Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Axl Peleman: Theehuis

Column AXL Peleman Theehuis

http://oi59.tinypic.com/2h72r9e.jpg

Zanger-muzikant Axl Peleman leeft en werkt op het ritme van de stad. Antwerpen zit in zijn hart, zijn lijf en zijn ziel. "Niet de mooiste stad ter wereld, maar wel mijn stad. Waar ik me thuis voel." Elke zaterdag schrijft hij daarover in onze krant.

Ik ga bijna dagelijks ontbijten in het Marokkaans theehuis op de hoek van de Abdijstraat en de kleine Boomsesteenweg. In heel wat theehuizen in deze wijk komen ofwel Real Madrid-fans, ofwel Barcelona-fans. In dit theehuis komen de beide clans over de vloer. Als er een voetbalmatch op tv is, is het hier echt feest. Er hangen wel twee schermen. Elke groep supporters kijkt naar zijn eigen scherm. Er is hier nog nooit ambras geweest over het voetbal. Ik begrijp dat, want ik ben een hevige Beerschotfan, maar het zou nooit bij mij opkomen om om die reden een Antwerpfan op zijn gezicht te slaan.

Er is hier deze week nog heel veel gesproken over de aanslagen in Parijs en de gevolgen daarvan. Op het Kiel zijn bijna al mijn vrienden Marokkanen. 'Wij voelen ons dubbel gekloot', vertellen ze me. 'De daders van de terreurdaden zijn zogezegd mensen van ons, maar die daders zijn de slechtste moslims ooit. Dit heeft niets te maken met ons zeer geprezen geloof. Het is deze dagen wel niet plezant om de kleine te gaan afhalen aan de schoolpoort. We worden er scheef bekeken, alleen maar omdat wij moslims zijn.'

Mijn Marokkaanse vrienden zeggen het zo: 'Natuurlijk zijn wij Charlie, je moet een echte idioot zijn om dat nu niet te zijn. We laten dit gewoon overwaaien. Vinden wij het plezant dat onze profeet beledigd wordt? Nee, maar dat is de integratie zeker? Dat is de democratie. We moeten dit slikken. De vraag die we durven stellen: moet je iemand beledigen als je weet dat het beledigend is? Wij vinden van niet.'

Wat er nu gebeurd is, zou je kunnen vergelijken met de pastoor die wordt opgepakt voor pedofilie. Dat is heel erg, maar zijn daarom alle katholieken slecht? Ik hoorde het Bart De Wever ook zeggen op tv: 'Ik heb vooral compassie met de moslims die het wel goed menen'.

Ik merk dat mijn vrienden hier op het Kiel de aanslagen in Parijs nog meer dan ik veroordelen. 'Allah geeft en neemt het leven, niet de mensen zelf', zeggen ze. Mijn vriendenkring is radicaal tegen wat er is gebeurd, 'want daardoor zijn wij hier ook het slachtoffer geworden', zeggen ze.

17-01-2015 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas over Oscars: "Het is politieke campagne"

George Lucas over Oscars: "Het is politieke campagne"

http://oi61.tinypic.com/30szy9i.jpg

"Het is een politieke campagne. Het heeft helemaal niets te maken met artistieke verdiensten". George Lucas maakt brandhout van de keuze van de leden van de Academy, die dit jaar enkel blanke acteurs nomineerde. Na de bekendmaking van de nominaties deze week werd de hashtag #OscarsSoWhite trending op Twitter. De president van de filmacademie zag zich vannacht genoodzaakt te reageren op de kritiek.

Lucas, regisseur van de Star Wars-films, antwoordde op CBS op de vraag of hij die keuze zag als een afwijzing van zwarte acteurs, zoals David Oyelowo in 'Selma', de film over de burgerrechtenstrijd van Martin Luther King Jr.

Lucas zei dat hij zelf geen lid is van de Academy, in het bijzonder omwille van de controverse die er constant rond hangt.

