Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosbrand verdrijft Amerikaanse sterren uit villa's

Bosbrand verdrijft Amerikaanse sterren uit villa's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_534722.jpg
Verschillende Amerikaanse sterren hebben vrijdag hun huis moeten ontvluchten door hevige branden bij hun woonplaats Montecito. Acteur Rob Lowe vertelde aan een plaatselijke televisiezender dat hij en zijn zoontjes net op tijd konden wegkomen. "Er waren vlammen van wel zestig meter, er viel as uit de lucht en het waaide keihard", beschrijft hij de situatie. "Je kon jezelf niet horen denken."

Het huis van de acteur bleef uiteindelijk gespaard. Net als het huis van zijn buurvrouw Oprah Winfrey, die op het moment van de brand niet in haar villa in het stadje in Californië was. Ook de villa's van Steven Spielberg, Steve Martin, Michael Douglas en Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman zijn voor zover bekend gespaard gebleven.

Het huis van 'Back to the future'-acteur Christopher Lloyd is wel beschadigd. De villa is in ieder geval gedeeltelijk afgebrand, meldde de Los Angeles Times zaterdag. De acteur was niet thuis toen zijn huis vlam vatte. Hij is in het Canadese Vancouver voor filmopnamen.
De brand was zaterdag nog niet onder controle. Een woordvoerder van de plaatselijke politie verklaarde dan ook dat de inwoners nog niet naar hun huizen terug mogen.

16-11-2008 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart zingt op privéfeest verjaardag prins Charles

Rod Stewart zingt op privéfeest verjaardag prins Charles

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charles.jpg
Prins Charles heeft de feestelijkheden rond zijn 60ste verjaardag zaterdag afgesloten met een privéfeestje op zijn landgoed Highgrove. Er waren meer dan 100 gasten aanwezig op het feest dat zijn echtgenote Camilla (61) had georganiseerd. De sfeer was redelijk los. Dit in tegenstelling tot die op de receptie die koningin Elizabeth op Buckingham Palace had gegeven ter ere van haar zoon op de vooravond van diens jubileum.

Mr.Bean
Rocker Rod Stewart (63), bekend van onder meer 'Sailing' en 'Baby Jane', zong na het diner voor de gasten. De ster is eveneens ambassadeur van een prinselijke stichting die kansarme jongeren steunt. Hij deed afstand van zijn gage ten voordele van deze stichting. Ook de vriendinnen van Charles' zonen, William (26) en Harry (24) waren uitgenodigd op Camilla's feest. Onder de schare gasten bevonden zich verder nog komiek Rowan Atkinson ("Mr. Bean") en actrice Judi Dench.

400 gasten
Tijdens dit feest vierde Charles voor de eerste keer deze week zijn verjaardag met vrienden. De vooravond van zijn verjaardag had hij namelijk op Buckingham Palace doorgebracht in het gezelschap van ongeveer 400 gasten uit binnen- en buitenland. Op zijn verjaardag, vrijdag, had hij afgezien van een feest en kwam hij een afspraak voor zijn stichting na.

16-11-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas volgend jaar nieuwe cd 50 Cent

Pas volgend jaar nieuwe cd 50 Cent

Om Just A Lil Bid te bekijken druk op de foto.

.
De nieuwe cd van 50 Cent, die volgende maand zou verschijnen, komt pas begin volgend jaar. Een precieze releasedatum van 'Before I self destruct' is nog onbekend, zo meldt het Amerikaanse muziekvakblad Billboard.

Dre en Eminem
Volgens een woordvoerder van platenlabel Interscope Records heeft de rapper geprobeerd om de plaat tijdig klaar te hebben, maar is er te weinig tijd om nog een reclamecampagne op poten te zetten.
Voor zijn nieuwste studioalbum, het eerste sinds het vorig jaar uitgebrachte 'Curtis', werkt 50 Cent opnieuw samen met zijn leermeesters Eminem en Dr. Dre. De eerste single van de plaat, 'Get up', kwam vorige maand al uit.

