Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn dit de hardst werkende buikspieren in showbizzland?

Zijn dit de hardst werkende buikspieren in showbizzland?

http://oi61.tinypic.com/2dselv6.jpg

Hij mag dan wel bijna 40 jaar oud zijn, op de buikspieren van David Beckham valt niets aan te merken. Dat bewijst de voormalige voetbalster nog maar eens door enkele foto's te delen waarop hij zijn nieuwe ondergoedcollectie voor H&M showt.

De collectie bestaat traditioneel uit boxershorts, trainingsbroeken en enkele sobere t-shirts en werd door Beckham tot in de puntjes gecontroleerd op de kleinste details. "Ik heb enorm genoten tijdens het maken van deze collectie. Vooral het creatieve proces was erg leuk: zo was het spannend om verschillende stoffen en kleuren te kiezen. Ik hoop dat de kopers de collectie even leuk vinden als ik", laat de ster weten.

21-08-2014 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé vraagt Gwyneth Paltrow om advies

Beyoncé vraagt Gwyneth Paltrow om advies

http://oi57.tinypic.com/728u55.jpg

Beyoncé heeft haar vriendin Gwyneth Paltrow om advies gevraagd over wat de beste manier is om je huwelijk te beëindigen. Dat meldt Us Weekly op basis van een ingewijde.

Gwyneth heeft de nodige ervaring op het gebied van scheiden na haar breuk met Chris Martin. Beyoncé zou dan ook advies hebben gevraagd aan haar vriendin "nu ze haar scheiding aan het plannen is". De insider weet te onthullen dat de zangeres en rapper Jay Z in de herfst hun breuk zullen aankondigen.

''De dag na de bekendmaking zullen Bey en Jay samen gezien worden'', aldus de bron. ''Ze zullen heel liefdevol overkomen.'' Beyoncé volgt hiermee het voorbeeld van Gwyneth, die ook nog geregeld met haar ex gespot word.

21-08-2014 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Huwelijk Mariah Carey is voorbij"

"Huwelijk Mariah Carey is voorbij"

http://oi62.tinypic.com/xqba4g.jpg

Het gaat niet goed tussen Mariah Carey en haar man Nick Cannon. Insiders vertellen aan de krant NY Post dat de twee momenteel niet samenwonen en op het punt staan de scheiding aan te vragen. "Nick woont niet meer thuis, hij gaat van hotel naar hotel", aldus de bron.

Mariah en Nick zouden veel ruzie hebben. Volgens bronnen zou Mariah haar man niet meer vertrouwen, ze denkt zelfs dat hij vreemd is gegaan. Daarom zou de wereldberoemde zangeres beveiligingsagenten hebben ingehuurd. "Dat was om Nick bij de vrouwen weg te houden." Carey zou haar man dus goed in de gaten houden. Zo zou ze ook niet willen dat hij drinkt als hij voor zijn werk in Las Vegas is.

Het koppel is al in geen tijden samen op de foto gezet en dat zorgde al eerder voor geruchten dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Gisterenavond werd Nick nog wel gezien met zijn trouwring om. Cannon (33) en de twaalf jaar oudere Carey (45) gaven elkaar in 2008 het jawoord. In 2010 kregen ze een tweeling, Moroccan Scott en Monroe.

21-08-2014 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe dag, een nieuwe bikinifoto van Kim West

Een nieuwe dag, een nieuwe bikinifoto van Kim West

http://oi59.tinypic.com/2hxothf.jpg

Mevrouw West heeft haar vakantie in Mexico afgerond door een sexy foto van zichzelf aan het zwembad in een piepkleine bikini te delen.

De realityster poseerde in een oranje setje en vermeldde erbij dat ze het vakantieland zou missen. Kim en haar echtgenoot Kanye West reisden de laatste weken de wereld rond en genoten nu nog van wat quality time in Mexico. Uiteraard illustreerde ze haar reis met heel wat beelden op sociale media. Zo deelde ze een foto van een zonsondergang met de hashtag #MexicoNightsWithMySexyMan.

Het koppel verbleef in Casa Aramara waar West aan zijn nieuwe album werkte. Ondertussen leefde Kim zich uit op de jetski, samen met haar vriendin Steph Shep. Niet veel later genoot het duo met vriend Anthony Schiller van margarita's en quesadilla's.

