Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna scheldt Lady Gaga de huid vol

Madonna scheldt Lady Gaga de huid vol

http://oi60.tinypic.com/2djxz0y.jpg

De 56-jarige Queen of Pop maakt brandhout van haar ex Guy Ritchie en Lady Gaga op haar nieuwste album.

Madonna werkt momenteel volop aan haar dertiende studioalbum. Daarop is ze niet mals voor haar ex Guy Ritchie, de zangeres was van 2000 tot 2008 getrouwd met de regisseur. In het nummer Heartbreak City heeft ze weinig lovende woorden voor hem: "F*cked me up a little. Je zei dat ik je koningin was, ik heb geprobeerd je alles te geven. En nu wil je je vrijheid. Je hebt gekregen waarvoor je bent gekomen, een beetje beroemdheid en geld. Nu heb je me niet meer nodig. Je hebt me gebroken, zonder reden. Ik vervloek de dag dat ik je heb ontmoet. De herinnering achtervolgt me. Ik wou dat ik je kon vergeten."

Ook haalt Madonna uit naar Lady Gaga omdat haar veel jongere concurrente haar zou kopiëren. In het nummer 'Two Steps Behind me' zingt ze: "Je bent een copycat, waar zijn mijn auteursrechten? Je hebt een mooi meisje. Maar mijn recept stelen maakt je lelijk. Je zal nooit mij worden, enkel een wannabe."

Het is echter niet zeker of de nummers het album zullen halen, de zangeres heeft namelijk al 50 nummers geschreven. "Het zijn erg harde woorden, maar Madonna wil zichzelf weer uitdrukken", vertelt een bron aan de Britse tabloid The Sun.

30-08-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakloze vriend Miley Cyrus stapt zelf naar politie

Dakloze vriend Miley Cyrus stapt zelf naar politie

http://oi60.tinypic.com/5ue9dz.jpg

De dakloze date van Miley Cyrus op de Video Music Awards Jesse Helt heeft zichzelf bij de lokale politie aangegeven nadat bekend raakte dat hij werd gezocht omdat hij de voorwaarden van zijn proeftijd in 2011 had geschonden.

Jesse werd bekend door zijn verschijning naast popster Miley Cyrus op de Video Music Awards afgelopen zondag. De 22-jarige dakloze werd gezocht omdat hij de voorwaarden voor zijn proeftijd na een veroordeling tot een celstraf van 30 dagen wegens inbraak.

Een lokale directeur van de politie meldde vandaag dat Jesse zichzelf heeft aangegeven en dat hij binnen twee weken voor de rechter zal moeten verschijnen. Miley Cyrus zal Jesse financieel steunen tijdens zijn proces, aldus haar vriend Trevor Neilson.

30-08-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eind goed, al goed: Suri Cruise vindt hondje terug

Eind goed, al goed: Suri Cruise vindt hondje terug

http://oi61.tinypic.com/28vygt2.jpg

Suri Cruise kan opgelucht ademhalen. De dochter van Katie Holmes en Tom Cruise kan haar vermiste hondje weer in de armen sluiten. De chihuahua-pup Honey is terug.

Medewerkers van de reddingsdienst vertelden aan TMZ dat ze het hondje deze week op basis van twee tips vonden op een plek niet ver van de plaats waar ze was verdwenen. Het gaat goed met de chihuahua, die is onderzocht door een dierenarts. Honey overleefde een aantal dagen in een gebied waar ook veel coyotes jagen. Op Facebook zette de dierenarts een foto van zichzelf met het hondje dat inmiddels is geïdentificeerd aan de hand van een microchip dat het dier draagt.

Suri had de chihuahua pas een paar weken. Haar moeder Katie Holmes had een beloning van 1.000 dollar uitgeloofd voor de eerlijke vinder en overal in de buurt pamfletten opgehangen met een foto van het huisdier. Het is niet bekend of de beloning wordt uitgekeerd.

