Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergoedfoto's van Justin Bieber extreem gephotoshopt

Ondergoedfoto's van Justin Bieber extreem gephotoshopt

http://oi58.tinypic.com/2hgusuv.jpg

In de spraakmakende onderbroeken-reclame van Calvin Klein is tieneridool Justin Bieber te zien als een supergespierde, extreem mannelijke hunk, maar in werkelijkheid blijkt de 20-jarige ster er totaal anders uit te zien. Volgens de Amerikaanse website Breatheheavy zijn de foto's waarop de zanger in een elastisch shortje zo zwoel naar de camera kijkt, op extreme wijze gemanipuleerd.

Breatheheavy zette het origineel en het zo te zien zwaar gephotoshopte eindresultaat naast elkaar, en kwam tot één conclusie: hier wordt wel heel erg de hand gelicht met de werkelijkheid. 

Op de Calvin Klein-reclamefoto is Justin te zien met opbollende biceps, maar de realiteit van zijn bovenarmen is toch echt een stuk dunner. De masculiene torso - bovenlijf en schouderpartij - van de zanger lijkt een stuk breder te zijn gemaakt, terwijl zijn borstspieren iets meer naar voren komen in de versie van de Amerikaanse herenondermodegigant. Ook zijn handen zijn opeens een maatje meer.

Inhoud
Maar dat blijft het niet bij. Biebers billen zijn zeer waarschijnlijk ietsje ronder en atletischer gephotohopt, meldde de website vanmorgen. Tenslotte heeft de wereldberoemde tienerster een behoorlijk goed gevulde boxer gekregen van de Calvin Klein-vormgevers, terwijl Justin in werkelijkheid een veel minder prominente schaamstreek zou hebben.  

Na de publicatie van de voor- en nakiekjes op Breatheheavy ontstond een tsunami van kritiek op de uitgelekte foto's. Volgens woeste fans klopt er werkelijk geen bal van de originele foto. Justin zou in het echt net zo breed zijn als hij in de Calvin Klein-commercial is afgebeeld. De website, die overigens bekend staat om roddels die achteraf niet blijken te kloppen, zou Bieber juist hebben versmald. Dus links is het origineel en rechts het bewerkte exemplaar. 

Het nieuws over de spraakmakende fotomanipulatie ging direct de hele wereld over. De website van Breatheheavy kreeg in korte tijd een enorm aantal bezoekers voor de kiezen, waardoor de pagina er een groot deel van de dag uit lag.

Calvin Klein en Justin hebben nog niet gereageerd op alle commotie.

10-01-2015 om 02:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe peperdure puppy van Paris Hilton

Dit is de nieuwe peperdure puppy van Paris Hilton

http://oi57.tinypic.com/2s9cp.jpg

Paris Hilton heeft er weer een duur hondje bij. De socialite gaf onlangs maar liefst 25.000 dollar (ruim 21.000 euro) uit in de Canadese dierenwinkel Betty's Teacup Yorkies. Daarvoor kocht ze volgens TMZ twee kleine witte keeshondjes en bijbehorende accessoires.

Eén van de hondjes gaf Paris als cadeautje aan haar moeder Kathy, de tweede heeft ze zelf gehouden. Vorig jaar gaf de erfgename ook al eens 13.000 dollar (bijna 11.000 euro) uit aan een soortgelijk hondje.

Via Instagram deelde Paris woensdag een paar foto's van haar nieuwe huisdier. "Ze is zo klein en geweldig! Hoe zal ik haar noemen?", schreef ze bij één foto.

08-01-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl sprint naar laatste bestraling: "Gewring begonnen. Spurt komt eraan"

Karl sprint naar laatste bestraling: "Gewring begonnen. Spurt komt eraan"

http://oi58.tinypic.com/9saty0.jpg

De eindstreep is in zicht voor Karl Vannieuwkerke (43). De sportcommentator- en presentator van VRT kreeg vanochtend zijn 31e en voorlaatste bestraling. Morgen om 8u krijgt hij zijn laatste dosis toegediend.

