Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscars hebben, naast Cotillard, nog een 'Belgische' vertegenwoordiger

Oscars hebben, naast Cotillard, nog een 'Belgische' vertegenwoordiger

http://oi58.tinypic.com/9qiukx.jpg

Behalve met Française Marion Cotillard is België ook in de categorie Animatiefilm in de running voor een Oscar. De genomineerde langspeelfilm 'Song of the Sea' van de Ierse regisseur Tomm Moore is namelijk een Belgische coproductie, meldt vandaag verdeler van de film O'Brother. Onder anderen acteur Brendan Gleeson leent zijn stem aan die prent.

'Song of the Sea' gaat over een kind, Saoirse, die laatste is van de 'Selkies', vrouwen uit de Schotse en Ierse legendes die zich in een otter kunnen veranderen. Die legende is (veel) eerder al eens uitgepuurd door John Sayles in 'The secret of Roan Inish'.

De tekenfilm neemt het op 22 februari op tegen 'How to train your dragon 2' (Dreamworks), 'The Tale of the Princess Kaguya' (van de Japanse Studio Ghibli), 'The Boxtrolls' en 'Big Hero 6' (Walt Disney Pictures). Mocht 'Song of the Sea' winnen, dan kunnen vreugdedansjes uitgevoerd worden in de vijf coproducerende landen. Behalve Ierland en België zijn ook Frankrijk, Luxemburg en Denemarken betrokken partij. De prent draait al sinds midden december in de Franstalige Belgische bioscopen. Op 18 februari gaat een Vlaamse versie in première na vertoningen bij Anima en het Jeugd Film Festival.

Ook Nederland kan hopen op een Oscarprijsje: in de categorie Korte Animatiefilm is namelijk 'A Single Life' genomineerd, een ruim 135 seconden lange prent van Joris Oprins.

15-01-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan fox toont tattoo voor man in minuscule bikini

Megan fox toont tattoo voor man in minuscule bikini

http://oi58.tinypic.com/1z4d3sj.jpg

Megan Fox (28) houdt van haar man Brian Austin Green en iedereen mag dat weten. De sexy ster huppelde tijdens een tripje in Hawaï rond in een minuscuul bikinietje en toonde daarbij de tattoo die ze voor haar man liet plaatsen, net boven haar bikinibroekje.

"Brian", zo staat er te lezen op Megan's onderbuik. Normaal zit haar tattoo veilig verborgen, maar de 'Transformers' en 'Teenage Mutant Ninja Turtles' - ster droeg deze keer zo'n kleine bikini dat de naam van haar geliefde nu wel duidelijk zichtbaar werd.

De ster beviel in twee jaar tijd van twee jongens, Noah Shannon en Bodhi Ransom, maar daar zie je niets meer van. Megan zag er in haar kleine bikini heel slank en afgetraind uit.

In Hawaï genoot ze samen met Brian van een beetje quality time. Ze speelden verliefd in het water en konden niet van elkaar afblijven. Het koppel is samen sinds 2004 en trouwde in 2010, ook al op Hawaï. De parelwitte stranden zijn dus verbonden aan mooie herinneringen.

15-01-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Birdman' en 'The Grand Budapest Hotel' leiden Oscarrace met 9 nominaties

'Birdman' en 'The Grand Budapest Hotel' leiden Oscarrace met 9 nominaties

http://oi60.tinypic.com/10n5bwo.jpg

De felbegeerde gouden beeldjes worden pas op zondag 22 februari uitgereikt, maar vandaag heeft de jury van de 87ste Academy Awards de genomineerden al bekendgemaakt. 'Birdman' en 'The Grand Budapest Hotel' leiden de Oscarrace. Acteur Chris Pine, Academy-voorzitster Cheryl Boone Isaacs en regisseurs Alfonso Cuarón en J.J. Abrams mochten de namen aankondigen.

De gebroeders Dardenne wisten al langer dat hun jongste film (alweer) geen kans maakt op een Oscar, maar Marion Cotillard heeft als hoofdrolspeelster van 'Deux jours, Une Nuit' wel kans op een bekroning. De Franse actrice werd door de Ampas-jury genomineerd in de categorie Beste Actrice.

