Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young richt firma voor milieuvriendelijke auto's op

Neil Young richt firma voor milieuvriendelijke auto's op

Om Heart of Gold te bekijken druk op de foto.

.
De 62-jarige Canadese rocker Neil Young heeft een firma opgericht die autobezitters moet helpen om van benzine over te schakelen op aandrijving met stroom of aardgas. Linc Volt Technology heet het bedrijf en bedoeling is dat het milieuvriendelijke technologieën verder ontwikkelt.

In de San Francisco Chronicle zei Young dat hij een liefhebber is van grote autosleeën, maar dat hij schuldgevoelens heeft over het hoge brandstofverbruik van dergelijke wagens. De zes meter lange Lincoln van de rocker rijdt intussen ook al op stroom en aardgas.

04-11-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet poseert naakt

Kate Winslet poseert naakt

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-winslet.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ze is nog nauwelijks te herkennen, maar het is wel degelijk Kate Winslet die naakt poseert op de cover van 'Vanity Fair'. De 33-jarige actrice die wereldberoemd werd door haar hoofdrol in 'Titanic' ligt languit op een met bont bedekte 'chaise longue'.

Bijgewerkt
Specialisten zijn het erover eens dat de foto's bijgewerkt zijn in photoshop en dat is heel opmerkelijk. In februari 2003 was Winslet nog ziedend toen een foto van haar was bijgewerkt. In een shoot wilde GQ-magazine haar slanker maken dan ze werkelijk is. Bijna zes jaar - en nog een kind - later lijkt Winslet zich verzoend te hebben met bijgewerkte foto's.

Oordeel
"Weet je waarom ik het oordeel van mensen vrees?", vraagt Kate Winslet zich af in het interview. "Omdat mensen altijd hun oordeel klaar hebben, dat is duidelijk. Als ik mijn kinderen Mia (8) en Joe (5) naar school breng, zullen de andere moeders zeker commentaar hebben op deze shoot. Ik zal hen dan vertellen dat er geen geheim is: ik ben zoals hen. Ik draag make-up, want ik heb pukkels op mijn kin en die moeten bedekt worden."

04-11-2008 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journaliste riskeert ontslag na interview met Pink

Journaliste riskeert ontslag na interview met Pink

Om Pink te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Pink bolde het woedend af.

Journaliste Hannah Hodson riskeert ontslagen te worden voor een interview met Pink, waarbij de zangeres het kwaad afbolde. Hodson bleef maar doordrammen over het ontslag van haar zus, toen die als assistente voor Pink werkte. Hodson is Australische correspondente voor de Nieuw-Zeelandse televisiezender TVNZ. Die onderzoekt de zaak.

Gevecht om tape
Het interview vond vorige maand plaats in Sydney, Australië. Het gesprek vlotte niet echt en Pink stapte het op een gegeven moment woedend af. Haar management trachtte zelfs met geweld de tape met het interview te bemachtigen, wat tot een heus gevecht om de video leidde. Hodson wou absoluut weten waarom haar zus de laan werd uitgestuurd door Pink.

Nicole Kidman
Reporter Hannah Hodson is niet aan haar proefstuk. Vorig jaar joeg ze ook al Nicole Kidman de gordijnen in in Sydney, naar aanleiding van de film 'The Golden Compass'. "Wat heb je te zeggen op sommige recensies? Iemand noemde het zelfs een kolossaal stuk stront?", vroeg ze Kidman. De actrice bleef kalm en antwoordde: "Dat is zo charmant. Dat wist ik helemaal niet. U bent een lieve vrouw, is het niet?" En toen ging ze.

Binnenkort is het misschien dus de beurt aan Hodson zelf...

04-11-2008 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hindoes boos op Heidi Klum wegens Halloweenkostuum

Hindoes boos op Heidi Klum wegens Halloweenkostuum

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hopla, de hindoes laten weer van zich horen. Enkele weken geleden pikten ze het niet dat actrice Natalie Portman een hindoegodin speelde in de videoclip van haar ex-vriend Devendra Banhart, nu zijn ze boos op Heidi Klum. Die had zich voor Halloween verkleed als de hindoegodin Kali en dat is in het verkeerde keelgat geschoten. Via hun vertegenwoordigers in de VS eisen de hindoes een verontschuldiging van Klum.

Dramatisch effect
Voor het Duitse supermodel was het niet meer dan een leuke verkleedpartij, maar met heilige figuren wordt niet gespot, oordelen de hindoes. "Godin Kali wordt aanbeden in tempels en hoort niet gebruikt te worden in clubs voor publiciteitsstunts. Haar beeltenis mag niet voor dramatische effecten te grabbel gegooid worden", stelt zegsman Rajan Zed.

