Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Kim K. is fan van het gekke korsetdieet

Ook Kim K. is fan van het gekke korsetdieet

http://oi62.tinypic.com/2rc3kf6.jpg

Nadat Jessica Alba vorig jaar bekende haar babygewicht kwijt te spelen met het zogenaamde korsetdieet, pronkt Kim Kardashian met een selfie in het fitnesscentrum terwijl ze een korset draagt. De uitvinders van het bijzondere dieet raden aan het kledingstuk 12 uur per dag te dragen voor een slankere taille.

Het idee achter het zogenaamde dieet is dat je je taille kunt trainen en dus slanker kunt worden met het speciale korset dat je gedurende 12 uur per dag moet dragen.

Kim Kardashian gaat er zelfs mee sporten in het fitnesscentrum. De jonge mama maakte eerder al bekend dat ze de laatste babykilo's na de bevalling van haar dochter North maar niet kwijtraakt. De realityster lijtk de wanhoop nabij om af te vallen. Met het korset wil ze nog 10 kilo kwijtspelen.

Het korsetdieet is echter allesbehalve onschuldig. De dames die het kledingstuk in het Victoriaanse tijdperk droegen, vielen regelmatig flauw of werden ziek doordat het korset hun interne organen platdrukte. Dan lijkt zwoegen in het fitnesscentrum plots een pak aantrekkelijker.

26-08-2014 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiest maakt film van maand lang

Artiest maakt film van maand lang

http://oi57.tinypic.com/2lxbf4j.jpg

Een Zweedse multimedia-artiest is bezig met een film die 720 uur, ofwel 30 dagen, duurt. Het gaat om de langste film ooit.

Anders Weberg wil op 31 december 2020 zijn film 'Ambiance' eenmalig laten zien via internet. Daarna wordt zijn kunstwerk vernietigd, zo maakte de Zweedse publieke omroep bekend. Weberg heeft inmiddels 281 uur aan film.

"De tijd is een abstract concept dat wij hebben uitgevonden", verklaart de kunstenaar zijn film.

Over twee jaar verwacht Weberg een trailer van 7 uur en 20 minuten te kunnen laten zien. In 2018 wil hij een voorproefje van 72 uur klaar hebben. "Ik heb een strak schema nodig om hem op tijd af te kunnen hebben. Het zou lastig zijn als ik er in 2018 achter kom dat ik 300 uur achterloop."

'Ambiance' is een autobiografische film over de relatie van de 46-jarige Weberg met zijn 21-jarige zoon die een aantal maanden geleden is overleden aan een overdosis.

26-08-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gers Pardoel wordt weer vader

Gers Pardoel wordt weer vader

http://oi58.tinypic.com/15hmwee.jpg

Gers Pardoel wordt voor de tweede keer vader. De rapper vertelde vandaag in RTL Boulevard dat zijn vriendin Selina opnieuw zwanger is.

Zoon Goud is nu negen maanden oud. De 33-jarige Gers sloeg dus naar eigen zeggen wel 'even achterover' toen Selina zo snel alweer in verwachting bleek te zijn.

De nieuwste Pardoel-telg wordt in januari verwacht. Benieuwd of de nieuwe spruit de naam 'Zilver' meekrijgt.

26-08-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Breaking Bad' en 'Modern Family' grote winnaars bij Emmy Awards

'Breaking Bad' en 'Modern Family' grote winnaars bij Emmy Awards

http://oi58.tinypic.com/282fdcw.jpg

'Breaking Bad' en 'Modern Family' zijn de grote winnaars geworden van de 66ste uitreiking van de Emmy Awards in Los Angeles. 'Breaking Bad' won de prijs voor de beste dramaserie, terwijl 'Modern Family' voor de vijfde keer werd bekroond met een Emmy voor beste komedieserie, een record.

'Breaking Bad', dat vorig jaar zijn vijfde en laatste seizoen beleefde, ging er vannacht met de belangrijkste prijzen vandoor. Naast beste dramaserie kreeg 'Breaking Bad' ook de awards voor beste hoofdrolspeler en beste bijrolspeler.

