Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry vindt Taylor Swift 'So Creepy' en valt aan

Katy Perry vindt Taylor Swift 'So Creepy' en valt aan

http://oi60.tinypic.com/2a971pz.jpg

Katy Perry valt Taylor Swift aan in een gloednieuw nummer getiteld 'She's So Creepy'. Ze zal het nummer voor het eerst brengen tijdens de halftime show van de Superbowl volgende maand. Het zou een kattige reactie zijn op het nummer 'Bad Blood' van Taylor.

Volgens The Sun heeft Katy Perry een nieuw nummer geschreven en geregisteerd. 'She's So Creepy', zo heet het. Ze zal het meer dan waarschijnlijk voor het eerst zingen op de Superbowl en het zou gaan over haar rivaal Taylor Swift. Volgens The Sun is het een reactie op Taylor's nummer 'Bad Blood' waarin Taylor vertelt over 'een ongespecifieerde popster' die haar wil saboteren. "We zijn echte vijanden", zei Taylor een tijdje geleden.

De lyrics van het nummer van Taylor zijn in ieder geval hard en duidelijk: "Did you think we'd be fine?/ Still got scars on my back from your knife/ So don't think it's in the past/ These kind of wounds they last and they last."

Ook al weigerde Taylor tot nu toe te vertellen over wie het concreet gaat, Katy is er zeker van dat zij het mikpunt van de aanval is. Katy zou Taylor nu dus een koekje van eigen deeg geven in haar nieuwe nummer. We're going to hear her roar!

08-01-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Tunesiër versiert Annemie Struyf

Jonge Tunesiër versiert Annemie Struyf

http://oi60.tinypic.com/2lm2s2b.jpg

Annemie Struyf (53) heeft zich laten versieren door een jonge Tunesiër op het vakantie-eiland Djerba. Heel eventjes maar, en het was voor haar programma 'Via Annemie'. Daarin volgt ze een vrouwelijke politiecommissaris die schijnhuwelijken blootlegt.

Struyf trok met de commissaris naar Djerba. Daar gaven beide dames zich uit als gescheiden vrouwen.

Camera in handtas
"Wij beantwoorden aan het profiel van iets oudere vrouwen die in Tunesië erg in trek zijn bij jonge mannen. Die willen via een schijnhuwelijk in België belanden", zegt Struyf. Haar ontmoetingen met de jonge Tunesiërs legde ze met een in haar handtas verborgen camera vast.

Kwetsbare vrouwen
Struyf bleek in de smaak te vallen. Een jonge Tunesiër kwam een praatje maken aan haar tafel, er werd gedanst.  Tijdens een tweede 'date' zei de jonge man dat hij met haar wou trouwen. "Triest is dat, want die jongens mikken op vrouwen die mislukte relaties achter de rug hebben. Kwetsbare vrouwen die zich gevleid voelen door de aandacht".

Aangenomen wordt dat de jonge Tunesiër niet zozeer zijn zinnen had gezet op een passionele romance, maar op een schijnhuwelijk met Struyf.

Het tweede seizoen van 'Via Annemie' start op 15 januari.

07-01-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber nieuw 'gezicht' van Calvin Klein ondergoed

Justin Bieber nieuw 'gezicht' van Calvin Klein ondergoed

http://oi62.tinypic.com/wrnbqw.jpg

Een onderbroek dragen waar in het groot 'Klein' op staat, ik heb het altijd een slecht idee gevonden. Miljoenen andere mannen denken daar anders over. En nu gooit Calvin Klein tieneridool Justin Bieber in de strijd om een nieuwe generatie aan te spreken.

Gisteravond kondigde het modemerk aan dat Bieber hun nieuwe uithangbord is. In een nieuwe promoclip mag de 20-jarige Biebs het Nederlandse topmodel Lara Stone tegen zijn nieuwe onderbroek trekken.

Bieber treedt met zijn modellenopdracht voor Calvin Klein in de voetsporen van onder meer Mark Wahlberg en Kellan Lutz.

