Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney trouwt in september

George Clooney trouwt in september

http://oi59.tinypic.com/1oomr8.jpg

De Amerikaanse acteur George Clooney, die lange tijd door het leven ging als een van de meest gegeerde én begeerde vrijgezellen van Hollywood, trouwt in september. De 53-jarige acteur en zijn 36-jarige verloofde Amal Alamuddin prijken op de lijst met huwelijksaangiften die uithangt aan de Chelsea Town Hall in London, zo melden verschillende media vandaag.

Britten die in het huwelijksbootje willen stappen, zijn wettelijk verplicht om hun huwelijk minstens zestien dagen op voorhand door het gemeentehuis te laten aankondigen. Clooney's verloofde, de in Libanon geboren advocate en mensenrechtenactiviste Amal Alamuddin, is een Britse.

Clooney heeft volgens de vakpers al in april om de hand van Alamuddin gevraagd.

Volgens de huwelijksaangifte zal het stel in Italië trouwen. Verschillende media melden dat het huwelijk op 20 september zal plaatsvinden, maar dat is nog niet bevestigd. En ook over de precieze locatie bestaat nog onduidelijkheid: volgens sommige berichten zal het huwelijk in Venetië plaatsvinden, volgens andere gebeurt dat dan weer aan Clooney's optrekje aan het Comomeer.

07-08-2014 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William heeft een nieuwe baan

Prins William heeft een nieuwe baan

http://oi59.tinypic.com/f89hc.jpg

Prins William heeft een nieuwe baan. De hertog van Cambridge gaat aan de slag bij de East Anglian Air Ambulance als piloot van een traumahelikopter, dat heeft Clarence House laten weten.

"De hertog van Cambridge gaat aan de slag als helikopterpiloot bij de East Anglian Air Ambulance. Hij begint in de lente van 2015", twittert Clarence House. Op de officiële website van het Koninklijk Huis staat dat de zoon van prins Charles in de herfst en winter begint aan zijn trainingsperiode, zodat hij in de lente echt kan beginnen. Hij zal zowel dag- als nachtdiensten gaan draaien.

De prins begint zijn functie als co-piloot, maar kan opklimmen tot gezagvoerder. Deze nieuwe baan wordt het belangrijkste waar de prins zich mee bezig zal gaan houden, maar daarnaast zal hij ook regelmatig koningin Elizabeth vertegenwoordigen, zowel in binnen- als buitenland. Het salaris dat William iedere maand krijgt, zal hij doneren aan een goed doel, laat het Koninklijk Huis weten. Dat wordt geschat op bijna 40.000 euro per jaar.

Prins William werkte voorheen als Search & Resue Pilot bij de Royal Air Force (RAF). Hij nam deel aan meer dan 150 reddingsoperaties. In september 2013 stopte hij hiermee. Hij is nu de eerste Britse prins die een contract tekende bij een bedrijf en inkomensbelasting zal betalen.

07-08-2014 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musicalcast trakteert metroreizigers op flashmob

Musicalcast trakteert metroreizigers op flashmob

http://oi61.tinypic.com/al3vqb.jpg

De cast van de musical 'The Lion King' heeft het weer gedaan. De groep artiesten trakteerde een volle metro in New York op een flashmobversie van The Circle Of Life.

Wie op 28 juni in New York een metro nam, heeft misschien de sterren van de musical 'The Lion King' gezien. De groep staat zo ongeveer elke avond op het podium te zingen, maar krijgen er maar niet genoeg van.

De acteurs stapten allemaal in gewone kledij op de metro, en deden alsof hun neus bloedde met een koptelefoon of boek. Tot een van hen luidkeels de hit van Elton John 'The Circle of Life' begint te zingen. En haar collega's vallen haar maar al te graag bij.

Het is niet de eerste keer dat de cast haar omgeving trakteert op een gratis optreden. Toen ze eerder dit jaar een vlucht namen in Australië, kregen die passagiers eveneens een serenade te horen. Al is het duidelijk veel moeilijker om New Yorkers te imponeren; de metroreizigers verrokken nauwelijks een spier bij het horen van de (erg luide) vertolking van het nummer.

07-08-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mrs. West wil snel een tweede baby van Kanye

Mrs. West wil snel een tweede baby van Kanye

http://oi60.tinypic.com/24b0rde.jpg

Kim Kardashian lijkt momenteel vol voor haar gezin te gaan. Gisteren maakte de realityster via Instagram bekend voortaan als mevrouw West door het leven te willen gaan. En vandaag vertelt Kim in een interview met Entertainment Tonight dat zij en manlief hard proberen opnieuw zwanger te worden.