Volgende maand gaat in de Verenigde Staten de speelfilm 'Before I self destruct' in première, die de gelijknamige plaat moest begeleiden. In de film speelt 50 Cent een gedesillusioneerde basketbalspeler die, nadat zijn moeder wordt vermoord, in de georganiseerde misdaad terechtkomt.

Het is niet voor het eerst dat 50 Cent, die eigenlijk Curtis Jackson heet, op het witte doek te zien is. De rapper speelde in 2005 de hoofdrol in de film 'Get rich or die tryin'', die eveneens gepaard ging met een gelijknamig album.

16-11-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samantha Ronson woest over aanval op Lindsay Lohan

Samantha Ronson woest over aanval op Lindsay Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-10.jpg
Samantha Ronson is woest dat haar vriendin Lindsay Lohan is aangevallen door een antibontactivist. "Het is jammer dat sommige actiegroepen mensen aanvallen in plaats van met woorden te vechten", schrijft de dj op haar weblog. Lohan kreeg vrijdag bij de ingang van een nachtclub in Parijs een zak meel over zich heen omdat ze een bonten stola droeg.

Peta
Dierenrechtenorganisatie Peta, die op haar website de actie toejuicht, krijgt van Ronson de volle laag. "Ik draag geen bont, maar ik vind niet dat ik het recht heb mensen aan te vallen die dat wel doen. Niemand heeft dat recht", stelt ze. "Peta zou mensen moeten voorlichten over wat volgens hen onrechtvaardig is, in plaats van media-aandacht te zoeken door mensen lastig te vallen die in de spotlights staan."

Verspilling
Om haar betoog kracht bij te zetten benadrukt Ronson ten slotte nog de verspilling van voedsel die met de actie gepaard ging. "Ik denk dat veel gezinnen dat meel goed hadden kunnen gebruiken voor een maaltijd."

16-11-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespierde Jake Gyllenhaal wil dik worden

Gespierde Jake Gyllenhaal wil dik worden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jake_gyllenhaal_08.jpg
Jake Gyllenhaal heeft zich maandenlang in het zweet gewerkt om als spierbundel te kunnen schitteren in de film 'Prince of Persia: the sands of time'. Als de opnamen ten einde zijn, gunt de acteur zijn opgepompte spieren weer rust. "Dan veranderen ze in vet en ben ik weer gelukkig", zegt hij gekscherend in een interview in de Amerikaanse televisieshow Entertainment Tonight.

Bodybuilder
Recente paparazzifoto's maken duidelijk hoe Gyllenhaal bijna de proporties heeft aangenomen van een bodybuilder. Naar eigen zeggen is hij iets te enthousiast geweest tijdens de voorbereidingen van de opnamen. "Ik heb mijzelf te rigoureus voorbereid, omdat ik niet wist hoeveel ze me zouden vragen om het te doen", legt hij uit.
Zijn rol als Perzische prins vraagt dan ook het een en ander van zijn lichaam. "Er zit veel acrobatiek in de film, tegen muren oprennen, van dingen afspringen", stelt hij. "Je hebt er spieren voor nodig, maar ook acrobatische behendigheid."

Brokeback Mountain
De 27-jarige filmster, die furore maakte met films als 'Brokeback mountain' en 'Rendition', is als Perzische prins Dastan vanaf de lente van 2010 in de bioscopen te zien. Hij strijdt samen met prinses Tamina, een rol van Bondgirl Gemma Arterton, tegen een slechte edelman, die wordt gespeeld door Ben Kingsley. De film is gebaseerd op de populaire reeks computerspellen die zijn uitgebracht onder de naam 'Prince of Persia'.

16-11-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum trouwt voor de vierde keer met zanger Seal

Heidi Klum trouwt voor de vierde keer met zanger Seal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum-1.jpg
Topmodel Heidi Klum kan maar geen genoeg krijgen van trouwpartijen. De 35-jarige Duitse blondine stapt in het voorjaar van 2009 al voor de vierde keer in het huwelijksbootje. Ze doet dat wel telkens met dezelfde man: de 45-jarige zanger Seal, de vader van haar twee zoontjes.

