Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio luidt het jaar in met horde modellen

Leonardo DiCaprio luidt het jaar in met horde modellen

http://oi62.tinypic.com/282qq06.jpg

Leonardo DiCaprio is in stijl begonnen aan het nieuwe jaar. De filmster lag op 1 januari met een lading mooie vrouwen op het strand van het eiland St. Barths.

Op foto's op de TMZ-site is te zien hoe Leonardo zich met ongeveer zes vrouwen en een paar vrienden vermaakt op een privéstrandje. Hij rookt een e-sigaret, nipt aan zijn glas en geniet van de omgeving. Vijf medewerkers zorgen ervoor dat de bebaarde acteur en zijn entourage van alle gemakken voorzien zijn.

DiCaprio (40) is naar verluidt sinds een maand vrijgezel. Zijn relatie met het Duitse topmodel Toni Garrn zou begin december op de klippen zijn gelopen.

03-01-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Justin Bieber een fan van ... Mirallas en Lukaku?

Is Justin Bieber een fan van ... Mirallas en Lukaku?

http://oi62.tinypic.com/e6eg5l.jpg

Het gaat niet goed met Everton in de Premier League. 'The Toffees' verloren afgelopen weekend al voor de vierde keer op rij, maar toch wisten de prestaties van Everton alvast één iemand te overtuigen. Justin Bieber himself uitte zich namelijk als een grote fan van de manschappen van coach Roberto Martinez. Het tieneridool werd vandaag gespot in een Everton-outfit toen hij een voetbalwedstrijdje speelde op de Turks- en Caicoseilanden (de Antillen). Is een nieuwe transfer in de maak en wordt Bieber binnenkort ploegmaat van Lukaku en Mirallas?

03-01-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gella Vandecaveye en Wendy Van Wanten duiken mee in ijskoud zeewater

Gella Vandecaveye en Wendy Van Wanten duiken mee in ijskoud zeewater

http://oi59.tinypic.com/k32kwi.jpg

Op het strand van Oostende hebben ruim 5.000 mensen zaterdagnamiddag deelgenomen aan de traditionele Nieuwjaarsduik. Ondanks het regenweer gingen er dit jaar meer ijsberen de Noordzee in dan bij voorgaande edities.

"Alles is prima verlopen, al waren het voor de deelnemers door de regen zware omstandigheden", aldus Greg Broekmans van organisator Golazo. "Bij de start van de duik begon het trouwens echt te gieten, maar gelukkig was het wel windstil." Naast een kleine 4.000 voorinschrijvingen beslisten zaterdag nog meer dan 1.000 mensen om zich in het zeewater van 6,6 graden te wagen.

Zoals de traditie het voorschrijft, tekenden ook enkele bekende Vlamingen present op de Nieuwjaarsduik. Wendy Van Wanten gaf het startschot en dook daarna zelf de zee in. Ook voormalig Miss België Joke van de Velde en ex-judoka Gella Vandecaveye waren op de afspraak. Vandecaveye nam deel als ambassadrice van het goede doel Beyond The Moon, een organisatie die ernstig zieke kinderen mogelijkheden tot ontspanning en vakantie probeert te geven.

03-01-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Spaanse koning Felipe in beroep tegen aanklacht belastingfraude

Zus van Spaanse koning Felipe in beroep tegen aanklacht belastingfraude

http://oi58.tinypic.com/289v80l.jpg

De advocaten van de Spaanse prinses Cristina zijn bij het gerecht in Palma de Mallorca in beroep gegaan tegen de beslissing om de infante voor de rechter te laten verschijnen. Dat heeft een woordvoerder van het gerecht meegedeeld aan het Spaanse persbureau Efe.

De 49-jarige Cristina de Bourbon, de zus van de Spaanse koning Felipe VI, wordt voor twee fiscale misdrijven vervolgd aan de zijde van haar man Inaki Urdangarin, voormalig Olympisch kampioen handbal. Hij wordt ervan verdacht als voorzitter van een stichting, de vzw Noos, met medeplichtigen ongeveer 6 miljoen euro overheidsgeld te hebben verduisterd.

Primeur
Op 22 december besliste de rechter om ook prinses Cristina voor die feiten door te verwijzen naar een rechtbank, een primeur in de geschiedenis van de Spaanse monarchie. Maar die beslissing wordt nu dus aangevochten.