"Nieuwe paspoortfoto #Mrs.West #NameChange", schreef Kim eerder deze week bij een foto op Instagram waarop ze recht in de camera kijkt.

Op Instagram en Twitter noemt de brunette, die in mei trouwde met rapper Kanye West, zich al een tijdje Kim Kardashian West. Al voor de bruiloft vertelde Kim dat ze van plan was de achternaam West aan te nemen en haar meisjesnaam als tweede voornaam te gebruiken. Nu lijkt ze daad bij woord te voegen.

Tweede baby
Mrs. West is nog niet in verwachting van een tweede baby, maar ze is "hard aan het proberen" zwanger te worden. Dat vertelt de realityster aan Entertainment Tonight.

Op de vraag of er na North al snel een tweede kind te verwachten is, antwoordt Kim: "Ik hoop het wel. Eigenlijk wilde ik tegelijk met Kourtney zwanger zijn. Zij is al over de helft, dus we zijn hard aan het proberen."

Gekke toestanden
Volgens Kim wordt het een gezellige boel als zij en haar zussen tegelijk zwanger zijn. "Er zijn altijd al veel gekke toestanden thuis, dus waarom daar niet nog wat zwangerschapshormonen aan toevoegen? En het is ook fijn om anderen bij je te hebben die precies weten wat je tijdens je zwangerschap meemaakt."

07-08-2014 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."VRT wil geen tweede seizoen 'Wauters vs. Waes'"

"VRT wil geen tweede seizoen 'Wauters vs. Waes'"

http://oi59.tinypic.com/9gat83.jpg

Er komt wellicht geen tweede seizoen van het kijkcijferkanon 'Wauters vs. Waes'. Dat zei Koen Wauters bij Marcel Vanthilt in 'Hotel M'. "Omdat de VRT dat niet wil", verduidelijkte hij.

Tien weken lokten de duels tussen de VTM- en VRT-figuur tot twee miljoen kijkers. Het programma, dat zowel op VTM als op één werd uitgezonden en eindigde met de overwinning van Tom Waes, zal evenwel geen vervolg krijgen. VTM wilde dat wel, maar de VRT heeft er geen zin in. "Ik vind het heel spijtig, maar het ziet er echt naar uit dat het niet meer terugkomt", verzuchtte Wauters gisteren. Hij verklaarde ook dat zowel hij als Waes wel een tweede seizoen wilden opnemen.

07-08-2014 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit keer zonder Photoshop: Britney straalt in lingerie

Dit keer zonder Photoshop: Britney straalt in lingerie

http://oi59.tinypic.com/1685r1z.jpg

Zangeres Britney Spears worstelt al jarenlang met haar gewicht. Gisteren bewees ze met een onbewerkte foto tijdens een fotoshoot voor haar zelfontworpen lingerielijn dat ze weer helemaal in vorm is. Bij een eerdere foto die zelf op Instagram zette, kreeg de popzangeres de kritiek dat ze wat hulp had gekregen van digitale snufjes omdat ze er iets te perfect uitzag.

De 32-jarige mama heeft nu iets gedaan wat de meeste sterren, en doorsnee mensen, niet durven: een naturel foto van zichzelf in lingerie op Instagram delen. La Spears nam een foto van het schermpje van een camera, wat garandeert dat het om een kersverse, onbewerkte foto gaat.

Met deze nieuwste foto bewijst Britney dat haar gezweet in het fitnesscentrum en haar drukke werkschema haar geen windeieren heeft gelegd. In een zwart slipje en een kort topje showt de zangeres haar strakke buikspieren. De foto werd genomen door de bekende fotograaf Jeff Lipsky. Britney was duidelijk en terecht trots op het resultaat. "Geweldige shoot met @jefflipsky vandaag. Ben hard aan het werk deze zomer. Ben klaar voor de tweede concertreeks volgende week."

07-08-2014 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra stuurt welgemeende fuck you naar 'de boekskes'

Phaedra stuurt welgemeende fuck you naar 'de boekskes'

http://oi60.tinypic.com/somplc.jpg

Phaedra Hoste is boos. En dat laat ze even duidelijk weten op Twitter. "TV Familie en Story, als jullie mij niet hadden om al die onzin over te schrijven, dan waren jullie al failliet." La Hoste verspreidt de boodschap samen met een niet mis te verstane foto met 'fuck you' op.