Respect
Die nodigt showbizzfiguren uit zich in het hindoeïsme onder te dompelen. Met ernst en respect weliswaar, de religie hoort niet gebezigd te worden "voor decoratie en het naar voren schuiven van een egoïstische agenda. Het geflirt met hindoebeeltenissen raakt aan ernstige spirituele doctrines en is kwetsend voor wie de religie aanhangt".

Godin van tijd en verandering
Godin Kali is de verpersoonlijking van Sakti, of goddelijke energie. Ze is de godin van tijd en verandering. Bengaalse dichters omschrijven haar als een oppergodin.

04-11-2008 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Madison (28): "Ik was te oud voor Hef (82)"

Holly Madison (28): "Ik was te oud voor Hef (82)"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/holly-madison.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het is maar hoe je het bekijkt. Holly Madison, het voormalige liefje van Playboybaas Hugh Hefner, wijt de breuk aan haar leeftijd. U leest het goed, haar leeftijd en niet de zijne.

Trouwen en kindjes krijgen
"Ik wil met iemand zijn met wie ik een toekomst kan hebben. Hef en ik kunnen niet trouwen en kinderen krijgen. Het was leuk zolang het duurde, maar op mijn leeftijd kon ik er niet mee doorgaan. Ik was te oud geworden voor Hef".

Gewipt voor tweeling
De twee waren zeven jaar samen. Hef woonde al die tijd samen met Holly, Kendra Wilkinson en Bridget Marquardt. Inmiddels zijn de plaatsen van Kendra en Holly ingenomen door de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Holly verklaarde dat ze een kind wou met Hef, maar die gaf deemoedig toe dat hij niet meer in staat is kinderen te verwekken.

Illusionist
Holly vindt dan ook dat Hef de breuk had moeten zien aankomen. "Hoewel iedereen wist dat ik al een hele tijd ongelukkig was, kwam de breuk er plots. De tekenen waren er, ik was al enige tijd depressief. Hef had het moeten zien aankomen". Holly is gevallen voor illusionist Criss Angel, Kendra vond haar geluk in de armen van footballspeler Hank Baskett.
Logeerkamer
Holly is nog niet verhuisd en logeert momenteel in de logeerkamer van de Playboy Mansion. "Hef was zo lief me niet aan de deur te zetten. Ik kan er blijven tot mijn appartement in orde is. Ik werk ook nog voor hem. Er gaat geen dag voorbij dat we geen contact hebben".

04-11-2008 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vang net
Vang net

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Gemma-Ward-009.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Dans duister dans,
waar lichte voeten net
de grond niet raken

en ijle lucht kou opvangt,
schenk ik jou mijn lach
pluk ooit verloren zinnen

uit verdwaalde lucht,
zucht uren naar morgen,
blaas wolkjes naar onze tijd

samen klimmen we hoger,
tot onder de regenboog,
daar waar gekleurde letters

liefde dichten, schrijven
veren hemelsblauw, zul jij
me vangen wanneer ik val ?

03-11-2008 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel Wiels lichtgewond bij dodelijk ongeval op E17

Miguel Wiels lichtgewond bij dodelijk ongeval op E17

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miguel-wiels.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bij het ongeval op de E17 in Lokeren is de bestuurder van een Duitse vrachtwagen om het leven gekomen. Dat zegt de Oost-Vlaamse wegpolitie. Politie en brandweer hopen de rijweg zo snel mogelijk opnieuw vrijgemaakt te hebben. Pianist-componist Miguel Wiels, partner van Free Souffriau, was ook betrokken bij het ongeval en raakte lichtgewond.

Uitgebrand
Het ongeval gebeurde maandag omstreeks 02.15 uur in de richting van Kortrijk. Een terreinwagen reed door nog onbekende reden in op een vrachtwagen. Beide voertuigen kwamen tot stilstand, waarna er een andere vrachtwagen op inreed. De laatste vrachtwagen, een voertuig met Duitse nummerplaten, vatte vuur en brandde uit. De bestuurder kon zijn cabine niet verlaten en overleed ter plaatse.

Wiels lichtgewond
De bestuurder van de personenwagen raakte lichtgewond. Het ging om pianist-componist Miguel Wiels, levensgezel van actrice Free 'Mega Mindy' Souffriau. De Duitse vrachtwagen bleek een ADR-transport te zijn, maar de oplegger was niet geladen. Er zouden zijn geen schadelijke stoffen vrijgekomen zijn.