Meneer en mevrouw West hebben sinds hun huwelijk in mei al verschillende tripjes naar Mexico gemaakt. Baby North zette zelfs haar eerste stapjes in Punta Mita tijdens een eerder tripje vorige maand.

21-08-2014 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Kim K. een fortuin verdient door te recycleren

Hoe Kim K. een fortuin verdient door te recycleren

http://oi57.tinypic.com/osvdid.jpg

Alleen al aan de verkoop van kleding die ze niet meer nodig heeft, verdiende Kim Kardashian in 2013 hopen geld. Volgens de site RadarOnline hield ze aan de verkoop van haar garderobe op eBay bijna een half miljoen over.

Nu is Kim de slechtste niet. Zelf zegt ze 10 procent van de opbrengst van de verkoop van de designerkleding af te dragen aan de kerkgegemeenschap Life Change Community Church die haar moeder Kris Jenner oprichtte. RadarOnline ontdekte in belastinggegevens dat Kims schenking in 2013 ruim 44.000 dollar bedroeg.

Dat betekent dat Kim zelf, na aftrek van kosten, ruim 400.000 dollar opstreek. De website zegt zich te baseren op openbare gegevens van de goededoelenorganisatie van PayPal. Kylie en Kendall Jenner doneerden in 2013 ruim 26.000 dollar aan een kinderziekenhuis in Los Angeles.

21-08-2014 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Per ongeluk of niet, de 'nipple slip' blijft interessant"

"Per ongeluk of niet, de 'nipple slip' blijft interessant"

http://oi57.tinypic.com/143nfyw.jpg

Celebrities gebruiken in toenemende mate de blote borst als instrument om een nieuwe song te promoten of de aanhang op de social media te vergroten: Oeps, daar ontsnapt weer 'per ongeluk' een tepel. Nipple slips zijn negen van de tien keer bewuste acties om een wild en sexy imago in stand te houden en om de fans letterlijk een inkijkje in hun privéleven te gunnen, zo leggen imagodeskundigen uit. Wereldsterren als Lily Allen, Miley Cyrus en Rihanna proberen media op deze wijze keer op keer te gebruiken.

Af en toe een tepel laten zien doen sterren vooral om hun 'wilde' imago te behouden of te creëren, zegt imagodeskundige Rudy van Belkom. Er zijn twee manieren, de een laat 'per ongeluk' een tepel uit haar jurk floepen in het openbaar, de ander plaatst zelf een provocerend plaatje op Twitter waar ze zelf de controle hebben over wat ze precies prijsgeven. Vervolgens is het een kwestie van afwachten welke media het oppikken.

Voyeurisme
Maar worden we dan nooit eens 'tepelmoe'? Van Belkom denkt van niet. "Of we het nou hebben over Marilyn Monroe 60 jaar geleden of Miley Cyrus nu, voyeurisme zal nooit verdwijnen. We kijken graag in het leven van een ster of onze buurman en dat zal altijd zo blijven. De media moet er dan ook wel over blijven schrijven."

Het enige dat is veranderd is de wijze waarop consumenten dit kijkje voorgeschoteld krijgen. "Vroeger keken we over de schutting, nu zien we een foto op internet."

Naaktbeleid
Op Twitter kunnen beroemdheden ongestoord hun provocerende blootfoto's delen. Dit sociale netwerk is coulanter dan Facebook en Instagram. Daar worden tepels steevast geweerd. Mocht Twitter zijn naaktbeleid aanscherpen in de toekomst 'dan komt er wel weer een ander podium', gelooft Van Belkom. 

'Oeps'
Sommige sterren beweren dat hun borsten een eigen leven leiden en dat ze per ongeluk zichtbaar zijn. Ze maken geraffineerd gebruik van de paparazzi die hen op de voet volgen. Zo is Eva Longoria op de rode loper een grote ster in 'nipple slips'. Op het filmfestival in Cannes vorig jaar trok de actrice haar jurk iets te hoog op waardoor de paparazzi voor de verandering eens de lenzen naar beneden konden richten.