"Dosis 31. Check. Nog een te gaan. Net mijn laatste bidon weggegooid. Het gewring is begonnen. De massaspurt komt eraan. Hoop dat niemand in het peloton nog wordt teruggeslagen door pech", klonk het vandaag kloek op Instagram.

Vannieuwkerke werd de voorbije maanden twee keer geopereerd wegens speekselklierkanker en werd behandeld met radiotherapie. De West-Vlaming heeft 90 procent kans op totale genezing. Op Instagram kon u de laatste weken zijn meeslepende strijd volgen, een strijd die hij vergeleek met een lange wielerkoers. Hieronder enkele van zijn inspirerende posts.

08-01-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis vandaag 80 en nog altijd The King

Elvis vandaag 80 en nog altijd The King

http://oi60.tinypic.com/2d0f6uo.jpg

"Ladies and gentleman, Elvis has left the building." Nee, geen bisnummers meer. Nooit meer, na die 16de augustus 1977 toen de engelachtige zanger voorgoed zweeg. The King was amper 42. Vandaag zou hij zijn 80ste verjaardag vieren. Maar het mocht dus niet zijn: "Hij vrat zich kapot aan hamburgers", zei vader. Al was er ook wel die waslijst aan drugs en medicatie. Moeilijker te slikken voor de snotneus die we nog waren. Maar waarom was/is Elvis en niemand anders The King? We duiken in onze memories.

Elvis Presley begon zijn concerten steevast met 'Also Sprach Zarathustra' van Richard Strauss en het optreden eindigde met een omroeper die door de luidsprekers plechtig verklaarde "Elvis has left the building". Tussenin gebeurde er iets wat geen enkele artiest hem ooit nog helemaal zou nadoen. Geniale magie van een magisch genie. Van een sekssymbool ook. Van een passionele rocker en een flamboyante performer. Hij bracht het 'fantastic audience' als vanzelf in hogere sferen. Zonder kunstmatige middelen. Gewoon met een shot authentieke Kunst. Resultaat: het kwadraat van kippenvel. En een platenverkoop van meer dan 1,6 miljard exemplaren. 

Imiteren op eigen risico
En of Elvis geïmiteerd werd én wordt! Van kindsbeen af doen ook wij verwoede pogingen om die onnavolgbare, warme stem in onszelf te zoeken. Zijn ongeëvenaarde zangtechniek en de redelijk verstaanbare teksten voor opgroeiende tieners maakten zijn liedjes tot dankbaar bronmateriaal. Tot vandaag: 'Love Me Tender', 'Don't Be Cruel', 'Are You Lonesome Tonight', 'Wooden Heart', 'It's Now Or Never', 'Can't Help Falling In Love (With You)', 'Always On My Mind', 'My Boy', 'In The Ghetto', 'Suspicious Minds', 'My Way', ze passeren nog altijd geregeld in de douchecabine.

Natuurlijk moesten we op familiefeestjes destijds ook aan die legendarische heupbeweging, op de swingende tonen van 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Blue Suede Shoes', 'All Shook Up', 'Jailhouse Rock', 'Little Sister', 'Devil In Disguise'. Onze benen zitten vandaag nog in de knoop. Voor Elvis Presley was het allemaal piece of cake.

Gul en geestig
Elvis stond bekend als erg gul en ook humor was de fan van Monty Python niet vreemd. Wie zonder het zelf uit te gieren kan luisteren naar de lachversie van 'Are You Lonesome Tonight', is een hele straffe. En laat lachen dezer dagen meer dan ooit als de grootste en puurste humane kracht gelden...  

08-01-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Jessica Biel voelt zich goed

Zwangere Jessica Biel voelt zich goed

http://oi61.tinypic.com/acrbtc.jpg

Jessica Biel is al vijf maanden zwanger van haar eerste kindje en ze voelt zich heel erg goed. Dat verklapt een insider aan E! News.