Zowel TV Familie als Story schreven de voorbije weken dat Phaedra op de steenrijke zakenman Jef Cavens (60) aasde. Volgens 'de boekskes' heeft de relatie dan ook weinig kans op slagen. Het is niet de eerste keer dat haar liefdesleven breed uitgesmeerd wordt in de media, en dat is er deze keer dus te veel aan.

07-08-2014 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robby Longo van 'The Voice' stelt tweede album voor

Robby Longo van 'The Voice' stelt tweede album voor

http://oi60.tinypic.com/2ihnlea.jpg

Een jaar na de geboorte van zijn debuutalbum 'Country Man' heeft Robby Longo zijn opvolger klaar. Gisteren werd 'Take it Easy' in Heist-op-den-Berg voorgesteld in aanwezigheid van vrienden, familie en bekende showbizz-collega's.

De eerste kopie kreeg de countryzanger uit handen van Voice-winnaar Tom De Man, die voor het eerst weer ten tonele verscheen sinds hij de talentenjacht won. Met meer dan honderd optredens op de teller en bijna 25.000 verkochte platen kunnen de meeste Voice-winnaars alleen maar dromen van een carrière als die van Robby. Al heeft de countryzanger daar een verklaring voor.

"Het probleem met 'The Voice' is dat je zo hard wordt betutteld met de beste muzikanten, de beste geluidsmixers, het chicste podium. Als je dan in een klein dorpje komt en je moet optreden op een baal hooi met twee boksen erlangs, is dat wennen. Ik heb daar nooit mijn neus voor opgehaald. Omdat ik heel graag zing. Ik zing zelfs op een bak bier als het moet. Natalia heeft mij van bij het begin de raad gegeven: ofwel doe je alles, ofwel doe je niets. En daar pluk ik nu de vruchten van."

Al is hij nog niet binnen. Financieel mag hij dan wat meer vrijheid hebben, Robby werkt nog steeds fulltime als mechanieker en rijdt zelfs nog af en toe met de vrachtwagen. "Om een zekerheid te hebben in het geval dat het volgend jaar allemaal gedaan is. Ik heb dan wel veel platen verkocht, rijk ben ik er nog niet van geworden. Plus: het helpt me om met mijn voeten op de grond te blijven. Mijn moeder zou me een slag met een pan verkopen mocht ik beginnen zweven."

Op 'Take it Easy', dat vanaf 11 augustus in de rekken landt, gaat de countryzanger opnieuw de cover-toer op, al staat er voor het eerst ook een nieuw nummer op de plaat, geschreven door Will Tura. Daarnaast staat er ook een duet op met Aron Watson, een Amerikaanse countryster die in zijn thuisland grote potten breekt.

06-08-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson trouwde met jongetje"

"Michael Jackson trouwde met jongetje"

http://oi58.tinypic.com/30wb9qc.jpg

Een van de mannen die beweert als kind te zijn misbruikt door Michael Jackson zegt dat de popster een vaste relatie met hem leek te willen. Jackson zou zelfs een geheime bruiloft hebben georganiseerd waarin hij James Safechuck een trouwring gaf en een trouwakte optekende. Een andere man die beweert slachtoffer te zijn geweest van Jacksons pedofilie, de Australische choreograaf Wade Robson, eist 1;2 miljard euro schadevergoeding.

Jackson zou ook nogal jaloers zijn geweest, zo heeft TMZ gelezen in nieuwe juridische documenten. Toen James toegaf een oogje te hebben op Sheryl Crow, die toen achtergrondzangeres van Jackson was, liet de zanger het jongetje foto's zien waarop Crow geen make-up droeg.

Kinderporno
Jacksons interesse in de nu 36-jarige James, die tien jaar was toen het vermeende misbruik begon, stopte toen het jongetje begon te puberen. Volgens Safechucks aanklacht werd hij als jongetje ongeveer honderd keer door Jackson gemolesteerd over een periode van vier jaar. In de papieren staat verder dat hij het bed deelde met Jackson, dat Jackson speciale codewoorden had bedacht voor seksuele handelingen en lichaamsdelen, en dat hij James kinderporno liet zien. Sperma noemde Jackson 'duck butter', 'bright light, brick city' was codetaal voor een erectie.