Komedieserie 'Modern Family' evenaarde met de vijfde Emmy op rij het record van 'Frasier'. De serie met hoofdrolspeler Kelsey Grammer won de prijs tussen 1994 en 1998 vijf jaar achtereen. De grote concurrenten van 'Modern Family' waren dit jaar 'The Big Bang Theory' en Netflix-hit 'Orange is the New black'.

'The Big Bang Theory' werd overigens wel bekroond met de prijs voor beste acteur. Dit beeldje ging voor de vierde maal naar acteur Jim Parsons, die in de serie de geniale nerd Sheldon Cooper vertolkt.

Beste televisiefilm
Het HBO-drama 'The Normal Heart' won de Emmy voor beste televisiefilm van het jaar. 'The Normal Heart' is de verfilming van het gelijknamige, waargebeurde toneelstuk over de opkomst van de aidsepidemie in New York begin jaren tachtig.

Schrijver Larry Kramer schreef het stuk, dat ook met talloze prijzen werd bekroond, als eerste serieuze artistieke aanklacht tegen de aids-crisis. In de nieuwe filmversie spelen Julia Roberts en Mark Ruffalo de hoofdrollen.

Producent Ryan Murphy bedankte de twee acteurs in zijn emotionele speech. "We hadden Erin Brockovich en de Hulk nodig om deze film te maken", stelde Murphy. Verder droeg hij de prijs op aan alle slachtoffers van aids.

De grote verliezer van de avond was de hitserie 'House of Cards' van Netflix. Het briljante drama over een manipulatieve politicus in Washington wist geen van zijn tien nominaties te verzilveren. Het andere paradepaardje van Netflix, gevangenisdrama 'Orange is the New Black', won wel twee prijzen: voor beste casting en voor beste vrouwelijke bijrol. Deze prijs ging naar actrice Uzo Aduba, die in de serie de rol van Crazy Eyes vertolkt.

26-08-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misgelopen geldprijs in 'Miljoenenjacht' wordt wellicht proces

Misgelopen geldprijs in 'Miljoenenjacht' wordt wellicht proces

http://oi61.tinypic.com/dz9to4.jpg

De zaak  rondom de deelnemer die vorig jaar in de Nederlandse tv-show 'Miljoenenjacht' vijf miljoen euro misliep, krijgt naar alle waarschijnlijkheid een vervolg in de rechtbank. De advocaat van deelnemer Arrold van den Hurk verklaarde in het showbizzprogramma RTL Boulevard dat hij onder anderen presentatrice Linda de Mol als getuige wil horen.

Arrold van den Hurk drukte in Miljoenenjacht per ongeluk op de rode knop en accepteerde hiermee een bod van 125.000 euro van de bank, terwijl hij eigenlijk door wilde spelen omdat hij alle miljoenen nog in het spel had. Arrold gaf meteen aan de vergissing terug te willen draaien, maar dat mocht niet van de notaris. Uiteindelijk bleek Arrold vijf miljoen in zijn koffertje te hebben.

Onbewust
Naast presentatrice Linda de Mol wil Plasman ook de notaris, en de regisseur van het programma horen. De getuigenverhoren zouden moeten aantonen dat het voor iedereen tijdens het programma duidelijk was dat Van den Hurk niet wilde stoppen met het spel toen hij op de rode knop drukte.

"De vraag is nu of hij zich vergist heeft en als vast staat dat hij zich heeft vergist, was dat ook kenbaar voor de wederpartij?", legde advocaat Peter Plasman aan RTL Boulevard uit. "Om dat te kunnen bewijzen, gaan we getuigen horen."

Als de getuigenverhoren worden toegestaan, moet worden bepaald wanneer Linda de Mol en de andere mensen worden opgeroepen.

Onlangs oordeelde een rechtbank in Rotterdam dat een man die tijdens een veiling per ongeluk op 'mijn' had gedrukt zich inderdaad had vergist en daarom niet aan de koop gehouden was. De bieder zei onmiddellijk na zijn fout dat hij zich had vergist. Ook Arrold gaf in Miljoenenjacht gelijk aan dat hij niet op de knop had willen drukken.