De meeste nominaties - negen - verzamelden de films 'Grand Budapest Hotel' van Wes Anderson en 'Birdman' van Alejandro Gonzàlez Inarritu. Opmerkelijk: beide zijn komische films. Slechts een nominatie minder verzamelde 'The Imitation Game', een biopic over de man die tijdens de tweede wereldoorlog de Duitse Enigma-code kraakte. De lievelingsfilm van de filmpers, Richard Linklaters 'Boyhood', kreeg zes nominaties, waaronder die voor beste film.

Absoluut niet verrassend is de nominatie voor Meryl Streep, de vijftiende uit haar carrière. Zij mag met onder anderen Keira Knightley dingen naar de bekroning voor beste bijrolspeelster.

Beste Acteur

• Steve Carell (Foxcatcher),
• Bradley Cooper (American Sniper),
• Benedict Cumberbatch (The Imitation Game),
• Michael Keaton (Birdman),
• Eddie Redmayne (The Theory of Everything)

Beste Actrice

• Marion Cotillard (Two Days, One Night),
• Felicity Jones (The Theory of Everything),
• Julianne Moore (Still Alice),
• Rosamund Pike (Gone Girl),
• Reese Witherspoone (Wild)

Beste Film

• American Sniper,
• Birdman,
• Boyhood,
• The Grand Budapest Hotel,
• The Imitation Game,
• Selma,
• The Theory of Everything,
• Whiplash  

Beste mannelijke bijrol

• Robert Duvall (The Judge),
• Ethan Hawke (Boyhood),
• Edward Norton (Birdman),
• Mark Ruffalo (Foxcatcher),
• J.K. Simmons (Whiplash)

Beste vrouwelijke bijrol

• Patricia Arquette (Boyhood),
• Laura Dern (Wild),
• Keira Knightley (The Imitation Game),
• Emma Stone (Birdman),
• Meryl Streep (Into the Woods)

Beste regisseur

• Alejandro G. Iñárritu (Birdman), 
• Richard Linklater (Boyhood),
• Bennett Miller (Foxcatcher),
• Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel),
• Morten Tyldum (The Imitation Game)

15-01-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Broer Miley Cyrus doet het met zus Patrick Schwarzenegger"

"Broer Miley Cyrus doet het met zus Patrick Schwarzenegger"

http://oi58.tinypic.com/2po8e8x.jpg

De banden tussen de familie Cyrus en de familie Schwarzenegger worden steeds hechter. Het broertje van zangeres Miley Cyrus is al een poosje aan het daten met de zus van Patrick Schwarzenegger. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

Patrick (21), de zoon van acteur Arnold Schwarzenegger, en Miley (22) hebben sinds november een relatie. Volgens TMZ is de vonk tussen Christina Schwarzenegger (23) en Braison Cyrus (20) ongeveer een maand later overgesprongen.

Braison en Christina lijken geen geheim te maken van hun relatie. Er staan op zijn Instagram-account een paar foto's waarop de twee samen poseren. Op een van de kiekjes steekt Christina haar tong uit haar mond, net als Miley dat geregeld doet.

14-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Orange is the New Black'-stalkster weer in cel

'Orange is the New Black'-stalkster weer in cel

http://oi57.tinypic.com/2eyyjqo.jpg

Een Amerikaanse vrouw die actrice Taryn Manning (Pennsatucky in de televisieserie Orange is the New Black) herhaaldelijk heeft lastiggevallen, zit weer in de cel. Ondanks een contactverbod bleef de vrouw Manning sms'jes sturen.

Jeanine Heller is een voormalige vriendin van Manning. Ze beweert een relatie te hebben gehad met de actrice, schrijft NY Daily News. Of dat echt zo is, is niet duidelijk. Heller liet Manning niet met rust en werd daar al eens voor veroordeeld. Ze begon recentelijk weer emotionele sms'jes te sturen over hoeveel verdriet ze had en welke leugens er allemaal verteld zouden zijn. De actrice zat daar helemaal niet op te wachten en ondernam actie.

Maandag werd de 32-jarige Heller in de rechtbank opgepakt. Wegens stalken zit ze nu vast. Tegen betaling van 50.000 dollar borg kan ze vrijkomen.