Feest
Seal legt het waarom van de herhaalde huwelijkscerenomie uit: "Heidi en ik zijn in mei 2005 getrouwd en het is een beetje de gewoonte geworden dat ieder jaar over te doen. Het is fantastisch om weer in de echt te worden verbonden. Het is zo mooi dat je telkens weer laat zien hoeveel je van elkaar houdt. En het is een goede reden voor een leuk feest."

Briatore
Het koppel kreeg in 2005 zoon Henry en in 2006 zoon Johan. Heidi Klum heeft een dochtertje van vier, Leni, uit haar eerdere relatie met Formule 1-topman Flavio Briatore.

16-11-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie weer zwanger

Angelina Jolie weer zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-23.jpg
Het 'Brangelina' koppel heeft nu al zes kinderen.

Het beroemdste koppel Brangelina had al zes kinderen, maar nu is Angelina Jolie weer zwanger. Dat beweert het Amerikaanse blad In Touch Weekly. Op de nieuwste cover van het blad staat in dikke letters vermeld dat de 33-jarige Jolie weer zwanger is en dat Brad Pitt er zelf versteld van staat. De actrice zou aan haar producers en aan vrienden al verteld dat ze weer een kinid verwacht. Dat zou het vierde telg van Angelina zelf zijn, want het koppel adopteerde ook al drie kinderen.

Amper vier maanden geleden beviel Angelina van een tweeling. Vaderlief Brad Pitt onhult in het blad dat hun chaotisch leven zijn pet nu al te boven gaat. Het verklaart wel waarom Angelina Jolie eerder aangaf minder te willen acteren. Daar heeft ze met zeven kinderen natuurlijk geen tijd meer voor. Ze had ook al gezegd dat ze wel degelijk nog aan gezinsuitbreiding dacht.

16-11-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst
Herfst


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Hannah-Spearritt-005.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ik vraag me af wat het nodig heeft
zo te kunnen vliegen
en je waait een jas van steen
loop voorzichtig over het water
waarin ik mezelf weerspiegel
met elfen om mij heen
 
Hoe ik me afgelopen zomer herinner
de lente al niet meer wist
verscholen achter jouw grijns
verdween ze in de mist
 
Laat me door kastanjes betasten
te midden van al deze donkerte
weet ik nog altijd hoe op de grond te staan
bedwelm mezelf onder jouw kleuren
voor een beetje herfst warmte
en een verzilverde traan
 
Je kon toch al niet blijven
voor ik ben slechts een enkel blad
beloofde jou mijn hand
terwijl de winter binnen tradt

16-11-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
15-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Geldof vraagt 51.500 euro voor speech over armoede

Bob Geldof vraagt 51.500 euro voor speech over armoede

Om Bob Geldof te beluisteren druk op de foto.

.
Sir Bob Geldof vroeg 51.500 euro om in het Australische Melbourne te speechen over de armoede en de ellende in de wereld. De 54-jarige zanger van The Boomtown Rats had het over de problemen in de Derde Wereld en het falen van de overheden om iets aan de crisis te doen. Geldof kreeg in de jaren tachtig al de bijnaam 'Geldwolf' na de Live Aid-concerten, die hij voor hongerend Afrika organiseerde.

Eerste klasse
Bob Geldof heeft zich sindsdien ontpopt tot mensenrechtenactivist. Maar dat heeft dus blijkbaar zijn prijs. Zo slaapt hij in luxehotels en vliegt hij eerste klasse. Een andere activist, Tim Costello, speechte gratis in Melbourne.

Afbollen
"Het was een interessante lezing over armoede, maar als ik bedenk dat hij die gaf voor 100.000 dollar, dan zit daar toch een contradictie in", zei een insider achteraf. "Dat bedrag zou een verschil kunnen gemaakt hebben op het terrein zelf. Het publiek zou het trouwens stante pede afgebold zijn, had het dat geweten."