Ongeval in twee fases
De exacte oorzaak van het dodelijke ongeval is nog niet bekend. De aanrijding gebeurde in twee fases, meldt het parket van Dendermonde. De bestuurder van een Duitse vrachtwagen reed aan volle snelheid in op een andere vrachtwagen. Een terreinwagen reed door nog onbekende oorzaak achteraan in op een vrachtwagen op de rechterrijstrook. Beide voertuigen kwamen tot stilstand, de personenwagen dwars op de middenrijstrook. In een tweede fase is kort daarna een andere vrachtwagen op de rechterrijstrook tot stilstand gekomen. Het is op die truck dat de vrachtwagen met Duitse nummerplaat met volle snelheid inreed. De Duitse vrachtwagen vatte vuur en brandde uit. De bestuurder kon zijn cabine niet verlaten en overleed ter plaatse. De man is nog niet geidentificeerd, zegt het parket.

03-11-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue wil opnieuw acteren

Kylie Minogue wil opnieuw acteren

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie-minogue-5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kylie Minogue wil een komische actrice worden. Na twintig jaar de popprinses te hebben gespeeld, wil de Australische terug naar haar roots: het acteren. Liefst van al wil ze in komische films spelen. "Als gast in verschillende shows heb ik nu en dan wat comedy gedaan en ik doe dat enorm graag. Het is niet echt bekend dat ik grappig ben, maar mensen die me goed kennen zullen dat beamen".

03-11-2008 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio was laatbloeier bij de vrouwen

Leonardo DiCaprio was laatbloeier bij de vrouwen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/leonardo-dicaprio.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Leonardo DiCaprio, de 'Titanic'-ster die supermodellen als Helena Christensen, Gisele Bündchen en Bar Rafaeli in zijn slaapstede mocht verwelkomen, beweert dat hij als jongeling amper succes had bij de vrouwen en moeite had om contact te leggen met het andere geslacht.

"Ik was een laatbloeier. Mijn eerste date was met een meisje dat Cessi heette. De hele zomer hadden we een prachtige relatie... aan de telefoon. Toen we elkaar uiteindelijk ontmoetten, durfde ik niet in haar ogen kijken".
De 33-jarige DiCaprio, die onlangs onthulde dat hij wil settelen, houdt zijn privé-leven liefst zeer afgeschermd. Dat moet, vindt hij, om zijn geloofwaardigheid als acteur te vrijwaren. "Jezelf voortdurend aan het publiek tonen, is dodelijk voor een performer. Hoe meer je van je eigen persoonlijkheid prijsgeeft, hoe minder je in staat bent je onder te dompelen in je personage. Dan gaan mensen gauw denken 'ik geloof hem niet in die rol'"

03-11-2008 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top Gear-presentator gewond bij opzettelijke botsing

Top Gear-presentator gewond bij opzettelijke botsing

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jeremy-clarkson.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jeremy Clarkson, presentator van Top Gear, is lichtgewond geraakt nadat hij met een vrachtwagen opzettelijk tegen een muur aanreed. Clarkson diende met zijn co-presentatoren Richard Hammond en James May enkele opdrachten als vrachtwagenchauffeur uit te voeren. Eén daarvan hield in om op een testbaan met een snelheid van 80 km per uur frontaal tegen een stenen muur te rijden. Zo geschiedde, maar de klap kwam voor Clarkson harder aan dan verwacht. Hij liep verwondingen op aan hand, been en rug. Gelukkig voor hem zou hij geen blijvend letsel overhouden aan zijn stunt.

03-11-2008 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ron Wood biedt vrouw 3,8 miljoen euro per jaar

Ron Wood biedt vrouw 3,8 miljoen euro per jaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ron-wood-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Stonesgitarist Ron Wood biedt zijn vrouw Jo 3,8 miljoen euro per jaar in de scheidingsregeling. Het huwelijk van de 61-jarige Wood met de 53-jarige Jo liep op de klippen nadat hij in juli naar zijn landhuis in Ierland vluchtte met de 20-jarige Russische Ekaterina Ivanova. Jo en Ron hebben al maanden niet met elkaar gepraat.

Geld maakt niet gelukkig
Woods fortuin wordt op ruim 88 miljoen geschat. In een poging de scheiding buiten de rechtbank te regelen, heeft hij zijn advocate Joyce Smith, die ook de scheiding van Mick Jagger en Jerry Hall regelde, de opdracht gegeven Jo te geven wat ze vraagt.
"Geld kan me niet schelen. Jo krijgt wat ze wil. Katia en ik zijn samen en ik ben gelukkig, dat is alles wat telt", zei Wood aan een vriend.