14-01-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer na dood vader: "De leegte zal blijven"

Frans Bauer na dood vader: "De leegte zal blijven"

http://oi60.tinypic.com/25i8yll.jpg

Zanger Frans Bauer (42) is dankbaar voor de steun die hij krijgt na het overlijden van zijn vader Chris. Frans probeert zijn leven tijdens deze zware periode weer op te pakken. Met weemoed denkt hij terug aan de levenslessen van zijn vader.

Chris Bauer overleed vorige week dinsdag op 70-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Afgelopen zaterdag werd hij onder grote belangstelling begraven in Fijnaart.

In een bericht op zijn website meldt Frans dat hij veel kaarten heeft ontvangen. "Afscheid nemen is zwaar en de leegte zal altijd blijven'', schrijft hij. Voorzichtig pakt hij zijn dagritme weer op. "Zoals pa altijd zei: laat de lach overwinnen van de traan.''

Het nieuwe seizoen van Bananasplit, dat door Frans wordt gepresenteerd, wordt zaterdag daarom gewoon uitgezonden. De nieuwe fragmenten zijn bekeken toen Chris nog leefde. Hij moest hier volgens zijn zoon erg om lachen.

14-01-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Khloe Kardashian draagt iets te strakke broek

Oeps! Khloe Kardashian draagt iets te strakke broek

http://oi59.tinypic.com/2b4ao6.jpg

De zus van Kim Kardashian kon gelukkig met zichzelf lachen op Instagram. Khloe showde een witte jeansbroek die iets te strak aan het kruis zat, maar maakte er zelf een mopje over om haar volgers te snel af te zijn.

De stylistes van de 30-jarige realityster hadden een erg strakke jeansbroek uitgekozen en die wilde Khloe aan de wereld tonen met een selfie. Daarbij verwees ze naar haar 'camel toe' met 'Camille the camel'. Later zette een foto van zichzelf en haar halfzusje Kendall Jenner online. "Ik vind het geweldig dat Kendall geen make-up draagt. Ik heb een schattige hoeveelheid make-up op."

14-01-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste oogoperatie goed verlopen voor Pat Krimson

Eerste oogoperatie goed verlopen voor Pat Krimson

http://oi58.tinypic.com/2qa1nnp.jpg

Patrick Claesen, beter bekend als 2Fabiola-frontman Pat Krimson, werd gisteren in het UZ in Leuven voor het eerst geopereerd aan zijn ogen. Recent werd er glaucoom bij de zanger vastgesteld, een ernstige oogziekte die blindheid tot gevolg kan hebben.

"Ik kan weer een beetje lachen. Ingreep aan rechteroog is goed verlopen. Alleen het bedje voor vannacht is wat klein", grapte de muzikant op Facebook. Naast zijn ziekenhuisbed deelde hij ook een foto van zijn ooglapje.

Over twee weken is z'n linkeroog aan de beurt.

14-01-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga heeft haar killerlijf aan deze sport te danken

Lady Gaga heeft haar killerlijf aan deze sport te danken

http://oi59.tinypic.com/33abimp.jpg

Lady Gaga liet Instagram meegenieten tijdens een sessie bikram yoga. Ze zette een foto online terwijl ze poses aanneemt in een erg warme ruimte. Zo kwamen haar volgers ook te weten dat de zangeres in hotpants met luipaardprint aan en een zwarte beha sport.

"Ik moet de whiskey van gisterenavond eruit zweten", aldus Gaga bij de indrukwekkende foto. Het geheim achter de strakke lijn van de extravagante zangeres? Yogaspecialiste Tricia Donegan, zij is de mentor van de diva en leert haar hoe de moeilijkste poses aan te nemen. De strakke lijn van Tricia bewijst dat haar strategie werkt.

Ook zette Gaga gisteren een foto online waarin ze eindelijk weer glimlacht. De diva is voor het eerst sinds lang weer gelukkig dankzij de steun van haar team, familie en vrienden.