Lily Allen spant de kroon als het gaat om het tonen van blote tepels op het podium. Afgelopen weekend trok zij weer een outfit aan met een te lage uitsnede en dat is vragen om 'problemen'. Of om aandacht, want Lily Allen weet precies wat ze doet volgens Van Belkom.

'Sex sells'
"Een ezel stoot zich namelijk niet drie keer aan dezelfde steen. Het is niet zozeer dat Allen het imago van een 'naaktloper' wil aanmeten. Het heeft meer te maken met fans die graag een kijkje willen nemen in het leven van een beroemdheid. Als daar wat bloot te zien is, levert dat nog meer volgers op. Bad publicity bestaat in dat opzicht niet." 

Niet voor iedereen weggelegd
Alhoewel, niet iedereen komt met een nipple slip weg.Tijdens optredens in Engeland zul je sneller een tepel zien dan in Amerika. "Daar zijn ze preutser dan de paus."

Dat bleek wel tijdens de Super Bowl in 2004 waar te zien was dat Justin Timberlake de outfit van Janet Jackson precies bij haar borst opentrok. Veel Amerikanen reageerden geschokt. Jackson en Timberlake deden het af als 'een ongeluk' en zender CBS kreeg een boete opgelegd van 550.000 dollar betalen voor het uitzenden van de scène die slechts luttele seconden duurt. In 2011 werd na jaren procederen beslist dat de boete onrechtmatig was.

"Een logische zet om het te omschrijven als ongelukje", zegt Maussen. "Een geplande nipple slip kan een artiest een flinke boete opleveren en ook adverteerders die geld betalen willen niet geassocieerd worden met dit onzedelijke gedrag."

21-08-2014 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau niet in 'Tien om Tegen De Sterren Op Te Zien' door rugproblemen Koen

Clouseau niet in 'Tien om Tegen De Sterren Op Te Zien' door rugproblemen Koen

http://oi61.tinypic.com/w2exp4.jpg

Vanavond vinden in Nieuwpoort de opnames plaats voor 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien', een muziekspecial met heel wat Vlaamse artiesten en de cast van 'Tegen De Sterren Op'. Die special zal op vrijdag 29 augustus bij VTM uitgezonden worden. Naast Natalia, Bart Kaëll, Toast, Isabelle A en vele anderen staat ook Clouseau op de affiche.

Clouseau-frontman Koen Wauters heeft sinds gisteren echter rugproblemen. Hij hoopt vanavond nog behandeld te kunnen worden en hoopt de komende dagen zijn optredens en opnames alsnog te kunnen laten doorgaan. Wat zeker is, is dat hij vandaag onmogelijk naar Nieuwpoort kan afzakken om er 'Anne' akoestisch te brengen, zoals gepland was.

Gevolg van blessures tijdens 'Wauters vs. Waes'?
Het is niet duidelijk of de rugproblemen van Wauters nog de nasleep zijn van de verwondingen die hij overhield aan de opnames van 'Wauters vs. Waes'. Tijdens de rolstoelproef ontwrichtte hij zijn schouder, tijdens een oefensessie trampolinespringen viel hij op zijn hoofd. "Ik heb voortdurend het gevoel dat iemand mijn nek met een ijzeren greep vastheeft", vertelde hij daarover in augustus vorig jaar in Het Laatste Nieuws.

"Ook mijn korte nekspieren hebben een trauma opgelopen. Tot vandaag heb ik daar last van", verklaarde hij in januari dit jaar in Story.

Wauters en zijn manager weigeren commentaar te geven, verdere informatie verkiest de zanger-presentator via de Facebookpagina van Clouseau bekend te maken.

21-08-2014 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliff Richard zegt optreden af na beschuldigingen misbruik

Cliff Richard zegt optreden af na beschuldigingen misbruik

http://oi60.tinypic.com/2d9s8ld.jpg

Cliff Richard heeft een optreden in de Canterbury Cathedral afgezegd vanwege de beschuldigingen van misbruik aan zijn adres. De Britse popster wil volgens een woordvoerder niet dat de aantijgingen het optreden overschaduwen. De show op een liefdadigheidsevenement stond gepland voor 26 september.