Verwacht wordt dat het proces in de tweede helft van het jaar zal plaatsvinden. Als Urdangarin schuldig wordt bevonden, riskeert hij twintig jaar cel.

03-01-2015 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tesla-CEO Elon Musk scheidt voor tweede keer van zijn vrouw

Tesla-CEO Elon Musk scheidt voor tweede keer van zijn vrouw

http://oi62.tinypic.com/4qhrx4.jpg

Elon Musk, de man achter PayPal, Tesla en tal van andere succesprojecten, gaat voor de tweede keer scheiden van actrice Talulah Riley, bekend van films als 'Pride & Prejudice' en 'Inception'.

De eerste keer dat het koppel een einde maakte aan hun huwelijk was in 2012. Toen maakte Musk de scheiding via Twitter bekend: "Het waren vier fantastische jaren, ik zal eeuwig van je houden. Ooit zal je iemand heel gelukkig maken", tweette Musk toen. In juli 2013 trouwde het koppel opnieuw, maar het huwelijk loopt dus andermaal op de klippen.

Op nieuwjaarsavond liet het koppel weten opnieuw te scheiden. Musk zal Riley 16 miljoen dollar geven als financiële schikking. Dat is slechts een fractie van Musks vermogen dat geschat wordt op ruim 8 miljard dollar.

03-01-2015 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Instagramfoto's Madonna krijgen veel kritiek

Instagramfoto's Madonna krijgen veel kritiek

http://oi57.tinypic.com/11ls9p5.jpg

Madonna lijkt het nieuwe jaar te willen beginnen met een publiciteitsoffensief voor haar aankomende album. Vandaag zorgde ze voor nogal wat controverse door op Instagram bondagefoto's van Martin Luther King, Bob Marley en Nelson Mandela te plaatsen.

Op de foto's waren de gezichten van de drie mannen te zien, met een soort zwarte kunststof banden eroverheen. Bij de foto's schreef ze dat die drie een 'rebel heart' hebben, daarbij verwijzend naar haar aankomende album.

De stunt van de zangeres heeft onmiddellijk een lawine aan commentaren opgeleverd van haar volgers. Deels van fans die enthousiast zijn, maar voor het merendeel van mensen die het gebruik van de beeltenis van de drie iconen van de zwarte emancipatiestrijd respectloos vinden. "Dit is ongelofelijk stom en goedkoop" reageert iemand op de bondagefoto van King. Een ander zegt: "Gebruik geen echte helden om een van je floppende platen te verkopen."

Madonna zelf lijkt het principe te hanteren dat alle publiciteit goede publiciteit is. Nadat half december een serie demo-opnamen voor haar nieuwe plaat via internet lekte, maakte Madonna zelf enkele dagen voor kerst de titel Rebel Heart en de hoes van het album bekend. De cd verschijnt op 10 maart.

03-01-2015 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin weer op stap met Jennifer Lawrence

Chris Martin weer op stap met Jennifer Lawrence

http://oi57.tinypic.com/255mmfk.jpg

De romance tussen Chris Martin en Jennifer Lawrence kwam in oktober ten einde, maar dat betekent niet dat de twee elkaar niet meer zien. Op het nippertje van 2014 werden ze gespot in een restaurant, zo meldt People.

Nadat het koppel uit elkaar ging werd Lawrence nog regelmatig gezien bij het huis van de Coldplay-zanger. Dit keer verborgen ze zich achterin een restaurant in Los Angeles. "Ze waren verwikkeld in een diep gesprek", meldt een ooggetuige. "Ze waren op elkaar gericht en merkten niks op van wat er om hen heen gebeurde."

Martin heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd als vriendelijke en begripvolle ex. Ook met ex-vrouw Gwyneth Paltrow wordt hij nog regelmatig gespot. Afgelopen week stak Gwyneth Paltrow de loftrompet over de zanger in een interview met Harper's Bazaar. "Hij is erg meelevend in tijden van crisis. Ik ben trots dat we er samen zo goed uit komen en we elkaar niet beschuldigen en beschamen."

03-01-2015 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zie jij Joke van de Velde liefst in zee duiken?