Volgens Safechuck gebruikte Jackson ook geheime signalen. Als hij de hand van het kind vasthield en de binnenkant ervan krabde, wilde dat zeggen dat hij seks wou.

Jackson zou ook een geheime trouwceremonie hebben gehouden, compleet met een ring en een huwelijksakte voor Safechuck.

In mei raakte bekend dat James zich had aangesloten bij vier andere mannen die zeggen dat ze als kind het slachtoffer van Jackson zijn geworden. Eerder heeft James, die in 1987 met Jackson in een Pepsi-reclamespotje speelde, ontkend dat de in 2009 overleden King Of Pop hem misbruikte. Mede door zijn verklaring werd Jackson in 2005 in een rechtszaak vrijgesproken van kindermisbruik. De advocaat van de familie Jackson heeft meerdere malen gezegd dat de verse aantijgingen onjuist zijn.

"Deze man komt vijf jaar na het overlijden van Michael met een aanklacht, twintig jaar nadat de vermeende feiten zich zouden hebben voorgedaan. Hij heeft onder eed verklaard dat Michael nooit iets ongepasts met hem heeft gedaan", maakt de advocaat van de Jacksons zich sterk. "De aanklacht van meneer Safechuck, die hoopt geld op te strijken van Michaels erfgenamen, zal hopelijk verworpen worden", voegt Howard Weitzman er aan toe. De zaak komt op 4 september voor de rechter.

Ander slachtoffer: "Verkracht sinds mijn zevende"
Daarnaast wil de Australische choreograaf, Wade Robson, maar liefst 1,2 miljard euro schadevergoeding van de erven van Jackson, omdat de popster hem in de jaren 1990 tot 1997 veelvuldig zou hebben misbruikt. Het misbruik zou zijn begonnen toen Robson zeven was.

Australische en Amerikaanse media meldden vandaag dat Robson zijn eis bij een rechtbank in Los Angeles heeft ingediend en in 111 pagina's uit de doeken doet hoe Jackson hem zou hebben verkracht en mishandeld. Dat zou onder meer op het landgoed Neverland Ranch zijn gebeurd.

In 2005 getuigde Robson in een rechtszaak nog voor de King of Pop en verklaarde nooit te zijn misbruikt. Advocaten van de familie Jackson doen ook Robsons eis tot schadevergoeding als onzin af.

06-08-2014 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sheldon' is best betaalde tv-acteur die uit de kast is

'Sheldon' is best betaalde tv-acteur die uit de kast is

http://oi60.tinypic.com/6toei1.jpg

De cast van 'The Big Bang Theory' heeft eindelijk een nieuwe deal beet. Voortaan krijgen de steracteurs één miljoen dollar per aflevering. En dat maakt van Jim Parsons, die de rol van de neurotische, doch overbegaafde wetenschapper Sheldon op zich neemt, de best betaalde acteur die openlijk voor zijn homoseksuele geaardheid uitkomt. Dat schrijft de website Out.com.

Steracteurs Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) en Kaley Cuoco (Penny) onderhandelden een nieuw driejarig contract met de Amerikaanse zender CBS. Voor de komende drie seizoenen, die in totaal 72 afleveringen zullen tellen, krijgen ze telkens 1 miljoen dollar per aflevering. Door middel van bonussen kunnen ze elk in totaal tot 90 miljoen dollar verdienen tijdens de komende drie jaar.

De cast van 'The Big Bang Theory' komt op die manier in de top tien terecht van best betaalde tv-acteurs. Alleen Charlie Sheen ('Two and a Half Men'), Ray Romano ('Everybody Loves Raymond'), Kelsey Grammer ('Frasier'), Tim Allen ('Home Improvement'), Jerry Seinfeld ('Seinfeld') en de cast van 'Friends' verdienden meer.

Jim Parsons wordt nu de best betaalde tv-acteur die openlijk voor zijn homoseksualiteit uitkomt. Neil Patrick Harris, die rokkenjager Barney speelde in 'How I Met Your Mother', kreeg 'slechts' 210.000 dollar per aflevering van het laatste seizoen van de populaire serie. De openlijk biseksuele Anna Paquin, die de hoofdrol van Sookie op zich neemt in 'True Blood', krijgt 200.000 dollar per aflevering.

06-08-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman opnieuw samen met ex-vriend Arnout?