26-08-2014 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran duikt studio in met David Guetta

Ed Sheeran duikt studio in met David Guetta

http://oi57.tinypic.com/219rv55.jpg

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran is de studio ingedoken met de Franse dj David Guetta. Dat schrijft Billboard, die Sheeran gisterenavond sprak op de rode loper van de MTV Video Music Awards.

"Een paar dagen terug heb ik met David Guetta twee nummers geschreven en opgenomen, bedoeld voor anderen om te zingen. Morgen ga ik opnieuw de studio in om wat dingen voor mezelf te doen", laat de zanger weten.

Sheeran doet hard zijn best om de tijd te vinden voor het schrijven van nieuwe muziek. Op dit moment is hij druk met een tournee, ter promotie van zijn album X. Na Noord-Amerika is in oktober Europa aan de beurt.

Het zijn succesvolle tijden voor Sheeran, die momenteel in de Nederlandse Top 40 te vinden is met de nummers Sing en Don't. Bovendien ging hij op de MTV Awards niet met lege handen naar huis: voor Sing kreeg hij de award Best Male Video. In zijn dankwoord bedankte hij Pharrell Williams, die meewerkte aan het nummer.

25-08-2014 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond Lauren Bacall erft 10.000 dollar

Hond Lauren Bacall erft 10.000 dollar

http://oi62.tinypic.com/a9vaet.jpg

De eerder deze maand overleden Lauren Bacall heeft haar hond Sophie 10.000 dollar (7.600 euro) nagelaten. Dat schrijft Page Six.

In de papieren die vrijdag zijn ingediend bij een rechtbank staat dat haar drie kinderen het vermogen van 26,6 miljoen dollar (20 miljoen euro) mogen verdelen, met aftrek dus van een speciale gift voor de hond. Bacall werd vaak gezien met hond Sophie, onder meer in Central Park. Maar ook op rode lopers verscheen ze wel eens met haar viervoeter aan haar zijde.

Ook haar twee kleinkinderen kunnen rekenen op een leuk zakcentje. Calvin en Sebastian Robards kunnen op kosten van hun oma naar de universiteit en als ze dertig worden krijgen ze de rest van de 250.000 dollar (189.000 euro) die ze ieder erven.

Geen nieuwe onthullingen
Het publiek hoeft niet te rekenen op nieuwe onthullingen uit het leven van de actrice. "Ik verzoek dat mijn kinderen mijn wens respecteren om bepaalde persoonlijke brieven, geschriften, dagboeken en papieren of andere memorabilia privé te houden", schreef Bacall vorig jaar in haar testament.

Wel is naar buiten gekomen dat ze hoge eisen stelde aan haar twee huishoudsters, die een fooi van 15.000 en 20.000 dollar (11.000 en 15.000 euro) krijgen uit Bacalls nalatenschap. "Oh mijn god. Ik had nooit gedacht dat ze iets voor mij zou doen", reageerde huishoudster Isla Hernandez nadat ze hoorde dat ze geld kreeg. "Ze was aardig, maar veeleisend."

25-08-2014 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Beyoncé (2) steelt écht de show op MTV Awards

Dochter Beyoncé (2) steelt écht de show op MTV Awards

http://oi58.tinypic.com/mj0e34.jpg

De 2-jarige Blue Ivy kon het niet laten om mee te swingen op de liedjes van haar moeder. Gedurende het optreden van Beyoncé tijdens de MTV Music Video Awards kon Blue Ivy niet stil blijven zitten op schoot van haar vader Jay Z.

Beyoncé speelde een medley van al haar nummers van haar nieuwe album, waarin ze ook een ode brengt aan haar dochter die al wat moves van haar moeder gekopieerd blijkt te hebben.

Jay Z en Blue Ivy verschenen ook op het podium om haar de Video Vanguard-prijs uit te reiken. Het gezinnetje zag er gelukkig uit en leek daarmee alle aanhoudende geruchten over een scheiding voor eens en voor altijd de wereld uit te willen helpen.

Terwijl Jay Z zijn vrouw 's werelds grootste entertainer noemde, kwam de speech van de 2-jarige niet veel verder dan een enthousiast 'Yay, mommy!'