07-01-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko laat 'Exodus: Gods and Kings' toe maar schrapt twee passages

Marokko laat 'Exodus: Gods and Kings' toe maar schrapt twee passages

http://oi62.tinypic.com/2gvudsy.jpg

De bijbelse film "Exodus: Gods and Kings", die in Marokko verboden was omdat hij "God representeerde", is toch toegelaten in het land nadat twee geluidsfragmenten werden geschrapt. Dat meldt het Marokkaanse cinematografisch centrum (CCM).

"Na verschillende gesprekken zijn de verantwoordelijken van Fox en Ridley Scott ermee akkoord gegaan om, zeer uitzonderlijk, twee geluidsfragmenten te verwijderen die allusie maakten aan de personificatie van God", aldus het centrum.

De viewingcommissie, die vorige maand verklaarde dat de film de religieuze gevoelens van de Marokkanen beledigt, heeft daarop de toelating gegeven om de film te spelen. Volgens de media zal de geluidsband van de film in de Marokkaanse bioscopen dan ook voor 7 seconden onderbroken worden.

De film die het verhaal vertelt van de vlucht van Mozes uit Egypte werd eind december verboden in Marokko, omdat God werd gerepresenteerd, wat verboden is in de islam. Ook in Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten mag de film niet gespeeld worden, omdat er "historische fouten" zouden inzitten. De nationale kamer van filmproducenten in Marokko noemde dat verbod censuur en riep op het verbod op te heffen, "dat schade aanbrengt aan het imago van het land".

07-01-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina ontmoeten de paus

Brad en Angelina ontmoeten de paus

http://oi61.tinypic.com/rb0ih2.jpg

Brad Pitt en zijn vrouw Angelina Jolie reizen deze maand nog naar Rome. Us Weekly heeft ontdekt dat de twee daarheen gaan om paus Franciscus te ontmoeten.

Een bron vertelt het blad dat de twee wereldberoemde sterren ergens in de eerste twee weken van januari naar Italië vliegen. Daar zou vervolgens in het Vaticaan een privéontmoeting met de paus op het programma staan.

Een vriend van het acteurskoppel heeft aan Us Weekly laten weten dat Brad en Angelina veel bewondering hebben voor de paus. Wanneer de twee sterren precies gaan is niet bekend, maar volgens de ingewijde heeft het stel al wel iemand van hun beveiligingsteam naar Rome gestuurd om het bezoek te regelen.

07-01-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston heeft watervrees

Jennifer Aniston heeft watervrees

http://oi58.tinypic.com/2yl5ops.jpg

Actrice Jennifer Aniston vindt het doodeng om kopje onder te gaan. Dit komt door een ongeluk toen ze nog klein was, zo weet E! Online.

"Ik reed op mijn driewieler rondjes om het zwembad en belandde zo in het water. Ik wilde mijn fietsje niet loslaten terwijl mijn broer me probeerde te helpen." Nu durft de actrice helemaal niet meer kopje onder.

De waterfobie van Aniston was vooral lastig bij het filmen van haar nieuwe rol in de film Cake. Het personage dat Jennifer speelt, ontvangt watertherapie voor haar chronische pijnsyndroom. De Friends-ster geeft toe dat het filmen in het zwembad heel lastig was.

Een van de scènes moest dertig keer opnieuw worden opgenomen, voordat het goed genoeg was. De nieuwe indiefilm Cake zal niet in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

07-01-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe diep is die val(kuil) nu eigenlijk?

Hoe diep is die val(kuil) nu eigenlijk?

http://oi57.tinypic.com/2a0m6pi.jpg

Kürt Rogiers leukt sinds maandag de avond op bij VTM. Met een gezellige quiz, die voor de meeste kandidaten weliswaar niet zo gezellig eindigt. Want voor wie te veel fouten maakt wacht immers 'de valkuil'.

De makers doen geheimzinnig over wat die valkuil eigenlijk is. "We kunnen enkel zeggen dat de deelnemers een val van drie meter maken en dan op een stevige mousse terechtkomen", zegt perswoordvoerder Sara Vercauteren. Een serieuze duik naar beneden, die niet zonder gevaar lijkt. Maar gewonden vielen er nog niet.