14-01-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brown zegt optredens af na schietincident

Brown zegt optredens af na schietincident

http://oi58.tinypic.com/1551hfn.jpg

Chris Brown heeft zijn management gevraagd om onmiddellijk alle optredens af te zeggen in clubs die hij niet veilig acht. De zanger neemt het zekere voor het onzekere na het schietincident in een nachtclub in San Jose afgelopen zondag, zo weet TMZ.

Een bekende van de R&B-zanger vertelt dat er een spoedoverleg plaatsvond met het team van Brown. Alle optredens in clubs waar in het verleden beveiligingsproblemen waren, worden afgebeld. De zanger wil naar verluidt niet in verband worden gebracht met schietincidenten en hoopt zijn imago en zijn fans te beschermen.

Bij het incident in de nacht van zaterdag op zondag raakten vijf toeschouwers gewond. De zanger zelf kwam met de schrik vrij.

14-01-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaiser Chiefs-fans krijgen dag van hun leven

Kaiser Chiefs-fans krijgen dag van hun leven

http://oi58.tinypic.com/24l5ytf.jpg

De Britse band Kaiser Chiefs heeft een nummer opgenomen met behulp van twee van hun grootste superfans. De twee meiden vlogen naar Kaapstad om samen met hun muzikale helden de opnamestudio in te duiken. Dat is te zien in het YouTube-filmpje van Mastercard Priceless Surprises.

De bandleden verrasten hun superfans Sarah en Jessica in hun hotel en vroegen hun de opnames van hun zesde album bij te wonen. Eenmaal in de studio mochten de dames meedoen op de plaat. "Op deze manier konden we tijd doorbrengen met fans die ons al jarenlang steunen", zei zanger Ricky Wilson. "We genieten van muziek maken en een paar uur in de studio tijdens een tournee is altijd leuk."

De Kaiser Chiefs brachten in 2014 hun laatste album uit, genaamd Education, Education, Education & War.

14-01-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé behandeld voor prostaatkanker

Ignace Crombé behandeld voor prostaatkanker

http://oi58.tinypic.com/34yr7s8.jpg

Ignace Crombé (58), de 'Missmaker' achter Miss Belgian Beauty, kreeg vorig jaar te horen dat hij prostaatkanker in een vroeg stadium had. Dat vertelt zijn partner, zangeres Trisha, in Dag Allemaal.

"Bij een bloedtest bleek dat zijn zogeheten PSA-waarden te hoog waren, een indicatie voor prostaatkanker. Ignace werd meteen geopereerd. Een speciale techniek waarbij ze holle naalden inbrengen, en zo de prostaat met een radioactieve stof behandelen. Een soort inwendige bestraling eigenlijk, om de kankercellen te doden".

"Na die bestraling mocht Ignace ook gedurende enkele maanden onze dochter Axelle niet te lang vasthouden, want dat kon schadelijk zijn. Maar we zijn altijd positief gebleven. En tot onze grote opluchting wees een controle uit dat de kanker is teruggeslagen. Ignace wordt nog gemonitord, maar al z'n waarden zijn prima".

13-01-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ex van Sven Nys had buitenechtelijke affaire"

"Ex van Sven Nys had buitenechtelijke affaire"

http://oi58.tinypic.com/fcn01x.jpg

De reden van Sven Nys' (38) echtscheiding heeft nu een gezicht en een naam, zo stelt Dag Allemaal. Met een zekere Filip B. begon Isabelle, de vrouw van Nys, een buitenechtelijke affaire. Zowel in de entourage van de veldrijder als in die van zijn ex en haar geheime geliefde klinkt het steeds luider dat "de waarheid haar rechten heeft". Dat meldt Dag Allemaal.

Dik vijf maanden geleden kondigde Sven Nys zijn scheiding van Isabelle aan. "We hebben samen beslist dat het beter is om uit elkaar te gaan", zo verwoordde Nys het in augustus vorig jaar. "Maar we hebben geen ruzie. We zijn uit elkaar gegroeid en zullen alle verdere beslissingen in het belang van onze zoon Thibau nemen".

De buzz in Baal
Toen al deed die uitleg in de omgeving van het gewezen koppel wenkbrauwen fronsen. Want zo hadden zij het niet zien gebeuren. Nu Isabelle volop voor haar nieuwe geluk is gegaan, zien zij die beter weten geen reden om de waarheid nog langer te verdoezelen.