President van de filmacademie, Cheryl Boone zegt in een interview met persbureau AP dat de onrust haar motiveert om snel voor meer diversiteit te pleiten. Boone is zelf de eerste Afrikaans-Amerikaanse president van de Academy of Motions Picture Arts and Science, de organisatie die de Oscars jaarlijks uitreikt.

Alle twintig genomineerde acteurs zijn blank, terwijl een groot aantal films juist een diverse groep aan acteurs heeft. Daarbij zijn in de overige categorieën alleen mannelijke schrijvers en regisseurs genomineerd, terwijl de voorspelling was dat een aantal vrouwen kanshebber was.

Screening 'Selma' in Witte Huis
Ook president Obama heeft zich, gewild of niet, gemengd in de Oscar-discussie rond de film 'Selma'. Vanavond is hij gastheer op een vertoning van de film in het Witte Huis, een dag nadat de Academy volgens critici de film over Martin Luther King Jr. en de mars voor burgerrechten van 1965 had afgesnauwd.

De film is weliswaar genomineerd voor beste film en beste song, maar hoofdrolspeler David Oyelowo noch regisseur Ava DuVernay werden genomineerd. Dat verbaasde heel wat waarnemers.

Verwacht wordt dat naast DuVernay als Oyelowo ook producent Oprah Winfrey de vertoning in het Witte Huis vanavond zullen bijwonen. Ook rapper Common, genomineerd voor het themalied 'Glory' uit de film, zal er bij zijn.

17-01-2015 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Martin en Jennifer Lawrence daten nog"

"Chris Martin en Jennifer Lawrence daten nog"

http://oi58.tinypic.com/2vmizah.jpg

Chris Martin en Jennifer Lawrence zijn samen gezien in een chic Italiaans restaurant in Los Angeles, waar ze in een hoekje heel wat hebben afgelachen en gegiecheld. New York Post concludeert hieruit dat het weer een date was tussen de ex-geliefden.

De 24-jarige Hunger Games-actrice en de 37-jarige Coldplay-zanger hadden volgens een ooggetuige alleen aandacht voor elkaar. "Hier was zeker sprake van romantiek", meent de loslippige ooggetuige. Onder aanmoediging van Lawrence zou Chris een toetje hebben besteld, waarna ze het dessert van bladerdeeg samen deelden.

In oktober zeiden Lawrence en Martin dat ze uit elkaar waren. Bronnen van New York Post beweren dat ze gewoon door bleven gaan met daten.

Martins ex-vrouw Gwyneth Paltrow heeft zich neergelegd bij de keuze van Martin. In de show van Howard Stern zei de actrice deze week: "Wie zegt dat ik Jennifer Lawrence niet goedkeur? Ik respecteer Martin als de vader van mijn kinderen. Het is zijn beslissing. Hij wilde niet blijven bij iemand die niet geweldig is."

17-01-2015 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is waar: Ronaldo en Irina Shayk geen koppel meer

Het is waar: Ronaldo en Irina Shayk geen koppel meer

http://oi59.tinypic.com/154v86c.jpg

Cristiano Ronaldo en Irina Shayk zijn geen paar meer. De hardnekkige geruchten over een liefdesbreuk tussen het glamourkoppel worden vandaag bevestigd in de 'New York Post'. "Irina Shayk heeft een punt gezet achter haar relatie met Cristiano Ronaldo", zegt een woordvoerder van de Russische in de Amerikaanse krant.

Ronaldo en Shayk vormden vijf jaar lang een koppel. Toen Shayk begin deze week afwezig bleef op de uitreiking van de Gouden Bal, ontstonden wilde speculaties over een liefdesbreuk. Na de triomftocht van Ronaldo in Zürich kwamen er bovendien geen gelukwensen via sociale media van Irina. Integendeel: op Twitter volgde de Russische Ronaldo niet langer en op haar Instagram stond niet één foto meer van haar samen met Cristiano.

17-01-2015 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bartel Van Riet weer samen met jeugdliefde

Bartel Van Riet weer samen met jeugdliefde

http://oi58.tinypic.com/33nyskl.jpg

Vlaanderens meest begeerde tuinman is van straat. Bartel Van Riet (31) vond na amoureuze en wereldomzwervingen, terug rust in de armen van zijn jeugdliefde, Lore Cockmartin. Het stel wenst niet te reageren, maar het nieuws werd wel bevestigd.