30-08-2014 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Franse ceremonie Brangelina niet geldig"

"Franse ceremonie Brangelina niet geldig"

http://oi61.tinypic.com/ir53m8.jpg

Het lijkt erop dat de bruiloft van Brad Pitt en Angelina Jolie afgelopen zaterdag niet geldig was. Volgens USA Today moet het Hollywoodkoppel ook in Californië trouwen om de verbintenis officieel te maken, maar het is niet duidelijk of dit al is gebeurd.

De woordvoerder van Brad en Angelina heeft alleen bekend gemaakt dat de twee acteurs bij een rechter in Californië in ondertrouw zijn gegaan en dat diezelfde rechter de bruiloft in Frankrijk heeft voltrokken. Maar volgens USA Today mag een in Californië verkregen trouwvergunning alleen in die Amerikaanse staat worden gebruikt, terwijl een huwelijk in Frankrijk door lokale autoriteiten voltrokken moet worden.

Het is dus de vraag of Brad en Angelina zich al officieel man en vrouw mogen noemen, of dat de formaliteiten in hun woonplaats nog moeten plaatsvinden. Donderdag werd bekend dat de twee acteurs elkaar na een verloving van twee jaar in besloten kring het jawoord hebben gegeven op hun landgoed in Frankrijk.

30-08-2014 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna op een luxueuze jacht, dat ziet er zo uit

Rihanna op een luxueuze jacht, dat ziet er zo uit

http://oi58.tinypic.com/2i1ozz8.jpg

Rihanna geniet momenteel van een luxueus tripje aan boord van een chique jacht. En zoals gewoonlijk is ze niet verlegen om enkele verleidelijke vakantiebeelden met heel de wereld te delen.

Nadat ze haar tournee met Eminem heeft afgerond, is Rihanna naar Italië gevlogen. Sindsdien trakteert ze haar fans op exotische en sexy foto's. Zo zie je Rihanna in roze bikini genieten met een glas wijn in de hand van zon en zee. Daarvoor ging ze snorkelen in grotten, terwijl ze met haar gespierde lichaam en een zwembril pronkt. Eerder deze week poseerde ze met veel plezier in witte jurk op de jacht.

30-08-2014 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau cancelt ook concert in Mol door Koens rugproblemen

Clouseau cancelt ook concert in Mol door Koens rugproblemen

http://oi61.tinypic.com/11kehpf.jpg

De frontman van Clouseau heeft afgelopen dinsdag een MRI-scan na aanhoudende rugproblemen laten nemen. Die heeft aangetoond dat Koen een gescheurde discus tussen de onderste wervels heeft. Het probleem kan enkel genezen met voldoende rust, daarom moet hij het minstens drie tot zes weken rustig aan doen.

Als Koen te snel weer voluit aan de slag gaat, is de kans op herval of een erger letsel groot volgens de specialisten. Komende maandag start de frontman met de revalidatie. Voorlopig is Koen nog te zwak om twee uur op een podium te staan, daarom moet Clouseau noodgedwongen het concert dat morgenavond in Mol zou doorgaan afzeggen. Ook moet hij forfait geven voor de BRCC race in Spa die nog gepland was. 

Het Clouseau-optreden van 4 september in de Lotto Arena gaat voorlopig wel nog zoals gepland door.

28-08-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus haalt dakloze vriend in huis

Miley Cyrus haalt dakloze vriend in huis

http://oi61.tinypic.com/302xq87.jpg

De popster verraste afgelopen zondag de kijkers van de Video Music Awards door een dakloze vriend als date te kiezen. Nu zou Miley Cyrus nog een stapje verder zijn gegaan door Jesse te vragen bij haar in te trekken.  

Een bron vertelde aan de krant Daily Star: "Dit maakt allemaal deel uit van het nieuwe imago van Miley. Haar moeder Tish nam een nieuw team van adviseurs in dienst om haar een make-over te geven na haar (té) sexy optredens. Jesse als date meenemen naar de VMA's heeft haar goed gedaan en ze wilde hem op nog andere manieren helpen. Miley's team verwent hem, zijn was wordt gedaan en Jesse hoeft maar zijn benen onder tafel te schuiven."

