Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaiser Chiefs-fans krijgen dag van hun leven

Kaiser Chiefs-fans krijgen dag van hun leven

http://oi58.tinypic.com/24l5ytf.jpg

De Britse band Kaiser Chiefs heeft een nummer opgenomen met behulp van twee van hun grootste superfans. De twee meiden vlogen naar Kaapstad om samen met hun muzikale helden de opnamestudio in te duiken. Dat is te zien in het YouTube-filmpje van Mastercard Priceless Surprises.

De bandleden verrasten hun superfans Sarah en Jessica in hun hotel en vroegen hun de opnames van hun zesde album bij te wonen. Eenmaal in de studio mochten de dames meedoen op de plaat. "Op deze manier konden we tijd doorbrengen met fans die ons al jarenlang steunen", zei zanger Ricky Wilson. "We genieten van muziek maken en een paar uur in de studio tijdens een tournee is altijd leuk."

De Kaiser Chiefs brachten in 2014 hun laatste album uit, genaamd Education, Education, Education & War.

14-01-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé behandeld voor prostaatkanker

Ignace Crombé behandeld voor prostaatkanker

http://oi58.tinypic.com/34yr7s8.jpg

Ignace Crombé (58), de 'Missmaker' achter Miss Belgian Beauty, kreeg vorig jaar te horen dat hij prostaatkanker in een vroeg stadium had. Dat vertelt zijn partner, zangeres Trisha, in Dag Allemaal.

"Bij een bloedtest bleek dat zijn zogeheten PSA-waarden te hoog waren, een indicatie voor prostaatkanker. Ignace werd meteen geopereerd. Een speciale techniek waarbij ze holle naalden inbrengen, en zo de prostaat met een radioactieve stof behandelen. Een soort inwendige bestraling eigenlijk, om de kankercellen te doden".

"Na die bestraling mocht Ignace ook gedurende enkele maanden onze dochter Axelle niet te lang vasthouden, want dat kon schadelijk zijn. Maar we zijn altijd positief gebleven. En tot onze grote opluchting wees een controle uit dat de kanker is teruggeslagen. Ignace wordt nog gemonitord, maar al z'n waarden zijn prima".

13-01-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ex van Sven Nys had buitenechtelijke affaire"

"Ex van Sven Nys had buitenechtelijke affaire"

http://oi58.tinypic.com/fcn01x.jpg

De reden van Sven Nys' (38) echtscheiding heeft nu een gezicht en een naam, zo stelt Dag Allemaal. Met een zekere Filip B. begon Isabelle, de vrouw van Nys, een buitenechtelijke affaire. Zowel in de entourage van de veldrijder als in die van zijn ex en haar geheime geliefde klinkt het steeds luider dat "de waarheid haar rechten heeft". Dat meldt Dag Allemaal.

Dik vijf maanden geleden kondigde Sven Nys zijn scheiding van Isabelle aan. "We hebben samen beslist dat het beter is om uit elkaar te gaan", zo verwoordde Nys het in augustus vorig jaar. "Maar we hebben geen ruzie. We zijn uit elkaar gegroeid en zullen alle verdere beslissingen in het belang van onze zoon Thibau nemen".

De buzz in Baal
Toen al deed die uitleg in de omgeving van het gewezen koppel wenkbrauwen fronsen. Want zo hadden zij het niet zien gebeuren. Nu Isabelle volop voor haar nieuwe geluk is gegaan, zien zij die beter weten geen reden om de waarheid nog langer te verdoezelen.

In Baal, het dorp van Sven Nys, is zowat iedereen op de hoogte van de échte reden van zijn huwelijksbreuk. "Laten we een kat een kat noemen: Isabelle heeft Sven bedrogen. Vóórdat ze lieten weten dat ze uit elkaar gingen", klinkt het.

Olympische Spelen
Isabelle zou bij Svens deelname aan de Olympische Spelen in Londen, in juli 2012, een zekere Filip hebben leren kennen. Een vertegenwoordiger van Belgacom, dat toen een sponsordeal met Sven Nys had.