De 32-jarige actrice doet het volgens de bron rustig aan. Ze wordt de laatste maanden dan ook niet zo vaak in het openbaar gezien. Volgens de bron kan de moeder van haar man Justin Timberlake niet wachten totdat het kindje geboren wordt. "Ze vindt het heel erg leuk en spannend."

De twee sterren, die in 2012 trouwden, hebben de zwangerschap overigens nog niet bevestigd. Joey Fatone, 'N Sync-collega van Justin, vertelde onlangs in een interview dat Jessica inderdaad zwanger is.

08-01-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie is onder de indruk van paus Franciscus

Angelina Jolie is onder de indruk van paus Franciscus

http://oi58.tinypic.com/287dx6x.jpg

Angelina Jolie heeft donderdagochtend paus Franciscus ontmoet. "Het is een grote eer om door het Vaticaan te worden uitgenodigd", laat ze weten aan Us Weekly.

De regisseur liet op uitnodiging van de paus haar nieuwe film Unbroken zien aan studenten in Vaticaanstad. "Het verhaal van de held Louis Zamperini is een geweldig voorbeeld van kracht en vergeving. Dat ik in het Vaticaan deze film mag tonen is een groots eerbetoon aan dat verhaal."

Brad Pitt zou aanvankelijk met zijn vrouw meegaan, maar dat kon op het laatste moment niet doorgaan, weet het blad. Universal Pictures Italia meldt in een verklaring dat paus Franciscus donderdag aanwezig was bij de vertoning van de film in de Pauselijke Academie voor Sociale Wetenschappen.

De film Unbroken gaat over voormalig Olympisch atleet Lou Zamperini, wiens vliegtuig boven de Stille Oceaan werd neergeschoten in de Tweede Wereldoorlog. De film verschijnt op 8 januari in Nederlandse bioscopen

08-01-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met de boezem van Kylie Jenner?

Wat is er aan de hand met de boezem van Kylie Jenner?

http://oi60.tinypic.com/4syxbt.jpg

Kylie Jenner, het jongste halfzusje van Kim Kardashian showt op Instagram een indrukwekkend decolleté. Kleine meisjes worden groot, dat maakt ze met deze foto wel heel duidelijk. Echt of fake? Daar is niet iedereen het over eens.

De reacties zijn verdeeld. Sommige fans prijzen Kylie om haar looks, anderen gaan in de aanval en beschuldigen de ster ervan dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan. Geruchten die de laatste tijd geregeld de kop opsteken en die ze zelf met klem ontkent. "Ik heb niks tegen plastische chirurgie, maar ik heb er nu geen behoefte aan", benadrukt ze. Onlangs stelde ze in dit verband ook het volgende. "Iedereen heeft mij zien opgroeien sinds ik een meisje van negen jaar was. In die tijd is mijn gezicht natuurlijk veranderd." Niet alleen haar gezicht, dat staat vast

08-01-2015 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoop Dogg in problemen door Instagramfoto

Snoop Dogg in problemen door Instagramfoto

http://oi62.tinypic.com/2dahkpz.jpg

Een gekwetste Instagram-gebruiker wil Snoop Dogg voor de rechter slepen. De rapper deelde een foto van de man, genaamd Cortez Booze, op Instagram, met het bijschrift: "Wiens oom/tante is dit?". De man wil dat de foto onmiddellijk van Snoop's profiel wordt gewist, meldt TMZ.

Cortez heeft in zijn selfie zijn lange haar over zijn schouders hangen. Hij heeft ook opvallende wenkbrauwen, heeft diamanten oorbellen in en draagt make-up. In de reacties op de foto schelden fans van de rapper de man op de afbeelding uit.

Cortez vroeg aan de beheerders van Instagram om Snoop Dogg te dwingen de foto te verwijderen, maar daar ging de website niet op in. Daarom heeft Cortez besloten om een advocaat aan te spreken om mogelijk een rechtszaak aan te spannen. Volgens TMZ is het niet duidelijk of er ook echt een rechtszaak van zal komen.