De 21-jarige popster verdedigde de dakloze jongen nadat bekend was geraakt dat hij door de politie gezocht werd. Ze reageerde op Twitter: "Daklozen leven in erg moeilijke omstandigheden, dat is ook voor Jesse zo. Ik hoop dat dit een debat op gang brengt over dakloze jongeren en hoe dit probleem aan te pakken."

28-08-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk deelt foto van Unorthadox en zoontje

Anouk deelt foto van Unorthadox en zoontje

http://oi60.tinypic.com/w8rvo8.jpg

Anouk deelt vandaag op Facebook een foto van haar zoontje Jesiah Dox en zijn vader, haar ex-vriend Unorthadox. "Vader en zoon, prachtig", schrijft de zangeres er in het Engels bij.

Jesiah Dox werd in maart 2010 geboren. Anouk leerde Unorthadox kennen tijdens de opnames van de videoclip Michel en kreeg in 2009 een relatie met hem. In 2011 gingen ze uit elkaar. Deze week werd bekend dat de Rotterdamse basketballer Seraino Dalgliesh de vader is van Anouks vijfde en jongste kind Sion Jethro die in juni werd geboren.

28-08-2014 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown onder vuur omdat hij vriendin vet noemt

Chris Brown onder vuur omdat hij vriendin vet noemt

http://oi60.tinypic.com/25tx3ew.jpg

De controversiële rapper Chris Bown heeft enkele fans uit het vel doen springen nadat hij zijn slanke vriendin Karueche Tran een dik had genoemd op Instagram.

Een model vet noemen, dat doe je blijkbaar niet. Brown deelt regelmatig foto's van zijn vriendin op sociale media, de twee hebben een knipperlichtrelatie. Dit keer betrapte hij zijn vriendin terwijl ze de koelkast aan het leegroven was. Hij zette er als commentaar bij: "Altijd aan het eten." Sommige van zijn volgers zeggen dat de rapper, die ooit een relatie met Rihanna had, duidelijk aan het grappen was. Anderen nemen de 'belediging nogal persoonlijk op."  

Op Twitter verdedigde de rapper zich ten opzichte van de boze fans: "Het is jammer dat we tegenwoordig geen plezier meer kunnen maken zonder woordenwisselingen."

Al lijkt een Twitterstorm ons het minste van Chris zijn zorgen nadat er vorige week geschoten werd op een feestje dat hij organiseerde in Hollywood. De geruchten gaan de ronde dat de rapper verwikkeld is in een bendeoorlog.

28-08-2014 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira bevestigt zwangerschap

Shakira bevestigt zwangerschap

http://oi57.tinypic.com/x1edn7.jpg

Shakira (37) heeft bevestigd dat ze haar tweede kind met Barcelona-sterspeler gerard Piqué verwacht. Ze deed dat in de Mexicaanse Cosmopolitan, die maandag uitkomt.

Shakira, die een zoontje van 19 maanden oud zoontje heeft met de 27-jarige voetballer, voegt er aan toe dat haar relatie met Piqué "perfect" is en dat ze nooit eerder zo verliefd is geweest.

Shakira en Piqué zijn sinds 2010 een koppel.

28-08-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nieuwe film Brangelina vol met seksscènes"

"Nieuwe film Brangelina vol met seksscènes"

http://oi59.tinypic.com/2dm9snm.jpg

Mr. en Mrs. Smith zijn terug. Bijna 10 jaar nadat Brad Pitt en Angelina Jolie elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van de romantische actiekomedie, is het stel volgend jaar weer samen op het witte doek te bewonderen. In de film 'By the Sea', geschreven door Jolie zelf, delen de twee heel wat stomende seksscènes, onthult een bron aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

De opnames van de film, die in 2015 uitkomt, beginnen in september en duren ongeveer 10 weken. Pitt en Jolie spelen een getrouwd stel, veel meer details zijn nog niet bekend. Jolie vertelde eerder aan de BBC dat ze wil stoppen met acteren en zich wil focussen op regisseren. Haar rol in 'By the Sea' zou zomaar haar laatste kunnen zijn.