"Vorig jaar, na lang twijfelen, begonnen Isabelle en Filip een buitenechtelijke affaire", weet men in Baal. "Dat is het breekpunt met Sven geweest, de reden waarom dat huwelijk is stukgegaan".

Zowel Filip als Isabelle wensen er niets over kwijt tegenover Dag Allemaal, maar ontkennen doen ze evenmin.

13-01-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler toont gigantische babybuik in lingerie

Liv Tyler toont gigantische babybuik in lingerie

http://oi61.tinypic.com/1zeb1hi.jpg

De 37-jarige actrice heeft een foto van haar groeiende babybuik met haar fans gedeeld. Liv Tyler verwacht binnenkort haar tweede kindje met haar vriend David Gardner.

Dat de knappe brunette hoogzwanger is, bewijst ze met een selfie in sexy ondergoed en badjas. Liv heeft al een zoon van 9 jaar uit haar vorig huwelijk met Royston Langdon. De actrice werd door een bevriende kunstenaar geschilderd.

Eerder had de celeb al onthuld dat ze dol is op de zwangerschapshormonen. "Deze stoffen in mijn lichamen maken een betere mama voor mijn zoon Milo. Je wordt weer een beetje kind. Als je moe bent, dan moet je bijvoorbeeld onmiddellijk gaan slapen."

13-01-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé is niet zwanger"

"Beyoncé is niet zwanger"

http://oi59.tinypic.com/2u6cro0.jpg

Zangeres Michelle Williams heeft geruchten over de mogelijke zwangerschap van Beyoncé de kop ingedrukt. Beyoncé voedde de verhalen met een foto op Instagram. Op het kiekje is te zien dat dochter Blue Ivy (3) haar met zand bedekt heeft op het strand. Wat opviel was dat het meisje haar moeder een opvallend dikke buik had aangemeten.

Michelle, die met Beyoncé in Destiny's Child zat, heeft in de Amerikaanse talkshow The View gereageerd op de roddels. ''Weet je, toen ze wel zwanger was zeiden mensen dat ze niet zwanger was. Het is gewoon niet waar, sorry. En als je goed naar de foto kijkt, zie je dat de buik van zand zich ter hoogte van haar knieën bevindt", zei Williams.

Beyoncé maakte haar vorige zwangerschap, van dochter Blue Ivy, bekend tijdens de MTV Video Music Awards in 2012.

13-01-2015 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Zooey Deschanel is zwanger

Actrice Zooey Deschanel is zwanger

http://oi59.tinypic.com/2dqr8zn.jpg

Actrice Zooey Deschanel is in verwachting van haar eerste kind. Dat bevestigt een woordvoerder aan People.

Komende zomer komt het kindje van de 34-jarige Amerikaanse en haar vriend Jacob Pechenik (42) ter wereld.

"Jacob en ik zijn in de wolken. We kijken er enorm naar uit om onze kleine te ontmoeten", vertelt de New Girls-actrice aan het Amerikaanse blad. Het stel is sinds de zomer van 2014 bij elkaar.

13-01-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden waarin zus Britney Spears met mes zwaait

Beelden waarin zus Britney Spears met mes zwaait

http://oi57.tinypic.com/2vht46h.jpg

Jamie Lynn Spears heeft inderdaad met een groot keukenmes gezwaaid toen er onlangs een vechtpartij uitbrak in een lunchroom. Op beveiligingsbeelden die TMZ heeft bemachtigd, is te zien hoe het zusje van popster Britney Spears tijdens de ruzie een mes haalt van achter de toonbank.

Een vriendin van Jamie raakte betrokken in een vechtpartij in een fastfoodrestaurant. Nu de beelden beschikbaar zijn is te zien dat ze haar vriendin uit een groep vechtersbazen weet te trekken. Als die vervolgens gewoon doorgaan met bekvechten en slaan, haalt Jamie Lynn achter de balie een mes van bijna 18 centimeter lang waarmee ze wild om haar heen slaat. Een bellende verkoopmedewerker weet te voorkomen dat ze met het mes terug de zaak in loopt.