08-01-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry vindt Taylor Swift 'So Creepy' en valt aan

Katy Perry vindt Taylor Swift 'So Creepy' en valt aan

http://oi60.tinypic.com/2a971pz.jpg

Katy Perry valt Taylor Swift aan in een gloednieuw nummer getiteld 'She's So Creepy'. Ze zal het nummer voor het eerst brengen tijdens de halftime show van de Superbowl volgende maand. Het zou een kattige reactie zijn op het nummer 'Bad Blood' van Taylor.

Volgens The Sun heeft Katy Perry een nieuw nummer geschreven en geregisteerd. 'She's So Creepy', zo heet het. Ze zal het meer dan waarschijnlijk voor het eerst zingen op de Superbowl en het zou gaan over haar rivaal Taylor Swift. Volgens The Sun is het een reactie op Taylor's nummer 'Bad Blood' waarin Taylor vertelt over 'een ongespecifieerde popster' die haar wil saboteren. "We zijn echte vijanden", zei Taylor een tijdje geleden.

De lyrics van het nummer van Taylor zijn in ieder geval hard en duidelijk: "Did you think we'd be fine?/ Still got scars on my back from your knife/ So don't think it's in the past/ These kind of wounds they last and they last."

Ook al weigerde Taylor tot nu toe te vertellen over wie het concreet gaat, Katy is er zeker van dat zij het mikpunt van de aanval is. Katy zou Taylor nu dus een koekje van eigen deeg geven in haar nieuwe nummer. We're going to hear her roar!

08-01-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Tunesiër versiert Annemie Struyf

Jonge Tunesiër versiert Annemie Struyf

http://oi60.tinypic.com/2lm2s2b.jpg

Annemie Struyf (53) heeft zich laten versieren door een jonge Tunesiër op het vakantie-eiland Djerba. Heel eventjes maar, en het was voor haar programma 'Via Annemie'. Daarin volgt ze een vrouwelijke politiecommissaris die schijnhuwelijken blootlegt.

Struyf trok met de commissaris naar Djerba. Daar gaven beide dames zich uit als gescheiden vrouwen.

Camera in handtas
"Wij beantwoorden aan het profiel van iets oudere vrouwen die in Tunesië erg in trek zijn bij jonge mannen. Die willen via een schijnhuwelijk in België belanden", zegt Struyf. Haar ontmoetingen met de jonge Tunesiërs legde ze met een in haar handtas verborgen camera vast.

Kwetsbare vrouwen
Struyf bleek in de smaak te vallen. Een jonge Tunesiër kwam een praatje maken aan haar tafel, er werd gedanst.  Tijdens een tweede 'date' zei de jonge man dat hij met haar wou trouwen. "Triest is dat, want die jongens mikken op vrouwen die mislukte relaties achter de rug hebben. Kwetsbare vrouwen die zich gevleid voelen door de aandacht".

Aangenomen wordt dat de jonge Tunesiër niet zozeer zijn zinnen had gezet op een passionele romance, maar op een schijnhuwelijk met Struyf.

Het tweede seizoen van 'Via Annemie' start op 15 januari.

07-01-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber nieuw 'gezicht' van Calvin Klein ondergoed

Justin Bieber nieuw 'gezicht' van Calvin Klein ondergoed

http://oi62.tinypic.com/wrnbqw.jpg

Een onderbroek dragen waar in het groot 'Klein' op staat, ik heb het altijd een slecht idee gevonden. Miljoenen andere mannen denken daar anders over. En nu gooit Calvin Klein tieneridool Justin Bieber in de strijd om een nieuwe generatie aan te spreken.

Gisteravond kondigde het modemerk aan dat Bieber hun nieuwe uithangbord is. In een nieuwe promoclip mag de 20-jarige Biebs het Nederlandse topmodel Lara Stone tegen zijn nieuwe onderbroek trekken.