15-11-2008 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John viert nieuwjaar met fans

Elton John viert nieuwjaar met fans

Om Your Song te bekijken druk op de foto.

.
Elton John luidt het nieuwe jaar in met een concert in Londen. "Ik kan niet wachten om oudejaarsavond te vieren met zeventienduizend van mijn grootste fans", laat de zanger weten op zijn website. "Ik kan geen betere manier bedenken om 2009 te beginnen."

In voetsporen Take That
De 61-jarige Britse zanger treedt met een oudejaarsconcert in de voetsporen van de mannen van Take That, die vorig jaar in de Londense O2 Arena stonden.

Op tournee met Billy Joel
Eerder deze week werd bekend dat Elton John in maart samen met Billy Joel op tournee gaat. De tournee gaat twee jaar in beslag nemen. Het duo, dat in 1994 voor het eerst samen optrad, ging vijf jaar geleden voor het laatst samen op tournee. De toer gaat in maart van start in Amerika. Ze treden op in de zuidelijke staten en aan de westkust. In mei volgt nog een aantal concerten en in 2010 gaat het duo ook buiten Amerika optreden.

15-11-2008 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker stuurde Paula Abdul bloemen

Stalker stuurde Paula Abdul bloemen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paula_abdul-6009.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paula Goodspeed stuurde haar idool Paula Abdul een week voor haar dood nog bloemen. Abdul ontving van de stalker een boeket met als afzender J.T. en met het bericht 'Ik hoop dat het goed met je gaat. Dit is mijn nieuwe telefoonnummer'.

Zelfmoord
Goodspeed werd dinsdag dood in haar auto aangetroffen nabij het huis van het American Idol-jurylid in Los Angeles. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People vandaag. Goodspeed pleegde hoogstwaarschijnlijk zelfmoord.

Abdul doodsbang
Omdat Abdul dacht dat het om haar vriend J.T. Torregiani ging, belde ze hem op zijn 'oude' nummer op om te vragen waarom hij een nieuw nummer had. Toen hij van niets bleek te weten, wist ze direct van wie de bloemen afkomstig waren. "Paula kon er helemaal niet mee omgaan. Ze was doodsbang", vertelt een bron in het tijdschrift.

Niet eerste overdosis
De 30-jarige Goodspeed zou dinsdag zelfmoord hebben gepleegd door een overdosis drugs te nemen, maar dat is nog niet bevestigd. Vorig jaar werd ze op dezelfde plek door agenten ook al eens bewusteloos in haar voertuig aangetroffen. Ze had toen een overdosis genomen.

Stalkster
Goodspeed kampte met ernstige mentale problemen en viel Abdul al jaren lastig. Haar auto was versierd met foto's van de 46-jarige zangeres en haar nummerbord bestond uit de letters 'ABL LV'. De politie was op de hoogte van het gedrag van Goodspeed.

Een nichtje van de vrouw bevestigt dat haar tante eigenlijk Sandra heet. Ze zou haar naam zestien jaar geleden al hebben veranderd. De naamsverandering zou niets te maken hebben met haar gevoelens voor Abdul. "Ze vond de naam Paula gewoon mooi", vertelt Sonja McIntyre.

Kandidate 'American Idol'
Drie jaar geleden deed Goodspeed mee aan het vijfde seizoen van American Idol. Haar vertolking van het nummer 'Proud Mary' kon de juryleden, onder wie Abdul, niet bekoren.

15-11-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron benoemd tot vredesambassadrice VN

Charlize Theron benoemd tot vredesambassadrice VN

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charlize-theron.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Charlize Theron is benoemd tot vredesambassadrice van de Verenigde Naties. De Zuid-Afrikaanse zal zich in die functie voornamelijk richten op het beëindigen van geweld tegen vrouwen.

Aandacht
Vredesambassadeurs zijn internationale beroemdheden van wie wordt verwacht dat ze aandacht vragen voor de activiteiten en idealen van de VN. Met de benoeming van Theron komt hun aantal op tien. Acteurs George Clooney en Michael Douglas, schrijver Paulo Coelho en cellist Yo-Yo Ma zijn ook vredesambassadeur.