03-11-2008 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton: "Mannen gebruikten me voor seks"

Paris Hilton: "Mannen gebruikten me voor seks"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-14.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton is niet het type om in eigen boezem te kijken als er iets misloopt. In een interview met 'News of the World' verwijt de hotelerfgename - zelf een topflirtster - mannen dat ze enkel uit zijn op seks met haar. Ze vindt het dan ook moeilijk om mannen nog te vertrouwen, al voelt ze zich wel opperbest bij Benji Madden.

Beroemdheid
"Bijna elke man met wie ik iets had heeft me gebruikt voor geld of seks", zegt een openhartige Paris Hilton. "Eigenlijk gingen ze vooral voor mijn beroemdheid. Dat maakte het moeilijk om mannen te vertrouwen."

Madden
Vriend Benji Madden vertrouwt ze echter blind. "Mijn liefdesleven gaat beter dan ooit. Benji is bij me omdat hij van me houdt en meer niet. Ik weet dat ik hem kan vertrouwen en andersom." Benieuwd hoe lang dat zal duren. Op de vraag of Paris al een relatie had met Benji toen hij nog was verloofd met model Sophie Monk kon ze alleen maar glimlachen. Blijkbaar nemen zowel Paris als Benji de term trouw niet heel erg serieus.

03-11-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke vermoordde bijna verkrachter van zijn ex

Mickey Rourke vermoordde bijna verkrachter van zijn ex

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mickey-rourke.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Als Mickey Rourke (51) depressief is heeft hij nogal waanzinnige ideeën. De acteur biecht in een interview zijn tweede grootste zondes op: "Ik heb twee grote zondes begaan. Ik heb bijna de man die mijn ex Carré Otis heeft verkracht, vermoord en wilde daarna zelfmoord plegen. Ik had mijn afscheidsbrief al klaar."

Het was zowaar de New Yorkse priester Pete Colapietro die hem gered heeft en in leven hield. "Hij en ik hebben erover gepraat terwijl we een sigaret rookten en een glas rode wijn dronken. Hij zei: laten we de brief opvouwen en achter het beeld van Sint-Jude stoppen. Dat is mijn redding geweest."

03-11-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinneringen
Herinneringen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Anna-Faris-008.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Één voor één vertrekken ze
De goede herinneringen verdwijnen
Als de zon aan de hemel
Die onder gaat en nooit meer zal schijnen

Smachtend probeer ik ze nog te redden
Waar gaan jullie heen
Want zonder die gedachtes
Voel ik me zo alleen

Nog één gedachte blijft over
Die houdt ik stevig vast
Want dat is degeen dat ik weet
Dat jij bij me past

02-11-2008 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson moedigt man aan bij marathon

Scarlett Johansson moedigt man aan bij marathon

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/scarlett_johansson-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Scarlett Johansson moedigt morgen haar man aan als hij de marathon van New York loopt. "Ze staat ergens langs de weg", zegt acteur Ryan Reynolds in het Amerikaanse tijdschrift People. "Tenminste, dat hoop ik voor haar."

De 32-jarige Reynolds, die eind september trouwde met de blonde actrice, begon vijf maanden geleden te trainen voor de marathon, omdat hij 'geen geboren renner' is. De Canadees doet mee aan de wedloop om geld op te halen voor de Michael J. Fox Foundation, die zich inzet voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

De vader van Reynolds lijdt al vijftien jaar aan de ziekte, waarbij zenuwcellen geleidelijk afsterven, waardoor de patiënt langzaam verlamd raakt.

02-11-2008 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant mogelijk in komedie met Parker

Hugh Grant mogelijk in komedie met Parker

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-grant.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hugh Grant en Sarah Jessica Parker spelen mogelijk een uit elkaar gegroeid echtpaar in een romantische komedie. De acteurs zijn in onderhandeling over een rol in het nog naamloze project, zo schrijft filmvakblad Variety.

Getuige van moord
Het koppel dat in de film centraal staat, is getuige van een moord en komt terecht in een getuigenbeschermingsprogramma. De welgestelde New Yorkers moeten dan plots zien te aarden in een klein stadje in Wyoming.

Marc Lawrence is verantwoordelijk voor zowel het scenario als de regie. Hij werkte eerder met Grant samen voor de romantische komedies 'Two weeks notice' en 'Music and lyrics', de recentste film van de Britse acteur.

Parker was voor het laatst te zien in de blockbuster 'Sex and the city'.

02-11-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-toren sneuvelt door kredietcrisis

U2-toren sneuvelt door kredietcrisis

Om Bloody Sunday te bekijken druk op de foto.