17-01-2015 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber bewijst spiermassa met nieuwe foto

Justin Bieber bewijst spiermassa met nieuwe foto

http://oi57.tinypic.com/15q2li8.jpg

Justin Bieber heeft zichzelf weer met ontbloot bovenlijf op de foto gezet om te bewijzen dat hij wel degelijk een strakke sixpack heeft. "Photoshop mijn reet", schreef hij aanvankelijk bij de foto, maar dat veranderde hij al snel in "Photoshop lol".

De onlangs geblondeerde zanger reageerde afgelopen weekeinde verontwaardigd nadat werd beweerd dat zijn foto's voor de campagne van Calvin Klein zodanig bewerkt zijn dat hij gespierder lijkt dan hij daadwerkelijk is.

"Hij heeft negen kilo spieren gekweekt en is er nog steeds mee bezig", bevestigt Justins trainer Patrick Nilsson aan HollywoodLife. "Het is werk in uitvoering. We willen er zeker nog zeven kilo bij. Hij gaat nog breder worden."

15-01-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof geeft Miss-kandidate gelijk: "WO I duurde wél vijf jaar"

Prof geeft Miss-kandidate gelijk: "WO I duurde wél vijf jaar"

http://oi57.tinypic.com/5ul98w.jpg

Lik op stuk uit het Miss België-kamp voor iedereen die het voorbije weekend finaliste Aurélie Hendrickx heeft uitgelachen. De nieuwe vriendin van Viktor Verhulst, de zoon van, verklaarde tijdens de vragenronde van de live-uitzending dat de Eerste Wereldoorlog vijf jaar duurde. Hoongelach was haar deel.

Tot nu. "Want", stuurt het Miss België-comité in een communiqué. "Dat klopt!" Darline Devos haalt er zelfs historicus Herman Van Goethem van de UA bij.

"Inderdaad, historisch en formeel gezien duurde de Eerste Wereldoorlog vijf jaar. Algemeen wordt aangenomen dat de oorlog begon met de moord op Keizer Franz Ferdinand van Oostenrijk op 28 juni 1914. Op 28 juni 1919 werd het verdrag van Versailles ondertekend wat historisch en formeel juridisch aangezien wordt als het einde. Je kan dus poneren dat de Eerste Wereldoorlog vijf jaar duurde."

15-01-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Aniston steunde zieke ex-vriend niet"

"Jennifer Aniston steunde zieke ex-vriend niet"

http://oi60.tinypic.com/116ryxg.jpg

De weduwe van de 'eerste liefde' van Jennifer Aniston vindt dat de actrice alleen maar aandacht probeert te trekken met haar statements. De ex-vriend van Aniston overleed in 2007 aan een hersentumor en volgens zijn vrouw, Mujah Maraini-Melehi, is Aniston zelfs nooit op bezoek gekomen tijdens zijn behandelperiode. Dat schrijft ze op haar Facebookpagina.

Jennifer Aniston had vijf jaar een relatie met Daniel McDonald in de jaren negentig. In een recent interview met de New York Times vertelde de actrice dat McDonald 'de ware' voor haar was, maar dat ze hun relatie destijds niet slim aanpakte.

Zijn weduwe zegt in de Facebookpost het vreselijk te vinden dat de voormalig Friends-ster haar echtgenoot gebruikt om de voorpagina's te halen. "Jennifer Aniston is Jennifer Aniston. Dat betekent dat alles wat ze zegt over haar liefdesleven in de pers breed wordt uitgemeten. Ze is slim genoeg om dit aan te zien komen."

Mujah herinnert een tijd waarin journalisten haar man constant belden voor informatie over Jennifer. Hij weigerde commentaar te geven op hun vragen, uit liefde voor zijn ex-vriendin en om haar te beschermen. "Al deze aandacht zou hij vreselijk hebben gevonden", aldus Maraini-Melehi. De weduwe zegt bovendien dat ze na zijn overlijden contact met Aniston had opgenomen, om oude foto's van McDonald aan haar te geven. De actrice heeft daar nooit op gereageerd.