Door wild met het keukenmes te zwaaien weet ze de groep tot bedaren te brengen. Daardoor kwam het gevecht ten einde.

13-01-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco was verslaafd aan neusspray

Kaley Cuoco was verslaafd aan neusspray

http://oi58.tinypic.com/wbw6xk.jpg

The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco was jarenlang verslaafd aan neusspray. Dat biecht ze op in de talkshow van Ellen DeGeneres.

De nasleep van de neusoperatie die ze vorige maand had was geen pretje. Ze dacht dat ze slapeloze nachten had, maar haar man wist dat ze wel degelijk sliep omdat ze keihard snurkte. "Vier nachten lang filmde hij me om het te bewijzen." De openhartige Kaley liet de video's zien in de show van DeGeneres. "Ik wil dat jullie de echte mij zien", grapte ze.

Kaley verklaarde dat haar verslaving voorbij is en ondanks de snurkproblemen de operatie haar vruchten begint af te werpen. "Ik adem al een stuk beter."

13-01-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Kevin uit elkaar

Josje en Kevin uit elkaar

http://oi58.tinypic.com/29vavj7.jpg

Het is over en uit tussen K3-zangeres Josje Huisman (28) en acteur Kevin Janssens (35). Josje zelf maakte het nieuws vanavond bekend via Instagram en het werd ons bevestigd.

De Nederlandse postte op Instagram een foto van een strand met voetstappen, begeleid door de melodramatische tekst: "Ik koester de momenten die we hebben gedeeld, maar het is tijd mijn eigen pad te bewandelen. Nieuwe start, nieuw huis, nieuwe uitdagingen. #teamme #teammyself and #teamI"
 
De twee gingen normaal dit jaar samenwonen in Berchem. In november deden ze nog mee aan het dansprogramma Dansdate op VTM, waarin ze tweede eindigden. Een vriend meldde enkele weken geleden aan TV Familie dat de show een kantelpunt in hun relatie was waarna ze  beslisten om te gaan samenwonen. Niet lang daarna hintte Josje op social media al over een verhuizing met een selfie vanuit een bestelwagen.

Josje en Kevin waren samen sinds de zomer van 2013. Eerder had Josje een relatie met Studio100-baas Gert Verhulst en de Nederlandse presentator Johnny de Mol. Kevin Janssens was in het verleden samen met An Lemmens en Natalia.

13-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep te lelijk voor rol in 'King Kong'

Meryl Streep te lelijk voor rol in 'King Kong'

http://oi59.tinypic.com/2vmu738.jpg

Ze wordt beschouwd als één van de beste actrices ter wereld met drie Oscars achter haar naam maar ook voor Meryl Streep liep niet elke auditie van een leien dakje.

Zo verklapte de actrice in de Graham Norton show dat ze naast een rol greep wegens haar looks. De 65-jarige Streep dacht dan meer bepaald aan haar auditie in 1976 voor de kaskraker King Kong.

De zoon van producer Dino De Laurentiis had de actrice aan het werk gezien in een toneelstuk en bracht haar aan voor de rol van Dwan.

Toen De Laurentiis haar zag tijdens de audities vroeg hij aan zijn zoon: "Waarom heb je zo een lelijk ding naar hier gebracht?"

De actrice antwoordde: "Sorry dat ik niet mooi genoeg ben voor King Kong." Streep zei dat ze er nu wel kon mee lachen.

En wie laatst lacht, best lacht. Dat spreekwoord gaat zeker op voor de actrice. Ze heeft nu het record voor meeste Oscarnominaties achter haar naam sinds haar eerste nominatie voor haar rol in de film 'The Deer Hunter' in 1979.