De Britse politie doorzocht vorige week een huis in Engeland van de 73-jarige Cliff Richard, in een onderzoek naar beschuldigingen van seksueel misbruik van een minderjarige jongen in de jaren 80. De zanger was zelf in Portugal. Hij ontkent dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan misbruik.

19-08-2014 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tia Hellebaut en Kim Gevaert nieuwe gezichten op Libelle TV

Tia Hellebaut en Kim Gevaert nieuwe gezichten op Libelle TV

http://oi58.tinypic.com/9915pj.jpg

Tia Hellebaut en Kim Gevaert zullen dit najaar te zien zijn op Libelle TV. Het verlengstuk van het magazine Libelle op het scherm begint aan haar tweede jaargang en hoopt met deze twee voormalige atletes, "het bijzonder succesvol" eerste jaar te evenaren. Libelle TV bereikt elke maand gemiddeld 1,5 miljoen kijkers. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt.

Hellebaut en Gevaert zullen dit najaar te zien zijn in 'Mama Moves' waarin ze tips aan moeders geven om opnieuw fit te geraken. Ook styliste Lien Degol komt de rangen versterken en krijgt een eigen programma, 'Met de complimenten van Lien'.

Naast de nieuwelingen blijven de vertrouwde gezichten Ilse Van Hoecke en televisiekok Wim Ballieu op het scherm. Van Hoecke krijgt een nieuwe wekelijkse talkshow 'Spoor 18'. Ballieu zal eveneens wekelijks te zien zijn in 'De Zoete Zonde', maar hij krijgt ook een kookrubriek in Van Hoecke's talkshow. Wie dagelijkse kooktips nodig heeft, kan terecht bij Ilse D'hooge in 'Ilse kookt'.

Libelle TV mikt naast programma's over koken, lifestyle, thuis en kinderen ook op ontspanning met een nieuwe dagelijkse Duitstalige soap 'Rode Rozen'.

19-08-2014 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."J-Lo en ex-vriend samen gespot"

"J-Lo en ex-vriend samen gespot"

http://oi58.tinypic.com/jl47x3.jpg

Jennifer Lopez (45) is gespot met haar ex-vriend Casper Smart (27). TMZ heeft foto's waarop de zangeres samen met Casper in een auto zit. Toen ze vervolgens zagen dat ze op de gevoelige plaat werden vastgelegd, doken ze snel weg.

Na een relatie van 2,5 jaar strandde de romance tussen de twee. De danser zou volgens geruchten vreemdgegaan zijn met een transseksueel, maar hij ontkende dit in alle toonaarden. Hij dreigde ook met een rechtszaak.

Geruchten dat de zangeres iets zou hebben met danser Maksim Chmerkovskiy doen al maanden de ronde, maar volgens een bron is daar geen sprake van.

19-08-2014 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga plant huwelijk in de ruimte

Lady Gaga plant huwelijk in de ruimte

http://oi62.tinypic.com/2e3d8gg.jpg

Lady Gaga (28) wil buiten de atmosfeer van de aarde een trouwceremonie met Taylor Kinney (33). Ze wil dat doen aan boord van een Virgin Galactic vlucht.

"Gaga en Taylor willen elkaar een levenslange belofte maken en ze vinden dat hun ruimtereis daarvoor de ideale gelegenheid is", aldus een insider tegenover Daily Star.

"Het is typisch haar dat ze de minst conventionele trouw ooit wil. Uiteraard zou het een simulatie worden, er zal immers geen priester mee zijn. Maar het gaat is er hen om te doen elkaar een levenslange belofte te doen".

Tegelijk wil Gaga haar ruimtevlucht, die 250.000 dollar kost, gebruiken om "een boodschap van liefde" te verspreiden. "Het is een enorme eer te kunnen optreden in de ruimte. Ik wil iets brengen dat mensen samenbrengt en tegelijk een liefdesboodschap naar het onbekende stuurt".