Overtuigend
Secretaris-generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon gelooft dat Theron een 'krachtige en overtuigende' ambassadeur zal zijn. "Je hebt je stem, medeleven en band met het grote publiek al eerder gebruikt om een betere wereld te creëren. Je hebt jezelf het doel gesteld om het leven van vrouwen en kinderen in Zuid-Afrika te verbeteren en om geweld tegen hen te voorkomen en te stoppen."

Kinderen met aids
De 33-jarige Theron richtte vorig jaar het Charlize Theron Africa Outreach Project op, waarmee ze probeert een betere leefomgeving te creëren voor kansloze kinderen in Zuid-Afrika en hun families. De stichting richt zich daarbij voornamelijk op kinderen met hiv en aids.

Eerder verscheen ze in enkele spotjes waarin ze haar landgenoten opriep verkrachtingen en huiselijk geweld niet langer te accepteren.

15-11-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afwasser klaagt restaurant Justin Timberlake aan

Afwasser klaagt restaurant Justin Timberlake aan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/justin-timberlake.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het New Yorkse restaurant Southern Hospitality, waarvan Justin Timberlake mede-eigenaar is, is aangeklaagd door een oud-werknemer. Felipe Ramales, die tot juni ruim een jaar als afwasser werkte in de eetgelegenheid, zegt nog geld te krijgen van zijn oude baas.

De 26-jarige Ramales beweert een deel van de hem beloofde fooien nooit te hebben gezien. Ook zou hij regelmatig hebben overgewerkt en daarvoor niet zijn betaald. De manager van het restaurant vindt de claims van Ramales onzinnig. Volgens hem ontvangen zijn medewerkers 'elke cent van hun fooi' en krijgen afwassers bij Southern Hospitality toch al beter betaald dan afwassers elders.

Timberlake opende Southern Hospitality vorig jaar samen met zijn vrienden Eytan Sugarman en Trace Ayala. In het restaurant in Manhattan wordt eten geserveerd dat is gebaseerd op de keuken van Memphis, de geboortestad van Timberlake. Het is niet het enige restaurant waarin de zanger een aandeel heeft. Hij investeerde in de New Yorkse eetgelegenheid Destino's en is mede-eigenaar van restaurant en club Chi in Los Angeles.

15-11-2008 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna vraagt fans om geld voor school in Malawi

Madonna vraagt fans om geld voor school in Malawi

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-22.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna heeft geld nodig. Op haar website vraagt de zangeres haar fans om geld te doneren voor de bouw van een meisjesschool in Malawi.

"Nadat ik met mijn eigen ogen de potentie heb gezien van meisjes in Malawi, heb ik er mijn missie van gemaakt om ze een kans te geven zich te ontwikkelen. Ik hoop dat jullie begrijpen hoe belangrijk dit is en vandaag nog een donatie overmaken", verklaart ze. "Elke donatie helpt kansloze meisjes zich te ontwikkelen tot wie ze zouden moeten zijn."

Madonna en Guy Ritchie, met wie ze momenteel in scheiding ligt, adopteerden in 2006 het nu 3-jarige jongetje David Banda uit het Afrikaanse land. Ze richtte het liefdadigheidsprogramma Raising Malawi op, waarmee ze zich inzet voor kansarme kinderen in het land. De school moet de Raising Malawi Academy for Girls gaan heten.

15-11-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen
Samen


De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Ann-French-004.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


door één en al vervloeking

vechten wij

ademtocht na ademtocht

met zoveel dapperheid

onze strijd

om leven

 

samen zullen wij

ons hart nog lang niet moe

de beelden van ’t verleden breken

om in elkaar verdwaald

veilig en geborgen

de liefde samen te beleven

15-11-2008 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
14-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan en vriendin laten topjuwelier verlovingsringen maken

Lindsay Lohan en vriendin laten topjuwelier verlovingsringen maken

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan, die vorige maand ten huwelijk werd gevraagd door haar lesbische vriendin Samantha Ronson, vliegt morgen met Samantha naar Parijs om daar verlovingsringen te laten maken.