Hoe zie jij Joke van de Velde liefst in zee duiken?

http://oi57.tinypic.com/wm12is.jpg

Ex-Miss België Joke van de Velde gaat niet vlug een uitdaging uit de weg. Momenteel is ze volop bezig met de voorbereidingen voor haar nieuwjaarsduik in de Noordzee. Dilemma: wat trek je best aan voor zijn ijskoude plons? Van de Velde laat haar volgers op Instagram kiezen uit twee outfits. Ofwel rent ze morgen met Q-collega Wim Oosterlinck het water in als super woman, ofwel in een kerstbikini. Het stemmen gaat nu in...

03-01-2015 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft het publiek lachgas gekregen? Dit vindt Twitter van Geert Hostes show

Heeft het publiek lachgas gekregen? Dit vindt Twitter van Geert Hostes show

http://oi59.tinypic.com/29pfea9.jpg

De eindejaarsconference van Geert Hoste die steevast op 1 januari wordt uitgezonden lokt elk jaar meer dan een miljoen kijkers naar Eén. 'LOL' werd in december opgenomen, de pers was toen lovend over de show. Maar niet iedereen is fan van zijn moppen, dat blijkt nu op Twitter.

Geerts tegenstanders speculeren onder meer op Twitter of het bulderende publiek betaald werd of lachgas kreeg. Zelfs koningin Paola (een vals Twitteraccount) reageert maar lauw op Hostes jaarlijks terugkerende moppen over het Belgische koningshuis

03-01-2015 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Kim Karashian belt politie: "Ben bang dat mijn lief me gaat vermoorden"

Ex Kim Karashian belt politie: "Ben bang dat mijn lief me gaat vermoorden"

http://oi59.tinypic.com/nmi64p.jpg

Ray J, de rapper die jaren geleden een drukbekeken natuurdocumentaire maakte met zijn toenmalige vriendin Kim Kardashian, was vorige maand minder fel dan in voornoemde documentaire. Hij was doodsbenauwd dat zijn vriendin Princess Love hem zou vermoorden om vervolgens zelfmoord te plegen. Dat blijkt uit de 911-oproep die hij deed, zo meldt TMZ.

Enkele dagen voordien had rapper Earl Hayes zijn vriendin en actrice Stephanie Moseley doodgeschoten, waarna hij zichzelf van het leven beroofde. Toen Ray J het uitmaakte met Princess Love, dreigde die laatste ermee zelfmoord te plegen.

Ray J was bang dat Princess Love haar dreigement zou waarmaken maar eerst hem zou doden. En dus belde hij het noodnummer. Hij smeekte de dispatcher de politie naar het huis van Princess Love te sturen. Tijdens de oproep vermeldde hij meermaals de Hayes-moord en zelfmoord. Hij zei ook dat hij geprobeerd had Love's wapen af te nemen, maar dat was niet gelukt.

Toen de dispatcher Ray J vroeg of hij het huis van Love uit schrik had verlaten, kon hij maar niet beslissen. "Ik moest weg voor de opnames van een tv-show", stamelt hij.

03-01-2015 om 00:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prins Andrew genoemd in seksschandaal

Britse prins Andrew genoemd in seksschandaal

http://oi57.tinypic.com/16gx03.jpg

De Britse prins Andrew, de jongere broer van eerste troonopvolger prins Charles, wordt genoemd in een seksschandaal. In een Amerikaans gerechtelijk document beweert een vrouw namelijk dat ze als minderjarige meermaals gedwongen werd om seks met de prins te hebben. Dat meldt de Britse krant The Guardian.

De beschuldiging aan het adres van de Britse prins komt voort uit een klacht die een vrouw anoniem heeft ingediend bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Florida. Het bewuste document is een verzoek tot gerechterlijke uitspraak dat werd toegevoegd aan het momenteel aan de gang zijnde proces tegen de Amerikaanse investeringsbankier Jeffrey Epstein, die door meerdere vrouwen van seksueel misbruik wordt beschuldigd. Epstein is een goede vriend van prins Andrew.