12-01-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouw Jill Peeters weken van het scherm na dood vader

Weervrouw Jill Peeters weken van het scherm na dood vader

http://oi57.tinypic.com/2zrp9fl.jpg

VTM-weervrouw Jill Peeters heeft rond de jaarwisseling afscheid moeten nemen van haar vader. Ze neemt even de tijd om samen met haar gezin en familie het verlies te verwerken. Dat meldt VTM in een persbericht.

Jills collega's Frank Duboccage en David Dehenauw vervangen haar beiden afwisselend. Jill zal dus even niet op het scherm te zien zijn maar keert binnen enkele weken terug.

12-01-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber loopt blauwtje bij getrouwde Lara Stone

Justin Bieber loopt blauwtje bij getrouwde Lara Stone

http://oi59.tinypic.com/20p5v8w.jpg

Justin Bieber heeft tijdens de opnames van een veelbesproken reclamecampagne van Calvin Klein al zijn charmes uitgespeeld om een date te kunnen versieren met Lara Stone. Dat het topmodel getrouwd is met tv-ster David Walliams, was duidelijk niet van tel voor Biebs.

"Terwijl ze de nieuwe promoclip aan het opnemen waren, vroeg het popidool het 31-jarige model uit", klapte een bron uit de biecht. "Hij liet eerst uitschijnen dat het om een grapje ging maar daarna bleef hij de Nederlandse schone charmeren. Maar dit pakte niet bij Stone. Ze ging er niet op in omdat ze een getrouwde vrouw is."

Ondanks het feit dat Justin een blauwtje opliep, konden beiden naar verluidt zonder problemen samenwerken tijdens de opnames.

12-01-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Jan Van Looveren stoned op tv

Acteur Jan Van Looveren stoned op tv

http://oi60.tinypic.com/fvl53m.jpg

Voor het programma 'Ja Jan' moet acteur Jan Van Looveren twee maanden lang op alles "ja" zeggen. In de uitzending van vanavond reist de acteur met Channel Zero-drummer Seven Antonopoulos naar Peru om er thee te drinken van ayahuasca, een plant met hallucinerende werking. Dat het goedje z'n effect niet mist op de acteur zie je in videoteaser hierboven. Jan lijkt vooral een probleempje te hebben met de deur...

12-01-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoogtepunten van de Golden Globes: de speeches, de grappen, de statements

De hoogtepunten van de Golden Globes: de speeches, de grappen, de statements

http://oi58.tinypic.com/2ug2m38.jpg

Veel lof voor 'Boyhood', grappen over Noord-Korea, statements over Parijs. Een overzicht van hoogtepunten van de uitreiking van de Golden Globes 2015, de Amerikaanse film- en tv-prijzen.

Theo Kingma

Een bijzonder moment gelijk al bij het begin van de ceremonie. De Nederlander Theo Kingma krijgt een staande ovatie na zijn welkomstwoord. Fotojournalist Kingma is de huidige voorzitter van de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie die de Globes uitreikt.

"Film en televisie brengen ons vaak uitingen van schoonheid, hoop en menselijkheid. Maar deze tijden leren ons dat dat niet vanzelfsprekend is. We zijn één in onze afkeer van een ieder die de vrijheid van meningsuiting probeert te onderdrukken, van Noord-Korea tot Parijs", zei hij.

Actrice Meryl Streep sprong als eerste recht, gevolgd door de rest van de zaal. Kingma ontving veel lof voor zijn pleidooi.

George Clooney

George Clooney ontving een Lifetime Achievement Award, voor zijn hele oeuvre. Hij feliciteerde de hele zaal met het afgelopen jaar, dat volgens hem een geweldig filmjaar was, en vroeg met name aandacht voor de kleine films. "De grote films redden zich wel."

Het slot van Clooney's betoog ging over de aanslagen in Parijs. "Het was een heel bijzondere dag vandaag, miljoenen demonstreerden, niet alleen in Parijs, maar over de hele wereld. Het waren joden, christenen, moslims, er waren leiders van over de hele wereld. Allemaal om te laten weten dat we niet buigen voor geweld. We laten ons niet bang maken. Dus; Je suis Charlie."