19-08-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze zware jongens vormen jury van 'De Slimste Mens'

Deze zware jongens vormen jury van 'De Slimste Mens'

http://oi61.tinypic.com/14o6242.jpg

Auteur en enfant terrible Herman Brusselmans komt naar 'De Slimste Mens'. Niet als deelnemer, maar als lid van de vijfkoppige jury, die ook Bart Cannaerts als nieuwkomer telt. "Eindelijk heeft Herman 'ja' gezegd", aldus quizmaster Erik Van Looy, die er op dinsdag 14 oktober aan begint en zo de eerste EK-clash van de Rode Duivels, een dag eerder op Eén, ontloopt.

De 56-jarige Brusselmans hield jarenlang de boot af, maar zwichtte nu toch voor de smeekbedes van Van Looy. De kettingrokende schrijver is samen met Bart Cannaerts nieuwkomer in de vijfkoppige jury. Die wordt voorts samengesteld door gevestigde waarden Bruno Van den Broecke, met diens onvermijdelijke collectie gitaren, Lieven Scheire, als de nieuwe Wim Offeciers van de VRT, en Philippe Geubels, omdat er ook gelachen mag worden.

Van Looy is vooral gelukkig met de komst van Brusselmans. "Het was een halszaak geworden om Herman te strikken", vertelt hij. "Elk jaar piekerde ik me suf over maffe trucjes waarmee ik hem zou kunnen overtuigen. Dit jaar heb ik zelfs overwogen om er voor het eerst geld tegenaan te gooien. (lacht) Een culinaire trip naar 'El Bulli', in Spanje, of 'The Jane' van Sergio Herman in Antwerpen."

Van Looy had toen blijkbaar ook al in zijn achterhoofd het idee om een knotsgekke 'pimped out, chromed out'-fotoshoot te organiseren. Het vijftal Cannaerts-Van den Broecke-Brusselmans-Scheire-Geubels poseert er als behoorlijk ruw tuig. Zelfs Van Looy heeft enkele joekels van tattoo's. Tekeningen die na de fotoshoot vakkundig met Photoshop toegevoegd werden. "Van die shoot wist ik natuurlijk niets toen ik met Van Looy samenzat, maar ik had al toegezegd", reageert Brusselmans.

19-08-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Guy Van Sande is weer vrijgezel"

"Guy Van Sande is weer vrijgezel"

http://oi62.tinypic.com/1zfoqwk.jpg

Volgens Story is de relatie van acteur Guy Van Sande (51) met Tineke Thys (37) al enkele maanden voorbij. De twee waren ruim twee jaar samen.

Van Sande en Thys leerden elkaar kennen via Facebook. Na tien maanden vroeg hij haar ten huwelijk, maar dat werd vorig jaar plots uitgesteld. Officieel omdat Van Sande het te druk had als N-VA-schepen van Cultuur en Burgerlijke Stand in Edegem.

Van Sande heeft al heel wat mislukte relaties achter de rug, met onder meer model Stéphanie Clerckx, fotografe Marieke Ederveen en ex-Miss België Sandra Joine.

19-08-2014 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lijfwacht Wendy Van Wanten: "Ze zei dat ze 'een prinsje' verwachtte"

Ex-lijfwacht Wendy Van Wanten: "Ze zei dat ze 'een prinsje' verwachtte"

http://oi62.tinypic.com/2yyv7k1.jpg

Jackie De Moor (52), die jarenlang de bodyguard van Wendy Van Wanten was, doet in Story een boekje open over zijn voormalige werkgeefster. De man insinueert dat Wendy's zoon Clement het kind is van prins Laurent. "Wendy kon niet zwijgen. 'Zal ik nu een prinses worden?', zei ze. Ze dacht echt dat ze het groot lot had gewonnen". En ook: "Wendy zei dat ze 'een klein prinsje' verwachtte. Waarom zou ze daarover liegen?".

De Moor beweert dat hij er bij was toen Van Wanten prins Laurent ontmoette. "Dat was op een modeshow van ontwerper Gerald Watelet in Parijs, begin 1995. Ze maakten met elkaar kennis op de receptie achteraf. Het klikte blijkbaar meteen. Ze is achteraf met de prins meegereden, en met iemand meerijden was iets wat ze zelden of nooit deed. Mijn collega-bodyguard en ik zijn dan samen met Danny (De Waele, haar toenmalige manager die acht jaar geleden overleed) weggereden. Terwijl Wendy met de prins in een restaurant zat te dineren, gingen wij in het restaurant ernaast een hapje eten. Danny belde me om te zeggen dat 'moeder', want zo noemde hij haar, die nacht niet was thuisgekomen".