25-08-2014 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince brengt volgende maand twee albums uit

Prince brengt volgende maand twee albums uit

http://oi61.tinypic.com/n2h5s4.jpg

De Purperen brengt volgende maand niet alleen zijn debuutalbum met 3rd Eye Girl uit, maar tegelijk ook een soloplaat. Die laatste zal 'Art Official Age' heten.

In het Antwerpse Sportpaleis én tijdens zijn aftershows in de Brusselse Botanique bewees Prince in mei nog dat er geen sleet zit op zijn vurige funkrock. Al sinds januari dit jaar lost hij met mondjesmaat materiaal van 'Plectrum Electrum', het album met zijn meidenband 3rd Eye Girl. Hij gaf toen een persconferentie in de woonkamer van zangeres Lianne La Havas. Daarna gaf hij een reeks 'surprise gigs' in het VK en Europa.

Nu kondigt hij aan dat 'Plectrum Electrum' in september uitkomt, naast zijn nieuwe soloplaat 'Art Official Age'. Die kan je nu al bestellen. Eén track eruit, 'The Breakdown', werd in april al uitgebracht en kan je hier beluisteren.

Voor het eerst sinds 18 jaar keert Prince voor zijn 37ste album terug naar zijn oude platenstal Warner Bros. Na die zakelijke breuk schreef hij 'Slave' op zijn gezicht en veranderde hij zijn naam tot een onuitspreekbaar symbool in een poging zijn contract te saboteren.

Beide albums komen op 29 september uit.

25-08-2014 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones': kerk verbiedt naaktscène

'Game of Thrones': kerk verbiedt naaktscène

http://oi57.tinypic.com/fvwcpu.jpg

In 'Game of Thrones' wordt al eens een streepje bloot tentoongespreid, om het zacht uit te drukken. Maar de opname van de volgende blootscène stuit op protest van de roomskatholieke kerk.

In de Kroatische havenstad Dubrovnik moet Cersei Lannister, gespeeld door Lena Heady, een kerk uitlopen. Maar dat is niet naar de zin van de kerk, die in Kroatië nog veel macht heeft en streng optreedt tegen openbare zedenschennis.

Volgens TMZ wil de lokale filmcommissie de producers van 'Game of Thrones' geen toestemming geven om de scène te draaien. De scène is echter van cruciaal belang in het verhaal. Vooralsnog hebben de producers nog niet uitgevogeld hoe het probleem op te lossen.

25-08-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame Supermanstrip levert 2,4 miljoen euro op

Zeldzame Supermanstrip levert 2,4 miljoen euro op

http://oi59.tinypic.com/30tjjok.jpg

Een zeldzame uitgave van een stripalbum met Superman is vandaag via eBay geveild voor iets meer dan 3,2 miljoen dollar (ongeveer 2,4 miljoen euro). Het gaat om het hoogste bedrag dat ooit voor een strip werd neergeteld.

Het album 'Action Comics No. 1' uit 1938 geldt zowat als de Heilige Graal onder stripverzamelaars. Het is het album waarin Superman voor het eerst zijn intrede doet. Maar het verhaal van de toen natuurlijk nog onbekende superheld van de planeet Krypton was slechts een van de vele in het album: het neemt slechts 13 van de 64 pagina's in beslag.

Er bestaan wereldwijd slecht een vijftigtal niet-gerestaureerde exemplaren van het album, dat destijds voor 10 dollarcent verkocht werd.

Wie het stripalbum nu gekocht heeft, is niet duidelijk. Over de koper is enkel geweten dat hij op eBay het geanonimiseerde pseudoniem s***p gebruikt en dat hij bereid is om 3.207.852 dollar te betalen voor één enkel stripalbum.

Het vorige recordbedrag voor een stripalbum was 2,16 miljoen dollar. Die som werd eind 2011 neergeteld voor een ander exemplaar van datzelfde album.