Tina Fey en Amy Poehler

Tina Fey en Amy Poehler, comediennes - bekend van 'Saturday Night Live', waren weer present voor hun jaarlijkse openingssketch. Ze deden het echter voor de laatste keer. Er waren dit jaar vooral veel steken onder water die gelinkt waren aan de Sony-hack: Fey verwelkomde 'all you despicable, spoiled, minimally talented brats', refererend aan een uitgelekte emailcorrespondentie waarin twee hooggeplaatste Sony-medewerkers zich laatdunkend uitlieten over enkele acteurs.

Nog een uitspraak tijdens de sketch, ditmaal over de hierboven genoemde Patricia Arquette: "'Boyhood' is het bewijs dat er nog genoeg rollen zijn voor vrouwen boven de 40.... zolang je maar wordt aangenomen als je nog onder de 40 bent..."

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton won de Golden Globe voor beste acteur in een miniserie. Hij speelde briljant een crimineel in de goed ontvangen FX/Netflix-reeks 'Fargo'. Thornton hield zijn speech kort: "Tegenwoordig kom je door bijna alles wat je zegt in de problemen, begrijpt u? Wat je ook zegt; je bent de sigaar, zoveel is zeker. Dus dit is alles wat ik ga zeggen: Dank u."

Helen Mirren

En dan was er nog het statement van actrice Helen Mirren:

12-01-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tine Embrechts en Guga Baúl verwachten eerste kind

Tine Embrechts en Guga Baúl verwachten eerste kind

http://oi61.tinypic.com/okacy1.jpg

Actrice Tine Embrechts (39) en imitator Guga Baúl (28) verwachten in juli hun eerste kindje, dat maakte de persdienst van VTM vandaag bekend.

De twee leerden elkaar kennen op de set van de 'Tegen de sterren op'. Hun relatie werd vorig jaar in juni bekendgemaakt, maar het is niet duidelijk hoe lang Tine en Guga al een koppel zijn. Embrechts heeft al twee zonen uit haar vorig huwelijk met de Mexicaanse Roman. Dit nieuws zal heel wat Vlaamse vrouwenharten breken, Baúl bracht namelijk het hoofd van heel wat dames op hol toen hij zijn borstkas met de Lotto Arena deelde.

Eerder had Baúl al onthuld dat hij graag vader wilde worden voor zijn 32ste, omdat hij geen oude papa wilde zijn.

12-01-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Boyhood' grote winnaar van Golden Globes

'Boyhood' grote winnaar van Golden Globes

http://oi60.tinypic.com/1ioh0w.jpg

De film 'Boyhood' is in Los Angeles de grote winnaar geworden van de Golden Globes. De film gaat over het opgroeien van een Amerikaanse jongen en pakte drie prijzen: die voor beste film, beste actrice en beste regisseur.

Richard Linklater werd gekroond tot beste regisseur, Patricia Arquette won de prijs voor beste vrouwelijke bijrol

Arquette bedankte in haar speech haar mede-hoofdrolspeler Ethan Hawke en regisseur Richard Linklater dat ze deel mocht uitmaken van het project. "Ik ben zo blij dat ik mocht meedoen aan zo'n simpel en menselijk verhaal. Maar tegelijkertijd aan iets dat nog nooit eerder in de filmwereld is vertoond. Ik draag deze prijs op aan de miljoenen alleenstaande moeders op de wereld."

Regisseur Linklater deelde de prijs met zijn cast en crew. "Ik sta hier namens 450 mannen en vrouwen die twaalf jaar van hun leven alles aan deze film hebben gegeven." 'Boyhood' werd in twaalf jaar opgenomen, iedere zomer filmde Linklater een paar scenes.