Aniston is verloofd met acteur Justin Theroux. Volgens de actrice heeft haar eerste liefde Daniel haar huidige verloofde gestuurd om het goed te maken. De datum van de bruiloft is nog niet bekend.

15-01-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtszaak tegen Bill Cosby op komst?

Rechtszaak tegen Bill Cosby op komst?

http://oi57.tinypic.com/11j6nab.jpg

Opnieuw wordt Bill Cosby's naam in een slecht daglicht gesteld. Een nieuw slachtoffer beweert in 2008 te zijn gedrogeerd en seksueel misbruikt door de Amerikaanse komiek, zo melden Amerikaanse media. Opmerkelijk: het zou de eerste klacht zijn tegen Cosby die nog niet verjaard is.

Ditmaal is het de 24-jarige Chloe Goins die naar de politie is gestapt. "Mevrouw Goins en ik zijn hier voor twee redenen: gerechtigheid en aansprakelijkheid", zo verklaarde haar advocaat op een persconferentie.

Playboy Mansion
De dame in kwestie beweert dat ze in de Playboy Mansion gedrogeerd werd door de intussen 77-jarige Bill Cosby en vervolgens seksueel werd misbruikt. Het zou gaan om het recentste vergrijp van de Amerikaan.

Cosby kreeg intussen veel aanklachten aan zijn adres, maar naar de rechter stappen kon niet voor alle vermeende slachtoffers wegens verjaring. "Mevrouw Goins is potentieel het eerste slachtoffer die binnen de regels van verjaring in Californië een aanklacht kan indienen tegen Cosby", aldus de advocaat. "Het is nu aan de politie om te zien wat er verder moet gebeuren."

Grap
Cosby blijft nog steeds alle aantijgingen ontkennen en maakte recent nog een grap in een show over deze zaak, iets wat bij de advocaat van Goins in het verkeerde keelgat is geschoten. "Het gaat hier om serieuze aanklachten van meer dan vijfentwintig vrouwen. Hopelijk begrijpen de bezoekers van zijn show dat deze vrouwen niet stil blijven zitten. Hun moed om naar buiten te treden is niet iets om grappen over te maken."

15-01-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirty Dancing: de hete scène die we niet mochten zien

Dirty Dancing: de hete scène die we niet mochten zien

http://oi61.tinypic.com/s1stud.jpg

In 1987 was het een kaskraker van jewelste: de film Dirty Dancing met wijlen Patrick Swayze en Jennifer Grey in de hoofdrol. Maar blijkbaar haalden enkele aangebrande scènes de uiteindelijke film niet.

Op internet circuleert een video van een geknipt fragment uit de populaire dansfilm. Op de tonen van het bekende liedje 'She's like the wind' voeren de hoofdpersonages een ultrasensuele dans uit die eindigt op de vloer...

15-01-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscars hebben, naast Cotillard, nog een 'Belgische' vertegenwoordiger

Oscars hebben, naast Cotillard, nog een 'Belgische' vertegenwoordiger

http://oi58.tinypic.com/9qiukx.jpg

Behalve met Française Marion Cotillard is België ook in de categorie Animatiefilm in de running voor een Oscar. De genomineerde langspeelfilm 'Song of the Sea' van de Ierse regisseur Tomm Moore is namelijk een Belgische coproductie, meldt vandaag verdeler van de film O'Brother. Onder anderen acteur Brendan Gleeson leent zijn stem aan die prent.

'Song of the Sea' gaat over een kind, Saoirse, die laatste is van de 'Selkies', vrouwen uit de Schotse en Ierse legendes die zich in een otter kunnen veranderen. Die legende is (veel) eerder al eens uitgepuurd door John Sayles in 'The secret of Roan Inish'.