Bieber treedt met zijn modellenopdracht voor Calvin Klein in de voetsporen van onder meer Mark Wahlberg en Kellan Lutz.

07-01-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko laat 'Exodus: Gods and Kings' toe maar schrapt twee passages

Marokko laat 'Exodus: Gods and Kings' toe maar schrapt twee passages

http://oi62.tinypic.com/2gvudsy.jpg

De bijbelse film "Exodus: Gods and Kings", die in Marokko verboden was omdat hij "God representeerde", is toch toegelaten in het land nadat twee geluidsfragmenten werden geschrapt. Dat meldt het Marokkaanse cinematografisch centrum (CCM).

"Na verschillende gesprekken zijn de verantwoordelijken van Fox en Ridley Scott ermee akkoord gegaan om, zeer uitzonderlijk, twee geluidsfragmenten te verwijderen die allusie maakten aan de personificatie van God", aldus het centrum.

De viewingcommissie, die vorige maand verklaarde dat de film de religieuze gevoelens van de Marokkanen beledigt, heeft daarop de toelating gegeven om de film te spelen. Volgens de media zal de geluidsband van de film in de Marokkaanse bioscopen dan ook voor 7 seconden onderbroken worden.

De film die het verhaal vertelt van de vlucht van Mozes uit Egypte werd eind december verboden in Marokko, omdat God werd gerepresenteerd, wat verboden is in de islam. Ook in Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten mag de film niet gespeeld worden, omdat er "historische fouten" zouden inzitten. De nationale kamer van filmproducenten in Marokko noemde dat verbod censuur en riep op het verbod op te heffen, "dat schade aanbrengt aan het imago van het land".

07-01-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina ontmoeten de paus

Brad en Angelina ontmoeten de paus

http://oi61.tinypic.com/rb0ih2.jpg

Brad Pitt en zijn vrouw Angelina Jolie reizen deze maand nog naar Rome. Us Weekly heeft ontdekt dat de twee daarheen gaan om paus Franciscus te ontmoeten.

Een bron vertelt het blad dat de twee wereldberoemde sterren ergens in de eerste twee weken van januari naar Italië vliegen. Daar zou vervolgens in het Vaticaan een privéontmoeting met de paus op het programma staan.

Een vriend van het acteurskoppel heeft aan Us Weekly laten weten dat Brad en Angelina veel bewondering hebben voor de paus. Wanneer de twee sterren precies gaan is niet bekend, maar volgens de ingewijde heeft het stel al wel iemand van hun beveiligingsteam naar Rome gestuurd om het bezoek te regelen.

07-01-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston heeft watervrees

Jennifer Aniston heeft watervrees

http://oi58.tinypic.com/2yl5ops.jpg

Actrice Jennifer Aniston vindt het doodeng om kopje onder te gaan. Dit komt door een ongeluk toen ze nog klein was, zo weet E! Online.

"Ik reed op mijn driewieler rondjes om het zwembad en belandde zo in het water. Ik wilde mijn fietsje niet loslaten terwijl mijn broer me probeerde te helpen." Nu durft de actrice helemaal niet meer kopje onder.

De waterfobie van Aniston was vooral lastig bij het filmen van haar nieuwe rol in de film Cake. Het personage dat Jennifer speelt, ontvangt watertherapie voor haar chronische pijnsyndroom. De Friends-ster geeft toe dat het filmen in het zwembad heel lastig was.

Een van de scènes moest dertig keer opnieuw worden opgenomen, voordat het goed genoeg was. De nieuwe indiefilm Cake zal niet in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

07-01-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe diep is die val(kuil) nu eigenlijk?

Hoe diep is die val(kuil) nu eigenlijk?

http://oi57.tinypic.com/2a0m6pi.jpg

Kürt Rogiers leukt sinds maandag de avond op bij VTM. Met een gezellige quiz, die voor de meeste kandidaten weliswaar niet zo gezellig eindigt. Want voor wie te veel fouten maakt wacht immers 'de valkuil'.