"De kandidaten worden ­tijdens de preselecties op de hoogte gebracht van de procedure van de valkuil. En voor de opnames beginnen, worden ze gebrieft over waar hun voeten moeten staan en wat de best mogelijke houding is voor de val. Voor de start van elke opname wordt de valkuil gecontroleerd."

Het programma zelf deed het tijdens de eerste uitzending prima. Kürt Rogiers haalde met 'De Valkuil', de zoveelste poging van VTM om te concurreren met 'Blokken' meteen bijna 400.000 kijkers. Ben Crabbé ging maandagavond vlot over de 800.000.

07-01-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars-acteur sterft tijdens theaterrepetitie

Star Wars-acteur sterft tijdens theaterrepetitie

http://oi62.tinypic.com/vyt6og.jpg

Khan Bonfils, de Britse acteur die meespeelt in Bondfilms en Jedi was in de Star Wars-films, is ingestort en overleden tijdens een theaterrepetitie. Dat meldt de BBC. Bonfils werd 42 jaar.

Bonfils was aan het repeteren voor 'Dante's Inferno', een productie die  morgen in Londen in première zou gaan. Leden van het productieteam en toegesnelde ambulanciers slaagden er niet in de man te reanimeren.

Volgens Chris Hislop, woordvoerder van theatergezelschap Craft Theatre, zijn de cast en crew aangeslagen door het overlijden. "Kan stortte in tijdens een repetitie, regisseur Rocky Rodriguez gaf hem meteen harsmassage".

De doodsoorzaak is nog niet bekend. Bonfils zal door een andere acteur vervangen worden, het gezelschap hoopt zaterdag in première te kunnen gaan.

Bonfils speelde een medewerker van James Bond in 'Skyfall' uit 2012 en in 'Tomorrow Never Dies' uit 1997. Hij speelde ook Jedimeester Saesee Tiin in 'Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" uit 1999, naast Liam Neeson en Ewan McGregor.

Hij speelde ook rollen in 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life'(2003), 'Batman Begins' (2005) en had een rijkgevulde carrière in het Londense theater. Voor hij begon te acteren, werkte hij als model.

07-01-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lipvergroting 'Teen Mom'-ster Farrah Abraham faliekant mislukt

Lipvergroting 'Teen Mom'-ster Farrah Abraham faliekant mislukt

http://oi57.tinypic.com/5krtyb.jpg

'Teen Mom'-ster Farrah Abraham heeft opnieuw de stap naar de plastisch chirurg gewaagd. De brunette ging voor de zesde keer in vier jaar onder het mes, met deze keer als doel haar lippen voller te maken, maar dat liep gruwelijk mis. Farrahs lippen zijn opgezwollen, naar alle waarschijnlijkheid door een allergische reactie.

'Teen Mom'-ster Farrah Abraham heeft opnieuw de stap naar de plastisch chirurg gewaagd. De brunette ging voor de zesde keer in vier jaar onder het mes, met deze keer als doel haar lippen voller te maken, maar dat liep gruwelijk mis. Farrahs lippen zijn opgezwollen, naar alle waarschijnlijkheid door een allergische reactie.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ maakt melding van de "ergste lipinjectie in de medische geschiedenis". Volgens TMZ vertrouwde Farrah haar plastisch chirurg toe een nieuwe procedure toe te passen. Die zou de tienermoeder, die bekend werd door de MTV-serie 'Teen Mom', voor langere tijd volle lippen geven.

Als gevolg is Farrahs bovenlip ontzettend opgezwollen. Artsen zoeken uit wat de oorzaak is van de allergische reactie. Farrah zelf zette vandaag foto's van de mislukte operatie op Twitter. "Vriendinnen, zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb", schrijft ze, met de hashtags #eerstehulp en #opgelapt. Ze postte ook een foto van personage Leela uit de animatieserie 'Futurama'. Zij wordt gekenmerkt door haar vreemde lippen.

De realityster liet haar kin in oktober 2012 vergroten, waarna ze het in september 2013 weer liet verwijderen. Ze had ook al een neusoperatie en twee borstvergrotingen.