25-08-2014 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff breekt na zeven jaar met vriend

Christoff breekt na zeven jaar met vriend

http://oi57.tinypic.com/33tpjcj.jpg

Afgelopen weekend werd hij nog gevierd als 'Beste Zanger' tijdens de uitreiking van de Radio 2 Zomerhit, maar achter de schermen had Christoff weinig reden tot feesten. Zijn relatie met vriend Niels zou na zeven jaar afgelopen zijn. Beiden hadden net een appartement in Marbella gekocht, maar leefden al een tijdje naast elkaar. Onlangs trok de schlagerprins zelfs alleen op retraite naar een klooster in Wenen.

Volgens betrouwbare bronnen zou de relatie met zijn partner Niels over en uit zijn. Wat precies aan de basis ligt, is onduidelijk. Maar dat Christoff en Niels geen evident parcours reden, is een publiek geheim. Beide leefwerelden konden niet verder uit elkaar liggen. Niels, die een stuk jonger is dan de 38-jarige zanger, is sinds jaar en dag verpleger in een rusthuis. Terwijl Christoff als showbizz-ster tegen 300 per uur de Vlaamse en Duitse podia afschuimt, vaak 7 op 7.

Toen Niels en Christoff elkaar zeven jaar geleden leerden kennen, kwam de zanger net uit een moeilijke periode. Een depressie en problemen met zijn toenmalige manager dreven hem bijna tot een wanhoopsdaad. Christoff nam een nieuwe manager in de arm, veranderde van platenfirma en werd verliefd. In 2008 kwam de zanger voor het eerst uit de kast. Onder druk van een weekblad. Al schermde hij zijn privéleven in de daaropvolgende jaren duidelijk af. "Ik zie mijn relatie niet graag uitgesmeerd in de pers. Ik wil dat ze me graag hebben om mijn muziek en om wie ik ben", klonk het.

Christoff wenste gisteren niet te reageren. Vandaag zouden de zanger en zijn management met een verklaring komen.

25-08-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader van Anouks baby is basketballer

Vader van Anouks baby is basketballer

http://oi60.tinypic.com/2yyw0m1.jpg

De Nederlandse basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van Sion Jethro, de baby van Anouk. Maandenlang probeerde de zangeres zijn identiteit geheim te houden, maar nu heeft haar manager in het showbizzprogramma RTL Boulevard toch bevestigd dat het om Dalgliesh gaat.

De kersverse vader van Anouks vijfde kind is basketballer in Rotterdam en goed bevriend met voetballer Leroy Fer, speler bij Queens Park Rangers. Manager Kees de Koning zegt dat Seraino, speler bij eredivisieclub Rotterdam Basketball, zelf niet in de publiciteit wilde. "Wij hoopten dat iedereen dat zou respecteren. Maar dat bleek dus onmogelijk. Ze zijn heel gelukkig met elkaar en dolblij met Sion. Alles gaat hartstikke goed. Verder hopen Anouk en Seraino dat de media ze nu met rust willen laten", vervolgt de manager.

RTL Boulevard liet naast de bevestiging van het management van Anouk ook een foto van Dalgliesh met Sion Jethro zien. Anouk heeft naast haar zoontje nog drie zoons en een dochter. Met Remon Stotijn, frontman van rapformatie Postmen, heeft ze twee jongetjes en een meisje gekregen: Benjahmin Kingsley, Elijah Jeramiah en dochter Phoenix Ray. Met rapper Unorthadox kreeg ze in maart 2010 zoontje Jesiah Dox.

25-08-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters maken trailer van tv-serie bekend

Foo Fighters maken trailer van tv-serie bekend

http://oi58.tinypic.com/xckniv.jpg

De Foo Fighters hebben de trailer van hun HBO-serie Sonic Highways op internet gezet. De documentairereeks volgt de Amerikaanse rockers tijdens de opnames van hun aanstaande album Sonic Highways. De achtdelige serie gaat op 17 oktober van start op de Amerikaanse betaalzender HBO.

In Sonic Highways reizen de bandleden het hele land door om inspiratie op te doen voor hun nieuwe album en om in verschillende studio's op te nemen. Ze werken samen met uiteenlopende artiesten, producers en studio-eigenaren. Ook spreken de Foo Fighters met baanbrekende artiesten over de steden waar zij vandaan komen en welke invloed dat heeft op hun muziek.