De tekenfilm neemt het op 22 februari op tegen 'How to train your dragon 2' (Dreamworks), 'The Tale of the Princess Kaguya' (van de Japanse Studio Ghibli), 'The Boxtrolls' en 'Big Hero 6' (Walt Disney Pictures). Mocht 'Song of the Sea' winnen, dan kunnen vreugdedansjes uitgevoerd worden in de vijf coproducerende landen. Behalve Ierland en België zijn ook Frankrijk, Luxemburg en Denemarken betrokken partij. De prent draait al sinds midden december in de Franstalige Belgische bioscopen. Op 18 februari gaat een Vlaamse versie in première na vertoningen bij Anima en het Jeugd Film Festival.

Ook Nederland kan hopen op een Oscarprijsje: in de categorie Korte Animatiefilm is namelijk 'A Single Life' genomineerd, een ruim 135 seconden lange prent van Joris Oprins.

15-01-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan fox toont tattoo voor man in minuscule bikini

Megan fox toont tattoo voor man in minuscule bikini

http://oi58.tinypic.com/1z4d3sj.jpg

Megan Fox (28) houdt van haar man Brian Austin Green en iedereen mag dat weten. De sexy ster huppelde tijdens een tripje in Hawaï rond in een minuscuul bikinietje en toonde daarbij de tattoo die ze voor haar man liet plaatsen, net boven haar bikinibroekje.

"Brian", zo staat er te lezen op Megan's onderbuik. Normaal zit haar tattoo veilig verborgen, maar de 'Transformers' en 'Teenage Mutant Ninja Turtles' - ster droeg deze keer zo'n kleine bikini dat de naam van haar geliefde nu wel duidelijk zichtbaar werd.

De ster beviel in twee jaar tijd van twee jongens, Noah Shannon en Bodhi Ransom, maar daar zie je niets meer van. Megan zag er in haar kleine bikini heel slank en afgetraind uit.

In Hawaï genoot ze samen met Brian van een beetje quality time. Ze speelden verliefd in het water en konden niet van elkaar afblijven. Het koppel is samen sinds 2004 en trouwde in 2010, ook al op Hawaï. De parelwitte stranden zijn dus verbonden aan mooie herinneringen.

15-01-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Birdman' en 'The Grand Budapest Hotel' leiden Oscarrace met 9 nominaties

'Birdman' en 'The Grand Budapest Hotel' leiden Oscarrace met 9 nominaties

http://oi60.tinypic.com/10n5bwo.jpg

De felbegeerde gouden beeldjes worden pas op zondag 22 februari uitgereikt, maar vandaag heeft de jury van de 87ste Academy Awards de genomineerden al bekendgemaakt. 'Birdman' en 'The Grand Budapest Hotel' leiden de Oscarrace. Acteur Chris Pine, Academy-voorzitster Cheryl Boone Isaacs en regisseurs Alfonso Cuarón en J.J. Abrams mochten de namen aankondigen.

De gebroeders Dardenne wisten al langer dat hun jongste film (alweer) geen kans maakt op een Oscar, maar Marion Cotillard heeft als hoofdrolspeelster van 'Deux jours, Une Nuit' wel kans op een bekroning. De Franse actrice werd door de Ampas-jury genomineerd in de categorie Beste Actrice.

De meeste nominaties - negen - verzamelden de films 'Grand Budapest Hotel' van Wes Anderson en 'Birdman' van Alejandro Gonzàlez Inarritu. Opmerkelijk: beide zijn komische films. Slechts een nominatie minder verzamelde 'The Imitation Game', een biopic over de man die tijdens de tweede wereldoorlog de Duitse Enigma-code kraakte. De lievelingsfilm van de filmpers, Richard Linklaters 'Boyhood', kreeg zes nominaties, waaronder die voor beste film.

Absoluut niet verrassend is de nominatie voor Meryl Streep, de vijftiende uit haar carrière. Zij mag met onder anderen Keira Knightley dingen naar de bekroning voor beste bijrolspeelster.