Seksslavin
De anonieme vrouw beweert dat Epstein haar tussen 1999 en 2002 meermaals misbruikte. Hij zou haar ook als seksslavin hebben "uitgeleend" aan rijke en machtige vrienden. Zo zou ook prins Andrew haar verschillende keren tot seks hebben gedwongen. Dat zou gebeurd zijn in Londen, New York en op een Caraïbisch eiland dat eigendom is van Epstein. De vrouw zegt dat ze toen 17 jaar, en wettelijk gezien dus nog minderjarig, was.

Veertig vrouwen betaald voor seks
In 2006 werd een zaak gestart tegen Epstein, die volgens de openbare aanklagers zeker veertig jonge vrouwen had betaald voor seks. In 2008 sloot Epstein echter een deal met het parket. Hij werd slechts berecht voor één zaak, waarin hij een veertienjarig meisje had voorgesteld te betalen voor seks. Hij kreeg 1,5 jaar cel en zat 13 maanden uit.

Rechten slachtoffers geschonden
Sindsdien heeft Epstein met veel slachtoffers een regeling getroffen, zonder dat de rechter daaraan te pas kwam. Twee vrouwen begonnen echter een zaak tegen de aanklagers, omdat die de rechten van de slachtoffers zouden hebben geschonden door hen niet op voorhand te vertellen over de deal met Epstein. Vorige week sloten nog twee vrouwen zich aan bij het duo en dienden ze een aanklacht in. In de verklaring van een van deze twee vrouwen komt het misbruik door de prins naar voren.

Een woordvoerster van Buckingham Palace wees volgens de BBC elke verdenking tegen de 54-jarige prins van de hand. Volgens haar gaat het om een al lang lopende procedure in de Verenigde Staten waarin de prins geen partij is. "Om elke twijfel weg te nemen: elke suggestie van ongepast gedrag met minderjarigen is totaal onwaar", aldus de woordvoerster.

De Amerikaanse jurist en Harvard-professor Alan Dershowitz, die ook beschuldigd wordt in deze zaak, doet de beschuldigingen af als "volledig vals en verzonnen."

03-01-2015 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco: "Vrouwen moeten voor hun vent zorgen"

Kaley Cuoco: "Vrouwen moeten voor hun vent zorgen"

http://oi61.tinypic.com/4lpmo3.jpg

'The Big Bang'-actrice Kaley Cuoco beschouwt zichzelf niet als een feminist. Dat zegt ze in een interview met het tijdschrift Redbook.

"Ik ben daar niet echt mee bezig", laat Kaley weten. "De tijden zijn veranderd. Ik weet wel dat er vroeger veel werk is verzet om vrouwen gelijke rechten te geven. Maar ik heb me daar nooit hard voor gemaakt. Misschien is dat omdat ik nog nooit ongelijkheid heb ervaren."

Cuoco (29) vindt het juist erg prettig om voor haar man Ryan Sweeting te zorgen. "Ik kook vijf avonden in de week voor hem. Dan voelt het alsof ik een huisvrouw ben en dat vind ik heel fijn. Dat klinkt ouderwets, maar ik hou van het idee dat vrouwen voor hun vent zorgen."

"Op mijn werk heb ik de touwtjes stevig in handen en als ik thuiskom, vind ik het fijn om dingen voor hem te doen", vertelt de actrice. "Mijn moeder was ook zo en ik denk dat ik het van haar heb overgenomen."

01-01-2015 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow: "Ja, soms was ik liever getrouwd gebleven"

Gwyneth Paltrow: "Ja, soms was ik liever getrouwd gebleven"

http://oi58.tinypic.com/21dn6ty.jpg

Negen maanden nadat Gwyneth Paltrow en Chris Martin hun scheiding aankondigden, heeft de actrice voor het eerst toegegeven dat ze nog steeds twijfelt over die beslissing.

"Chris en ik hadden goede en slechte dagen en de scheiding hebben we eigenlijk wel goed afgehandeld. Maar soms wens ik toch dat het niet zo ver had moeten komen en natuurlijk denk ik vaak dat we beter getrouwd waren gebleven. Dat wil ik vooral voor de kinderen, maar deels ook voor mezelf."

Wel is Gwyneth tevreden dat zij en de Coldplay-zanger nog een goede vriendschappelijke relatie hebben. Ze kozen ze voor co-ouderschap en communiceren goed over de opvoeding van hun 9-jarige dochter Apple en 7-jarige zoon Moses.