"Relatie met Laurent heeft enkele jaren geduurd"
"De volgende maanden is ze na haar optredens vaak zelf naar Villa Clementine in Tervuren gereden. Dan bleef ze bij de prins slapen. Die relatie heeft enkele jaren geduurd. Haar zoon Dylan vertelde jaren later dat ze hem alleen achterliet wanneer ze naar de prins reed. Dat is een verhaal dat ook klopt."

19-08-2014 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt George Clooney papa?

Wordt George Clooney papa?

http://oi60.tinypic.com/jfhxrr.jpg

In Hollywood gonst het van de geruchten als zou George Clooney weldra vader worden. Volgens het nieuwtje verwachten de 53-jarige acteur en zijn verloofde Amal Alamuddin (36) een baby.

Een restaurantgast spotte de tortelduifjes tijdens een romantisch diner met daarbij duidelijk zichtbaar: een opvallende ronding onder het kleed van Amal. Volgens de ooggetuige dronk de knappe advocate bovendien uitsluitend water.

Hollywood zou Hollywood niet zijn als dat niet voldoende was om de geruchtenmolen op gang te brengen. Is de verloofde van Clooney zwanger?

Het koppel, dat in september trouwt in Italië, houdt voorlopig de lippen stijf op elkaar. De voorbereidingen voor de bruiloft zijn in volle gang.

19-08-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 komt nog dit jaar met nieuw album

U2 komt nog dit jaar met nieuw album

http://oi60.tinypic.com/54hdky.jpg

U2 houdt vol nog dit jaar een nieuw album af te leveren bij de fans. Berichten dat het het nieuwe album vertraging oploopt, zijn onjuist, laat een woordvoerder van de band weten aan het tijdschrift Rolling Stone.

Ook Ierse media verwachten dat het album binnen enkele maanden uitkomt. U2 werkt intussen stug door. De Franse krant Nice-Martin meldt dat de band een videoclip heeft opgenomen in Nice. Een bron van Irish Times weet dat in september een single uitkomt, gevolgd door een album in dezelfde maand of in oktober. Eind dit jaar zou U2 een tournee aankondigen die in april 2015 aanvangt.

Het laatste album van U2 No Line on the Horizon stamt uit 2009. Vorig jaar verscheen het nummer Ordinary Love als bijdrage aan de speelfilm Mandela: Long Walk to Freedom. Afgelopen februari bracht U2 het nummer Invisible uit, in het kader van een campagne tegen aids.

18-08-2014 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus ontdekt bijzondere gemeenschappen in 'Goed volk'

Jeroen Meus ontdekt bijzondere gemeenschappen in 'Goed volk'

http://oi62.tinypic.com/2u7qb1t.jpg

Jeroen Meus trekt vanaf maandag 1 september zes weken lang de wereld rond om via de keuken de ziel van enkele bijzondere gemeenschappen bloot te leggen. In het nieuwe reportageprogramma 'Goed volk' op Eén gaat het niet minder over koken dan over mensen die samen eten. Bijzondere mensen, die Meus als kind al fascineerden: cowboys, sumoworstelaars, de inwoners van het koudste dorp ter wereld maar ook de oudjes in een Berchems rusthuis.

Al van jongs af is Meus geïnteresseerd in de sociale functie van voedsel. En in de mensen die zich door voedsel laten binden. Na jaren van zelf koken wil hij dat het nu om de mensen gaat.

In 'Goed volk' trekt Meus naar zes gemeenschappen die, elk op hun manier, moeilijk te doorgronden zijn en die Jeroen via de keuken probeert te ontdooien. Van cowboys in Texas, over de Langa-township in Zuid-Afrika tot rusthuis Sint Anna in Berchem. En van vissers op de Lofoten over sumoworstelaars in Tokio tot de inwoners van Oymyakon, het koudste dorp ter wereld.

Via de keuken komt Jeroen in de gemeenschap terecht, om ze zo van binnenuit te leren kennen. Omdat een keukendeur net iets vaker op een kiertje staat.