Jolie en Pitt werden in 2005 op de set van 'Mr. and Mrs. Smith' verliefd op elkaar. Pitt was toen nog getrouwd met Jennifer Aniston. Het verliefde stel was nadien nooit meer samen in een film te bewonderen.

28-08-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffiehuis uit 'Friends' opent nu ook écht in New York

Koffiehuis uit 'Friends' opent nu ook écht in New York

http://oi58.tinypic.com/35014pi.jpg

Goed nieuws voor de fans van 'Friends'. De serie mag dan al jaren geleden afgelopen zijn, vergeten is de sitcom zeker niet. Naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de populaire reeks zal 'Central Perk', het favoriete (én fictieve) koffiehuis van de vrienden, nu ook echt in New York te vinden zijn.

Vanaf 17 september kunnen fans gratis koffie drinken in het café dat helemaal wordt ingericht zoals in de serie én ook de iconische oranje sofa zal er staan, zo meldt New York Daily News.

Het project is een samenwerking tussen studio Warner Bros. en koffieproducent Eight O'Clock Coffee en zal een maand blijven bestaan. In die periode zullen er verschillende acties worden gehouden. Zo zal ook Gunther, de eigenaar van het koffiehuis in de serie, een bezoekje brengen aan het echte 'Central Perk'.

28-08-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina dit weekend dan toch eindelijk getrouwd

Brangelina dit weekend dan toch eindelijk getrouwd

http://oi61.tinypic.com/2mcuh51.jpg

Acteurs Angelina Jolie (39) en Brad Pitt (50) zijn afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Vrienden en familie woonden de privé-ceremonie bij. De advocaat van Angelina Jolie heeft het nieuws bevestigd.

Vorige week raakte al bekend dat het hele gezin Jolie-Pitt met de privéjet in Nice was geland. Alle kinderen van het stel, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne, waren bij de ceremonie in een kleine kapel op hun landgoed Miraval aanwezig. De kinderen een duidelijke rol. Zo brachten zonen Maddox en Pax hun moeder naar het altaa. Dochters Zahara en Vivienne gooiden bloemblaadjes en dochter Shiloh en zoonlief Knox droegen de ringen van hun ouders.

De twee acteurs hadden op voorhand een trouwlicentie aangevraagd bij een rechter in Californië, het was ook deze rechter die de niet-religieuze dienst in Frankrijk leidde.

Van een huwelijksreis hebben de twee nog niet kunnen genieten. Brad werd vandaag namelijk weer op de set van de film Fury gespot. Foto's laten zien dat de acteur een ring om zijn vinger heeft.

Verder zijn er nog geen details over de grote dag bekend. Het stel was al sinds 2012 verloofd.

28-08-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Szigetfestival ontkent 30 gewonden bij Stromae-optreden

Szigetfestival ontkent 30 gewonden bij Stromae-optreden

http://oi58.tinypic.com/2n6x3wz.jpg

De organisatoren van het Szigetfestival in Hongarije ontkennen dat er bij het concert van Stromae twee weken geleden 30 gewonden zijn gevallen door de grote drukte. De organisatie betreurt wel dat er "enkele gewonden vielen".

Gisteren raakte bekend dat het concert van Stromae op het Szigetfestival in Boedapest behoorlijk uit de hand was gelopen. De A38 Stage, waar de Belg geprogrammeerd stond, heeft een capaciteit van 10.000 personen, maar bleek uiteindelijk veel te klein voor de massale toeloop. Het gevolg liet zich raden: veel geduw en getrek bij de ingang, mensen die op hekken en in bomen klommen, en vooral een immense drukte in de tent. Verschillende aanwezigen kregen het benauwd, sommigen verloren het bewustzijn. Volgens Dag Allemaal vielen er in totaal 30 gewonden.