Eva Daeleman opnieuw samen met ex-vriend Arnout?

http://oi62.tinypic.com/241sdok.jpg

Eén-omroepster Eva Daeleman zou opnieuw samen zijn met haar ex Arnout Bracke. Dat beweert 'Dag Allemaal'. Het stel ging vier maanden geleden uit elkaar, nadat ze samen in Mechelen een huis hadden gekocht en dertien keer op citytrip gingen voor het Eén-lifestyleprogramma 'Lust for Life'.

Op de Gentse Feesten werden Eva en Arnout opnieuw arm in arm gespot. De MNM-presentatrice wil liever geen commentaar geven op haar nieuwe relatiestatus, maar zou evenmin ontkennen dat ze weer een koppel vormt met Arnout.

06-08-2014 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan (55) en Kirsten (33) willen relatie redden op vakantie

Jan (55) en Kirsten (33) willen relatie redden op vakantie

http://oi59.tinypic.com/2z7h7qg.jpg

Jan Kriekels (55) en Kirsten Janssens (33), bekend van het VIER-programma 'The Sky is the Limit', willen hun relatie nieuw leven inblazen. Het koppel trok- samen met de camera's- naar Mauritius, weet Het Nieuwsblad.

Jan en Kirsten gingen enkele maanden geleden, net voor ze elkaar eeuwige trouw zouden beloven, uit elkaar. "Ik blijf voor Kirsten vechten", liet de ondernemer toen nog weten. En dat doet hij nu ook met een verzoeningsvakantie naar Mauritius. Ook de cameraploeg van 'The Sky is the Limit' is van de partij, want een verzoening is nu eenmaal leuk materiaal voor de tweede reeks.

Een beetje vreemd als je weet dat Jan het programma mede de schuld geeft van hun breuk. "Het ligt zeker aan de basis. Kirsten kreeg toen ontzettend veel kritiek, vooral op sociale media. Ze geloofde niet dat die shit niet strookt met de echte opinie van de mensen. Nu weet ze dat wel."

Of de twee ondertussen ook effectief terug samen zijn, blijft nog even een geheim.

06-08-2014 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna wil Engelse voetbalclub kopen

Rihanna wil Engelse voetbalclub kopen

http://oi57.tinypic.com/2dhd3eb.jpg

De 26-jarige Rihanna wil in haar geboorteland Barbados een voetbalschool oprichten, maar haar grote droom is voorzitter of eigenaar te worden van een Engels team. Ze liet zich al adviseren door haar goede vriend, Chelsea-speler Didier Drogba.

"Aanvankelijk dachten we dat haar verlangen om zich op het voetbal te storten gauw voorbij zou zijn, dat ze onder invloed was van de WK-gekte. Maar intussen is duidelijk dat ze het meent", aldus een bron dicht bij de zangeres. "Ze wil een voetbalacademie opstarten op Barbados, maar ze droomt van een Engelse club".

Rihanna mag dan een fan van Liverpool zijn, ze zou ook een club in Los Angeles op het oog hebben. Dezelfde bron in Daily Star: "Groot-Brittannië is als haar tweede thuis, maar ze heeft ook al gehint naar een team in Los Angeles".

Tijdens de Wereldbeker postte Rihanna tal van foto's van zichzelf op Instagram waarbij ze supporterde voor Brazilië. Toen het gastland door Duitsland uit het tornooi werd gewipt met een zware 7-1 nederlaag, begon ze voor onze Teutoonse vrienden te supporteren.

Rihanna is niet de enige bekende die een Brits team op het oog heeft. Rapper Snoop Dogg wil investeren in de Schotse kampioenen van Glasgow Celtic en collega P. Diddy onderhandelde in 2010 met Crystal Palace omdat hij dat zo'n coole teamnaam vond. Tom Hanks is dan weer een grote fan van Aston Villa, om dezelfde reden. Sylvester Stallone heeft het meer op Everton begrepen, waar hij een vaak geziene gast is.

06-08-2014 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina bergen trouwplannen op

Brad en Angelina bergen trouwplannen op

http://oi59.tinypic.com/fz16x5.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt gaan voorlopig niet trouwen. "Er is geen bruiloft. We hebben echt geen trouwplannen", zegt de 39-jarige actrice stellig tegen Mirror.