18-08-2014 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Selena en Justin weer officieel een koppel"

"Selena en Justin weer officieel een koppel"

http://oi59.tinypic.com/t8x81x.jpg

Justin Bieber en Selena Gomez zijn opnieuw een koppel, meldt TMZ. De twee hebben het hele weekend samen doorgebracht en zouden elkaar weer vriend en vriendin noemen. Ook hebben ze volgens insiders hun liefde voor elkaar uitgesproken.

Vorige week werden de twee al samen in de bioscoop gespot en woensdag gingen ze volgens TMZ samen naar de kerk in een poging hun leven te beteren. Het afgelopen weekend hebben ze vooral thuis en wandelend in de omgeving doorgebracht.

De twee tieneridolen hebben al sinds begin 2011 een knipperlichtrelatie.

18-08-2014 om 23:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Select clubje krijgt aftershow van Snoop Dogg in discotheek Slices

Select clubje krijgt aftershow van Snoop Dogg in discotheek Slices

http://oi58.tinypic.com/fup2cx.jpg

Wie zaterdag nog niet genoeg had van Snoop Dogg op Pukkelpop, kon naar zijn afterparty in de Hasseltse discotheek Slices.

De Amerikaanse rapper gaf er een afsluitend feestje als DJ Snoopadelic voor zo'n 350 fans. Twee uur lang draaide hij plaatjes aan elkaar voor het selecte clubje dat vrolijk danste op de dansvloer. Meteen een van de duurste artiesten die ooit in de Hasseltse binnenstad optrad. "In mei zijn er contacten gelegd over een mogelijke afterparty in de club voor zijn vrienden en fans", vertelt marketingmanager Joery Gysen. "Het werd vlot geregeld, alleen duurde het soms wel enkele dagen voor er antwoord kwam van het management."

Na zijn wervelende hiphopshow op Pukkelpop voor een publiek van tienduizenden fans, werd de rapper naar het Radisson Blu hotel in Hasselt gebracht. Om half een stapte hij het podium in Slices op met een eigen dj-set en twee stevige bodyguards. "Snoop Dogg is rustig tussen het volk de club binnengewandeld. Hij stond heel kort bij de mensen. Op voorhand zijn wel enkele mensen van zijn entourage het geluid komen testen", weet Gysen.

De Hasseltse club mocht het exclusieve optreden pas twee weken geleden bekend maken van de Amerikaanse rapper. "De stad Hasselt was streng; er mochten maar maximum 400 mensen worden toegelaten, dus hebben we het aantal tickets op 350 gehouden." Al die fans betaalden 60 euro voor hun kaartje. Nadat Snoop Dogg zijn aftershow aankondigde op Studio Brussel, vreesde de stad even voor een toeloop aan fans en overlast. "Ze wilden de straat van de club afsluiten, maar dat bleek helemaal niet nodig", besluit de marketingmanager. Een paar extra politieagenten hielden zaterdagnacht wel een extra oogje in het zeil.

18-08-2014 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone bereidt zich voor op 'Rambo 5'

Sylvester Stallone bereidt zich voor op 'Rambo 5'

http://oi57.tinypic.com/262bmuv.jpg

Sylvester Stallone (68) heeft nog maar net de derde 'Expendables'-film ingeblikt of hij is al aan het trainen voor 'Rambo 5'.

"Ik ben al begonnen. Ik ga gepast gemeen zijn in 'Rambo 5', maar ook intellectueel. Een killer met een hart. Slim, maar ook stom. Groot en klein, breed maar mager. We gaan alle grenzen overschrijden".

In de nieuwe 'Rambo'-film zal Stallone het opnemen tegen een Mexicaans drugkartel. Hij noemt het zijn versie van 'No Country for Old Men', de westernthriller van de Coen-broers met Javier Bardem en Tommy Lee in de hoofdrollen.

Verwacht wordt voorts dat Stallone zijn rol van bokskampioen Rocky Balboa terug zal opnemen in de film 'Creed', waarin Rocky de mentor wordt van de kleinzoon van zijn toenmalige rivaal, Apollo Creed.

18-08-2014 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!