07-01-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical Sting afgevoerd

Musical Sting afgevoerd

http://oi59.tinypic.com/jigg9h.jpg

De Broadwaymusical The Last Ship van zanger Sting eindigt op 24 januari. De producers van de musical hebben een e-mail geschreven aan de cast om het einde van de show aan te kondigen, zo weet The New York Times.

Er waren hoge verwachtingen voor de musical. Sterren als regisseur en Tony-winnaar Joe Mantello (Wicked) en Jimmy Nail (Evita) werkten aan de show en tijdens de wereldpremière in Chicago werd The Last Ship goed ontvangen. Recensenten schreven lovend over de muziek van Sting, maar hadden voornamelijk kritiek op het verhaal zelf. Volgens de producers van The Last Ship hebben uiteindelijk 140.000 theaterbezoekers de musical gezien.

De musical was het debuut van Sting op Broadway. The Last Ship is gebaseerd op zijn eigen levensverhaal en de voormalig The Police-zanger heeft de muziek zelf geschreven. In een laatste poging om de kaartverkoop omhoog te krijgen nam Sting zelf een rol voor zijn rekening, maar het mocht niet baten. De kaartverkoop ging er wel op vooruit, maar niet genoeg om de musical voort te zetten.

De laatste show vindt op 24 januari plaats in het Neil Simon Theater in New York.

06-01-2015 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver van 'The Notebook' gaat scheiden

Schrijver van 'The Notebook' gaat scheiden

http://oi60.tinypic.com/okc40y.jpg

Nicholas Sparks en zijn vrouw gaan scheiden, zo meldt People vandaag. De schrijver is voornamelijk bekend van zijn romantische boeken, zoals 'The Notebook' en 'Message In A Bottle'.

Sparks en zijn vrouw Cathy zijn 25 jaar getrouwd en hebben samen drie zoons en twee dochters. De schrijver vertelt People dat het geen makkelijke beslissing was. "We blijven goede vrienden met veel respect voor elkaar en liefde voor onze kinderen. We beschouwen dit als een privésituatie omwille van onze kinderen."

Veel van de boeken die Nicholas Sparks tot 'koning van de romantische bestsellers' kroonden, zijn succesvol verfilmd. De nieuwste film 'The Longest Ride', gebaseerd op het gelijknamige boek, draait verschijnt binnenkort in de bioscoop.

06-01-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz en Benji Madden getrouwd

Cameron Diaz en Benji Madden getrouwd

http://oi57.tinypic.com/2q9xe3a.jpg

Cameron Diaz en Benji Madden hebben elkaar maandagavond het jawoord gegeven. De actrice en rocker trouwden thuis in Beverly Hills, meldt Us Weekly.

Nicole Richie, die getrouwd is met Benji's tweelingbroer Joel, was één van Camerons bruidsmeisjes. Ook actrice Drew Barrymore, Camerons zus Chimene en haar assistente Jesse Lutz hadden die eer. Verder waren onder anderen Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow en Samantha Ronson van de partij.

Diaz (42) en Madden (35) zijn sinds mei vorig jaar bij elkaar en verloofden zich in december. De actrice heeft relaties gehad met onder anderen Justin Timberlake, Matt Dillon en Alex Rodriguez. De Good Charlotte-rocker was eerder verloofd met Sophie Monk.

06-01-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goossens koopt fraudezaak af, Vlaanderen reageert met afschuw én begrip

Goossens koopt fraudezaak af, Vlaanderen reageert met afschuw én begrip

http://oi57.tinypic.com/10x7f6h.jpg

De van fraude verdachte driesterrenchef wil met een afkoopsom aan een proces ontkomen. Daarmee is de kans groot dat hij niet voor de rechter moet verschijnen om zich te verantwoorden voor belastingontduiking in zijn restaurant Hof van Cleve. Vlaanderen reageert verdeeld: met afschuw én begrip.

Al drie jaar loopt een gerechtelijk onderzoek tegen Peter Goossens (50) en zijn vrouw Lieve Fermans, die mede-eigenaar is van het restaurant.