U2 moet het wegens de kredietcrisis stellen zonder spectaculaire opnamestudio op de bovenste verdieping van een nieuw te bouwen toren in Dublin. Het bouwproject van 120 meter hoog is voor ten minste een jaar van de baan wegens de onzekerheid op de financiële markten.

Na voltooiing zou de toren het hoogste gebouw zijn van heel Ierland. Naast de opnamestudio van U2 is in het ontwerp van de toren ruimte gereserveerd voor een hotel, winkels, woningen en een platform waar bezoekers van het uitzicht kunnen genieten.

De Dublin Docklands Development Authority, een organisatie die de bouwprojecten aan beide zijden van de rivier de Liffey overziet, hoopt dat de U2 Tower ooit het licht zal zien. "Maar gezien het huidige nadelige economische klimaat is meer tijd nodig", stelt de organisatie in een verklaring die vrijdag werd vrijgegeven.

02-11-2008 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Bondfilm breekt Brits record

Nieuwe Bondfilm breekt Brits record

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-bond-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Bond spat in Groot-Brittannië pas één dag van het witte doek, of de geheimagent heeft al een record gebroken. 'Quantum of Solace' heeft al ruim zes miljoen euro opgebracht. Daarmee is het langverwachte 22ste deel in de reeks de meest succesvolle film aller tijden die op een vrijdag in première gaat in Groot-Brittannië. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Harry Potter onttroond
Daarmee stoot de film oud-recordhouder 'Harry Potter and the Goblet of Fire' van de troon. Die film haalde op de dag van de première 5 miljoen euro op. De vorige Bondfilm, waarin de Britse spion voor het eerst werd vertolkt door Daniel Craig, was op de vrijdag van de première goed voor 3,6 miljoen euro. Anders dan 'Quantum of Solace' werd 'Casino Royale' echter ook al op donderdag in enkele bioscopen vertoond.

02-11-2008 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochters nieuwe single Marco Borsato

Dochters nieuwe single Marco Borsato

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marco-borsato-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
'Dochters' is de nieuwe single van Marco Borsato. "Tijdens het inzingen van 'Dochters' had ik het vaak moeilijk, ik kreeg elke keer een krop in mijn keel van dit prachtige liedje", laat hij weten. "Ook gedurende de liveshows in het Nederlandse Gelredome waren er momenten waarop ik tijdens 'Dochters' geëmotioneerd raakte."

Borsato en zijn vrouw Leontine hebben naast zonen Luca (9) en Senna (7) een 5-jarige dochter, Jada. "Het leven van je kind gaat zo ongelooflijk snel", vindt hij. "Een kind leert zo veel in zo'n korte tijd, ze groeit waar je bij staat en elke keer ben je weer verrast als ze een sprong in haar ontwikkeling heeft gemaakt."

Bij de single is een videoclip gemaakt met beelden van de 'Wit licht'-concertreeks van de zanger in het Arnhemse Gelredome. "Tientallen vaders en hun dochters zijn ervoor gefilmd", laat Borsato weten. "Het is een bijzonder clipje geworden, heel puur, heel oprecht."

02-11-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris niet onder de indruk van prins William

Paris niet onder de indruk van prins William

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-13.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Prins William laat het hart van Paris Hilton niet sneller kloppen. "Het is voor mij niet zo opwindend om met de toekomstige koning van Engeland om te gaan", vertelt de hotelerfgename aan de Britse krant News of the World. "Ik reis de hele wereld rond en ik ontmoet zo vaak royalty. Uiteindelijk zijn het allemaal gewoon mensen."

De 27-jarige Hilton, die momenteel in Londen is voor opnamen van de realitysoap 'My new British best friend', liep de oudste zoon van prins Charles vorige maand tegen het lijf in een hippe club in Londen. Volgens Paris gedroeg William zich als een echte heer. "Hij wist alles van mijn show en waarom ik in Londen was", vertelt ze. Hij was erg lief en nuchter, net als Harry."

Vriendjes met Chelsy
Het lijkt erop dat het niet de laatste keer is dat de paden van prins William en Hilton zich kruisen. Paris zou een nieuwe vriendin hebben gevonden in Chelsy Davy, de vriendin van prins Harry. "We kunnen zo goed met elkaar opschieten", jubelt Hilton.

"Ze is een stoere Zimbabwaanse en ik herken mezelf in haar. Ze is bloedmooi en kan erg goed omgaan met de constante media-aandacht. Ik houd zeker contact met haar, want ik denk dat we het samen veel plezier kunnen beleven. Ze is helemaal mijn type."

02-11-2008 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!