12-01-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook The Simpsons brengen hulde

Ook The Simpsons brengen huldehttp://oi61.tinypic.com/20sar5z.jpg

Terwijl tal van Hollywoodsterren hun solidariteit met Charlie Hebdo betuigden in het kader van de uitreiking van de Golden Globes, hebben ook The Simpsons hun steentje bijgedragen.

Op het eind van de jongste episode die gisteravond in de VS werd uigezonden, verwezen de makers van de populairste animatiereeks naar de optocht in Parijs. Ze deden dat met baby Maggie, die een bord met 'Je suis Charlie' draagt.

De Simpsons-baby heeft nog altijd een fopspeen in de mond. Met de Franse driekleur op de achtergrond heeft ze ontblote schouders en het gezicht vol stof en roet. Net als het Franse nationale symbool Marianne op 'De vrijheid leidt het volk', het schilderij waarmee Eugène Delacroix Julirevolutie van 1830 herdacht

12-01-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy komt met reggaenummer

Eddie Murphy komt met reggaenummer

http://oi60.tinypic.com/vmybnt.jpg

Oh Jah Jah is de nieuwe reggae-single van Eddie Murphy. Vanaf 27 januari is het nummer verkrijgbaar op iTunes. In 2013 maakte de 53-jarige acteur al het reggaenummer Red Light met Snoop Dogg, zijn eerste muzikale bijdrage sinds 20 jaar.

Aan het blad Rolling Stone vertelt de komiek dat hij echter nooit gestopt is met het maken van muziek. "Maar ik wilde niet een van die acteurs zijn die ook een nummertje maakten, die probeerden om acteur en zanger te zijn. Het ziet er altijd raar uit als je in een video een acteur ziet zingen."

Ondanks de twee reggaetracks werkt Murphy niet aan een reggae-album. "Ik heb R&B dingen, ik heb rock. Ik heb een hiphopnummer, maar daar rap ik niet op maar Snoop wel. Ik heb 20 jaar aan samenwerkingen met andere musici op de plank liggen."

12-01-2015 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf gewonden bij schietpartij tijdens optreden Chris Brown

Vijf gewonden bij schietpartij tijdens optreden Chris Brown

http://oi60.tinypic.com/2qinr06.jpg

Een concert van Chris Brown in San José werd afgelopen nacht verstoord door een schietpartij in de nachtclub. Daarbij raakten vijf mensen gewond. De beelden van de verschrikte rapper belandden al snel op scoial media.

De ex van Rihanna begon om 1.20 uur met zijn optreden. Het publiek leek toen rustig, maar plots weerklonken er geweerschoten. Chris en het publiek raakten al snel in paniek. Vier feestvierders moesten naar het ziekenhuis gebracht worden, een persoon verliet de club maar meldde zich later toch aan op de spoeddienst. Verschillende mensen werden aangehouden. De verschrikte artiest liep geen verwondingen op.

12-01-2015 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komiek Taylor Negron (57) overleden

Komiek Taylor Negron (57) overleden

http://oi60.tinypic.com/2j2vko6.jpg

Acteur Taylor Negron is zaterdag op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat vertelt zijn neef Chuck Negron, leadzanger van de band Three Dog Night, in een emotionele video.

De acteur overleed na een lang ziekbed in het bijzin van zijn familie, schrijft Us Weekly. "We waren allemaal bij hem toen hij overleed. Moge hij rusten in vrede", aldus Chuck. Taylor is bekend van zijn rollen in films als Easy Money (1983), Stuart Little (1999) en Angels in the Outfield (1994). Ook had hij gastrollen in de tv-hits Friends, Seinfeld, ER, en The Fresh Prince of Bel-Air. Behalve als acteur was hij ook actief als stand-upkomiek en schilder.

Acteurs reageren op sociale media geschokt op de dood van hun collega. Zo schrijft Ben Stiller: "Taylor Negron was een slim, grappig, zorgzaam individu en een unieke komiek. #RESPECT."

12-01-2015 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!