De makers doen geheimzinnig over wat die valkuil eigenlijk is. "We kunnen enkel zeggen dat de deelnemers een val van drie meter maken en dan op een stevige mousse terechtkomen", zegt perswoordvoerder Sara Vercauteren. Een serieuze duik naar beneden, die niet zonder gevaar lijkt. Maar gewonden vielen er nog niet.

"De kandidaten worden ­tijdens de preselecties op de hoogte gebracht van de procedure van de valkuil. En voor de opnames beginnen, worden ze gebrieft over waar hun voeten moeten staan en wat de best mogelijke houding is voor de val. Voor de start van elke opname wordt de valkuil gecontroleerd."

Het programma zelf deed het tijdens de eerste uitzending prima. Kürt Rogiers haalde met 'De Valkuil', de zoveelste poging van VTM om te concurreren met 'Blokken' meteen bijna 400.000 kijkers. Ben Crabbé ging maandagavond vlot over de 800.000.

07-01-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars-acteur sterft tijdens theaterrepetitie

Star Wars-acteur sterft tijdens theaterrepetitie

http://oi62.tinypic.com/vyt6og.jpg

Khan Bonfils, de Britse acteur die meespeelt in Bondfilms en Jedi was in de Star Wars-films, is ingestort en overleden tijdens een theaterrepetitie. Dat meldt de BBC. Bonfils werd 42 jaar.

Bonfils was aan het repeteren voor 'Dante's Inferno', een productie die  morgen in Londen in première zou gaan. Leden van het productieteam en toegesnelde ambulanciers slaagden er niet in de man te reanimeren.

Volgens Chris Hislop, woordvoerder van theatergezelschap Craft Theatre, zijn de cast en crew aangeslagen door het overlijden. "Kan stortte in tijdens een repetitie, regisseur Rocky Rodriguez gaf hem meteen harsmassage".

De doodsoorzaak is nog niet bekend. Bonfils zal door een andere acteur vervangen worden, het gezelschap hoopt zaterdag in première te kunnen gaan.

Bonfils speelde een medewerker van James Bond in 'Skyfall' uit 2012 en in 'Tomorrow Never Dies' uit 1997. Hij speelde ook Jedimeester Saesee Tiin in 'Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" uit 1999, naast Liam Neeson en Ewan McGregor.

Hij speelde ook rollen in 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life'(2003), 'Batman Begins' (2005) en had een rijkgevulde carrière in het Londense theater. Voor hij begon te acteren, werkte hij als model.

07-01-2015 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lipvergroting 'Teen Mom'-ster Farrah Abraham faliekant mislukt

Lipvergroting 'Teen Mom'-ster Farrah Abraham faliekant mislukt

http://oi57.tinypic.com/5krtyb.jpg

'Teen Mom'-ster Farrah Abraham heeft opnieuw de stap naar de plastisch chirurg gewaagd. De brunette ging voor de zesde keer in vier jaar onder het mes, met deze keer als doel haar lippen voller te maken, maar dat liep gruwelijk mis. Farrahs lippen zijn opgezwollen, naar alle waarschijnlijkheid door een allergische reactie.

'Teen Mom'-ster Farrah Abraham heeft opnieuw de stap naar de plastisch chirurg gewaagd. De brunette ging voor de zesde keer in vier jaar onder het mes, met deze keer als doel haar lippen voller te maken, maar dat liep gruwelijk mis. Farrahs lippen zijn opgezwollen, naar alle waarschijnlijkheid door een allergische reactie.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ maakt melding van de "ergste lipinjectie in de medische geschiedenis". Volgens TMZ vertrouwde Farrah haar plastisch chirurg toe een nieuwe procedure toe te passen. Die zou de tienermoeder, die bekend werd door de MTV-serie 'Teen Mom', voor langere tijd volle lippen geven.