Ondanks de twijfel blijft Gwyneth niet bij de pakken zitten. Ze werd onder meer al gespot met 'Glee'-producer Brad Falchuk. Chris Martin had gedurende vier maanden een relatie met Jennifer Lawrence.

01-01-2015 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."CIA zit achter oorlog Oekraïne"

"CIA zit achter oorlog Oekraïne"

http://oi62.tinypic.com/2uq15eb.jpg

Regisseur Oliver Stone heeft in een Facebookpost zijn licht laten schijnen over het door oorlog geteisterde Oekraïne. Volgens hem heeft de CIA een kwalijke rol gespeeld in de Maidan-revolutie.

Stone interviewde de in februari verdreven president Viktor Janoekovitsj onlangs in Moskou voor een Engelstalige documentaire. "Hij was de legitieme president van Oekraïne tot hij dat op 22 februari plotseling niet meer was", begint de Amerikaanse filmmaker zijn relaas.

"De details zitten in de documentaire, maar het lijkt helder dat de zogenoemde 'schutters', die 14 agenten en 45 demonstranten hebben doodgeschoten en 85 mensen hebben verwond, bij een derde partij van buiten hoorden die de situatie wilde verergeren", aldus Stone. "Veel getuigen, onder wie Janoekovitsj en politie-officials, geloven dat prowesterse krachten erachter zitten." Hij verdenkt de CIA.

Chaos
Volgens de 68-jarige regisseur, bekend van films als Midnight Express en Platoon, heeft de Amerikaanse geheime dienst deze methode vaker toegepast als een bepaald regime niet in de smaak viel, bijvoorbeeld in Iran (1953) en Chili (1973). "Creëer genoeg chaos en dan kan je de regering omverwerpen."

"De Maidan-slachting wordt in de westerse media neergezet als het gevolg van een instabiele en gewelddadige pro-Russische regering", stelt Stone. Dat beeld klopt in zijn beleving niet. "In de tragische nasleep van deze staatsgreep wordt in het Westen vooral het verhaal verteld van 'Rusland op de Krim', maar in werkelijkheid is het 'Amerika in Oekraïne'."

"De waarheid wordt niet uitgezonden in het Westen", concludeert de filmmaker. "Het is een surrealistische verdraaiing van de geschiedenis, zoals we ook in de Verenigde Staten onder Bush zagen voordat hij Irak binnenviel omdat er massavernietigingswapens zouden zijn."

01-01-2015 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouch! Aapje bijt Eva Longoria

Ouch! Aapje bijt Eva Longoria

http://oi58.tinypic.com/dfa991.jpg

Eva Longoria ruilt tijdens de feestdagen Hollywood in voor de zwoele Colombiaanse stad Cartagena. Het is er allemaal geweldig ... behalve dat balorige aapje dan.

De 'Desperate Housewives'-actrice gunt ons via Instagram een kijk in haar mondaine leven.

Maar een aapje in Cartagena ziet een fotoshoot met de ster blijkbaar niet zitten want de kleine deugniet zet zijn tanden in de hand van de 39-jarige Longoria.

Maar de 'aanval' van het diertje kan het goede humeur van de actrice duidelijk niet verpesten. Aan het zwembad is de Hollywoodster weer helemaal zen.

01-01-2015 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan heeft zeldzame tropische ziekte

Lindsay Lohan heeft zeldzame tropische ziekte

http://oi60.tinypic.com/2jfizpj.jpg

Lindsay Lohan verblijft momenteel in Frans-Polynesië voor een exotische vakantie, maar die blijkt minder goed te verlopen als gedacht. De actrice liep een zeldzame exotische ziekte op.

Lohan postte een foto van zichzelf op een jetski op Instagram deze week. Op Twitter ging haar post vergezeld van de woorden: "Dit was voor ik chikungunya kreeg. Gebruik alsjeblief allemaal een spray tegen insecten".

Chikungunya is een zeldzaam virus dat overgedragen kan worden door muggen. Het veroorzaakt koorts en gewrichtspijnen. Voor de ziekte bestaat geen geneesmiddel, en de meeste mensen herstellen vanzelf na enkele weken. Sommige patiënten hebben echter nog jaren last van hun gewrichten.