In Baal, het dorp van Sven Nys, is zowat iedereen op de hoogte van de échte reden van zijn huwelijksbreuk. "Laten we een kat een kat noemen: Isabelle heeft Sven bedrogen. Vóórdat ze lieten weten dat ze uit elkaar gingen", klinkt het.

Olympische Spelen
Isabelle zou bij Svens deelname aan de Olympische Spelen in Londen, in juli 2012, een zekere Filip hebben leren kennen. Een vertegenwoordiger van Belgacom, dat toen een sponsordeal met Sven Nys had.

"Vorig jaar, na lang twijfelen, begonnen Isabelle en Filip een buitenechtelijke affaire", weet men in Baal. "Dat is het breekpunt met Sven geweest, de reden waarom dat huwelijk is stukgegaan".

Zowel Filip als Isabelle wensen er niets over kwijt tegenover Dag Allemaal, maar ontkennen doen ze evenmin.

13-01-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler toont gigantische babybuik in lingerie

Liv Tyler toont gigantische babybuik in lingerie

http://oi61.tinypic.com/1zeb1hi.jpg

De 37-jarige actrice heeft een foto van haar groeiende babybuik met haar fans gedeeld. Liv Tyler verwacht binnenkort haar tweede kindje met haar vriend David Gardner.

Dat de knappe brunette hoogzwanger is, bewijst ze met een selfie in sexy ondergoed en badjas. Liv heeft al een zoon van 9 jaar uit haar vorig huwelijk met Royston Langdon. De actrice werd door een bevriende kunstenaar geschilderd.

Eerder had de celeb al onthuld dat ze dol is op de zwangerschapshormonen. "Deze stoffen in mijn lichamen maken een betere mama voor mijn zoon Milo. Je wordt weer een beetje kind. Als je moe bent, dan moet je bijvoorbeeld onmiddellijk gaan slapen."

13-01-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé is niet zwanger"

"Beyoncé is niet zwanger"

http://oi59.tinypic.com/2u6cro0.jpg

Zangeres Michelle Williams heeft geruchten over de mogelijke zwangerschap van Beyoncé de kop ingedrukt. Beyoncé voedde de verhalen met een foto op Instagram. Op het kiekje is te zien dat dochter Blue Ivy (3) haar met zand bedekt heeft op het strand. Wat opviel was dat het meisje haar moeder een opvallend dikke buik had aangemeten.

Michelle, die met Beyoncé in Destiny's Child zat, heeft in de Amerikaanse talkshow The View gereageerd op de roddels. ''Weet je, toen ze wel zwanger was zeiden mensen dat ze niet zwanger was. Het is gewoon niet waar, sorry. En als je goed naar de foto kijkt, zie je dat de buik van zand zich ter hoogte van haar knieën bevindt", zei Williams.

Beyoncé maakte haar vorige zwangerschap, van dochter Blue Ivy, bekend tijdens de MTV Video Music Awards in 2012.

13-01-2015 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Zooey Deschanel is zwanger

Actrice Zooey Deschanel is zwanger

http://oi59.tinypic.com/2dqr8zn.jpg

Actrice Zooey Deschanel is in verwachting van haar eerste kind. Dat bevestigt een woordvoerder aan People.

Komende zomer komt het kindje van de 34-jarige Amerikaanse en haar vriend Jacob Pechenik (42) ter wereld.

"Jacob en ik zijn in de wolken. We kijken er enorm naar uit om onze kleine te ontmoeten", vertelt de New Girls-actrice aan het Amerikaanse blad. Het stel is sinds de zomer van 2014 bij elkaar.

13-01-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden waarin zus Britney Spears met mes zwaait

Beelden waarin zus Britney Spears met mes zwaait

http://oi57.tinypic.com/2vht46h.jpg

Jamie Lynn Spears heeft inderdaad met een groot keukenmes gezwaaid toen er onlangs een vechtpartij uitbrak in een lunchroom. Op beveiligingsbeelden die TMZ heeft bemachtigd, is te zien hoe het zusje van popster Britney Spears tijdens de ruzie een mes haalt van achter de toonbank.