Als gevolg is Farrahs bovenlip ontzettend opgezwollen. Artsen zoeken uit wat de oorzaak is van de allergische reactie. Farrah zelf zette vandaag foto's van de mislukte operatie op Twitter. "Vriendinnen, zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb", schrijft ze, met de hashtags #eerstehulp en #opgelapt. Ze postte ook een foto van personage Leela uit de animatieserie 'Futurama'. Zij wordt gekenmerkt door haar vreemde lippen.

De realityster liet haar kin in oktober 2012 vergroten, waarna ze het in september 2013 weer liet verwijderen. Ze had ook al een neusoperatie en twee borstvergrotingen.

07-01-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical Sting afgevoerd

Musical Sting afgevoerd

http://oi59.tinypic.com/jigg9h.jpg

De Broadwaymusical The Last Ship van zanger Sting eindigt op 24 januari. De producers van de musical hebben een e-mail geschreven aan de cast om het einde van de show aan te kondigen, zo weet The New York Times.

Er waren hoge verwachtingen voor de musical. Sterren als regisseur en Tony-winnaar Joe Mantello (Wicked) en Jimmy Nail (Evita) werkten aan de show en tijdens de wereldpremière in Chicago werd The Last Ship goed ontvangen. Recensenten schreven lovend over de muziek van Sting, maar hadden voornamelijk kritiek op het verhaal zelf. Volgens de producers van The Last Ship hebben uiteindelijk 140.000 theaterbezoekers de musical gezien.

De musical was het debuut van Sting op Broadway. The Last Ship is gebaseerd op zijn eigen levensverhaal en de voormalig The Police-zanger heeft de muziek zelf geschreven. In een laatste poging om de kaartverkoop omhoog te krijgen nam Sting zelf een rol voor zijn rekening, maar het mocht niet baten. De kaartverkoop ging er wel op vooruit, maar niet genoeg om de musical voort te zetten.

De laatste show vindt op 24 januari plaats in het Neil Simon Theater in New York.

06-01-2015 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver van 'The Notebook' gaat scheiden

Schrijver van 'The Notebook' gaat scheiden

http://oi60.tinypic.com/okc40y.jpg

Nicholas Sparks en zijn vrouw gaan scheiden, zo meldt People vandaag. De schrijver is voornamelijk bekend van zijn romantische boeken, zoals 'The Notebook' en 'Message In A Bottle'.

Sparks en zijn vrouw Cathy zijn 25 jaar getrouwd en hebben samen drie zoons en twee dochters. De schrijver vertelt People dat het geen makkelijke beslissing was. "We blijven goede vrienden met veel respect voor elkaar en liefde voor onze kinderen. We beschouwen dit als een privésituatie omwille van onze kinderen."

Veel van de boeken die Nicholas Sparks tot 'koning van de romantische bestsellers' kroonden, zijn succesvol verfilmd. De nieuwste film 'The Longest Ride', gebaseerd op het gelijknamige boek, draait verschijnt binnenkort in de bioscoop.

06-01-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz en Benji Madden getrouwd

Cameron Diaz en Benji Madden getrouwd

http://oi57.tinypic.com/2q9xe3a.jpg

Cameron Diaz en Benji Madden hebben elkaar maandagavond het jawoord gegeven. De actrice en rocker trouwden thuis in Beverly Hills, meldt Us Weekly.

Nicole Richie, die getrouwd is met Benji's tweelingbroer Joel, was één van Camerons bruidsmeisjes. Ook actrice Drew Barrymore, Camerons zus Chimene en haar assistente Jesse Lutz hadden die eer. Verder waren onder anderen Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow en Samantha Ronson van de partij.

Diaz (42) en Madden (35) zijn sinds mei vorig jaar bij elkaar en verloofden zich in december. De actrice heeft relaties gehad met onder anderen Justin Timberlake, Matt Dillon en Alex Rodriguez. De Good Charlotte-rocker was eerder verloofd met Sophie Monk.

06-01-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!