Het enfant terrible laat het echter niet aan haar hart komen en feest lustig verder met haar vrienden. "Ik weiger om een virus mijn vakantie te laten verpesten", luidt het klaar en duidelijk op haar Twitteraccount.

01-01-2015 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown zegt op laatste moment concert af

Chris Brown zegt op laatste moment concert af

http://oi58.tinypic.com/24x0185.jpg

Chris Brown heeft gisteren op het laatste moment een oud en nieuw-concert in de Filipijnse hoofdstad Manilla afgezegd. Dat liet de 25-jarige zanger weten via Twitter.

''#TeamBreezyManila! Wegens omstandigheden kan ik het nieuwe jaar niet met jullie inluiden'', twitterde Chris. ''Jammer, aangezien de Philippine Arena een van de beste arena's ter wereld is'', voegde hij daar nog aan toe. Brown stelde zijn teleurgestelde fans ook nog even gerust. ''#TeamBreezyManila ik zie jullie in het voorjaar.''

Chris zou eigenlijk een van de hoofdacts zijn tijdens het concert. Het is onduidelijk wat precies de omstandigheden zijn waardoor de ex van Rihanna niet kan optreden in het Oosterse land.

01-01-2015 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Joseph Gordon-Levitt in het geheim getrouwd

Acteur Joseph Gordon-Levitt in het geheim getrouwd

http://oi57.tinypic.com/esrwat.jpg

Joseph Gordon-Levitt en zijn vriendin Tasha McCauley zijn getrouwd. Us Weekly schrijft dat de twee op 20 december in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt.

De acteur en zijn echtgenote gaven elkaar in hun eigen huis het jawoord. Het is voor de 'Dark Knight Rises'-acteur zijn eerste huwelijk.

Joseph (33) werd afgelopen jaar voor het eerst met Tasha gezien. Hij vertelde toen dat hij een vriendin had, maar wilde haar identiteit liever geheimhouden. De acteur staat erom bekend niet veel prijs te willen geven over zijn privéleven.

01-01-2015 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. spreekt duidelijke taal op Twitter

Kim K. spreekt duidelijke taal op Twitter

http://oi61.tinypic.com/2znml9f.jpg

Kim Kardashian wou het nieuwe jaar graag starten met een propere lei en heeft afgelopen nacht nog snel enkele misverstanden uit de wereld geholpen. Op Twitter deed ze twee belangrijke aankondigingen.

Kim K. had afgelopen nacht geen zin goede voornemens. Ze moest namelijk nog een paar zaken opklaren. Om iets na middernacht verschenen er dan ook twee opvallende berichtjes op haar Twitter-account. "Neen, ik ben niet zwanger" en "Kanye en ik hebben helemaal geen huwelijksproblemen. We zijn gek op elkaar" schreef de socialite.

In 2015 wenst Kim dan ook positiviteit. "Ik heb genoeg van die negatieve commentaren op sociale media."

01-01-2015 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels krijgt eigen tv-programma in Nederland

Philippe Geubels krijgt eigen tv-programma in Nederland

http://oi58.tinypic.com/15evbxv.jpg

Komiek Philippe Geubels zal vanaf februari op de Nederlandse televisie te zien zijn als presentator van een nieuwe versie van het VIER-programma 'Uitzonderlijk Vervoer'. Dat meldt radiozender 100% NL.

Vanaf 22 februari zal Geubels elke zondagavond op NPRO3 chauffeur spelen voor bekende Nederlandse cabaretiers. "Eerder was het programma in België al een succes met Kamagurka als chauffeur en Geubels als één van de passagiers", klinkt het bij de Nederlandse omroep.

"Het concept is eenvoudig: ik haal als taxichauffeur cabaretiers bij hen thuis op en zet ze veilig af voor de start van hun show", legt Geubels uit in Gazet Van Antwerpen. "Ondertussen hebben we een goed gesprek over ons vak en het leven. Bedoeling is het niet al te ernstig te maken."

Antwerpenaar Philippe Geubels geniet in Nederland al langer bekendheid, voornamelijk als jurylid in 'De Slimste Mens'. Hij passeert regelmatig de revue in de talkshow 'De Wereld Draait Door' en was ook te zien in de Nederlandse versie van het VRT-programma 'Mag ik u kussen?'.

30-12-2014 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (7)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!