Frontman Dave Grohl belooft dat de documentaire een dwarsdoorsnede laat zien van de Amerikaanse muziekcultuur. Aan het woord komen onder anderen Pharrell Williams, Butch Vig, Slash, Willie Nelson, Dolly Parton, Macklemore, Joan Jett en zelfs Barack Obama.

Liefdesbrief
"Sonic Highways gaat niet alleen over het ontstaan van ons meest ambitieuze album. Het is een liefdesbrief aan de geschiedenis van de Amerikaanse muziek", aldus Grohl.

23-08-2014 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wouter Vandenhaute over prestatiedrang: "Als jongetje in mij dood is, is het plezier weg"

Wouter Vandenhaute over prestatiedrang: "Als jongetje in mij dood is, is het plezier weg"

http://oi60.tinypic.com/nn1r3m.jpg

In gesprek met De Tijd getuigt Wouter Vandenhaute, eigenaar van VIER en VIJF, op de fiets over zijn oeverloze drang om alles goed te doen. "Het gaat mij om de intensiteit van het leven. Wat ik doe, wil ik goed doen. Dat is in alles zo."

"Ik heb altijd onbevangen in het leven gestaan en geprobeerd mijn hart te volgen. Zonder een groot plan", aldus de topman van mediaholding De Vijver. "Wat ik doe, wil ik goed doen. Dat is in alles zo. Zo heb ik vanochtend geweldig genoten van mijn ontbijt in het hotel en een interview met de trainer van Vincenzo Nibali (de Tourwinnaar van dit jaar, red.) in de sportkrant L'Equipe. Ik heb veel bewondering voor mensen die in extreme omstandigheden er toch het beste van maken."

Maar waarom wil Vandenhaute altijd tot het uiterste gaan, wil de journalist van De Tijd weten. "Boys will be boys. Als het jongetje in mij dood is, dan is het niet meer plezierig. Maar de prestatie zelf bepaalt niet mijn levensgeluk. Het resultaat geeft me minder voldoening dan de weg ernaartoe. Ik heb veel meer genoten van de voorbereiding op de l'Etape du Tour en van de rit zelf, dan van de uitslag. Als ik me op iets toeleg, dan wil ik het gewoon goed doen. Zowel op als naast de fiets."

Tot slot geeft de 52-jarige Vandenhaute nog mee dat hij door een speling van het lot ondernemer is geworden. "Genen en opvoeding bepalen je meer dan je zelf durft toe te geven."

23-08-2014 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'She's After My Piano' van 2 Fabiola is Radio 2 Zomerhit

'She's After My Piano' van 2 Fabiola is Radio 2 Zomerhit

http://oi58.tinypic.com/vhu8a9.jpg

2 Fabiola featuring Loredana heeft vanavond in Blankenberge de Radio 2 Zomerhit gewonnen met het nummer 'She's After My Piano'. Pat Krimson, de zanger van de band, mocht de prijs in ontvangst nemen uit de handen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois. Dat was live te zien op de televisiezender Eén.

Pat Krimson en Loredana mochten de zomerhit-Award mee naar huis nemen omdat ze de meeste stemmen van de Radio 2-luisteraars achter hun naam kregen. Ze haalden het op die manier van Christoff, Clouseau en De Romeo's, de andere genomineerden voor deze trofee.

Daarmee volgen ze op de erelijst Ozark Henry & Amaryllis Uitterlinden op, die in 2013 bekroond werden voor hun nummer 'I'm Your Sacrifice'.

Geen Clouseau wegens rugproblemen Koen Wauters
Er werden vanavond overigens nog in nog zeven andere categorieën prijzen uitgereikt. Clouseau kaapte zo nog twee trofeeën weg, want de popgroep won in de categorie beste groep en beste Nederlandstalige lied (met 'Vliegtuig'). Toch moest de band zijn fans ook teleurstellen, want het voorziene optreden van Clouseau moest worden afgelast omdat Koen Wauters sukkelt met rugpijn.