In een mededeling laat de organisatie van het festival nu weten dat dat aantal niet klopt. Het bedrijf ontkent niet dat er gewonden vielen, maar dat zouden er veel minder dan 30 geweest zijn. "We hebben geprobeerd het optreden van Stromae te verplaatsen naar de Main Stage, maar vanwege de lichtshow wilde het management van Stromae het optreden niet verplaatsen, tenzij hij in het donker zou optreden. Dat slot was echter al voorbehouden voor Macklemore & Ryan Lewis."

Extra maatregelen
De organisatie nam daarom extra veiligheidsmaatregelen, zoals extra schermen, meer security en ambulances en een bericht op Facebook en via pushnotificatie dat de tent naar verwachting vol zou lopen. Die werd dan ook afgesloten toen ze aan haar maximumcapaciteit zat. "Maar doordat er flink werd geduwd en getrokken om de volle tent in te komen, zijn er bij de ingang van deze tent enkele mensen lichtgewond geraakt. Wij begrijpen zeer goed dat dat voor veel bezoekers zeer beangstigend was en betreuren dat dan ook."

Sziget ontkent ook dat het voorval is stilgehouden. Het incident is ook tijdens de internationale persconferentie na afloop van het festival "uitgebreid besproken en toegelicht".

27-08-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora straalt in Cavallicampagne

Rita Ora straalt in Cavallicampagne

http://oi58.tinypic.com/1088bnp.jpg

Normaal gezien kan de stijl van Rita Ora nog het best als 'excentriek' bestempeld worden, maar voor de nieuwe Cavallicampagne laat het Britse model zich graag van haar klassieke kant zien

Marilyn Monroe zelf mag dan wel gestorven zijn, het stijlicoon achter de naam is duidelijk nog een lang leven beschoren. Ook in de nieuwe campagne van Roberto Cavalli, voor zijn herfts/wintercollectie, staat de klassieke schoonheid centraal.

Model van dienst, die in de huid kruipt van de beroemde schoonheid, is de 23-jarige Rita Ora, die voor de gelegenheid haar wat vreemde stijl inbond. Ze weet de ondeugendheid van het stijlicoon perfect weer te geven, in de "onweerstaanbare atmosfeer van een eerste date". Over dat laatste hebben we zo onze twijfels, maar het zijn in ieder geval prachtige foto's. .

27-08-2014 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Tony Bennett in campagne H&M

Lady Gaga en Tony Bennett in campagne H&M

http://oi59.tinypic.com/ngy7g1.jpg

Lady Gaga en Tony Bennett spelen deze winter de hoofdrol in de feestcampagne van H&M. Dat heeft de Zweedse modeketen bekendgemaakt.

De 28-jarige zangeres en zestig jaar oudere zanger zijn vanaf eind november wereldwijd te zien in de nieuwe commercial voor de feestdagen. In de reclame brengen ze een nummer van hun album Cheek to Cheek, dat op 23 september uitkomt. Op de website van de modeketen zal een uitgebreidere versie van de commercial te zien zijn.

De artiesten zijn verder te bewonderen in advertenties in bladen en op internet. Gaga werkte al eerder met de modeketen samen. In november 2013 opende ze de flagship winkel van H&M op Times Square in New York. Fans stonden toen massaal in de rij om met hun idool op de foto te gaan.

Eerder schitterden onder meer Doutzen Kroes, Beyoncé, Lana Del Rey en Johnny Depp in campagnes van H&M.

27-08-2014 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young gaat na 36 jaar huwelijk scheiden

Neil Young gaat na 36 jaar huwelijk scheiden

http://oi58.tinypic.com/2ba00j.jpg

Neil Young en zijn vrouw Pegi zetten na 36 jaar een punt achter hun huwelijk. Dat meldt Rolling Stone.