Geknoeid met boekhouding
Drie jaar geleden werden Peter Goossens en zijn echtgenote Lieve door de financiële cel van de federale politie om vijf uur 's ochtends uit hun bed gelicht. De speurders willen de boekhouding van hun driesterrenzaak Hof van Cleve inzien, omdat ze sterke vermoedens van fraude hebben.

De speurders ontdekten dat er geknoeid is met de boekhouding om belastingen te ontduiken. De voorbije tien jaar betaalde Hof van Cleve 720.000 euro aan belastingen, maar dat bedrag blijkt niet gebaseerd op de totale omzet van het restaurant. Het parket was getipt door een voormalige secretaresse van Goossens, Valerie S., die hij wegens diefstal aan de deur had gezet.

Honderdduizenden euro's
Goossens onderhandelt nu met het gerecht en de Bijzondere Belastingsinspectie over een minnelijke schikking. Zo wil hij een publieke rechtszaak ontlopen en zijn blanco strafblad behouden. Zo'n afkoopsom kan volgens experts oplopen tot enkele honderdduizenden euro's.

Schande!
Wellicht een slimme zet van Peter Goossens, maar het wordt hem door Vlaanderen niet in dank afgenomen. Op het internet wordt schande gesproken. Het regent heftige reacties, zoals: "Verachtelijk. Mensen als Peter Goossens denken dat ze boven alles en iedereen staan!" Of: "De gewone man kán niets afkopen. Die moet tot de laatste cent betalen!" En ook: "Dat ze die fraudeur eens achter de tralies steken!"

Steun
Maar af en toe toch ook een woordje van steun, zoals: "Peter Goossens maakt gewoon gebruik van een wettelijke procedure". Ook wordt door sommigen gewezen naar de depressie waarmee Peter te kampen had. Zo wordt bijvoorbeeld geopperd: "Hebben hij en zijn vrouw nog niet genoeg afgezien? En nu wordt hun huwelijk wéér op de proef gesteld". Of: "Op zijn vijftigste krijgt die mens, na een leven lang keihard werken, een financiële strop rond zijn nek".

Collega-topchef Stéphane Buyens breekt in Dag Allemaal een lans voor Peter Goossens.

06-01-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner Evelyne over Jeff Hoeyberghs: "Seks heeft voor hem niets met uiterlijk te maken"

Partner Evelyne over Jeff Hoeyberghs: "Seks heeft voor hem niets met uiterlijk te maken"

http://oi60.tinypic.com/28jv9fn.jpg

Vandaag precies een jaar geleden werd een kwaadaardige borsttumor ontdekt bij Evelyne (42), partner van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Die opereerde zelf zijn vrouw. In Story blikt het koppel terug op een bewogen jaar.

Hoeyberghs besloot beide borsten van zijn vrouw te amputeren in plaats van haar radiotherapie te laten geven. Zo kon ze ook haar huid en tepels behouden, want hij zou haar later via plastische chirurgie nieuwe borsten geven.

Van D-cup naar B-cup
"Ze zouden nog iets groter mogen zijn", zo evalueert Evelyne het werk van haar man. "Ik had een D-cup en nu slechts een B-cup. Maar eigenlijk is een B-cup best mooi. Het lijkt alsof ik afgevallen ben. Misschien dat ik over een paar jaar toch nog voor een borstvergroting ga, maar dat is een luxeprobleem. Ik ben nu gewoon blij met wat ik heb, ik ben vooral heel dankbaar dat de kanker weg is. Alles is weggenomen uit mijn beide borsten, ook al zat er maar in één borst een tumor".

Klacht bij Orde van Geneesheren
Omdat Hoeyberghs zelf zijn vrouw opereerde, diende de voorzitter van de bond van plastische chirurgen een klacht in bij de Orde van Geneesheren. Hij loopt nu het risico geschorst te worden.

"Maar ik had geen alternatief, hé", reageert Hoeyberghs. "Moest ik mijn vrouw laten doodgaan of haar laten meevoeren in het spelletje van eerst zs maanden chemotherapie? Dat was geen optie. Een geavanceerde chirurgische aanpak was de enige hoop".