De overwinning in de andere nevencategorieën was weggelegd voor Natalia (beste zangeres), Bart Kaëll (beste ambiance met ''t is te vroeg'), Bandits (beste doorbraak), Axel Hirsoux (beste live performance, voor zijn vertolking van 'Mother' tijdens het Eurovisiesongfestival) en Christoff (beste zanger).

De prijsuitreiking van de veertigste editie van de Radio 2 Zomerhit vond zaterdagavond plaats aan het Havenplein in Blankenberge, dat het evenement daarmee voor het eerst in veertien jaar weer mocht ontvangen. Van 1977 tot en met het jaar 2000 werden de festiviteiten rond de Radio 2 Zomerhit ook al op dat plein georganiseerd.

23-08-2014 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham eet er 's nachts lustig op los

David Beckham eet er 's nachts lustig op los

http://oi57.tinypic.com/67kui8.jpg

Terwijl Victoria Beckham 's avonds laat hoogstens wat thee binnenkrijgt, heeft haar man David een heel ander voedingspatroon. Becks gaat graag zonder zijn echtgenote op pad voor een flinke nachtelijke maaltijd, weet The Sun. En niet zo'n kleine ook.

De oud-voetballer wordt met enige regelmaat bij 'Fat Sal's Deli' in Hollywood gespot. Niet bepaald een plek waar je een lichte snack bestelt. De Fat Texas BBQ Sandwiches die Beckham er wegwerkt, bestaan uit pastrami, kipvingers, mozzarrellasticks, spek, ui, kaas, mayonaise, honing en brood.

"Een paar mensen waren jaloers dat iemand die zo op zijn lichaam let, toch zoiets kan eten", vertelt een van de klanten die zag hoe de celeb zich het broodje liet smaken.

23-08-2014 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fatale schietpartij tijdens concert Wiz Khalifa

Fatale schietpartij tijdens concert Wiz Khalifa

http://oi60.tinypic.com/21dlpcg.jpg

Tijdens een concert van rapper Wiz Khalifa in de buurt van San José in Californië is gisteravond een man doodgeschoten. Volgens TMZ werd na elf uur plaatselijke tijd het vuur geopend, terwijl Wiz nog optrad.

Volgens een bron werd het slachtoffer backstage getroffen door minstens vijf schoten. De politie zoekt ooggetuigen van de dodelijke schietpartij.

23-08-2014 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Azalea valt van podium

Iggy Azalea valt van podium

http://oi58.tinypic.com/2yy3zn5.jpg

Iggy Azalea is van het podium gevallen tijdens een benefietconcert voorafgaande aan de MTV Video Music Awards. Het is volgens Amerikaanse media niet bekend of de Australische rapper daarbij gewond raakte.

Azalea viel gisteravond van het podium terwijl ze haar hit 'Fancy' zong in Los Angeles. Beveiligingspersoneel zorgde ervoor dat Azalea snel weer terug op het podium stond en haar optreden kon voortzetten. Na afloop vertelde ze de toeschouwers dat ze zich gelukkig prees dat ze haar benen niet had gebroken. Iggy Azalea maakt morgen kans op zeven MTV Video Music Awards.

Slang
De show wordt live uitgezonden vanuit The Forum in Inglewood, in de nacht van zondag op maandag om 3 uur Belgische tijd. Andere artiesten die op het podium staan, zijn Maroon 5, Nicki Minaj en Beyoncé.

Overigens is een van de danseressen van Nicki Minaj tijdens de repetities voor de awardshow gebeten door een slang, naar verluidt een anaconda. De danseres moest volgens TMZ naar het ziekenhuis.

23-08-2014 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwste tatoeage van Kevin Janssens

Dit is de nieuwste tatoeage van Kevin Janssens

http://oi61.tinypic.com/33c7mgx.jpg

Op zijn 35ste verjaardag onthulde acteur Kevin Janssens een foto van zijn nieuwste tatoeage op Twitter.

Het beeld toont een artistiek uitgewerkte leeuwenkop op zijn bovenarm. Janssens is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Ooit liet hij met Natalia eenzelfde tattoo op z'n rechterpols zetten, toen ze nog een stel waren.

23-08-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!