Vorige maand heeft Young de scheidingspapieren ingediend bij een rechtbank in het Californische San Mateo. De zaak wordt op 12 december behandeld. Daarmee komt een einde aan een bekend rockduo. Pegi diende als muze voor Neil, die haar bezong in vele liedjes. Sinds de jaren negentig klom ze regelmatig op het podium bij Neil als achtergrondzangeres. Dat zou ze volgende maand weer doen, maar haar naam werd onlangs geschrapt van de line-up.

Pegi zal ook zonder Neil haar muziekcarrière kunnen voortzetten. Ze maakte zich onlangs ook muzikaal steeds meer los van haar man; sinds 2007 heeft ze zelf drie albums opgenomen en toerde ze regelmatig als soloartiest.

27-08-2014 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-babe Axelle heeft eerste modellenopdracht beet

WK-babe Axelle heeft eerste modellenopdracht beet

http://oi58.tinypic.com/oh44mq.jpg

WK-babe Axelle komt weer boven water. De 17-jarige schone heeft haar eerste echte modellenopdracht beet, met dank aan celebrity-fotograaf Henk Van Cauwenbergh. "Axelle heeft niet de ideale maten, maar ze is waanzinnig fotogeniek."

De foto's voor Gimpex, een bedrijf dat wereldwijd luxeschoeisel produceert, werden gemaakt door Henk Van Cauwenbergh, bekend van de Showbizzkalender en zijn werk met onder anderen Charles Aznavour en Delphine Boël. "Ik ken Axelle al jaren. Ik ben bevriend met haar ouders", zegt Van Cauwenbergh. "Ze heeft niet de standaardlengte van een model, maar ze is waanzinnig fotogeniek."

"Een symmetrisch gezicht, brede mond, ontwapenende lach, hoge jukbeenderen: Axelle is een echte 'it-girl'. Ook haar proporties zijn perfect. Ze heeft een mooie en geraffineerde lichaamsbouw. Ze weet ook hoe ze moet poseren, terwijl ze eigenlijk nog heel groen is."

In september komen de foto's in enkele grote Europese modemagazines. Een nieuwe kans voor Axelle, die deze zomer de internationale pers haalde na België-Rusland in Brazilië. Honderden mannen van over de hele wereld deelden haar foto's op sociale media en in geen tijd werd ze gebombardeerd tot dé WK-babe van de Belgen. Een contract met cosmeticagigant L'Oréal wenkte, tot een oude foto opdook waarop de knappe West-Vlaamse poseerde naast een doodgeschoten antilope.

27-08-2014 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst doet (eindelijk) mee aan 'Slimste Mens'

Gert Verhulst doet (eindelijk) mee aan 'Slimste Mens'

http://oi59.tinypic.com/24qk606.jpg

Gert Verhulst, de baas van Studio 100, zal dit najaar te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Erik Van Looy kon hem eindelijk overtuigen. Gert Verhulst was één van die BV's die steevast bedankte voor een zitje in de quiz. Tot nu dus. Verhulst zal uit zijn pijp moeten komen, want zijn kompaan Hans Bourlon behaalde in 2007 de tweede plaats.

27-08-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn knoopjes overbodig, Nicole?

Zijn knoopjes overbodig, Nicole?

http://oi59.tinypic.com/2ppdd88.jpg

"Als je een strakke buik heb, mag je dat best in de verf zetten", moet Nicole Scherzinger gedacht hebben. Ze verscheen in Londen in een jeans en een simpel zwart blousje, waarvan ze echter alleen de bovenste knoop gebruikte.

Het mag dan nog augustus zijn, over het water zijn de temperaturen even wisselvallig als hier. Respect dus voor Nicole Scherzinger, ex-lid van de Pussycat Dolls, die het niet kon laten om haar steenharde buikspieren in de verf te zetten.

Een simpele jeans - met stijlvolle scheurtjes uiteraard -, een mooie bikini, een opvallend juweel en een zwart blousje waarvan alleen de bovenste knoop hoeft te werken; en voila: een nieuwe trend is geboren? Wel alleen voor durvers natuurlijk.

27-08-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!