Hoeyberghs is ook tevreden over de nieuwe borsten van zijn vrouw, en hij verwoordt dat op zijn typische manier: "Elke vrouw wil toch de borsten die ze had op haar veertiende? Evelyne ziet er nu een pak jonger uit".

"Vrouwen denken snel dat het aan hun uiterlijk ligt dat hun seksleven niet meer zo goed draait. 'Natuurlijk wil hij geen seks meer met mij, want mijn borsten zijn verminkt', klinkt het vaak. Wel, een man die van je houdt, heeft daar echt geen problemen mee".

Uiterlijkheden
"Jeff is dokter, hij bekijkt mijn borsten anders", zegt Evelyne. "Seks heeft voor hem ook niets met het uiterlijk te maken, maar met het innerlijk. Ik ben wel oppervlakkig, bij mij gaat het wel om uiterlijkheden. Ik zie er graag fris uit. Er jonger uitzien dan je bent, vind ik belangrijk. Daarom heb ik mijn ogen laten liften en gebruik ik af en toe botox. Later komt daar misschien nog een facelift bij".

06-01-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zo gek moeilijk: wiens zoontje gaat hier voor het eerst naar school?

Niet zo gek moeilijk: wiens zoontje gaat hier voor het eerst naar school?

http://oi59.tinypic.com/96m35e.jpg

Enkele tientallen kleuters zijn gisteren voor de eerste keer in hun leven naar school gegaan. Zo ook Georges, het zoontje van tv-kok Jeroen Meus. De knappe kerel is inmiddels 2 jaar en zes maanden oud en lijkt als twee druppels water op zijn papa.

Georges leek niet veel moeite te hebben om zich aan te passen. Het peperkoeken hart van vader Meus had meer moeite met de allereerste schooldag van zijn "kampioen": "Ik mis hem nu al", twitterde de kok, nog voordat Georges de klas was binnengewandeld.

06-01-2015 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst drugs, dan gruwelijke bloedneus: zorgen om Miley Cyrus

Eerst drugs, dan gruwelijke bloedneus: zorgen om Miley Cyrus

http://oi61.tinypic.com/2vxqfxi.jpg

De entourage van Miley Cyrus maakt zich zorgen om het welzijn van de zangeres nadat ze weer een bizarre selfie heeft gedeeld. Gisterenavond toonde ze haar bloedneus op Instagram en er zijn foto's van haar met een wit poeder en cannabis gelekt.

De popzangeres deelde gisteren twee onrustwekkende foto's met haar 13,9 miljoen volgers. De eerste was eentje van zichzelf waarbij er bloed uit haar rechterneus loopt, gevolgd door een tweede die een illustratie van 'het slechste deel van haar dag was'.

Eerder deze week werden andere bizarre beelden van Miley gelekt naar de Britse pers. De tabloid The Sun wist een foto te bemachtigen waar Miley poseert bij cannabis, een wit poeder en een opgerold dollarbriefje. Een getuige tijdens een opnamesessie in een studio in Los Angels zou de foto genomen hebben. Die vertelde aan The Sun dat de situatie in de studio gortig was. In dezelfde week had het tieneridool een reeks foto's op Instagram gezet terwijl ze aan nieuw materiaal werkte in de studio en thuis. Zo was er ondermeer een selfie aan haar bureau waarbij ze een verdachte sigaret in haar mond hield.

Miley heeft haar druggebruik nooit onder stoelen of banken gestoken. "Coke is populair in Hollywood, maar wiet is zoveel beter. Xtc ook, dat zijn vrolijke sociale drugs. Ze maken dat je bij vrienden wil zijn, je doet dat niet alleen in je badkamer bijvoorbeeld", aldus de 22-jarige popster.

06-01-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper trakteert op naaktfoto voor 40ste verjaardag

Bradley Cooper trakteert op naaktfoto voor 40ste verjaardag

http://oi61.tinypic.com/332pitc.jpg

De knappe acteur is net 40 jaar geworden en viert dat met een naaktshoot voor W Magazine. Helaas is Bradley Coopers lichaam grotendeels bedekt door een wit maatpak van Louis Vuitton.