Beste Acteur

• Steve Carell (Foxcatcher),
• Bradley Cooper (American Sniper),
• Benedict Cumberbatch (The Imitation Game),
• Michael Keaton (Birdman),
• Eddie Redmayne (The Theory of Everything)

Beste Actrice

• Marion Cotillard (Two Days, One Night),
• Felicity Jones (The Theory of Everything),
• Julianne Moore (Still Alice),
• Rosamund Pike (Gone Girl),
• Reese Witherspoone (Wild)

Beste Film

• American Sniper,
• Birdman,
• Boyhood,
• The Grand Budapest Hotel,
• The Imitation Game,
• Selma,
• The Theory of Everything,
• Whiplash  

Beste mannelijke bijrol

• Robert Duvall (The Judge),
• Ethan Hawke (Boyhood),
• Edward Norton (Birdman),
• Mark Ruffalo (Foxcatcher),
• J.K. Simmons (Whiplash)

Beste vrouwelijke bijrol

• Patricia Arquette (Boyhood),
• Laura Dern (Wild),
• Keira Knightley (The Imitation Game),
• Emma Stone (Birdman),
• Meryl Streep (Into the Woods)

Beste regisseur

• Alejandro G. Iñárritu (Birdman), 
• Richard Linklater (Boyhood),
• Bennett Miller (Foxcatcher),
• Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel),
• Morten Tyldum (The Imitation Game)

15-01-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Broer Miley Cyrus doet het met zus Patrick Schwarzenegger"

"Broer Miley Cyrus doet het met zus Patrick Schwarzenegger"

http://oi58.tinypic.com/2po8e8x.jpg

De banden tussen de familie Cyrus en de familie Schwarzenegger worden steeds hechter. Het broertje van zangeres Miley Cyrus is al een poosje aan het daten met de zus van Patrick Schwarzenegger. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

Patrick (21), de zoon van acteur Arnold Schwarzenegger, en Miley (22) hebben sinds november een relatie. Volgens TMZ is de vonk tussen Christina Schwarzenegger (23) en Braison Cyrus (20) ongeveer een maand later overgesprongen.

Braison en Christina lijken geen geheim te maken van hun relatie. Er staan op zijn Instagram-account een paar foto's waarop de twee samen poseren. Op een van de kiekjes steekt Christina haar tong uit haar mond, net als Miley dat geregeld doet.

14-01-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Orange is the New Black'-stalkster weer in cel

'Orange is the New Black'-stalkster weer in cel

http://oi57.tinypic.com/2eyyjqo.jpg

Een Amerikaanse vrouw die actrice Taryn Manning (Pennsatucky in de televisieserie Orange is the New Black) herhaaldelijk heeft lastiggevallen, zit weer in de cel. Ondanks een contactverbod bleef de vrouw Manning sms'jes sturen.

Jeanine Heller is een voormalige vriendin van Manning. Ze beweert een relatie te hebben gehad met de actrice, schrijft NY Daily News. Of dat echt zo is, is niet duidelijk. Heller liet Manning niet met rust en werd daar al eens voor veroordeeld. Ze begon recentelijk weer emotionele sms'jes te sturen over hoeveel verdriet ze had en welke leugens er allemaal verteld zouden zijn. De actrice zat daar helemaal niet op te wachten en ondernam actie.

Maandag werd de 32-jarige Heller in de rechtbank opgepakt. Wegens stalken zit ze nu vast. Tegen betaling van 50.000 dollar borg kan ze vrijkomen.

14-01-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer na dood vader: "De leegte zal blijven"

Frans Bauer na dood vader: "De leegte zal blijven"

http://oi60.tinypic.com/25i8yll.jpg

Zanger Frans Bauer (42) is dankbaar voor de steun die hij krijgt na het overlijden van zijn vader Chris. Frans probeert zijn leven tijdens deze zware periode weer op te pakken. Met weemoed denkt hij terug aan de levenslessen van zijn vader.

Chris Bauer overleed vorige week dinsdag op 70-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Afgelopen zaterdag werd hij onder grote belangstelling begraven in Fijnaart.

In een bericht op zijn website meldt Frans dat hij veel kaarten heeft ontvangen. "Afscheid nemen is zwaar en de leegte zal altijd blijven'', schrijft hij. Voorzichtig pakt hij zijn dagritme weer op. "Zoals pa altijd zei: laat de lach overwinnen van de traan.''