Jolie, die nog altijd haar verlovingsring draagt, verloofde zich in 2012 met Pitt (50) na een relatie van zeven jaar. Volgens Jolie, die samen met Pitt zes kinderen heeft, is hun relatie over de jaren alleen maar beter geworden. "We zijn niet alleen geliefden en vrienden, maar ook familie."

Er doen al jaren geruchten de ronde over de bruiloft van het acteurskoppel, die elkaar op de set van 'Mr. & Mrs. Smith' leerden kennen. In maart van dit jaar zou Pitt nog naar Frankrijk zijn afgereisd om het huwelijk voor te bereiden.

06-08-2014 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young & Crazy Horse: Struikel niet over de solo's!

Neil Young & Crazy Horse: Struikel niet over de solo's!

http://oi61.tinypic.com/fm5fko.jpg

"Wie zal opstaan om de wereld te redden? Jij, jij moet het doen!" Neil Young bleef het maar herhalen op een volgepakte Grote Kaai in Lokeren, tijdens het tweede en laatste bisnummer dat hij met zijn Crazy Horse bracht: 'Who's Gonna Stand Up and Save the Earth'. Veel van de ruim tienduizend fans waren toen al murw na twee en een half uur verschroeiend heen en weer gitaargesoleer in wat meer op een happening tegen oorlog en hebzucht leek dan op een concert. Keet trappen en gewetens schoppen. Alles voor de Goede Zaak. "Tegelijk het slechtste en het beste wat ik ooit zag. Heel bizar", vatte mijn maat Bruno het samen. Hij heeft een punt.

Nonkel Neil (68) was boos. Op de oliebedrijven die al 'frackend' zijn geliefde prairielanden verknoeien, op de oorlogsmachinaties, op al wie onze geliefde Moeder Aarde bedreigt.

Organisch katoen
Voor het optreden liet hij duizend T-shirts uitdelen met de opschriften 'Earth' en 'Protect', gemaakt van organisch en dus ecovriendelijk katoen. Gratis. In ruil, zo meldt zijn website, moet je alles doen wat in je mogelijkheden ligt om Moeder Aarde van verder onheil te vrijwaren. De katoenindustrie in de VS is de gretige afnemer van maar liefst een kwart van alle pesticiden, ook dat maakt Nonkel Neil opstandig.

Hottest ticket of summer
Het was 'the hottest ticket of summer', Neil Young & Crazy Horse op de 40ste editie van de Lokerse Feesten. Gisteren wemelde het op Facebook van de last minute verzuchtingen: "Heeft iemand nog een ticket te koop/te veil?". De zaak was dan ook in geen tijd uitverkocht, en gezien dit de duurste act ooit op de Grote Kaai was, zat die afgeladen vol. Een uur deden we over de trip per shuttlebus van de parking aan de rand van de stad naar het terrein. Niet gezeurd, maar de uittocht was grotere ellende: de uitvalswegen zaten potdicht, stappend staken we de volgeladen shuttlebussen voorbij. Dieseldampen. Lokeren-Gent nam nooit eerder twee uur in beslag. Gelukkig bedacht Moeder Aarde ons met mooi zomerweer.

Pietjesnok
Maar hoe het écht was, wil u weten? Wel, wat je bij Neil Young en zijn garagebandje Crazy Horse kan verwachten: minutenlange jams met Young, gitarist Frank 'Poncho' Sampedro en substituutbassist Rick Rosas (oorspronkelijk bassist Billy Talbot kreeg in juni een milde hartaanval) die in een driehoek naar elkaar gericht staan. Niet gehinderd door enig besef van tijd of ruimte. Al te vaak lijkt het echter een wedstrijdje 'wie kan het langst aan zijn pietje snokken?'. Maar als de jam dan uiteindelijk op zijn plaats valt en de backingzangeressen hun soulgordijn opentrekken bij het al lang verloren gewaande refrein, is het wel mooi. Soms. Classic rock met een soulvolle glinstering, quoi.

06-08-2014 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morissette zet week van de borstvoeding passend in de kijker

Alanis Morissette zet week van de borstvoeding passend in de kijker

http://oi59.tinypic.com/2nn09u.jpg

Sinds 1 augustus zitten we in de week van de borstvoeding en dat is ook Alanis Morissette niet ontgaan. Om haar steentje bij te dragen, zette de 40-jarige zangeres een twee jaar oude foto van zichzelf op Instagram. En daarbij laat ze behoorlijk in haar kaarten kijken.