Lindsay en Samantha hebben zelf hun ringen ontworpen en vertrekken morgen met een privevliegtuig naar Parijs om de ringen door een topjuwelier te laten vervaardigen. De ontwerpen zijn naar verluidt 'hip en edgy'.

De twee verblijven momenteel in Londen, waar Samantha gisteren plaatjes draaide in de nachtclub Chinawhite.

14-11-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John: "Homokoppels moeten tevreden zijn met samenlevingscontract"

Elton John: "Homokoppels moeten tevreden zijn met samenlevingscontract"

Om Nikita te bekijken druk op de foto.

.
Elton John, die een samenlevingscontract heeft met zijn partner David Furnish, is ervan overtuigd dat de omstreden 'Proposition 8' in de Amerikaanse staat Californië werd gestemd omdat het woord 'huwelijk' mensen ervan weerhield tegen te stemmen.

Het homohuwelijk was wettelijk in Californië, maar door de recente stemming van Proposition 8 wordt dat voorrecht weer afgevoerd.
"Ik wil niet trouwen. David en ik zijn niet getrouwd, laat dat duidelijk zijn. Wat fout was aan Proposition 8 is dat ze meteen voor het huwelijk gingen. Dat woord stuit heel wat mensen tegen de borst".
John oordeelt dat homokopels zich tevreden moeten stellen met een samenlevingscontract, die hen dezelfde rechten verschaft als getrouwde heterokoppels.

Het goedkeuren door de kiezers van Proposition 8 lokte fel protest uit bij vedetten als Brad Pitt, Steven Spielberg en Ellen DeGeneres. Die laatste trouwde recent met Portia de Rossi, bekend van de reeks 'Ally McBeal'.

14-11-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman woont terug bij mama en papa

Natalie Portman woont terug bij mama en papa

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/natalie-portman-nuda_0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Natalie Portman (27) is terug ingetrokken bij haar ouders en dat brengt toch wat probleempjes met zich mee. "Het is zwaar. In het begin was het leuk. Ik kreeg volwaardige maaltijden en mijn was werd gedaan. Maar gaandeweg is er miserie van gekomen".

Portman heeft gebroken met haar vriend, zanger Devendra Banhart. De twee blijven vrienden, maar Natalie zweert dat ze nooit zal trouwen. "Ik ben wel voor monogamie, maar ik haat het wettelijke aspect van het huwelijk. Wat heeft de staat daar in godsnaam mee te maken". Portman had eerder relaties met Jake Gyllenhaal, Zach Braff en Gael Garcia Bernal.

14-11-2008 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez wil nog een kind

Jennifer Lopez wil nog een kind

Om Ain't It Funny te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Lopez probeert nog een kind te krijgen met haar man, Marc Anthony. De 39-jarige actrice-zangeres beviel in februari van een tweeling, Max en Emme, en wil zo snel mogelijk weer zwanger worden.

Een vriend van het koppel in het magazine In Touch Weekly: "Ze kregen de raad zes maanden te wachten, maar nu zijn ze volop aan het proberen. Jennifer is dol op het moederschap. Ze was niet voorbereid op de overweldigende vreugde die haar kinderen haar verschaffen".
J'Lo verklaarde onlangs: "Moeder worden, heeft me drastisch veranderd. Ik kan nu beter het onderscheid maken tussen wat echt belangrijk is en wat bijzaak is. Door moeder te worden, kan ik me ook beter concentreren op mijn werk".

14-11-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Moore bijt zich vast in de kredietcrisis

Michael Moore bijt zich vast in de kredietcrisis

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michael-moore.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse filmmaker Michael Moore zal de kredietcrisis onder handen nemen. Dat berichtte The Hollywood Reporter donderdag. Moore is als een dolle aan het opnemen om ervoor te zorgen dat het project nog actueel is als het in de bioscopen verschijnt.
De film, nog zonder naam, zou deze lente al uitkomen.

14-11-2008 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!