Het nieuwe seizoen van Bananasplit, dat door Frans wordt gepresenteerd, wordt zaterdag daarom gewoon uitgezonden. De nieuwe fragmenten zijn bekeken toen Chris nog leefde. Hij moest hier volgens zijn zoon erg om lachen.

14-01-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Khloe Kardashian draagt iets te strakke broek

Oeps! Khloe Kardashian draagt iets te strakke broek

http://oi59.tinypic.com/2b4ao6.jpg

De zus van Kim Kardashian kon gelukkig met zichzelf lachen op Instagram. Khloe showde een witte jeansbroek die iets te strak aan het kruis zat, maar maakte er zelf een mopje over om haar volgers te snel af te zijn.

De stylistes van de 30-jarige realityster hadden een erg strakke jeansbroek uitgekozen en die wilde Khloe aan de wereld tonen met een selfie. Daarbij verwees ze naar haar 'camel toe' met 'Camille the camel'. Later zette een foto van zichzelf en haar halfzusje Kendall Jenner online. "Ik vind het geweldig dat Kendall geen make-up draagt. Ik heb een schattige hoeveelheid make-up op."

14-01-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste oogoperatie goed verlopen voor Pat Krimson

Eerste oogoperatie goed verlopen voor Pat Krimson

http://oi58.tinypic.com/2qa1nnp.jpg

Patrick Claesen, beter bekend als 2Fabiola-frontman Pat Krimson, werd gisteren in het UZ in Leuven voor het eerst geopereerd aan zijn ogen. Recent werd er glaucoom bij de zanger vastgesteld, een ernstige oogziekte die blindheid tot gevolg kan hebben.

"Ik kan weer een beetje lachen. Ingreep aan rechteroog is goed verlopen. Alleen het bedje voor vannacht is wat klein", grapte de muzikant op Facebook. Naast zijn ziekenhuisbed deelde hij ook een foto van zijn ooglapje.

Over twee weken is z'n linkeroog aan de beurt.

14-01-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga heeft haar killerlijf aan deze sport te danken

Lady Gaga heeft haar killerlijf aan deze sport te danken

http://oi59.tinypic.com/33abimp.jpg

Lady Gaga liet Instagram meegenieten tijdens een sessie bikram yoga. Ze zette een foto online terwijl ze poses aanneemt in een erg warme ruimte. Zo kwamen haar volgers ook te weten dat de zangeres in hotpants met luipaardprint aan en een zwarte beha sport.

"Ik moet de whiskey van gisterenavond eruit zweten", aldus Gaga bij de indrukwekkende foto. Het geheim achter de strakke lijn van de extravagante zangeres? Yogaspecialiste Tricia Donegan, zij is de mentor van de diva en leert haar hoe de moeilijkste poses aan te nemen. De strakke lijn van Tricia bewijst dat haar strategie werkt.

Ook zette Gaga gisteren een foto online waarin ze eindelijk weer glimlacht. De diva is voor het eerst sinds lang weer gelukkig dankzij de steun van haar team, familie en vrienden.

14-01-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brown zegt optredens af na schietincident

Brown zegt optredens af na schietincident

http://oi58.tinypic.com/1551hfn.jpg

Chris Brown heeft zijn management gevraagd om onmiddellijk alle optredens af te zeggen in clubs die hij niet veilig acht. De zanger neemt het zekere voor het onzekere na het schietincident in een nachtclub in San Jose afgelopen zondag, zo weet TMZ.

Een bekende van de R&B-zanger vertelt dat er een spoedoverleg plaatsvond met het team van Brown. Alle optredens in clubs waar in het verleden beveiligingsproblemen waren, worden afgebeld. De zanger wil naar verluidt niet in verband worden gebracht met schietincidenten en hoopt zijn imago en zijn fans te beschermen.

Bij het incident in de nacht van zaterdag op zondag raakten vijf toeschouwers gewond. De zanger zelf kwam met de schrik vrij.

14-01-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!