Morissette is een onvoorwaardelijke fan van borstvoeding. "Zelfs als mijn zoon Ever vijf of zes jaar is, wil ik het nog doen. Ik stop pas als hij het wil, in mijn ogen mag het kind beslissen", klonk het twee jaar geleden in een interview.

05-08-2014 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Statham door oog van de naald tijdens stunt

Jason Statham door oog van de naald tijdens stunt

http://oi61.tinypic.com/5x1kaw.jpg

Jason Statham is tijdens de opnames van de film 'Expendables 3' door het oog van de naald gekropen. Sylvester Stallone heeft aan Mirror laten weten dat zijn collega een stunt uitvoerde die maar net goedging.

"Hij keek de dood in de ogen", aldus Stallone die zegt dat Statham een stunt aan het oefenen was. "Hij reed in een truck toen de remmen het ineens niet meer deden. Hij kwam in de zee terecht", vervolgt de actieheld. "Gelukkig waren vlak daarvoor de deuren van de truck eruit gehaald."

Sylvester is blij dat hij zelf niet in de wagen zat. "Als een van de andere acteurs had gereden, hadden we het niet overleefd. We hadden namelijk allemaal zware laarzen aan. We zouden zijn gezonken", vertelt Stallone. "Maar Jason is een olympische duiker, dus hij kon er uit komen."

Statham staat erom bekend dat hij veel van zijn stunts zelf doet.

05-08-2014 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die outfit is wel erg gevaarlijk, Kim K.

Die outfit is wel erg gevaarlijk, Kim K.

http://oi58.tinypic.com/jpen94.jpg

De 33-jarige realityster heeft gisteren het lot wel heel erg getart door een bustier met diep decolleté decolleté te dragen. Het leek alsof elk moment het ding kon afzakken om haar boezem te onthullen. Kim Kardashian was in Los Angeles voor de talkshow van Jimmy Kimmel.

In een zijden top en roze broek met hoge taille liet de mama van North erg weinig aan de verbeelding over. De lange zijden mantel gaf een glamoureuze toets aan het geheel. Kim droeg haar donkere lokken naar achteren en combineerde met smokey eyes en neutrale lippen. Eerder die dag arriveerde mevrouw West een erg strakke jeans die haar achterwerk dan weer nogal in de kijker zette.

05-08-2014 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kocks pop-upwinkel loopt onder water

Véronique De Kocks pop-upwinkel loopt onder water

http://oi60.tinypic.com/2l8ar9x.jpg

De pop-upwinkel die Véronique De Kock in Knokke had, is vorige week onder water gelopen. De spullen konden nog gered worden, maar het interieur is volledig vernield.

"Door het slechte weer en de overvloed aan regen is alles onder water gelopen", vertelt De Kock in Story. "Alle meubels zijn om zeep, en alle elektrische toestellen, zoals computers en zo, werken ook niet meer. Gelukkig stonden de kleren, tassen en accessoires op verhogingen, dus daar is niets mee aan de hand"

05-08-2014 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooit gedragen door Posh, binnenkort in jouw kleerkast?

Ooit gedragen door Posh, binnenkort in jouw kleerkast?

http://oi59.tinypic.com/zu3x9t.jpg

Victoria Beckham gaat een deel van haar kleding verkopen voor het goede doel. De ontwerpster laat via Twitter weten dat ze meer dan 600 kledingstukken gaat veilen voor mothers2mothers.

M2m is een organisatie die zich inzet tegen HIV en dan met name voor moeders met het virus. "In februari ging ik naar Zuid-Afrika voor een project waar ik samen met Anna Wintour aan werkte. Tijdens deze reis ontmoette ik Mitch Besser, de oprichter van mothers2mothers, en zijn team. Het zijn de meest bijzondere mensen die ik ooit heb gesproken", laat Victoria op de website van The Outnet weten.

Via deze site kunnen liefhebbers vanaf 20 augustus bieden op kleren van Victoria. "Toen ik weer thuis was, wilde ik graag iets doen. Ik doorzocht mijn kast en kwam zoveel geweldige kledingstukken die ik heb gedragen tegen. Ik bedacht me dat ik ze misschien wel kon verkopen voor het goede doel."

Eerder stelde Victoria en haar man David Beckham ook al een deel van hun garderobe beschikbaar. De opbrengst ging toen naar slachtoffers van de tyfoon Haiyan, in de Filipijnen.

05-08-2014 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!