaar deed Noord-Amerika er zelfs bijna 50.000 van de hand op een totaal van 304.000. Op het einde van de rit stonden beroemdheden als Thierry Henry en de dochter van Mick Jagger te trappelen om de luxueuze 4x4 te ontdekken.

27-03-2013 om 17:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: "Mijn zus was op dit moment nog vijf kilo dikker"

Kim Kardashian: "Mijn zus was op dit moment nog vijf kilo dikker"

http://oi45.tinypic.com/2dtym1y.jpg

De walvisgrapjes vliegen Kim Kardashian tegenwoordig om de oren. Geen wonder dus dat de 32-jarige realityster tijdens een tv-interview in het verweer ging, alleen gebeurde dat wel ten koste van haar eigen zus.


"Ik ben na vijf maanden zwangerschap bijna tien kilogram verdikt, Kourtney was op dat moment al 14 kilogram bijgekomen", klonk het. "Geef me nog een paar maanden en ik zal ook wel 25 kilo extra halen. Zonder Kourtney zou ik echter niet kunnen leven. Ze geeft me supertips over kinderwagens enzo."

Van 'vieze goestingskes' heeft Kardashian nog geen last. "Ik wil echt smachten naar een cheeseburger, maar dat gebeurt niet. Integendeel, ik eet gezond. Ik weet niet wat er aan de hand is."

De beroemdheid verklapte ook dat ze recent voor het eerst babykleren gaan kopen is. Blauw of roze, wilden de presentatoren graag weten. "Ik heb veel wit en zwart gekocht", ontweek ze de valkuil handig.

'K' als beginletter?
Dat KK trots is op haar buikje liet ze eerder deze week al verstaan. "Ik vind het sexy en schattig. Voor de man moet het ook spannend zijn om ons lichaam zo te zien veranderen. Kanye is er helemaal weg van."

Qua naamkeuzes liggen er nog heel wat opties op tafel. "Het zou leuk zijn als het met een 'K' begint, dan zetten we de familietraditie verder. Ach, we zien wel waar we ons het best bij voelen. Het moet in ieder geval iets unieks worden."

27-03-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!