Een vriendin van Jamie raakte betrokken in een vechtpartij in een fastfoodrestaurant. Nu de beelden beschikbaar zijn is te zien dat ze haar vriendin uit een groep vechtersbazen weet te trekken. Als die vervolgens gewoon doorgaan met bekvechten en slaan, haalt Jamie Lynn achter de balie een mes van bijna 18 centimeter lang waarmee ze wild om haar heen slaat. Een bellende verkoopmedewerker weet te voorkomen dat ze met het mes terug de zaak in loopt.

Door wild met het keukenmes te zwaaien weet ze de groep tot bedaren te brengen. Daardoor kwam het gevecht ten einde.

13-01-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco was verslaafd aan neusspray

Kaley Cuoco was verslaafd aan neusspray

http://oi58.tinypic.com/wbw6xk.jpg

The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco was jarenlang verslaafd aan neusspray. Dat biecht ze op in de talkshow van Ellen DeGeneres.

De nasleep van de neusoperatie die ze vorige maand had was geen pretje. Ze dacht dat ze slapeloze nachten had, maar haar man wist dat ze wel degelijk sliep omdat ze keihard snurkte. "Vier nachten lang filmde hij me om het te bewijzen." De openhartige Kaley liet de video's zien in de show van DeGeneres. "Ik wil dat jullie de echte mij zien", grapte ze.

Kaley verklaarde dat haar verslaving voorbij is en ondanks de snurkproblemen de operatie haar vruchten begint af te werpen. "Ik adem al een stuk beter."

13-01-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Kevin uit elkaar

Josje en Kevin uit elkaar

http://oi58.tinypic.com/29vavj7.jpg

Het is over en uit tussen K3-zangeres Josje Huisman (28) en acteur Kevin Janssens (35). Josje zelf maakte het nieuws vanavond bekend via Instagram en het werd ons bevestigd.

De Nederlandse postte op Instagram een foto van een strand met voetstappen, begeleid door de melodramatische tekst: "Ik koester de momenten die we hebben gedeeld, maar het is tijd mijn eigen pad te bewandelen. Nieuwe start, nieuw huis, nieuwe uitdagingen. #teamme #teammyself and #teamI"
 
De twee gingen normaal dit jaar samenwonen in Berchem. In november deden ze nog mee aan het dansprogramma Dansdate op VTM, waarin ze tweede eindigden. Een vriend meldde enkele weken geleden aan TV Familie dat de show een kantelpunt in hun relatie was waarna ze  beslisten om te gaan samenwonen. Niet lang daarna hintte Josje op social media al over een verhuizing met een selfie vanuit een bestelwagen.

Josje en Kevin waren samen sinds de zomer van 2013. Eerder had Josje een relatie met Studio100-baas Gert Verhulst en de Nederlandse presentator Johnny de Mol. Kevin Janssens was in het verleden samen met An Lemmens en Natalia.

13-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep te lelijk voor rol in 'King Kong'

Meryl Streep te lelijk voor rol in 'King Kong'

http://oi59.tinypic.com/2vmu738.jpg

Ze wordt beschouwd als één van de beste actrices ter wereld met drie Oscars achter haar naam maar ook voor Meryl Streep liep niet elke auditie van een leien dakje.

Zo verklapte de actrice in de Graham Norton show dat ze naast een rol greep wegens haar looks. De 65-jarige Streep dacht dan meer bepaald aan haar auditie in 1976 voor de kaskraker King Kong.

De zoon van producer Dino De Laurentiis had de actrice aan het werk gezien in een toneelstuk en bracht haar aan voor de rol van Dwan.

Toen De Laurentiis haar zag tijdens de audities vroeg hij aan zijn zoon: "Waarom heb je zo een lelijk ding naar hier gebracht?"

De actrice antwoordde: "Sorry dat ik niet mooi genoeg ben voor King Kong." Streep zei dat ze er nu wel kon mee lachen.

En wie laatst lacht, best lacht. Dat spreekwoord gaat zeker op voor de actrice. Ze heeft nu het record voor meeste Oscarnominaties achter haar naam sinds haar eerste nominatie voor haar rol in de film 'The Deer Hunter' in 1979.

12-01-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!