De styliste kamde voor de gelegenheid Coopers bruine lokken naar achteren gekamd en verfde zijn gezicht wit. In het blad poseren ook zijn collega's Scarlett Johansson, Reese Witherspoon en Emily Blunt voor de filmeditie van februari.

Bradley haalde het magazine danzkij zijn rol in 'American Sniper', een hoog aangeschreven film geregisseerd door Clint Eastwood. Hij speelt een schutter in het Amerikaanse leger die het meeste slachtoffers ooit heeft gemaakt. Bradley vertelt hoe hij zich hiervoor heeft klaargestoomd: "Ik heb als voorbereiding op mijn rol in Irak in barakken geleefd tussen de soldaten. Dankzij mijn rol in 'The A-Team' wist ik al hoe ik een pistool moest hanteren."

06-01-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye-fans: "Die McCartney zal nog beroemd worden!"

Kanye-fans: "Die McCartney zal nog beroemd worden!"

http://oi57.tinypic.com/jhzf9i.jpg

Fans van rapper Kanye West zijn trouw, maar soms toch ook een beetje wereldvreemd. Een deel van hen vroeg zich op sociale media verwoed af wie toch die 'nieuwkomer' Paul McCartney is die samen met hun idool een nummer opnam.

De wereldberoemdheid van The Beatles kreeg deze week een flinke deuk op Twitter, toen fans van rapper Kanye West zijn nieuwe nummer bespraken. Vorige week bracht die immers de single Only One uit, een collaboratie met oerrocker Paul McCartney.

Niet al zijn fans bleken echter benul te hebben van een van de grootste namen in de muziekgeschiedenis. "Wie is toch die Paul McCartney", werd er getweet. "Ik weet niet wie hij is, maar hij zal nu wel erg beroemd worden. Kanye kan talent goed aanvoelen." De rapper werd ook de hemel ingeprezen omdat hij zo goed was een  'onbekende artiest' in de schijnwerpers te zetten.

Dat was natuurlijk meteen het startschot voor heel wat gehekel op de sociale mediawebsite. Er werd druk gekreund en met hoofden geschud. "Het ergste van deze tweets is dat die gasten vandaag de dag Google hebben. Er is geen excuus voor zo'n stupiditeit", vat eentje het gevat samen. Amen.

05-01-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitbaters Hasseltse zaak lichten Véronique De Kock op

Uitbaters Hasseltse zaak lichten Véronique De Kock op

http://oi61.tinypic.com/oh8j2g.jpg

De uitbaters van de Vintage Store in Hasselt hebben de voorbije maanden minstens vier Limburgse handelaars samen voor tienduizenden euro's opgelicht. Het koppel verkocht namaaktassen als dure merkproducten of deed grote inkopen zonder dat de leveranciers ooit een cent zagen.

Eén van de gedupeerden is Miss België 1995 Véronique De Kock. Zij is een lading merktassen kwijt die het koppel van haar kocht maar waarvoor ze nooit betaalden. Het parket van Hasselt bevestigt dat er een onderzoek loopt en dat er zich al vier slachtoffers hebben gemeld. De verdachten zijn bekend bij de politie en staan internationaal geseind.

05-01-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Gert Verhulst samen met Miss België-finaliste

Zoon Gert Verhulst samen met Miss België-finaliste

http://oi61.tinypic.com/rr5fgp.jpg

Viktor Verhulst, de 20-jarige zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst, heeft de liefde gevonden bij de 18-jarige Miss België-finaliste Aurélie Hendrickx. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Hendrickx bevestigt dat ze een stel zijn, maar wil er geen verdere commentaar op geven. Hendrickx nam in 2007 met haar zussen deel aan Junior Eurosong en vormde samen met hen tot 2012 het trio The Dalton Sisters. In september werd de studente rechten uit Aartselaar eerste eredame bij de verkiezing van Miss Antwerpen. Aanstaande zaterdag vindt de finale van de verkiezing plaats in Plopsaland in De Panne, ook deel van het imperium van Gert Verhulst.

05-01-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!